Ga te water op deze bijzondere locaties!

Een boot van de Rietstulp in Giethoorn op het water

Ga te water op deze bijzondere locaties!

Varen is heerlijk! Nederland is een echt waterland en dat zie je aan het brede aanbod van rondvaarten en bootverhuurlocaties, die ons landje rijk is. Lekker peddelen over de mooiste riviertjes? Of gewoon lekker achterover zitten terwijl je geniet van het brandende zonnetje? Voor ieder wat wils. Vaar de Dommel af in een kano, stap aan boord van een fluisterbootje in Giethoorn of bekijk Amsterdam vanaf een luxe rondvaartboot. DagjeWeg.Tickets zet een aantal opties voor je op een rijtje. Trossen los!

1
Rondvaart Giethoorn door prachtige omgeving

Ontdek romantisch Giethoorn met een rondvaart van De Rietstulp

Arrangement: nu met korting

Geniet van een rondvaart door de grachtjes van Giethoorn in een van de rondvaartboten van De Rietstulp. Een deskundige schipper laat je de mooiste plekjes zien en vertelt je over het ontstaan van Giethoorn.

Bekijk de aanbieding
2
Gezinnen varen op de dommel in kano's

Ontdek Brabant in een kano, op een solex of op een e-chopper!

Kanovaren met korting

Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!

Bekijk de aanbieding
3
Gezin varend in een klomp

Klompvaren over het Apeldoorns Kanaal

€ 2,75 korting op klompvaren

Varen over het Apeldoorns Kanaal, maar dan in een gigantische klomp! Beleef een heerlijk en oer-Hollands dagje uit op het water met Vadesto Outdoor Adventure.

Bekijk de aanbieding
4

Vaar in een privéboot langs de windmolens in de Zaanse Schans

Boek je vaart met € 30,- korting!

Dutch Boat Tours organiseert privé Windmill Cruises in de Zaanstreek. Vaar in een eigen boot langs oer-Hollandse vergezichten en UNESCO erfgoed in de Zaanse Schans. Harinkje happen, een drankje erbij en je hebt een gezellig dagje uit op het water!

Privé varen met € 30,- korting
5

Vaar mee met de Binkboot voor een ontspannen dag op het water

Met exclusieve korting!

Stap aan boord bij Binkboot en geniet met een drankje in de hand van de ondergaande zon boven het Gooimeer. Of breng de dag door op de vele vaarten en plassen van Almere. Liever zelf op stap? Huur dan je eigen bootje!

Ga varen met korting
6
Drie mensen op een Schiller Waterfiets in een gracht van Delft, met op één fiets een passagier.

De nieuwste trend nu bij Bootje Varen Delft: echt fietsen over het water!

Bestel tickets met korting

Met een fiets over het water? Dat kan! Nee, we hebben het niet over een traditionele waterfiets, maar over een fietsframe op twee smalle drijvers. Alsof je op een gewone fiets zit. Een nieuwe manier om Delft te ontdekken, want daar kun je ze huren!

Bekijk de aanbieding
DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede