Koop nu tickets
Kom pannenkoeken eten!

Pannenkoekenboot Amsterdam

Logo van Pannenkoekenboot Amsterdam

Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over het IJ. Tijdens het eten kom je langs moderne trekpleisters in Amsterdam. Een heerlijk ontspannen uitje voor iedereen!

Hoeveel pannenkoeken kun jij op? De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Ideaal om met het gezin uit eten te gaan en je mag zoveel pannenkoeken eten als je wilt. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek samenstellen en versieren met kaas, ham, fruit, jam en eitjes. Er is een ballenbak in het scheepsruim en allerlei kleurplaten voor de kinderen, zodat ouders eventjes kunnen ontspannen tijdens het natafelen.

Varen over het IJ

De boottocht duurt 75 minuten en gaat over het IJ. Onderweg passeer je allerlei mooie plekjes van Amsterdam, zoals het stationsgebouw en het moderne juweeltje EYE Filmmuseum. Onderweg kom je indrukwekkende zeeschepen tegen en in de zomer bestaat de kans dat cruiseschepen voorbijvaren. Verover een plek op het een terras op het buitendek en zwaai samen naar de voorbijvarende cruiseschepen en ferry's.

Spelen in de ballenbak

Aan boord is het hartstikke gezellig door de oud-Hollandse inrichting van het schip. Voor kinderen tot en met elf jaar is er een Ballenbak op de Pannenkoekenboot. Deze heeft echter een speciaal slot. Hoe dat precies zit? Daar kom je achter aan boord!