€7,55 korting op je tickets!

Gezellig griezelig: Halloween in kinderpretpark Julianatoren

Logo van Julianatoren - kinderpretpark

Kinderpretpark Julianatoren: hét pretpark voor de hele familie! In oktober is het een klein beetje griezelig in dit gezellige kinderpretpark. Kom je ook griezelen in het Griezeldoolhof of bij de Spookshow?

Als de eerste blaadjes van de bomen vallen wordt het griezelig gezellig in Kinderpretpark Julianatoren. Speciaal voor Halloween is het park prachtig versierd en een dagje uit is dan een beetje griezelig! Iedereen mag verkleed naar het pretpark komen en op de Griezelcatwalk kun je laten zien hoe prachtig je outfit is. Wie weet win je wel een leuke prijs! En er valt nog veel meer te griezelen, want in het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, lopen echte griezels rond. Durf jij ze op te zoeken?

Spookshow

Jul en Julia maken er ondertussen een echt Halloweenfeest van. Spook mee bij Jul’s Griezelfeest en dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles. Samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia kun je heerlijk verder griezelen tijdens de Spookshow 'De spoken van Griezelstijn'. Vier Halloween op 5, 6, 7 en 12 oktober tot en met 28 oktober.

60 attracties voor de hele familie

Voor jong en oud heeft de Julianatoren alle ingrediënten die je nodig hebt voor een fantastische dag. Met keuze uit ruim zestig attracties vliegt de dag hier voorbij. Maak een ritje in Dino's Toer en sta oog in oog met dinosaurussen. Stap in het reuzenrad of vaar mee over woeste golven in de Draaiende Piraat. Mag het nog spannender? Stap dan in Jul's Rollerskates en race over een spectaculaire achtbaan! Ook de allerkleinsten kunnen op avontuur in de Julianatoren. Maak een rit over Jul's Stones Baan en rijdt door Kabouterwonderland.