Beoordelingen voor BODY WORLDS - The Happiness Project

(44 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Interessant

Mooi opgezet met boeiende teksten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 september 2020
Leuk museum

Mooi interessant en leerzaam museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juli 2020
Gaaf! Duidelijk minder spannend dan verwacht!

We vonden het echt heel leuk en interessant. De speurtocht (top gekregen van Madelief) voor de meiden was erg leuk. Vooral voor onze jongste spring in het veld van 8 jaar. Hierdoor rende zij niet geheel doelloos rond naar het einde van de tentoonstelling. Onze oudste vond het door de speurtocht nog interessanter wat ze allemaal te zien kreeg.
Bij het einde nog gezellig zo'n scan gedaan en nog even nagebabbeld met de heer Arsen. Erg prettig, erg kind vriendelijk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 februari 2020
Leuk

Leerzaam interessant en boven verwachting leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018
fascinerend/mooi en leerzaam

Wij hebben het een leerzame/fascinerende tentoonstelling gevonden, zeker de moeite waard om te bezichtigen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 april 2018
Superinteressant

Zeer interessant! Mooi opgezet, veel info. Vriendin en ik hebben er wel dik 2 uur rondgekeken. Tentoonstelling is over 6 verdiepingen, dus ruim opgezet. Ik zou zo weer heen willen :)

  • Nienke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2017
Leerzaam

Zeer leerzaam op een respectvolle manier voor het menselijk lichaam

  • Lima
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 juli 2017
Bodyworlds is leuk en informatief

leuk voor jong en oud, leerzaam

  • Maenen
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 9 mei 2017
Gaaf

Was een mooie en interessante expositie. De etages zijn leuk op onderwerp ingedeeld. Ik vond wel dat het uitgebreider mocht. Bij een andere Body Worlds waren er meer lichamen. Verder is het helemaal niet eng, juist alleen maar indrukwekkend en leerzaam. Ga er heen!

  • Shan
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 maart 2017
leuke expositie.

Het is wel voor personen boven de 12 plus

  • Bettina S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 maart 2017
zeker een aanrader~!

Erg mooi en leerzaam

  • Michella
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 februari 2017
Geweldig indrukwekkend en leerzaam

Mijn dochter geeft jullie het liefst meer dan een 10. Ik sluit me daar bij aan.

  • m. v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 11 januari 2017
Interessant, leerzaam en leuk

Interessant om te zien. Wel erg druk. Met 2 uur heb je alles wel gezien.

  • Laura E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 januari 2017
Body World the happiness project

Super interessant. Helemaal niet naar of akelig maar juist heel leerzaam.

  • Astrid K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 november 2016
Zeer indrukwekkende tentoonstelling

Informatief, leerzaam en een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het menselijk lichaam.

  • Janneke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2016
Facsinerend

Erg leerzaam en interessant om te zien hoe een lichaam in elkaar zit en werkt.

  • Dasja
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2016
Fascinerende tentoonstelling over het lijf.

Boeiende tenstoonstelling over het menselijk lichaam. Mooie en respectvolle weergave.

  • Renate H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2016
Supergaaf

Geweldig

  • Mary
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2016
Was heel erg interessant.

Vond het heel erg leuk en interessant. Leerzaam.

  • Margriet H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2016
interessant

Leuk en interessant om te zien, had van mij nog best wat uitgebreider gemogen.

  • Annelies
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2016
Heel mooi en interessant

Vond het zeer interessant en leerzaam om het lichaam zo te zien. Ik raad het iedereen aan om er naar toe te gaan.

  • Jacqueline v. d. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2016
Top!

Een aanrader voor iedereen!

  • Antoinette S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 september 2016
Geweldige tentoonstelling

Als iemand met medische en anatomische achtergrond, vond ik dit reuze fascinerend om het menselijk lichaam op deze wijze te kunnen aanschouwen.

  • Peter M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016
Top

Heel bijzonder Prachtig gemaakt !

  • Monique H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2016
Niet voor herhaling vatbaar.Een rommeltje.

Was chaotisch .We waren er binnen het uur weer uit.

  • Anneke d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2016
Body Worlds

Zeer interessant om zo het menselijk lichaam te ondekken, ik had verwacht dat ik het een beetje creepy zou vinden maar dat is het helemaal niet, erg mooi gemaakt!

  • Ingrid S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 juli 2016
Leuke ontdekking

Leuke en interessant middag gehad.

  • Laura B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 juli 2016
Geweldig

Geweldig om al die lichamen te zien en alle details

  • Ankie H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 juni 2016
geweldig

We hadden geluk dat het niet zo druk was waardoor we alles op ons gemak konden lezen en bestuderen.

  • Marjo B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 mei 2016
Erg interessant

Veel geleerd! Er zijn veel meer onderwerpen aan bod gekomen dan alleen maar happiness. Veel inzicht gekregen in hoe het hele lichaam in elkaar zit. Ik vind dat het een onderdeel van het onderwijs moet worden. Zo leer je het veel sneller.

  • Fabina
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016
maakt nieuwsgierig

De werking van lichaam en geest, gevoel en handelen is op een indrukwekkende manier weergegeven. Het is leerzaam, leuk en verrassend met een mooie boodschap die bij alle onderwerpen weer terugkomt: Een Gelukkig mens kan bijdragen aan een langer mooier leven. .

  • judith M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 mei 2016
Veel geleerd

Top. Veel van geleerd en op sommige momenten een eye opener. :)

  • jim v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 april 2016
Body World

Het was heel interessant en leerzaam, en werden prettig ontvangen.

  • Ina P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 mei 2016
Een tien!

Super interessant en indrukwekkend. Ook met kinderen te doen. Wel even inschatten...

  • Erwin
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 mei 2016
Schitterend

Mooi opgezet

  • Christa
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 mei 2016
Educatief en wonderbaarlijk

Ik vond het erg educatief en wonderbaarlijk alleen had wel veel meer lichamen verwacht die ten toon gesteld zouden zijn.

  • Gitty W.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 april 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

interessant

In het begin dacht ik echt dat ik het luguber zou vinden, al die opgezette mensen. Maar het tegendeel is waar. De lichamen zijn met zoveel zorg behandeld en neergezet. Op een gegeven moment denk je er niet eens meer aan. Dit uitje heeft veel indruk op mij gemaakt. Het is zo leerzaam en interessant, maar vooral ook indrukwekkend. Al die foetussen in verschillende stadia, ons zenuwstelsel, gezonde en zieke longen, onze hersenen, etc. hebben op mij echt indruk gemaakt. Dit museum is zeker ook geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 9/10. Mijn dochter van 9 vond het enorm interessant.

  • Carin.
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2019
Zeer matig en weinig waar voor je geld

Wij zijn met ons gezin jaren geleden geweest naar de rondtrekkende expositie bodyworlds in Antwerpen.
Dat was heel groot, groots en adembenemend!
Ik wilde dit dolgraag nog een keer zien en regelde daarom tickets voor bodyworlds Amsterdam.
Dit werd een grote teleurstelling. Het was zeer minimaal. Er waren veel foto's en dingen zoals schommels, fietsen en bloeddrukmeters die het allemaal wat moesten opvullen.
Veel geld voor erg weinig.

  • Marijke.
  • Bezoekdatum: 21 september 2016
Een absolute MUST !@!

Geweldig! Indrukwekkend! Een absolute aanrader! !
Zo respectvol en idd " happy" ...
geweldig !@!

  • Bastmeijer ..
  • Bezoekdatum: 4 april 2016
Prachtig, ook voor de kids!

We hadden tickets voor Body Worlds online gekocht dus konden de wachtrij skippen. Onze kids (7en 9) kregen gratis een speurtocht mee, dus toen werden ze nog enthousiaster. De tentoonstelling is in een oud, Amsterdams gebouw en is dus vooral erg hoog (6 verdiepingen + kelder) maar per verdieping heel behapbaar en duidelijk opgedeeld in de verschillende onderwerpen. Je wordt echt meegenomen door het verhaal van de tentoonstelling. Het was super interessant en fascinerend! Ik ben me nooit zo bewust geweest van hoe alles in je lichaam werkt. Ook het geluksaspect zet je aan het denken over de keuzes die je maakt.
De kids vonden het ook prachtig! Door de speurtocht hadden ze echt een doel en gingen ze ook echt samen op pad en zoeken naar de antwoorden. Ze hebben zich geen moment verveeld.
Ik raad het iedereen - met of zonder gezin - aan om naar Body Worlds te gaan! Je zit ook direct in het centrum dus kunt daarna of daarvoor alle kanten op qua eten, drinken, wandelen door de stad, shoppen, wat je wil.

  • Kate J.
Geweldig!

Afgelopen zondag ben ik bij BodyWorlds geweest. Kaarten had ik al vooraf gekocht dus ik kon de fast lane gebruiken (aanrader ivm drukte). Prachtige tentoonstelling waar je veel van leert en die je heel bewust van je eigen lichaam maakt. Het was wel erg druk maar zeer de moeite waard.

  • Ernst.
super

Interessant voor groot en klein.
Beetje vreemd voor kinderen die nog niet weten hoe ze zelf van binnen uit zien,maar wel ontzettend leerzaam.

  • Marjolein.
  • Bezoekdatum: 23 april 2015
Adembenemend

Ik ben toch maar doorgelopen bij de Vlaamse friettent nadat ik met mijn vrouw naar Body Worlds bezocht. Wat een adembenemende én confronterende expositie. Je kunt je ‘eigen’ lichaam van zo dichtbij bestuderen, fascinerend. Dit is een expositie waar je écht heen moet. En een tip: als je via de website je kaartjes besteld, zijn ze goedkoper.

  • Rob.
  • Bezoekdatum: 24 februari 2014
Geweldig

Ik ben samen met mijn kinderen (5 en 7 jaar) naar deze expositie gegaan, we vonden het alledrie geweldig. Mijn kinderen hebben zich top vermaakt en keken hun ogen uit. Ze vonden de lichamen (plastinaten worden ze genoemd) helemaal niet eng. Er was veel interactie, je kon er fietsen, schommelen en in de kluis in de kelder ontdek je het geheim van geluk: De kluis hangt vol met spiegels – oftewel: Het GELUK zit in JEZELF.

  • Chris.
  • Bezoekdatum: 24 februari 2014

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
glknbdr