Koop nu tickets
Ga met korting op avontuur

Speel Escape te City in de stad van je keuze

Logo van Escape the City

Ontrafel raadsels en mysteries, gebaseerd op een echte legende over de stad die je bezoekt. Zo gaat de stad veel meer voor je leven. En je ontdekt met Escape the City ook nog eens de mooiste plekjes tijdens je avontuur!

Iedere stad heeft wel een mysterieus geheim, of een spannend verleden. Aan jullie de taak om met Escape the City de geheimen op te lossen.

Speuren door de stad

Aangekomen bij het startpunt in de stad van je keuze? Log daar in op de game-app en de eerste opgave komt meteen binnen. Raadsels, puzzels en opdrachten leiden je naar verborgen aanwijzingen in de stad, die samen de sleutel bevatten voor het oplossen van het mysterie waar je in terecht bent gekomen. Onderweg is van alles te zien, want het spel neemt jullie mee naar de mooiste straten, grachten, pleintjes en monumenten. Maar blijf je ogen ook goed openhouden voor de volgende clou!

Wie is de snelste?

Het is belangrijk om de aanwijzingen zo snel mogelijk te vinden. Zo komen jullie steeds meer te weten over de stad en de legende. Lukt het jullie om jullie speurtocht binnen twee uur tot een goed einde te brengen? De beste teams komen in de Hall of Fame!

Escape the City is een combinatie van een escaperoom en citytrip voor twee tot vier mensen, maar ook erg leuk met een grotere groep. Maak meerdere teams en vind uit wie van jullie de beste speurders en avonturiers zijn.

Zo werkt het

Na het online kopen van een Escape the City game krijg je de inloggegevens direct in de mail en kun je op dat moment meteen beginnen met spelen. Maar later kan natuurlijk ook, op een moment dat het jullie uitkomt. Wacht wel met inloggen op de game-app tot je daadwerkelijk op je bestemming bent, klaar voor de start! Voor ieder team heb je een aparte inlogcode nodig.

Escape The City is beschikbaar in de volgende steden: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Tilburg.

Koop nu tickets