Koop nu tickets
10% korting per ticket

Room Escape Amsterdam

Logo van Room Escape Amsterdam

Je hebt een uur de tijd om de wereld te redden. Ben jij een held of blijf je voor eeuwig opgesloten? Bij Room Escape Amsterdam giert de adrenaline door je lijf terwijl je zo snel mogelijk probeert te ontsnappen uit één van de kamers.

De deur valt dicht en de klok begint te tikken. Geen tijd voor paniek, je moet samenwerken met vrienden, familie of collega's. Met maximaal zeven mensen per groep heb je één uur de tijd om te ontsnappen. Cryptische aanwijzingen leiden je naar een veilige uitweg. Tenminste, als het jullie lukt om samen alle aanwijzingen te ontrafelen...

Er zijn vier spannende kamers, elk met een eigen verhaal en eigen uitdagingen:

  • Room 8: Een links-extremistische groep heeft een inval gedaan en een bom geplaatst in een munitiehal. Je hebt een uur de tijd om de bom onschadelijk te maken. Nu maar hopen dat je op tijd bent...
  • Quarantaine: Je hebt net een noodlanding gemaakt. En nu word je in quarantaine gezet vanwege rare ziekteverschijnselen. Of is er stiekem iets anders aan de hand? Je vertrouwt het niet en zoekt naar een uitweg!
  • Vietnamese Victim: Als toerist denk je een leuk winkeltje in een achterafbuurtje te hebben gevonden. Eenmaal binnen vraag je je af of het wel écht een winkeltje is... En of je nog naar buiten kunt. Kun je ontsnappen?
  • De Bunker: Als Britse verzetsstrijder in de Tweede Wereldoorlog wil je in een bunker van de Luftwaffe inbreken om een geheime boodschap te verzenden. Lukt het je ongezien informatie door te spelen? En ben je snel genoeg of word je betrapt door de Duitsers?