Koop nu tickets
Bestel je route nu met korting!

Autopuzzeltocht langs de mooiste plekjes van Nederland!

Logo van Puzzeluitje

Kastelen, pittoreske dorpjes en schitterende landschappen, Nederland zit er vol mee! Puzzel jezelf langs de mooiste plekken van ons land met een gave autopuzzeltocht van Puzzeluitje.nl.

Een origineel dagje weg met het hele gezin, je vriendengroep of collega's? Spring dan samen in de auto en ontdek de mooiste streken van Nederland. Met het speciale roadbook voor je neus navigeer je aan de hand van bolletje-pijltje van tussenstop naar tussenstop (net als bij een echte rally). Trek onder andere langs de mooiste kastelen van Gelderland en Utrecht of langs de beroemde hunebedden in Drenthe.

Inladen en rijden maar

Spontaan dagje weg? Dat kan! Zodra je je Puzzeluitje boekt, kun je namelijk meteen de weg op met het (digitale) roadbook óf de Puzzeluitje.nl-app. Laad de auto vol, doe je gordel om en gassen maar. Op zoek naar jullie eerste tussenpunt. Alles wat je nodig hebt voor je tripje, verschijnt meteen in je mailbox. Behalve de exacte route natuurlijk, want die mag je lekker zelf bij elkaar puzzelen. Het moet natuurlijk niet te makkelijk worden.

Je betaalt per auto

Voor een puzzeltocht met één auto heb je slechts één voucher nodig. Je betaalt namelijk per auto en niet per persoon. Gaan jullie met een grotere groep in meerdere auto's, dan heb je wel meerdere vouchers nodig. En kun jullie er een onderlinge wedstrijd van maken.

Koop nu tickets