Koop nu tickets
Tickets 5,- euro korting!

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Logo van CORPUS

In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Reis van hoofd naar teen

Leer hoe het lichaam in elkaar zit, hoe alles in je lijf werkt en hoe een mens nu eigenlijk gezond blijft. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS. Je leert er alles over de functies van je lichaam. Hoe reageren je darmen op een broodje? Wat gebeurt er precies wanneer je niest? Onder begeleiding van een audiotour reis je in groepen langs alle onderdelen van het menselijk lichaam. Alsof je een kijkje neemt in je eigen lijf! Gelukkig hoef je niet de hele tocht te klimmen. Via roltrappen reis je het lichaam van vijfendertig meter hoog door.

Wees zelf een onderzoeker

Na een rondleiding van top tot teen kun je nog eens alles op eigen tempo in 'mijn Corpus' onderzoeken. Dit is een interactief gedeelte, waar je leuke testjes doet, leerzame games speelt en nog meer ontdekt over het menselijk lichaam. Helemaal bovenaan in het museum is ook een restaurant, waar je geniet van een waanzinnig uitzicht. Een compleet bezoek aan CORPUS duurt ongeveer tweeënhalf uur.

Wij bieden één ticketsoort aan dat geldig is voor zowel volwassenen als kinderen. Het kortingsbedrag wordt berekend aan de hand van de kassaprijs. Omdat dit ticket geldig is voor zowel kinderen als volwassenen, verschilt het kortingsbedrag per soort.

Koop nu tickets