Koop nu tickets
Kom pannenkoeken eten!

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

Logo van Pannenkoekenboot Nijmegen

Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Waal. Nijmegen met al haar mooie bruggen trekt aan je voorbij terwijl je geniet van het uitzicht.

De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Hoeveel van deze pannenkoeken kun jij op? Je mag er zoveel eten als je wilt! Geniet van de lekkerste pannenkoeken, terwijl je een tocht maakt over de Waal. Zie Nijmegen met haar mooie bruggen aan je voorbij trekken en geniet van het uitzicht over natuurgebied de Ooijpolder.

Versier je eigen pannenkoek

Schuif gezellig met de kinderen aan bij het pannenkoekenbuffet, waar ze met kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes hun eigen pannenkoek versieren. En terwijl de ouders ontspannen natafelen, duiken de kinderen het scheepsruim in. Daar is hun domein: de ballenbak!

De skyline van Nijmegen

Mooi weer? Geniet dan van het uitzicht vanaf het buitendek! In de verte zie je de Waalbrug, die in de Tweede Wereldoorlog opgeblazen werd om de Duitsers tegen te houden. En ontdek jij de oude Honigfabriek?