Koop nu tickets
Met 15% korting naar Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam: er wacht een hele wereld op jou...

Logo van Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is de grootste miniatuurwereld van de Benelux, een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is. Ontdek de avonturen van de mini-bewoners in deze bruisende stad, waar in 24 minuten een hele dag voorbij gaat.

In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Bewonder de miniatuurwereld en volg de avonturen van al die kleine mensjes.

In dit 'Madurodam van Rotterdam' duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa... alles is in beweging.

In Miniworld zie je typische Rotterdamse, maar ook historische gebouwen. Je komt haast tijd en ogen tekort om alle 2.800 gebouwen, 13 stations en 150 treinen goed te bekijken. En de stad heeft ook nog eens 27.000 bewonertjes, met een paar hele bijzondere stedelingen. Spot jij de vijf pinguïns, de drie superhelden en de surfende koe? Met 20.000 lampjes om de stad te verlichten moet dat toch lukken!

Koop nu tickets