Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Op fietstocht door de duinen met Behind The Beach

Logo van Behind The Beach

Geniet van de wind door je haren tijdens een fietstocht door de duinen van Zandvoort. Bij Behind The Beach kun je de mooiste fietsen huren. Stap op een tandem, streetsurfer of picknickfiets en laat je verrassen door de prachtige omgeving.

Dagje naar het strand? Maak het jezelf gemakkelijk en huur één van de luxe fietsen van Behind The Beach. Met dit stalen ros verken je op je gemak de prachtige duinen bij Zandvoort en Bloemendaal. Kies voor een arrangement inclusief barbecue, picknick of puzzeltocht en maak er een gezellig dagje uit van!

Arrangementen

  • Cycle & Lunch: Een mooie tocht waarbij je onderweg een heerlijke lunch krijgt aangeboden.
  • Picknick tocht: Leg een deken in de duinen neer en geniet van een heerlijk vers verzorgde picknick. Je krijgt een picknickfiets (met grote mand voorop) mee plus een goedgevulde picknickmand met deken. Voor twee of vier personen te boeken.
  • Fiets Puzzeltocht: Je ontvangt een cryptische routebeschrijving en vragen voor onderweg. De puzzeltocht gaat door het dorp van Zandvoort en omgeving en duurt ongeveer 3,5 uur, maar je mag er natuurlijk ook de hele dag over doen.
  • Cycling Dinner: Geniet aansluitend van een fantastisch 3-gangendiner in Zandvoort aan Zee. Dit is echt iets voor fijnproevers!
  • Tour Culinaire: Je ontvangt een fietsroute langs het strand en de duinen waar je bij de eerste stop geniet van een voorgerecht, bij de tweede stop van het hoofdgerecht en bij de derde stop van het dessert.
  • High-Tea & Cycle: Geniet van een fantastische high tea beleving en vervolgens van een leuke fietstocht door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Koop nu tickets