Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Op fietstocht door de duinen met Behind The Beach

Logo van Behind The Beach

Geniet van de wind in je haren tijdens een fietstocht door de duinen van Zandvoort. Bij Behind The Beach kun je de mooiste fietsen huren. Stap op een fatbike, picknickfiets of een te gekke Vespa en laat je verrassen door de prachtige omgeving.

Dagje naar het strand? Maak het jezelf gemakkelijk en huur één van de luxe fietsen van Behind The Beach. Met dit stalen ros verken je op je gemak de prachtige duinen bij Zandvoort en Bloemendaal. Kies voor een arrangement inclusief picknick of puzzeltocht en maak er een gezellig dagje uit van!

Ruik de zee

Met een fiets kom je op de mooiste plekjes, tot midden in de duinen. En je zet hem zo opzij als je even met je voeten in het water wil staan. Terwijl je de pedalen rond trapt of vooruit zoeft op een elektrische scooter ontdek je hoe mooi de Amsterdamse waterleidingduinen en Nationaal Park Zuid-Kennemerland zijn. Met de zilte zeewind in je neus kom je helemaal bij. Of flaneer over de boulevard van Zandvoort en ga op ontdekking in het mooie Haarlem. Op de fiets ben je helemaal vrij, dit is jouw dag!

Kies je fiets

Comfortabel of juist sportief: bij Behind the Beach hebben ze wat je zoekt. Van gewone fietsen tot een stoere monsterfatbike die je met zijn dikke wielen overal brengt. Onderweg picknicken? Ga dan voor een picknickfiets en laat je verrassen door de goedgevulde picknickmand. Of maak een avontuur van je tocht met het puzzeltochtarrangement. Kinderen kunnen mee in een kinderzitje of op hun eigen kinderfiets.

Koop nu tickets