Beoordelingen voor Puzzeluitje

(84 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Leuk, kan wat duidelijker

Het is heel leuk om een autospeurtocht te doen!
Alleen mag het wat duidelijker waar we heen moeten rijden. Paar keer moeten keren omdat er eerst een opdracht komt die we moeten beantwoorden en eigenlijk vlak erna ook weer of met waar we heen moeten.
Je komt wel op plekken waar je niet zo snel heen gaat! Heel mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 mei 2024
We hebben de puzzel niet goed kunnen rijden.

We hebben de puzzeltocht op Hemelvaart gekocht. Op die dag is de puzzel niet te rijden. Was wellicht wel handig geweest op dat erbij te vermelden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 mei 2024
Kastelen route rond Utrecht.

Het was zeker een geslaagde middag.
Je komt op lokaties waar je anders nooit zou zijn. Mooie lokaties.
Dus ja geslaagd.
3 sterren aangezien ik geen vergelijkbare evenementen heb gedaan dus dan is het lastig te bepalen wat de kwaliteit is ten opzichte van ?
Met vriendelijke groet Paul G.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 mei 2024
Helaas geen succes

We waren verheugd puzzeltocht te gaan doen. Het eerste stuk was erg leuk, leuke vragen en route.
Toen raakte de app (en wij) de weg kwijt door een weg afzetting en telkens dezelfde kant op gestuurd door de app en er kwamen geen vragen meer.
Na 2,5 uur opgegeven.
Conclusie : leuk concept maar in de praktijk waardeloos.
De 20 euro helaas echt niet waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 mei 2024
Geweldige route

Geweldige route en je komt op schitterende pareltjes in Drenthe! Tevens mogelijkheid om tijdens de route leuke activiteiten en tussenstops te houden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2024
Hele leuke ervaring!

We hebben een ontzettend gezellige dag gehad. Het was even inkomen op het begin, maar daarna heel goed te doen. Soms waren een aantal wegen afgesloten en dan was het nog een uitdaging om weer op de weg te komen. Maar het was een hele leuke ervaring! Duidelijke omschrijving met leuke vragen tussendoor. Voor de mensen met oog voor detail is dit erg leuk. Ook de bingo gaf ons veel motivatie en enthousiasme als we een vonden!
Aan te raden voor een gezellige dag!

  • Carlijn
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 mei 2024
Bijzonder Behulpzaam

Mooi aanbod en een hele nette service!
Op Koningsdag prima en zeer snel en adequaat geholpen waardoor onze tocht toch op tijd kon starten!

  • Bernie D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 april 2024
Leuke ervaring

Keurige uitleg en mooie route. Is voor herhaling vatbaar , alleen dan een ander route. Maar komt goed , er volop keuze daarin.

  • John v. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 april 2024
Verrassend en veelzijdig

Een bijzonder leuke tocht. Je komt op plaatsen en wegen waar je anders nooit zou komen. Puzzels zijn veelzijdig en uitdagend.
Een mooie puzzeltocht voor min 3 personen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 april 2024
Het was erg leuk om te doen en leerzaam

leuke activiteit bij wat regenachtig weer,
Niet alle forten waren open op woensdag.
Je komt zo op de mooiste plekjes.
Voor herhaling vatbaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 april 2024
Puzzeluitje

Was erg leuk wij hebben genoten

  • Ton J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 14 april 2024
Puzzelrit

We hebben 2x betaald, was niet erg duidelijk over hoe route te downloaden. Maar erg mooie route!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 april 2024
Rondje Drenthe

Gekregen gegevens waren niet up to date. Wegen en situaties in de praktijk klopten niet met de verkregen info

  • Charles F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 april 2024
heel omslachtig om de route te ontvangen via de ap

je moet heel veel en vaak dezelfde handeling verrichten om de route te kunnen bemachtigen. het heet een rondje... maar het is alleen maar van A naar B naar C enz zonder terugkomst op de start vd route.

Hoi! Hartelijk dank voor je review en de feedback. Wij begrijpen de 'omslachtigheid' en werken er momenteel heel hard aan om deze te verminderen. En kleine opmerking, het heet een autopuzzeltocht / route, geen rondje. Dus het klopt dat je niet terugkomt op de startlocatie (bij de meeste van onze routes). Wie weet tot een volgende keer!

Puzzeluitje, 8 april 2024 11:38

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 april 2024
Hartstikke leuk, mooie route friese meren!

Wat mij betreft een 10

Nou wat leuk om te horen! Die omgeving is dan ook echt prachtig! Heel erg bedankt voor je review en wie weet tot ziens!

Puzzeluitje, 8 april 2024 11:28

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 31 maart 2024
Super leuk om een keer te doen

Prachtige route, veel mooie dingen gezien, vond de weg uitvinden wel lastig maargoed dat ligt aan mij

Wat goed om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad! En een puzzeltocht mag soms wel wat pittiger zijn vinden wij, anders is het ook maar zo saai ;-)! Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:27

  • Mandy
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 maart 2024
Mooie route. Leuke opdrachten.

Afwisselende route, niet te makkelijke opdrachten. Wel goed te doen met oplettende ogen. De manier hoe je begeleid wordt is goed. Wel eerst even inkomen. De "tips" tussendoor zijn top!

Hoi! Wat fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad! Heel graag tot ziens.

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:07

  • Corne P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 april 2024
Slecht bedacht

Niet te doen, reeds gepasseerde punten veranderden niet van kleur, waardoor het niet meer te volgen was, na 5 uur de moed opgegeven en naar huis gegaan.

Goedemorgen, dank je wel voor je feedback. We vinden het heel vreemd om te horen dat de gepasseerde pins niet 'wazig' werden, dit zou wel moeten. We hebben dit ook nooit eerder meegemaakt. Misschien kun je ons een mailtje sturen naar info@puzzeluitje.nl met daarin de route die je hebt gereden en op welke naam je besteld hebt. Dan gaan wij kijken wat er mis is gegaan en vooral of we voor jullie het goed kunnen maken!

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:09

  • Monique U.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 april 2024
Beetje weinig meer gezien

T was een leuk ritje, jammer dat we maar weinig meer hebben gezien.
Ook jammer dat je het eindresultaat niet na kunt kijken.

Hoi! Goed om te horen dat jullie het een leuk ritje vonden. We zijn wel heel benieuwd waarom jullie weinig meer hebben gezien. Misschien kunnen jullie ons wat feedback hierin geven op info@puzzeluitje.nl? En het eindresultaat kun je altijd nakijken. Als ik weet welke route jullie hebben gedaan, dan stuur ik met plezier de eindresultaten!

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:15

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 april 2024
Beter pdf uitdraaien

We bleken te vlot voor de vragen op de app. En aanwijzingen route waren dusdanig summier dat het echt ophield. App ruilen voor pdf lijkt me de beste optie.

Goedemorgen, dank je wel voor je feedback. We weten niet helemaal wat je bedoelt met dat je te vlot was voor de vragen, dus weten ook niet helemaal wat we daar aan kunnen wijzigen. Wat betreft de aanwijzingen in de app, deze zijn helemaal gelijk aan de PDF dus daarvoor hoef je deze niet te ruilen. Het is vooral ieders voorkeur. Wie weet tot een volgende keer (met PDF :-))!

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:17

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 april 2024
Helaas geen succes

Ik vind het erg omslachtig hoe het ging met de app installeren. Kwam wat amateuristisch over.
Vervolgens ging het op de dag zelf niet goed.
De start locatie in Akkrum bleek volledig opgebroken te zijn. Daardoor ging het meteen al heel moeizaam. Vervolgens bleek de app erg traag en daardoor misten we punten. Na 15km gereden te hebben zijn we gestopt met de route, omdat we blijkbaar wederom verkeerd zaten. Weggegooid geld dus.
20,- uitgegeven voor 15km frustratie.
Wellicht een idee om het geld terug te storten of en voucher te geven om te kijken of een er wel een succeservaring in zit!

Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. We werken momenteel hard aan de 'omslachtigheid' van het bestellen, dus hopelijk snel verbetering daarin. Wat betreft een wegopbreking, daar kunnen wij helaas weinig aan veranderen. Wij zouden het liefst elke dag al onze routes controleren of er wegopbrekingen zijn zodat we die elke dag kunnen doorgeven, maar zoals je kunt begrijpen is dat wat moeilijk. De app zou niet traag moeten werken, het kan zijn dat je op een stuk rijdt waar het bereik wat minder is. Dat heeft niets met de app te maken, maar met de algemene GPS. Maar vooral vinden we het natuurlijk heel vervelend dat het niet aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Wellicht een idee om eerst even contact met ons op te nemen om te zien of we er alsnog een succes ervaring van kunnen maken voordat je dit online zet? Mocht je dit alsnog willen, stuur dan een mailtje naar info@puzzeluitje.nl dan gaan we kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:22

  • Peter D. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 2 april 2024
Mooie omgeving

De tocht zelf was leuk. We hebben Twente nu eens op een andere manier kunnen bekijken. We vonden het wel jammer dat we onderweg vragen kregen om te beantwoorden, we hadden verwacht dat we ook uit moesten stappen om raadseltjes op te lossen om zo te weten waar we naartoe zouden gaan.

Goedemorgen, dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat je de route mooi vond! Super bedankt voor de tip. We werken er namelijk momenteel aan om al onze routes iets meer 'puzzelig' te maken, zodat het een echte puzzeltocht wordt. Wie weet een herkansing op een andere route een ander keertje? Als je wilt weten welke routes al helemaal in 'puzzel-stijl' zijn, stuur even een mailtje naar info@puzzeluitje.nl. Hopelijk tot ziens!

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:25

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 31 maart 2024
Leuk gedaan

Een leuke route, goed lezen en kijken. Vragen en bingo hebben we niet gedaan, wel bij punten uit gestapt en bezichtigingen gedaan.

Hoi! Wat goed om te horen dat jullie de puzzeltocht helemaal op jullie manier hebben gedaan en dat jullie daardoor een leuke dag hebben gehad! Dat is precies waarvoor wij het doen! Hopelijk tot ziens!

Puzzeluitje, 8 april 2024 10:25

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 maart 2024
Leuk idee maar erg saai

Het idee is leuk, maar de puzzeltocht in Twente is echt ontzettend saai. Je ziet alleen maar weilanden en een sluis.. verder een dorpje waar we er even uitgingen.

Hoi Els, dank je wel voor je review. Gelukkig maar dat smaken verschillen. Sommige weilanden zijn namelijk super mooi! ;-) Wie weet een keer een ander tochtje om het toch nog eens te proberen?

Puzzeluitje, 1 april 2024 10:12

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 maart 2024
Slechte routeomschrijving

Vol goede moed begonnen aan het uitje. Zolang de namen van de steaten genoemd werden, (tot de eerste puzzel) , ging het goed. Daarna klopte er niets meer van. Tekeningen met puntjes en pijltjes zijn leuk maar dan moet je het wel goed doen. Na echt veel speurwerk via google maps, kwamen wij erachter dat het punt waar wij vast liepen, veel verder op bleek te liggen. Ook wordt je door straten gestuurd met een gesloten verklaring op bepaalde dagen/uren. Helaas daar geen alternatief voor. Al met al hebben wij besloten om de puzzelrit af te breken omdat het echt niet leuk meer was.

Hi, dank je wel voor je feedback. Heel erg jammer om te horen dat het niet geweest is wat jullie ervan hebben verwacht. Misschien mogen we je een herkansing aanbieden en dan met de Puzzeluitje app? Deze is wat makkelijker dan het roadbook. Als je het nog eens wilt proberen, stuur dan een mailtje naar info@puzzeluitje.nl en dan gaan we kijken hoe we het jullie alsnog leuk kunnen proberen te maken!

Puzzeluitje, 25 maart 2024 09:38

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 maart 2024
Erg leuk!

Interessante puzzeltocht rond Arnhem. Op plaatsen geweest waarvan we niet wisten dat ze bestonden. Ook de kleinkinderen vonden het erg leuk. Ze vermaakten zich met het uitzoeken van de route en de bijgeleverde opdrachten. Aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 februari 2024
leuke afwisseling

duidelijker wegbewijzering, leuke stops. Hadden best wel een flinke middag nodig voor de hele toer. Laatste kilometers niet meer gedaan maar wel een leuke aanrader

Goed om te horen dat jullie een leuke (en flinke) middag hebben gehad! Heel graag tot een volgende keer!

Puzzeluitje, 19 februari 2024 08:59

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 februari 2024
Bijbetalen en niet accuraat

We hebben deze puzzelrit gekocht via DagjeWeg tickets. Helaas moesten we naderhand nog bijbetalen bij het daadwerkelijk bestellen van de puzzelrit.
De puzzelrit zelf viel ook erg tegen, de rit was prima, maar de puzzel werkte niet goed. de vragen staan op de verkeerde plaats in de route en voor veel antwoorden moest je de auto uit terwijl aangegeven was dat dat iet nodig was (en dat was gezien het weer niet zo fijn)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 januari 2024
Saai

Zowel het landschap als de opdrachten waren niet erg inspirerend

Hoi! Dank je wel voor je bericht, jammer om te horen dat je de route en de opdrachten niet heel inspirerend vond. Soms liggen smaken uiteen en dat is totaal niet erg! (Maakt het leven ook een stuk leuker). Hopelijk is je volgende dagje weg een stuk minder saai!

Puzzeluitje, 15 januari 2024 09:46

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 januari 2024
Heel leuk!

We vonden de puzzeltocht heel leuk! Het enige wat we jammer vonden, was dat de volgorde van de autobingo niet met een kaartje erbij stond. Deze konden we nu niet nakijken.

Hoi! Goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. En dank je wel voor je feedback. Bij de meeste van onze routes hebben we wel een volgorde van de auto bingo foto's, maar bij onze 'oudere' routes hebben we dit indertijd niet genoteerd. Maar mocht je je hoofd breken over een foto die je niet hebt gevonden, stuur ons een mailtje en dan gaan wij je hopelijk helpen met deze 'brainteaser'!

Puzzeluitje, 15 januari 2024 09:45

  • Marjolein K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 januari 2024
Niet stadsgerelateerd

Helaas voldeed het uitje niet aan onze verwachting omdat we met 2 teams gingen, en 1 team al vrij snel afhaakte. Dit was echt zonde van het geld. Het andere team (Sanne Bloos) heeft t uiteindelijk afgemaakt. Het uitje kan gespeeld worden in ieder dorp of stad, en dit hadden we niet verwacht. Ooit bij een andere organisatie een moordspel in Brugge gedaan, en toen kreeg je echt vragen over de plek waar je stond. Ik zou dit nooit meer boeken, en echt wel zonde van het geld.

Hoi! Dank je wel voor je reactie, echter wij bieden geen moordspellen aan, dus ik vermoed dat dit over een andere organisatie gaat. Heel jammer wel om te horen dat jullie geen leuk uitje hebben gehad... Wie weet eens proberen een autopuzzeltocht te doen van ons?

Puzzeluitje, 7 januari 2024 10:10

  • Monique B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 januari 2024
helenaal weg kwijtgeraakt

Mischien app zal betere optie zijn. Maar op papier was helemaal mis. Het is niet geschikt met autorijden. Daar zijn geen namen van objecten, dus ik denk wij hebben 2 gevonden (mischien).

Hoi! Dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat het niet helemaal is geweest wat jullie ervan hadden verwacht. Misschien kunnen we eens voor een herkansing gaan met de app? Wij willen jullie hierin graag een herkansing aanbieden. Als jullie een mailtje sturen naar info@puzzeluitje.nl dan kijken wij met plezier naar wat we voor jullie kunnen betekenen!

Puzzeluitje, 7 januari 2024 10:12

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 december 2024
Gezellig familie/vrienden uitje

Erg leuk om wat meer van (je eigen of andere ) omgeving te zien door middel van vragen en de bingo was ook leuk om erbij te doen . Wel even updaten want apple museum is niet meer mogelijk in Westerbork

Hoi! Wat goed dat jullie het zo leuk hebben gehad! Heel erg bedankt voor je feedback, wij gaan ermee aan de slag. Heel graag tot ziens op een andere route!

Puzzeluitje, 3 januari 2024 14:24

  • Petra v. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 15 december 2023
mooie rit, wel èrg makkelijke puzzels

gezellig ritje met het gezin.

Hoi! Wat leuk dat jullie het gezellig hebben gehad! En ook wel eens leuk om te horen dat het erg makkelijk is, die horen we namelijk niet vaak ;-)! Dank jullie wel!

Puzzeluitje, 13 december 2023 14:32

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 december 2023
Leuk uitje

Mooie route, grappige vragen. Alleen jammer dat bij omleiding bij wegwerkzaamheden (3 keer mee te maken gehad), dat meteen van de punten afgaat en het soms lastig is om te zien waar de route weer verder gaat.

Hoi! Dank je wel voor je review! Zeker jammer dat er zoveel omleidingen waren, konden we daar maar iets op bedenken.... Fijn om te horen dat jullie het tocht leuk hebben gehad!

Puzzeluitje, 13 december 2023 14:31

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 november 2023
Was leuk om te doen

Het was goed in elkaar gezet
Leuk o. Zo bezigte zijn
Je komt op mooue plekjes

Goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad! Bedankt voor je review.

Puzzeluitje, 23 november 2023 13:05

  • Janneke S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 november 2023
Prima puzzelroute, hier en daar echt even moeilijk

Het was een mooie route. Echter wel lange stukken waarop niets gebeurt, dan twijfel je of alles nog wel goed gaat. Wij hadden de digitale versie en af ten toe viel de verbinding weg. Daardoor hebben we een aantal punten gemist, dat is erg jammer.
Maar al met al een prima, leuke en interessante dagvulling.

Hoi! Wat fijn dat jullie dag leuk is geweest! En tja, wij houden wel van een beetje uitdaging, dus hier en daar echt even moeilijk..dat maakt het extra leuk! Dank je wel voor je review.

Puzzeluitje, 23 november 2023 13:04

  • Erwin W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 november 2023
Prima puzzelroute, hier en daar echt even moeilijk

Het was een mooie route. Echter wel lange stukken waarop niets gebeurt, dan twijfel je of alles nog wel goed gaat. Wij hadden de digitale versie en af ten toe viel de verbinding weg. Daardoor hebben we een aantal punten gemist, dat is erg jammer.
Maar al met al een prima, leuke en interessante dagvulling.

  • Erwin W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 november 2023
Erg leuk en gezellig!

Leuke route, met mooie bezienswaardigheden en leuke horeca.

Wat goed dat jullie het zo gezellig hebben gehad, dank jullie wel! Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 31 oktober 2023 09:31

  • Marco T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2023
Hele leuke tocht met echte zoekopdrachten

positief, een gedeelte van de route zou ook heel mooi zijn op te fietsen
1 opdracht was niet te vinden

Wat goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad! Veel van de routes hebben inderdaad ook prachtige fietsgedeeltes, een goede tip misschien om deze te gaan vermelden. Dank jullie wel!

Puzzeluitje, 31 oktober 2023 09:32

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2023
Leuke route

De route was erg mooi. De vragen waren goed te doen. Af en toe verkeerd gereden

Een beetje verkeerd rijden hoort natuurlijk bij een puzzeltocht! Goed om te horen dat jullie het een mooie route vonden. Graag tot een volgende keer!

Puzzeluitje, 31 oktober 2023 09:33

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2023
Leuke dag gehad

De puzzeltocht was erg leuk. We hadden wel veel moeite om de startlocatie te verkrijgen. Dat is uiteindelijk wel gelukt. We hadden alle puzzelstukjes verzameld maar vonden het erg gek dat we daarmee niet meer konden puzzelen. We konden nergens vinden wat we met de puzzelstukjes moesten doen.

Hoi! Wat fijn om te horen dat jullie een leuke puzzeltocht hebben gehad! Bedankt voor de feedback aangaande de puzzelstukjes, wij gaan eens kijken wat we daarmee kunnen doen!

Puzzeluitje, 10 oktober 2023 09:44

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 september 2023
Leuk uitje

Het vraagt wat puzzelwerk en de duidelijkheid is niet overal even groot maar.....het was erg leuk.

Hoi! Precies zoals het hoort, 'wat puzzelwerk'! :-) Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad.

Puzzeluitje, 10 oktober 2023 09:45

  • Frits G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 september 2023
Super leuk uitje met vrienden of familie

Wij hebben de Gelderse kastelenroute gereden met drie auto’s en een hele leuke dag gehad, prachtige route, je ziet hele andere dingen omdat je moet opletten voor de antwoorden op de vragen en de bingo foto’s, je leert van alles over de omgeving en komt op plekken die je anders wellicht zou overslaan. Tussendoor genoeg uitspanningen voor koffie, lunch en borrel. Een geslaagd dagje uit met de hele familie (in ons geval een aantal 20ers en ouders). Ook de kinderen vonden het erg leuk.

Wat geweldig om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad met de hele familie! Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 10 oktober 2023 09:45

  • Nathaly F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 september 2023
Fantastisch

Mooie route, voor herhaling vatbaar.

Wat leuk! Tot ziens dan maar! Dank je wel.

Puzzeluitje, 10 oktober 2023 09:46

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2023
Leuke tocht.

Leuke gebouwen gezellige dorpjes leuk om deze route te rijden.

Fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Dank je wel.

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:43

  • Milco K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2023
Goed georganiseerd en leuk om te doen

Goed

Dank je wel voor het compliment, maar vooral heel fijn dat jullie het leuk vinden om te doen!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:43

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2023
Bij Westerbork waren we de weg kwijt

Heel leuk om te doen maar we waren een paar keer gestopt om de omgeving te bekijken en dan wist de app ons niet meer te vinden. Bij Westerbork hebben we een half uur rond gereden voor we weer contact hadden. Voor dat geld verwacht je betere kwaliteit.

Fijn om te horen dat jullie het leuk vinden om te doen! Helaas hebben wij geen invloed op de bereikbaarheid van internet/GPS, daarom adviseren wij altijd om de puzzeltocht te doen met een smartphone van maximaal 3 jaar oud. Maar gelukkig hebben jullie de weg weer gevonden! Beetje verdwalen hoort ook stiekem bij een puzzeltocht, toch?

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:45

  • Marianne R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2023
Friese Meren route

We hebben niet veel vd Friese Meren zélf gezien! Maar voor de rest was het hartstikke leuk!

Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad! Deze route gaat door de dorpjes die aan de Friese Meren liggen. Helaas is het nog niet mogelijk om over water te rijden ;-)

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:47

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2023
Twente

Op een leuke manier de omgeving leren kennen. Dit zouden wij normaal op de fiets doen, maar vanwege de weersvoorspelling voor deze manier gekozen.

Was het gelukkig een mooi alternatief bij het Hollandse weer! Bedankt voor jullie review.

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:48

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2023
Leuke puzzeltocht

Puzzeltocht was erg leuk bedacht. Maar op sommige punten kwam de vraag erg snel na een actie( links of rechts afslaan). Voor de rest hebben we genoten!

Top dat jullie hebben genoten! En bedankt voor de feedback, wij gaan er zeker even naar kijken!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:48

  • Michael R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2023
Erg leuk

Was erg leuk, alleen aan bijna het einde van de kastelen route klopte het niet bij aanwijzing 32 met de QR code dus 33 en 34 gemist. En zijn op eigen houtje terug gegaan naar de Vogelenzangseweg gegaan om weer op de route te komen.

Goed dat jullie het leuk hebben gehad! Dank je wel voor de feedback, wij gaan deze eens even goed bekijken!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:49

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2023
Was voor ons een hele leuke uitdaging; was LEUK!

Omdat wij onszelf niet écht vertrouwen met navigeren via de app, hebben we de papier versie gekozen. Het was een hele klus, maar we hebben het gered. De bingo-foto's hadden we nauwelijks gevonden. De opdrachten hebben we nagenoeg geheel af kunnen krijgen. De dubbele Hunebedden met moeite gevonden en vanaf Orvelte tot aan Diever liepen we écht vast. Uiteindelijk dankzij de opdrachten in Westerbork toch weer de goede weg vanaf Diever weer op kunnen pakken.

Wat fantastisch dat jullie het hebben gered! Tja, wij houden wel van een uitdaging, het moet niet te makkelijk worden ;-). Wij gaan wel nog even kijken naar de punten die je noemt, dus bedankt voor deze feedback!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:51

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2023
Verrassend leuk

Verrassend leuk en zeker leuk om met kids te doen. Gaan het zeker nog vaker doen.

Kijk, dat is nou nog eens leuk dat we jullie hebben kunnen verrassen! Heel graag tot ziens dan maar!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:52

  • M. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2023
3 generaties op stap

Fantastische tocht door Twente.
Prachtige landerijen en bouwwerken.

Wat bijzonder om met 3 generaties op stap geweest te zijn, super fijn dat jullie zo hebben genoten!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:52

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2023
Friese meren

Super leuk! Wel rustig rijden anders mis je soms het onderwerp van de vraag.

Fijn dat jullie het leuk vonden! En zo'n puzzeltocht vraagt inderdaad om rustig te rijden :-)

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:53

  • Judith A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2023
TELEURSTELLEND

We deden de kastelenroute maar onderweg kwamen we eem ouder echtpaar tegen waarvan de vrouw onwel was geworden. We hebben deze mebsen geholpeb en naar hun hotel gebracht. Daardoor is onze trip gestopt.
Ik wild3 op een later moment verder maar dat kan dus niet.
Voor mij was dit de laatste keer dat ik hier gebruil van maak.

Wat mooi dat jullie het echtpaar hebben geholpen! Daar waren ze vast heel blij mee! In principe moet je altijd verder kunnen met je route, dus wij begrijpen niet wat er mis is gegaan. Misschien kunnen jullie ons een mailtje sturen naar info@puzzeluitje.nl dan gaan wij dit zeker goed maken!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:55

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 juli 2023
Mooie route goede vragen

8

Dank je wel!

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:55

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2023
Erg mooie kasteelroute

Het was een leuke tocht met een prachtige omgeving. Echt leuk om te doen op deze manier.

Mooi is het daar hè! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad.

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:55

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 30 juli 2023
Friese Meren-route

We hebben onderweg nauwelijks ‘iets’ van de Friese Meren gezien!

Dank je wel voor je feedback. De route gaat door de dorpjes die je aan de Friese Meren vindt. Jammer genoeg kunnen we nog altijd niet over water rijden ;-)

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:56

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2023
Mooi maar lastig met de auto

Jammer dat je geen rondje reed.

Fijn om te horen dat jullie het mooi vonden. En tja, wij houden wel van een uitdaging, dus soms is het zeker wat lastig. Wij hebben bewust ervoor gekozen om geen rondjes te maken, op deze manier zie je het meeste van de omgeving.

Puzzeluitje, 24 augustus 2023 10:57

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juli 2023
Hartstikke leuk

Soms alleen beetje zoeken, zoals het startpunt waar je moet beginnen.
Soms gingen wij even de andere richting op om wat te bekijken en kregen wij puzzelstukjes vermindering.
Ook jammer.

Hoi! Fijn dat jullie het hartstikke leuk hebben gehad, daar doen we het zeker voor! En bedankt voor je feedback, we gaan daar zeker naar kijken!

Puzzeluitje, 29 juli 2023 15:52

  • Mandy B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 juli 2023
Leuk om te doen

We hebben veel gezien. Langs mooie wegen.

Fijn dat jullie het leuk hebben gehad!

Puzzeluitje, 24 juli 2023 13:26

  • Andreja K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 juli 2023
Erg leuk en uitdagend

We hebben erg genoten van de rondrit door het Gooi. Het routeboek uitprinten is voor lees en puzzel gemak aan te raden. Op de telefoon moesten we soms goed zoeken!

Hoi! Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben. En een goede tip om het roadbook uit te printen, daarvoor hebben we deze eigenlijk ook ontworpen! Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 17 juli 2023 16:36

  • Jonas R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 juni 2023
Utrechtse kastelenroute. Een hele mooie route!

De route was erg mooi. Een aanrader. Het laatste stuk van de puzzel kwamen we niet uit. Vanwege weg omleiding. Ik verwacht dat dit definitief is, vanwege de aanbouw van een compleet nieuw woonwijk. Dit zal vermoedelijk moeten worden veranderd in de route. Dat was extra puzzelen om toch een vraag te kunnen beantwoorden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 29 juni 2023
Dag je uit

De link voor de start klopt niet, en zo zijn wij verschillende keren vast gelopen en zijn na de helft van de route maar gestopt. Helaas we hebben alle alternatieve route geprobeerd maar konden niet op de juiste plaats komen, zodat de route planning het weer konden overnemen.

Beste, hartelijk dank voor je review! Erg vervelend om te horen dat het niet geworden is van wat jullie ervan verwacht hadden! De startlocatie is niet vermeld als link, maar als tekst in de uitleg. Misschien heb je daar per ongeluk over heen gelezen? We hebben eveneens in de uitleg een duidelijk verhaal vermeld wat te doen als je vastloopt (zo zie je op de navigatie waar je allemaal geweest bent en staan er altijd 2 nieuwe punten), wij vermoeden een beetje dat de uitleg niet heel goed bekeken is? Kan gebeuren hoor! In je enthousiasme wil je gewoon op pad, begrijpen we volkomen! Mogen we je een herkansing aanbieden? Zo ja, wil je dan een mailtje sturen naar info@puzzeluitje.nl dan kijken we samen hoe we er de volgende keer toch een topdag van kunnen maken!

Puzzeluitje, 26 juni 2023 12:50

  • Paul d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juni 2023
Prachtige route, leuke puzzels en niet duur!

Wat een leuke route langs al die prachtige kastelen! Superleuk om eens een andere weg te nemen en zoveel nieuws te ontdekken in onze 'achtertuin'. De kids hebben zich enorm vermaakt met de bingo op de achterbank, die hebben we gewoon niet gehoord hihi.
Een top dagje weg voor ons allemaal en niet duur!

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 juni 2023
Een puzzeltocht is leuk maar pas op!!

Op zich is de puzzeltocht erg leuk. Je ziet leuke dingen en leert meer over Friesland. Kijk alleen goed uit dat er andere grote evenementen zijn. Wij reden de puzzeltocht op het moment van de fietselfstedentocht.
Absoluut geen goede combinatie!!

Beste , Fijn om te horen dat jullie de puzzeltocht leuk vinden. Jammer inderdaad dat het zo druk op de weg was, maar ja, met dat mooie weer wil iedereen wel iets zien van het prachtige Friesland ;-) Misschien nog een keertje doen op een rustige dag?

Puzzeluitje, 16 juni 2023 15:34

  • Gezien B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 mei 2023
Was niet overal up to date

De route is mooi soms iets onduidelijk ivm veranderingen aan de weg.

Beste L.D., Goed om te horen dat jullie de route mooi vonden! Mochten wij iets moeten wijzigen in de route i.v.m. veranderingen aan de weg, kun je ons hierover informeren op info@puzzeluitje.nl? Dan doen wij dat met veel plezier!

Puzzeluitje, 5 juni 2023 14:37

  • L.D
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 juni 2023
Puzzel tocht Fryske marren

Mooie tocht...laatste 10 km niet echt interessant

Beste familie H. Fijn om te horen dat jullie het een mooie tocht vonden! Wij gaan nog even kijken of we de laatste 10 km interessanter kunnen maken. Bedankt voor de feedback!

Puzzeluitje, 5 juni 2023 14:36

  • RA H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 juni 2023
Leuk uitje!

Er is veel te zien en te doen, je kan het zo lang laten duren als je wilt. Af en toe kan het inderdaad moeilijk zijn om de weg te vinden, na een beetje logisch nadenken kom je er wel weer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 juni 2023
Leuk uitje.

Leuk om te doen tijdens slecht weer of met mensen die slecht ter been zijn. Wel jammer : geboekt via dagje weg, blijkt dat je via de eigen site pinksterkorting krijgt dus nu waren we duurder uit☹️. Wel zaten er een paar fouten in, ook jammer, je moet best veel betalen en dan zitten er nog fouten in ook. Maar het uitje op zich was hardstikke leuk! Dus haal ff die fouten eruit en dan is het een prima uitje!

Beste , Dank je wel voor je review. En fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad, daar doen we het om! Als je ons aangeeft waar de fouten zaten, dan kijken wij daar met plezier naar (info@puzzeluitje.nl). Wat betreft de korting, dit zal niet meer voorkomen. Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 16 juni 2023 15:31

  • Marjan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 4 mei 2023
Leuke tocht. Mooie route

Leuke tocht, mooie route.

Beste Bert, Fijn dat je het een mooie route vond, vinden wij ook ;-)! Wie weet tot een volgende!

Puzzeluitje, 16 juni 2023 15:30

  • Bert v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 4 juni 2023
Mooi Twente!

Leuke afwisselende route!
Fijne duidelijke routebeschrijving.

Beste , Wat een prachtige provincie he! Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad en dat alles duidelijk is geweest! Hopelijk tot ziens op één van onze andere routes!

Puzzeluitje, 16 juni 2023 15:29

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 mei 2023
Mooie route, duidelijk zoekboek

Een aantal antwoorden op vragen waren niet te vinden.
Aantal tekstfouten in vragenlijst.
Sommige foto's moesten op heel drukke plekjes gevonden worden (midden in een dorp). Dit is in hoogseizoen niet te doen.
Verder een hele mooie, leuke dag gehad!

Beste , Goed om te horen dat jullie een mooie en leuke dag hebben gehad! Wij gaan de vragen en antwoorden nog eens nakijken en ook zien of we de bingo foto's elders kunnen vinden. Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 16 juni 2023 15:28

  • Maike J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 mei 2023
Gelderse kastelenroute

Wij hebben tweede Pinksterdag deze route geprobeerd te rijden. Niet via de app maar via een papieren uitdraai van de route en vragen. De routeaanwijzingen waren in 1 woord een drama. Niet te volgen. Met als gevolg dat we via deze beschrijving 3 kastelen gemist hebben. Erg jammer. Via Google Maps zelf dan maar onze weg gevonden. Dit lijkt me niet de bedoeling. Kortom dit gaan we niet weer op deze manier doen. Overigens wel een hele leuke dag gehad.

Beste , Boven alles heel fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad want dat is het allerbelangrijkste. Dank je wel voor je feedback. We zullen de uitleg van het roadbook wat duidelijker vermelden op de website, zodat iedereen vooraf zich nog even kan inlezen. Mocht je toch een herkansing willen, stuur dan even een mailtje naar info@puzzeluitje.nl en dan gaan we eens kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Puzzeluitje, 16 juni 2023 15:26

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 mei 2023
Niet te downloaden!

Ik heb de route al in mei gekocht omdat ik dan alvast iets leuks had voor als ik visite zou hebben. Dat is dus dit weekend het geval. Helaas kon ik het uitje niet openen. Wat ik ook probeerde alles ging fout. Zeer teleurstellend!

Beste Hannie, wat enorm vervelend om te horen dat het niet gelukt is om het uitje te openen! Helaas heb je ons niet geprobeerd te contacten zodat we je alsnog ter plekke konden helpen. Maar dat willen we alsnog doen. Kun je een mailtje sturen naar info@puzzeluitje.nl met daarbij de vouchercode? Dan gaan we het zeker alsnog oplossen! Alvast bedankt!

Puzzeluitje, 1 juni 2023 17:00

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 mei 2023
De code werkte niet om de route te downloaden

Ik heb 17 euro betaald voor jou. De code van De route werkte niet en de hulplijn was niet bereikbaar. Ook na inspreken van een bericht werd er niet gereageerd

Goedemiddag Wilma, wat jammer om te horen dat er problemen waren met het invoeren van de code. Dat is uiteraard niet zoals het hoort. Wij zijn altijd bereikbaar per chat, zoals vermeld op de voucher, echter in het weekend reageren we wat langzamer. Wij hebben geen chat of voicemail van je ontvangen, anders hadden we natuurlijk gereageerd! Als je ons een mailtje stuurt naar info@puzzeluitje.nl met daarin je vouchercode gaan wij het proberen goed te maken!

Puzzeluitje, 1 juni 2023 16:56

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 mei 2023
Konden hem niet direckt makkelijk downloden

Dus niet gereden en geld kwijt erg teleurstellend
Zijn dus gewoon wezen toeren met onze vrienden

Beste Hans, wat jammer om te horen dat het niet gelukt is om de route te downloaden. Het laatste wat wij willen is iemand teleurstellen. Als je ons de voucher mailt (info@puzzeluitje.nl), sturen wij de route alsnog graag naar jullie toe! En dan hopen we natuurlijk dat jullie voor een herkansing gaan!

Puzzeluitje, 26 mei 2023 15:16

  • Hans A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 mei 2023
Heel leuk vooral door het mooie weer.

Het was heel leuk om te doen, vooral ook door het mooie weer dus en de extra activiteiten op Hemelvaartsdag.

Beste Kenneth, wat ontzettend leuk om te horen dat jullie een fijne dag hebben gehad! Hopelijk zien we jullie nog eens terug op één van onze andere routes!

Puzzeluitje, 26 mei 2023 15:17

  • Kenneth B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 mei 2023
super leuk idee maar lastig rijden

De route is geweldig. Je komt echt op leuke plekken.
Ik vond het jammer dat je niet de kastelen aan doet. Ik snap dat je de ruimte hebt om dat zelf te doen maar dan raak je de 'kilometerteller' kwijt en wordt het zeer lastig. laat de route door de parkeer plaatsen gaan van de kastelen. dan kun je uitstappen als je wilt zonder dat de boel verstoord wordt.
Ook het weg laten van de straatnamen maakte het geheel in een chaotisch systeem.
moet je de fysieke weg volgen of volg je de borden waarbij rechtsaf de hoofd route is en je dus fysiek rechtdoor moet.
Ook bij de kersenweg. hoofdbaan is breed maar we moesten toch de rechtsaf nemen (wat historisch wel rechtdoor was maar dat is veranderd)
als je eenmaal een keer verkeerd gereden bent is het eigenlijk niet meer te doen. dan verdwaal je en wat is links en rechts. door het missen van de straatnamen kun je dat stuk niet meer rijden.
wij hebben de laatste 15km niet meer gereden omdat je eigenlijk niet meer terug komt. vonden we erg jammer.
persoonlijk vond ik 18 euro erg duur voor deze tocht. ook de koppeling van dagjeweg naar puzzeluitje was verwarrend en een ramp. bij puzzeluitje was een aanbieding en het heeft ons via dagjeweg meer geld gekost als we het rechtsreeks zouden doen. eerst kijken dus.

Beste heer, mevrouw, wat goed om te horen dat jullie hebben genoten van de route. De uitgebreide feedback gaan wij zeker meenemen en kijken wat we hiermee kunnen doen. Heel graag tot ziens op één van onze andere routes!

Puzzeluitje, 26 mei 2023 15:19

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 mei 2023
Gelderse kastelen route

Erg leuke route, was toevallig ook veel te doen rondom te kastelen. Route was goed te vinden maar niet te makkelijk!

Beste Robin, heel fijn om te horen dat jullie het leuk vonden én uitgedaagd werden. Zo moet een PUZZELtocht ook zijn vinden wij! Heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 26 mei 2023 15:20

  • Robin
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 mei 2023
Super puzzeltocht!

We hebben een super leuke en leerzame puzzeltocht gereden! Bedankt puzzeluitje!

Beste Mirjam, wat heerlijk om te horen dat jullie zo'n leuke (en leerzame) dag hebben gehad! Heel graag gedaan en heel graag tot ziens!

Puzzeluitje, 26 mei 2023 15:19

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 april 2023
Kastelenroure

De antwoorden klopten niet? Verder heel leuk!

Hoi Nicole, fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad, daar doen we het voor! Als je ons kunt aangeven welke antwoorden niet kloppen, dan kijken wij dat met veel plezier na!

Puzzeluitje, 26 mei 2023 15:21

  • Nicole v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 20 april 2023

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
gdkpst