Koop nu tickets
Waan je in tropische sferen met korting!

Exotische vogels, zoogdieren en cultuur bij Taman Indonesia

Logo van Dierenpark Taman Indonesia

Waan je in tropische sferen in dierenpark Taman Indonesia dicht bij Steenwijk. Bewonder bijzondere dieren uit Indonesië en geniet van de Indonesische cultuur. Kinderen kunnen zich uitdossen in de verkleedhoek met Indonesische klederdracht.

In Taman Indonesia ontmoet je bijzondere dieren zoals de Binturong, Loewaks, Maleise Bosuilen en prachtig gekleurde vogels. Buiten dat is er nog veel meer te doen in dit echt Indonesische dierenpark!

Ontdek de Indonesische cultuur

Binnenstappen in Taman Indonesia is ook binnenstappen in de Indonesische cultuur. Neem een kijkje in een paalwoning, speel Indonesische spelletjes en geniet van de voorstellingen in het Wayang-theater. Daar zie je het bekende Indonesische schimmenspel met de prachtige wayangpoppen. Er zijn ook regelmatig leuke evenementen, zoals Indische markten, dansworkshops en kookdemonstraties.

Tropische specerijentuin

Ook typisch Indonesisch: de tropische specerijentuin met gember, laos, djinten en andere kruiden voor in de keuken. Fruitbomen zoals papaya en pisang fleuren de kruidentuin extra op en wie weet spot je wel een bidsprinkhaan of batikspin. Een exotisch dagje uit voor het hele gezin.

Koop nu tickets