Koop nu tickets
Ga met korting

Exotische vogels, zoogdieren en cultuur bij Taman Indonesia

Logo van Dierenpark Taman Indonesia

Waan je in tropische sferen in dierenpark Taman Indonesia dicht bij Steenwijk. Bewonder bijzondere dieren uit Indonesiƫ en geniet van de Indonesische cultuur. Kinderen kunnen zich uitdossen in de verkleedhoek met Indonesische klederdracht.

In Taman Indonesia ontmoet je bijzondere dieren zoals de Binturong, Loewaks, Maleise Bosuilen en prachtig gekleurde vogels. Maar er is veel meer te doen in dit echte Indonesische dierenpark!

Ontdek de Indonesische cultuur

Binnenstappen in Taman Indonesia is ook binnenstappen in de Indonesische cultuur. Neem een kijkje in een paalwoning, speel Indonesische spelletjes en luister naar sprookjes. Ook typisch Indonesisch: de tropische specerijentuin met gember, laos, djinten en andere kruiden voor in de keuken. Fruitbomen zoals papaya en pisang fleuren de kruidentuin extra op en wie weet spot je wel een bidsprinkhaan of batikspin. Een exotisch dagje uit voor het hele gezin.

Winter 2020: Wayang Stories

Deze winter staan de Wayang poppen centraal in Taman Indonesia. Overal kom je de prachtige poppen tegen die worden gebruikt in het Indonesische schimmenspel. Je ziet zowel historische als moderne vormen. In het Wayang theater kun je uiteraard genieten van de bijzondere Wayang voorstellingen!

Van december tot en met maart open in de weekenden en de schoolvakanties. Van april tot en met november elke dag open.