€7,55 korting op je Halloween tickets!

Griezel mee tijdens Halloween bij kinderpretpark Julianatoren!

Logo van Julianatoren - kinderpretpark

Pompoenen en kalebassen, doolhoven en zoals altijd het Spookslot. Kinderpretpark Julianatoren staat in oktober in het teken van Halloween! Griezel jij ook mee met de show van Jul en Julia?

Trek je griezeloutfit maar aan

Griezelig, maar vooral gezellig. Dat is kinderpretpark Julianatoren in de maand oktober. Het pretpark wordt geheel omgebouwd in Halloweensferen. Er is van alles te doen voor jong en oud. Show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op leuke prijzen. Wist je dat er griezeldanspassen bestaan? Dans en zing mee met Julia en Meneer Kaasschaaf en je kent ze snel genoeg uit je hoofd!

Bibberen tijdens de Spookshow

Bij Halloween hoort ook een nieuwe show! Tijdens de Spookshow in de Julianatoren is het griezelen geblazen. Bibber mee met Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia tijdens 'De Spoken van Griezelstijn'.

60 attracties voor de hele familie

Voor jong en oud heeft de Julianatoren alle ingrediënten die je nodig hebt voor een fantastische dag. Met keuze uit ruim zestig attracties vliegt de dag hier voorbij. Maak een ritje in Dino's Toer en sta oog in oog met dinosaurussen. Stap in het reuzenrad of vaar mee over woeste golven in de Draaiende Piraat. Mag het nog spannender? Stap dan in Jul's Rollerskates en race over een spectaculaire achtbaan!