Koop nu tickets
25% korting op je tickets

Op avontuur door Amsterdam met Mystery City Games

Logo van Mystery City Games speurtochten

Los puzzels op en ontrafel échte legendes en mysteries tijdens een treasure hunt van Mystery City Games. Gewapend met een tas vol tools - en natuurlijk je eigen intellect - ga je samen op pad door de stad, op zoek naar antwoorden.

Mystery City Games is een treasure hunt, escaperoom en stadswandeling in één. Gewapend met een tas vol hulpmiddelen die je vooraf van de Game Master krijgt, ga je op zoektocht door de stad om een mysterie op te lossen. En niet zomaar eentje; alle mysteries van Mystery City Games zijn gebaseerd op échte Amsterdamse legendes en historische feitjes. Je steekt er dus nog wat van op ook.

Kies uit twee spannende games

Hou je van de rijke historie uit de zeventiende eeuw? Speel dan Het Mysterie van een Geheime Afzender. Je volgt de schatkaart van een geheim genootschap om achter de identiteit van een beroemde Amsterdammer te komen. Of ga op zoek naar verdwenen diamanten in de game Operatie 45. Volg de sporen van het Amsterdamse verzet in de Tweede Wereldoorlog en ontdek wat er in die tijd gebeurd is. Onderweg kom je spannende puzzels en aanwijzingen voor je volgende stap tegen. Architectuur, geschiedenis, locals: alles speelt een rol!

Let op: Vanaf het moment dat je vertrekt, gaat de timer in. Wie het snelst de treasure hunt voltooit, krijgt eeuwige roem in de Hall of Fame.

Goed om te weten

Een treasure hunt is leuk voor avontuurlijke vrienden en familieleden, fanatieke collega's en stelletjes die van mysterie houden. Wanneer je met een groep van meer dan vijf personen bent word je opgesplitst in meerdere teams en strijd je tegen elkaar. Welk team lost het mysterie het eerste op?

Koop nu tickets