Koop nu tickets
Kom pannenkoeken eten!

Varen en pannenkoeken eten op de Maas

Logo van Pannenkoekenboot Rotterdam

Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Hoeveel pannenkoeken kun jij op? De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Ideaal om met het gezin uit eten te gaan en je mag zoveel pannenkoeken eten als je wilt. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek samenstellen en versieren met kaas, ham, fruit, jam en chocolaatjes. Er is een ballenbak in het scheepsruim voor de kinderen, zodat ouders eventjes kunnen ontspannen tijdens het natafelen.

Varen over de Maas

Combineer je boottocht met een bezoekje aan de Euromast. De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is namelijk Parkhaven, tegenover de Euromast. Aan boord vaar je langs de prachtige skyline van Rotterdam over de rivier de Maas. Indrukwekkend!

Ballenbak aan boord

De kinderen vermaken zich na het eten uitstekend in het scheepsruim. Hier vinden ze namelijk een enorme ballenbak. Ook zijn er kleurplaten met kleurpotloden, voor tussen de pannenkoeken door.