Beoordelingen voor Maritiem Museum Rotterdam

(33 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

dagje uit

onwijs leuk voor kinderen en leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2019

Heel leuk!!!

Het was heel leuk kinderen hebben genoten. Ook de buiten activiteiten zijn leuk. Super dag gehad.

  • Gio
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2019

bijzonder

Fantastische middag gehad met mijn ( bonus) dochter :) erg leerzaam!

  • D. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 januari 2019

Prima

Men was er behulpzaam, vriendelijk en namen alle tijd voor je.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 juli 2018

Een leerzame ervaring

Zeer leuke en leerzame ervaring. waar we erg van genoten hebben.

  • Cindy C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 juni 2018

Leerzaam voor jong en oud

Leerzaam voor jong en oud, binnen en buiten het museum aantrekkelijk gemaakt , aardige mensen die je vragen kunnen beantwoorden.

  • Corine P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2017

Heel leuk

Het maritiem museum was heel erg leuk.
Mijn peuter van 3.5 heeft zich heel de middag vermaakt.

Wel jammer vond ik dat er een korting van 20% op de giftshop en de parkeergarage beloofd was.
Nergens stond geschreven op de site van Dagje weg (waar ik de tickets gekocht heb) aangegeven welke parkeergarage dit zou zijn.
Bij aankomst in het museum dit gevraagd en de site laten zien, maar helaas kon de medewerker hier niets aan doen.
Dus wel een aanrader om goed uit te zoeken waar je wel en niet mag parkeren. Een tip voor dagje weg om dit ook te vermelden op de site!!

  • Kimberly B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2017

museumbezoek

Het was heel erg leuk in het museum. Ik heb er veel van geleerd. Het was heel leuk om er te spelen. Alleen bij de zeilboot boven moet eigenlijk iemand staan om toezicht te houden. De boot werd heel erg hard geen en weer geduwd door grotere kinderen. Kleine kinderen komen dan niet aanbod (4 jaar). Durven dan niet in de boot te stappen of willen er tussentijds uit. Ik ging er uit maar de boot draaide door, gelukkig liep het nog goed af.

  • Maurice B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 maart 2017

Super!

Erg leuk, super educatieve maar toch speelse speurtocht.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Tegenvallend

Weinig voor grote kinderen en volwassenen.
Erg duur voor wat er te zien is.
Bootje varen moet je extra voor betalen..
Gelukkig hadden we mooi weer en konden we buiten van het zonnetje genieten.

  • Analbers.
  • Bezoekdatum: 2 april 2019

Slecht!

Een speeltuin voor kinderen. Voor volwassenen is er niets aantrekkelijks aan!
Grote tegenvaller. Waarom niet veel meer scheepsmodellen? Zonde om op zo'n punt van het centrum dit ( museum ) in stand te houden. Veel personeel dus veel kosten!

  • van d. k.
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Heel leuk maar...

Het is heel leu, er is veel te doen!
Heel leuk voor kinderen.
Maar wel jammer dat ze hele overdreven reclames hebben!

  • Jesse.
  • Bezoekdatum: 14 april 2018

Kinderspeeltuin

Een grote kinderspeeltuin met als thema scheepvaart. Dit heeft nog weinig met een museum te maken. Vanzelfsprekend moeten musea geen stoffige magazijnen met opgeslagen spulletjes worden, maar dit is finaal doorgeslagen. De historische schepen buiten blijven de moeite waard, maar binnen is het een pretpark. Uitsluitend geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

  • Marjo.
  • Bezoekdatum: 5 januari 2018

Geweldig voor het hele gezin!

De offshore ervaring was een groot succes! Dankzij de professionele assistente ( terwijl het heel druk was) ook voor onze autistische zoon. Ze nam de tijd om hem voor te bereiden op wat ging komen. Hij mocht even van te voren luisteren naar de geluiden voordat de hele ervaring begon. Echt Geweldig! Wij komen zeker terug!

  • Patricia ..
  • Bezoekdatum: 29 december 2017

Wat een tegenvaller buitenmuseum leuke stoomboten

Wat een tegenvaller buitenmuseum leuke stoomboten maar je kan nergens in. Binnenmuseum 1000m2 oppervlak maar 3 geplakte bootjes en 2 schilderijen en dat in een wereldhavenstad

  • Marcel.

Tegenvaller

Erg onrustig opgebouwd. Een dikke onvoldoende voor de ruimtelijk vormgevers. Niet te vergelijken met het scheepsvaartmuseum. Voor ons een tegenvaller en geen terugkomst. Met 2 jonge kinderen die hyper werden van alle overmatige/bodige prikkels...buiten alles dicht 2 boten open...

  • TvB.

Speeltuin geworden

Geen echt maritiem zoals we gewent waren, weinig mooie scheepsmodellen
zoals jaren geleden.Een grote kinderspeelplaats .
Mij zien ze er nooit meer.

  • Fb.Cordemans.

leuk

Onze zoon van ruim 3,5 jaar oud heeft zich zó goed vermaakt dat hij niet naar huis wilde. Complimenten voor de makers. Zowel binnen als buiten volop avontuur en speelmogelijkheden. En als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het ook!

  • Rosman.
  • Bezoekdatum: 27 december 2016

Superleuk!

Ga offshore, prachtig opgebouwd, net echt! Leuke spellen voor jong en oud. We komen snel weer een bezoek brengen!

  • Rosa.
  • Bezoekdatum: 18 december 2016

Leuk, maar...

Leuk, maar niet geschikt voor een bezoek met een autistisch kind, want er zijn te veel prikkels en bijna niets te doen voor mijn autistisch broer.

Er zijn hele steile trappen, die het moeilijk maken om te bewegen. Zeker niet rolstoel-toegankelijk of kinderwagen-vriendelijk.

De reclame op televisie schetst een beeld, dat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Een eerlijker beeld van wat je kunt verwachten zou beter zijn.

Je kunt in bootjes varen, maar vanwege de vaartijden kan de wachttijd oplopen tot een half uur als er twee mensen staan te wachten. Dat is niet normaal, het duurt te lang en een reservebootje of meer bootjes is zeker gewenst.

  • Clement S.
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2016

Erg leuk maar...

Erg leuk en leerzaam museum. Vooral de "op je bord" afdeling is erg leuk.

Wel een puntje van kritiek: ik heb wel 8 verschillende kinderdagverblijf/Bso-hesje gezien.. Grote groepen (luidruchtige) kinderen. Erg veel voor een rustige vakantiedag.

De ontruiming was wel erg netjes geregeld!

  • Sandra ..
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2015

fantastisch

Heel erg goed onderhouden boten, leuk boottochtje door de haven, leuke verhalen van de vrijwilligers die met veel liefde hun werk doen.
Het informatieve gedeelte is modern van aanpak met grote borden, leuke objecten, interactieve aanpak, niet te gedetailleerd en de speelplaats was zelfs voor onze tieners leuk doordat er gebruik werd gemaakt van scanners, apps etc.

  • Annet d. B.

Reuze leuk

Heel erg leuk om met kinderen te doen . Zeer leerzaam

  • Hol.
  • Bezoekdatum: 11 september 2014

Uitzonderlijk mooi en leerzaam

Tip is het ook een idee om een vitrinekasten neer te zetten met bootjes van keramiek gemaakt door keramisten, bv. de huwelijksbootje, de love boat, schuitje varen etc. En of ander materiaal. Zie mijn website home.casema.nl/antoinetf waar een bootje opstaat.wij vonden het heel mooi opgezet en overzichtelijk

  • Antoinet F.

geweldig meeslepend

voor kinderen een ontdekking voor vaders moeders opa''s en oma's bijzonder, prachtig opgezet, de film van de zeelui heel erg mooi,
genoten

  • m d. v.
  • Bezoekdatum: 23 januari 2014

Ouders en kids blij!

We hadden al veel gehoord over het Maritiem Museum en het viel zeker niet tegen! Voor de kinderen was er veel te doen en te ontdekken bij Professor Plons. De expo over cruiseboten was voor allemaal leuk. Sla (als volwassenen) ook de ontdekking van de (huidige) landkaart niet over, boeiend!

  • Anouk ..
  • Bezoekdatum: 13 september 2013

Hartstikke leuk voor kinderen

de kinderen konden van alles zelf ontdekken ,en het was leerzaam voor de kleuters.

  • daenne b.
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2011

zeer interactief!

voldoende, leuk voor kinderen, veel voor hen om te doen,
en dan wel passend bij de zeevaart. Het schip "de Buffel"
mag je bezichtigen. Dit schip is weer teruggebracht in originele
staat. Ook daar kunnen kinderen zich inleven hoe het was
om op het schip te leven dmv enkele activiteiten.
Professor Plons is "de" aanrader voor de kleinere kinderen,
leeftijd 3-11 jaar. En ook nog eens betaalbaar!

  • Janine H.

Veel geleerd.
Mooie schilderijen.
Buiten museum was heel interessant.

  • Hilly.
  • Bezoekdatum: 30 juni 2009

Tijdens de museumnacht Rotterdam het Maritiem Museum bezocht. Een aanrader. Ook leuk voor jonge kinderen.

Een passe partout kopen voor de museumnacht is zeker aan te bevelen voor een leuke avond uit.

  • W. T.

Geen toelichting

  • Debbie T.
  • Bezoekdatum: 25 juni 2008

We hadden kortingsbonnen voor het Maritiem Museum Rotterdam.
Met de kinderen Shirley van 6 en Eddy van 12 gingen we een dagje naar Rotterdam en uiteraard het museum in.
Bij binnenkomst bleek al dat het niet om een klein udeum ging.
Allemaal scheepvaart spullen en een prachtige ontvangsthal.
We zijn even door het winkeltje gelopen klein maar een grote hoeveelheid boeken en spulletjes.
Voor dat we iets kochten wierpen wij nog even een blik op het grote schip wat buiten lag een prachtig oud schip.
We zijn door gegaan naar Professor Plons...dat is voor de kinderen een leer/speel en doe afdeling van het Maritiem museum.
Een schipper als pop heet je van harte welkom.
Binnen zie je een hal met computers een bootje met verkleed spullen en materiaal waarmee de kinderen kunnen experimenteren.Op het dak kon je naar buiten om scheepstransport na te spelen.
De kinderen hebben veel opgestoken over scheepvaart de oudste ging achter de computers en de jongste ging eerst naar de boot met verkleed spullen.
Ruim een uur zin ze aan het spelen geweest bij Plons.Daarna zijn we het museum doorgelopen en hebben heel veel verschillende schepen gezien.
Van de VOC schepen tot de huidige binnenvaart schepen we hebben alles gezien.
de kinderen hebben zich 3 uur niet verveeld mijn zoon vond het besturen van een schip op de computer het leukst en het bezoeken van het oude schip wat buiten lag.
Mijn dochter het verkleden en buiten op het dak zelf transporteren.
Beneden hebben we nog wat gegeten en een sleutelhanger gekocht voor beiden.
Het was zeker een beleving en het museum heeft een hoge historische waarde.De oude scheepswrakken hebben ook indruk gemaakt op de kids! het museum krijgt van ons een dikke 9!

  • N.N..

We hadden kortingsbonnen voor het Maritiem Museum Rotterdam.
Met de kinderen Shirley van 6 en Eddy van 12 gingen we een dagje naar Rotterdam en uiteraard het museum in.
Bij binnenkomst bleek al dat het niet om een klein udeum ging.
Allemaal scheepvaart spullen en een prachtige ontvangsthal.
We zijn even door het winkeltje gelopen klein maar een grote hoeveelheid boeken en spulletjes.
Voor dat we iets kochten wierpen wij nog even een blik op het grote schip wat buiten lag een prachtig oud schip.
We zijn door gegaan naar Professor Plons...dat is voor de kinderen een leer/speel en doe afdeling van het Maritiem museum.
Een schipper als pop heet je van harte welkom.
Binnen zie je een hal met computers een bootje met verkleed spullen en materiaal waarmee de kinderen kunnen experimenteren.Op het dak kon je naar buiten om scheepstransport na te spelen.
De kinderen hebben veel opgestoken over scheepvaart de oudste ging achter de computers en de jongste ging eerst naar de boot met verkleed spullen.
Ruim een uur zin ze aan het spelen geweest bij Plons.Daarna zijn we het museum doorgelopen en hebben heel veel verschillende schepen gezien.
Van de VOC schepen tot de huidige binnenvaart schepen we hebben alles gezien.
de kinderen hebben zich 3 uur niet verveeld mijn zoon vond het besturen van een schip op de computer het leukst en het bezoeken van het oude schip wat buiten lag.
Mijn dochter het verkleden en buiten op het dak zelf transporteren.
Beneden hebben we nog wat gegeten en een sleutelhanger gekocht voor beiden.
Het was zeker een beleving en het museum heeft een hoge historische waarde.De oude scheepswrakken hebben ook indruk gemaakt op de kids! het museum krijgt van ons een dikke 9!

  • N.N..

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede