Koop nu tickets
Met 10% korting naar Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam: er wacht een hele wereld op jou...

Logo van Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is de grootste miniatuurwereld van de Benelux, een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven valt. Ontdek de avonturen van de mini-bewoners. Miniworld is al drie keer uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland!

Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Bewonder de miniatuurwereld en volg de avonturen van de mini-bewoners.

In dit 'Madurodam van Rotterdam' duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa... alles lijkt in beweging.

In Miniworld zie je typische Rotterdamse gebouwen, maar ook historische gebouwen. Je komt tijd en ogen tekort voor de ruim 2.800 gebouwen, 13 stations en 150 treinen, de 27.000 bewonertjes en 20.000 lampjes. Zoek de vijf pinguïns, de drie superhelden en de surfende koe! En wist je dat hier 44 kilometer aan bedrading ligt?