Koop nu tickets
Scoor je tickets met korting!

Binnen en buiten spelen bij speelboerderij De Flierefluiter

Logo van Speelboerderij De Flierefluiter

Of het nu mooi weer of slecht weer is, bij speelboerderij De Flierefluiter raak je niet uitgespeeld! Er is een grote buitenspeeltuin, een zwembad, een binnenspeelparadijs en een kinderboerderij. Een geslaagd dagje uit voor het hele gezin.

Kijk in de binnenspeeltuin wie het hoogste kan springen op de trampoline, test je evenwicht op de touwbrug of ga zo snel mogelijk door het obstakelparcours. Durf jij van de vrijevalglijbaan te roetsjen?

Buitenspeeltuin

Met mooi weer is het heerlijk toeven in de buitenspeeltuin. Bereik al klimmend en klauterend het hoogste punt van de speeltoren en zoef naar beneden door de ultralange glijbanen. Slinger met de kabelbaan naar de andere kant van de speeltuin en zoek in het grote doolhof naar de uitgang. Is het lekker zwemweer? Spetter er dan op los in het waterpark en het zwembad!

Knuffelbare dieren

Op een speelboerderij verwacht je natuurlijk ook dieren. Tipje van de sluier: er zijn heel veel dieren die je kunt bewonderen en aaien. Koeien, kippen, pony's, hangbuikzwijnen en nog veel meer! Je ziet hoe dieren in de stal en in de weide leven. Extra leuk: je mag zelf ook in de weide bij de schapen en geitjes.

In het voorjaar is er iets heel speciaals op de kinderboerderij. Dan kun je namelijk op kraambezoek bij jonge lammetjes en kuikentjes. Hou je van dieren én knuffelen? Dan is de knuffelruimte echt iets voor jou. Daar kan je gezellig kroelen met konijnen en cavia's.

Koop nu tickets