Beoordelingen voor City Games

(20 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Leuk om te doen

Leuk om te doen met pubers, op een regenachtige dag

  • Jeanette T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 juli 2024
leuk, verrassend

Leuke activiteit om meer van een stad te ontdekken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 juni 2024
Absoluut geen succes

- GPS werkt niet goed. Waardoor je soms 10 minuten op de goede plek staat te wachten totdat de game het eindelijk pakt en je de hint geeft.
- Spel heeft geen enkele relatie met de stad waarin je het speelt. De vragen gaan niet over de stad. Er zijn gee specifieke dingen die je kan zien in de stad en die je moet gebruiken om het spel op te lossen. Ik had dit spel net zo goed online thuis kunnen spelen, of in een willekeurige andere stad. Ook stuurt de game je niet langs de leukste plekjes van de stad.
- De puzzels zijn makkelijk. Moeilijkere puzzels met de optie om hints te kopen zou beter zijn.
- Het verhaal en de puzzels zijn over het algemeen voordehandliggend en weinig verassend.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 mei 2024
Zo onder je de stad

Was duidelijk

  • Dagje u.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 13 mei 2024
Moordzaak opgelost!

Erg leuk om de stad om een andere manier te ontdekken en daarnaast ook nog een moordzaak oplossen.
Leuk om pubers van de bank af te krijgen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 6 mei 2024
Maastricht

Erg leuk om te doen en je ziet en leert andere feiten over een stad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 april 2024
Sherlock Holmes Den Bosch

Wij hebben genoten van de wandeling door Den Bosch en de puzzels die we moesten oplossen. Er waren makkelijke en wat moeilijkere puzzels bij, maar alles was goed te doen. En we hebben dan ook met succes de moord op kunnen lossen.

  • Angela v. d. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 maart 2024
Leuke manier om door een stad te cruisen

De puzzels waren eenvoudig, dat houdt de moed erin, maar iets moeilijker zou wel kunnen. MIsschien verschillende niveaus? Er zouden verschillende spellen beschikbaar zijn, maar er kon er maar één kiezen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2024
Leuke puzzeltocht

Het was even wennen in het begin waardoor we een hint gemist hebben, maar daarna super leuke raadsels en puzzels om op te lossen om tot een goed eind te komen

  • Albert v. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 december 2023
Verrassend

makkelijk te bedienen spel, verschillende verlopen tussen verschillende teams zijn mogelijk. Wel net een tikje te hoge prijs voor het spel...

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 11 november 2023
Heel leuk om te doen!

We vonden het superleuk en je komt op plekjes waar je normaal niet zo snel langs gaat. Sommige vragen zijn lastig te beantwoorden of hebben meerdere mogelijkheden waardoor je niet altijd het juiste antwoord kan geven. 1 vraag snapten wij niet (bloedstraat)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 november 2023
veel leuker dan een dagje winkelen

Het spel zelf is leuk om te doen, niet te makkelijk en niet te moeilijk. Je kunt er de hele dag over doen, dus je kunt rustig de tijd nemen om tussendoor te gaan lunchen en wat te gaan drinken, en in ons geval te schuilen voor de regen. Het spel voert je langs leuke plekken en je hebt alle tijd om rustig de architectuur te bekijken. Jammer genoeg hadden we wel moeite met inchecken. We speelden met zijn drieën, maar uiteindelijk konden er maar 2 inloggen, en zelfs dat ging niet soepel. Het is ook wel zaak dat je tussendoor je telefoon oplaadt want het spel vreet stroom.

  • Wil
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2023
Leuk

Heel fijn dat je zelf kunt bepalen of en wanneer je een pauze neemt.

  • Claudia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2023
Toerist in eigen stad

Erg leuke wandeltocht door onze eigen stad (Leeuwarden) gehad met leuke opdrachten en raadsels. We zijn op plekken geweest die we nog niet eerder hadden gezien in de stad. Wel jammer dat de app geen rekening houdt met spel- of typfouten. We hadden de eindoplossing goed maar hadden de laatste letter van het woord verkeerd ingetypt.

  • Jan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2023
Leuke manier om de stad te leren kennen

Erg leuk om eens op een andere manier een stad te leren kennen. Steeds weer nieuwsgierig naar wat je tegenkomt, met leuke foto opdrachten ertussendoor. En genoeg tijd voor een break (shoppen, terrasje, bezoek aan ... e.d.).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 juli 2023
City game Utrecht

Leuk gevarieerd spel om op een interactieve manier als gezin de stad Utrecht te ontdekken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 juli 2023
Ontzettend Leuk!

Heel leuk en grappig spel, waarbij je ook raadsels moet oplossen.
Helaas af en toe wat pauzes moeten nemen, vanwege heftige regenbuien maar dat heeft de pret niet gedrukt.
Ook de stad Groningen hierdoor leren kennen.

  • Erika F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 juli 2023
Arnhem is wel leuk

Voor de city game vond ik Arnhem en saaie stad. Jullie route laat zien dat er veel moois is en een levendig centrum.
We gaan er vast nog eens kijken en genieten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2023
Leuk en leerzaam

Een uitgestippelde route langs veel highlights van Maastricht. Op gemarkeerde punten (bezienswaardigheden) popt een vraag op in je telefoonscherm. Juiste beantwoording levert punten op. Best een lange route, ongeveer 9 km, maar je hebt alle tijd.
Een aanrader om de stad op een andere manier te ontdekken.

  • Fred G. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 juli 2023
heerlijke wandeltocht met opdrachten

Wij hebben Amersfoort op een hele ander manier beleeft. Op plekken waar we nog nooit waren geweest. Heerlijk even je gedachten bij iets leuks

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 juni 2023

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
gdkprldrsct