€2,00 korting op je tickets

Plezier voor het hele gezin bij kinderpretpark Julianatoren!

Logo van Julianatoren - kinderpretpark

Geniet met het hele gezin van vrolijke theatershows en ruim zestig superleuke attracties. Kom naar de Julianatoren in Apeldoorn! Van een ritje in Jul's Rollerskates tot een safaritocht in een coole felgekleurde jeep. Leuk voor kids tot tien jaar!

Voor jong en oud heeft de Julianatoren alle ingrediënten die je nodig hebt voor een fantastische dag. Met keuze uit ruim zestig attracties vliegt de dag hier voorbij. Maak een ritje in Dino's Toer en sta oog in oog met dinosaurussen. Stap in het reuzenrad of vaar mee over woeste golven in de Draaiende Piraat. Mag het nog spannender? Stap dan in Jul's Rollerskates en race over een spectaculaire achtbaan!

Thomas de Stoomlocomotief
Dans en zing mee met Thomas de Stoomlocomotief in het Jul & Julia Theater! Elke zaterdag en zondag in september zijn er vier shows per dag te zien van de populaire blauwe trein en zijn conducteurs. Een voorstelling duurt ongeveer 20 minuten en is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Voor de allerkleinsten
Ook de allerkleinsten kunnen op avontuur in de Julianatoren. Maak een rit over Jul's Stones Baan en rijdt door Kabouterwonderland.

Jul en Julia
Elke openingsdag zijn er ook allerlei shows! Tv-sterren Jul en Julia geven verschillende spectaculaire shows in verschillende thema's. En neem een kijkje bij de nieuwe theatershow 'Het Goud van het Wilde Westen'.