Koop nu tickets
€ 2,- korting op je tickets!

Gezellig dagje uit met de kids: Kinderpretpark Julianatoren

Logo van Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren: hét pretpark voor de hele familie! Geniet van meer dan 60 te gekke attracties en spectaculaire shows. Een onvergetelijke dagje uit voor gezinnen met kinderen van ongeveer 2 tot 10 jaar.

In Kinderpretpark Julianatoren is het altijd feest. Met meer dan 60 shows en attracties raak je niet uitgekeken! De nieuwste attractie is De Hoge Hoed. Acht zitjes worden langzaam op een toren omhoog getakeld, maar dan... Bam! Een vrije val waarbij je draaiend naar beneden valt.

Altijd showtime

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Normaal zie je ze op tv, maar nu ontmoet je ze in het echt voor een dikke knuffel en een kekke foto. Ze heten iedereen elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Daarnaast zijn er dagelijks themashows en geniet je samen van de nieuwe show Dino en Dina's Bouwspel. Een bouwavontuur vol spanning - en een leuke dans!

Attracties voor de hele familie

Voor jong en oud heeft Julianatoren alles wat je nodig hebt voor een fantastische dag. Maak een ritje in Dino's Tour en sta oog in oog met dinosaurussen. Stap in het Reuzenrad of vaar mee over woeste golven in de Zwevende Piraat. Mag het nog spannender? Stap dan in Jul's Rollerskates en race over een spectaculaire achtbaan! Ook de allerkleinsten kunnen op avontuur in de Julianatoren. Rijd bijvoorbeeld op een egeltje door Kabouterwonderland of vlieg in een eigen helikopter door het park.