Koop nu tickets
Bestel direct je tickets!

Luxe privé wellness met fabriekstour bij Silverspas

Logo van Luxe wellness met fabriekstour

Bij Silverspas in het Brabantse Rijen geniet je van een complete privé wellness-ervaring met fabriekstour, lunch en high tea. Ervaar het ultieme gevoel van luxe.

Een dagje volledig relaxen? Dan ben je bij Silverspas helemaal op de juiste plek. Boek een volledig verzorgd arrangement en droom weg tijdens je me-time momentje in de luxe baden. Wist je dat een watermassage naast relaxt ook nog eens heel gezond is? Het bevordert de doorbloeding en verbetert nachtrust en herstel.

Fabriekstour

Voordat je helemaal tot rust komt in het wellness-gedeelte, krijg je eerst een boeiende rondleiding door de fabriek. Je ziet van begin tot eind hoe de bubbelbaden stap voor stap ontstaan. Kom erachter met welke liefde de high-end producten gebouwd worden.

Luxe privé wellness

Hoe ontspannen zo'n watermassage daadwerkelijk is? Daar kom je maar op één manier achter. Ongestoord krijg je alle kans om een 'proefritje' te maken in de verschillende baden. Probeer ze allemaal en kom erachter welk exemplaar het beste bij je past. Volledig zen stap je de privé-kleedruimtes weer in.

Lunch en high tea

Je vergeet de tijd bijna wanneer je in een massagebad ligt te bubbelen, maar bij het arrangement is ook een heerlijke lunch of high-tea inbegrepen. Proef de lekkerste producten uit de streek. Speciale wensen? Laat het even weten aan de mensen van Silverspas, dan valt er altijd iets te regelen. Let op: dit compleet verzorgde arrangement is geschikt voor twee tot acht volwassenen. In totaal duurt de wellness-dag zo'n 3,5 uur.

Koop nu tickets