Beoordelingen voor IJsbeelden Festival

(33 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Ijsbeelden

Wij vonden het weer prachtig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 25 januari 2023
Geweldig,wat een kunstwerk

Een dikke 10

  • Wendy S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 januari 2023
Toffe ervaring

ontzettend mooie creaties! echt de moeite waard om er eens heen te gaan. Heel koud dus goed aankleden. Je bent zo'n half uur/ driekwartier binnen. Zou nog leuker maken als er per sculptuur aangegeven wordt hoe lang ze met een sculptuur bezig zijn geweest. Dat maakt het nog bewoneringswaardiger voor mij!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 januari 2023
Prachtig en indrukwekkend

Zeer mooi en heel knap gemaakt

  • Tanja P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 januari 2023
Prachtig, kunstwerken

Mooi, maar lange reistijden voor mensen uit t zuiden en ben je in ruim half uurtje klaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 21 januari 2023
knap gemaakt

Wel duur en we verbleven er een half uur

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 18 januari 2023
Middagje ijsbeelden....

We zijn met 3 pers...naar zwolle geweest ...wat een mooie middag was het schitterende beelden had het niet willen missen....geweldig !!!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 januari 2023
Mooi festival

10

  • D C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 januari 2023
De ijsbeelden waren fantastisch, geweldig gemaakt

Hele mooie beelden, prachtig gemaakt.
De organisatie van binnenkomst was vreselijk, totaal niet goed geregeld. De tijdsloten werkten niet, binnen was het jammer genoeg file lopen en moeilijk daardoor om foto’s te maken. Erg jammer, want de ijsbeelden waren fantastisch gemaakt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 januari 2023
het is echt wonderfull!!

Het is erg mooi hoe levensecht alles is gemaakt, geweldig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 januari 2023
Ijsbeelden zwolle

Zoooo zelden zoiets moois gezien,echt een aanrader!

  • Manon A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 januari 2023
Indrukwekkend

Heel indrukwekkend dat dit gemaakt kan worden met name de safana dieren vond ik zelf heel mooi.
Had alleen verwacht dat je wel meer tijd kwijt zou zijn.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 januari 2023
Prachtig

Prachtige ijsbeelden, helaas ben je er ook zo door heen. Als het druk is dan loopt het wat langzamer door. Maar al met al echt de moeite waard!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 januari 2023
Koud 😁

Veel mooie werken langs zien komen , de moeite waard om te zien . Parkeer tarief voor dat uurtje €8,00 vind ik in verhouding schandalig en was nergens gemeld totdat je eruit wil . Compliment aan de bouwers

  • Marcelino M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 januari 2023
Verrassend! De moeite waard!

Beoordelingscijfer 8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 januari 2023
schitterend

zeer mooi om te zien

  • Rebecca T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 januari 2023
voortreffelijk

ijskoud

  • henk k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 januari 2023
Mooie ijsbeelden

Mooie sculpturen. Indien je de mogelijkheid hebt, ga dan buiten de schoolvakantie om.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 januari 2023
Viel Tegen

Beelden waren prachtig maar binnen half uur al rond. Paar jaar terug ook geweest en toen hadden we veel meer vetier.

Als ik dan kijk naar de kosten voor 4 personen dan viel me dit tegen.

  • Gerben
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 6 januari 2023
Te duur

Was mooi maar met een half uur ben je er door en vooral het parkeren een uurtje voor 8.50 is niet normaal

  • Albert R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2023
Geweldig wat een kunstenaars

Zie boven

  • Ine E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 januari 2023
Prachtig

Prachtig in 1 woord
Erg jammer dat er geen info was vd kunstenaars en bv info over bv de werkwijze en werktijd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2023
Prachtig maar gevoel gedwongen tot opschieten

De beelden waren prachtig maar doordat je in een groep naar binnen gelaten wordt en de wandelpaden soms niet heel breed zijn heb je het gevoel dat je niet echt de tijd kunt nemen om er rustig naar te kijken of een mooie foto te kunnen maken. We stonden hierdoor al met 35 minuten weer buiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2023
Prachtig maar gevoel gedwongen tot opschieten

De beelden waren prachtig maar doordat je in een groep naar binnen gelaten wordt en de wandelpaden soms niet heel breed zijn heb je het gevoel dat je niet echt de tijd kunt nemen om er rustig naar te kijken of een mooie foto te kunnen maken. We stonden hierdoor al met 35 minuten weer buiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2023
Heel mooi

Ik en de kids vonden het heel mooi

  • Donna D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2023
Heel mooi en kunstig gedaan, echt vakmanschap hoor

Prachtig met de belichting erbij.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2023
Leuk

Uitstekend

  • Filiz A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 31 december 2022
Prachtig

De beelden waren super mooi en de verschillende themas vielen gelijk op. Jammer dat de beelden wat op elkaar gepropt leken. Ik vond het echt super, maar er is duidelijk ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld de drukte, kaartjes worden met tijdslots verkocht, maar toch sta je eerst twee minuten naar iemands rug te staren voordat ze klaar zijn met vijf foto’s van hetzelfde beeld te maken. Daarna kun je zelf eindelijk een keer doorlopen en één foto maken.

De inhoud van het festival: super. Mooie beelden en goed muziek, je kunt opwarmen met een jagermeister shotje of eventueel terug in het restaurant met een warme choco.

Uitvoering: gekke drukte, geeft onrust tijdens het bewandelen van het festival. Ik voelde me persoonlijk wat opgejaagd en kon niet alles tot me nemen.

Parkeren: voldoende ruimte! Makkelijk te vinden en niet duur (een parkeerkaart is de hele dag geldig).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 31 december 2022
Indrukwekkend

Het ijsbeeldenfestival is erg indrukwekkend.
Mooie beelden groot en imposant.
Hoewel dit allemaal erg mooi gemaakt is ben je er met een half uur wel doorheen.
Daardoor is de entreeprijs aan de ( te ) hoge kant !!!

  • R V. d. c.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 december 2022
Heel mooi en knap

Indrukwekkend en koud. Is aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 december 2022
Geweldig om te zien

Goed geregeld met groepen naar binnen.Ben je klaar dan weer de warmte in voor warme chocolademelk en iets er bij.En daarna nog een keer voor specifieker kijken.Erg mooi gemaakt.

  • Gerrie B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 december 2022
Geweldig knap gemaakt

Heel knap gemaakt, tot in de kleinste details. Heerlijk koud binnen.
Het blijft een korte tour voor het entree geld dat je betaald. Blijft altijd lastig natuurlijk want wat is wel lang genoeg.
Maar buiten dat, een echte aanrader om dit bezoek te combineren met een dagje Zwolle.

  • Edwin v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 december 2022
Veel te kort, binnen nog geen uur weer buiten.

Dit is geen dagje uit ,,,,maar 1 uurtje. Zonde van de rit en het geld.

  • Andrea S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 december 2022

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
gdkpst