Beoordelingen voor Kinderpretpark Julianatoren

(170 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Overzichtelijk park

Mooi overzichtelijk park met veel attracties.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

Een brok vermaak

Helemaal top voor jonge kinderen, attracties waar ze met mamma of pappa ik kunnen. Maar ook attracties waar ze alleen in kunnen, dus echt stoer!
Show met Julia en Juul was helemaal toppie.
Aan het einde van de dag wilde mijn dochter nog niet weg, maar het park ging dicht...

  • Rob P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Super leuk

Het was onwijs leuk de kids hebben het erg naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Halloween

Nog een kleine toevoeging:

Halloween is prima, maar bij de eerste eetgelegenheid zeer grote schermen ophangen waarop mensen afgebeeld worden die veranderen in zombie monsters kan echt niet in een park waar kinderen van +/-2 jaar en ouder komen.

Ziek!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2018

Geen korting na 15:00

Prima park voor de kleintjes.
Personeel kijkt naar lengte kinderen voor attracties, maar niet eerlijk... Een kleiner kind werd doorgelaten en de mijne werd van de attractie geplukt. Veiligheid boven alles maar wees dan wel eerlijk, ook tegen de mensen/kinderen die je persoonlijk kent... Ik heb dit niet gemeld, ik wil namelijk het andere kind wat wel door mocht haar pret niet bederven.
Daarnaast was ik niet in de gelegenheid er al vroeg te zijn, ik schoof later aan rond 15:00 voor de laatste 2 uurtjes met mijn gezin en vrienden. Helaas is hier niks voor geregeld, i.p.v. de standaard prijs bijvoorbeeld 30% goedkoper o.i.d. . Zo bijzonder is het ook weer niet voor volwassenen.
Gelukkig was het een mooie dag en mijn dochter was erg blij nog met pappa in een attractie te kunnen, Een kinderlach is onbetaalbaar, maar dan moet je het wel kunnen...

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2018

Super leuk park

Top park. Mijn 4jarige dochter vind het geweldig. Als je op de kortingen let vind ik jullie totaal niet duur. Vaak zijn we 12.50 p persoon kwijt. Enige waarom ik geen 5 sterren geef is dat ik 8 euro gewoon schandalig veel vind om te parkeren. Wat is er mis gewoon met 5 euro. Verder super leuk en we hopen morgen jul, julia kaasgaaf en mw suikerspin tegen te komen.

  • Michelle
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2018

Entree en auto

Wat n prijzen ! Met 3 pers al 70€ kwijt....als je de kassa gepasseerd bent
( parkeren -entree ) wat gaat rest vd dag nog komen ...?

  • Malle P.
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

Superleuk met jonge kinderen

Heel veel te doen, overzichtelijk en bosrijk

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 juli 2017

€22,50 entree voor een volwassene??

Kom op zeg, €22,50 voor een volwassene betalen en € 8,50 voor parkeren. Toiletten te ranzig. Dit nooit meer. Ps: de kinderen vonden het leuk dus voor hun prima. Maar dit soort prijzen kan echt niet.

  • Thijs
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 april 2018

Super park

Super leuk pretpark! Mijn dochter van 2 heeft genoten, ze kon in bijna alle attracties. We gaan hier zeker vaker heen!

  • T k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2017

Was top!

Leuk park, de kinderen hebben zich goed vermaakt! Leuke shows ook.

  • Shirley D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2017

Heel mooi compact park met alles wat een kleuter v

Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan, we hebben genoten van alles

  • Linda T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2017

Fantastisch park

Heel veel te doen zowel voor volwassenen als mijn dochtertje van 3 jaar. Ga zeker vaker er heen.

  • Anja d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2017

aanrader

mooi schoon perfect onderhouden kleinschalig park voor elk wat wils
overal van genoten vriendelijk personeel
alles op een klein park , hadden het voordeel dat het niet zo fruk was dus geen wachttijden en overal snel bij

  • F.J. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 9 september 2017

In onvergetelijke dag met mijn kleinkind van 3 1/2

Voor de kleinere een onvergetelijk avontuur van vele indrukken, sprookjes figuren, liedjes, shows etc.
We bofte met het weer, de wachttijden waren minimaal bij de attracties , medewerkers die er voor gingen om de kinderen te plezieren, schone en voldoende toiletten. Kortom een attractie waar ik nog eens terug kom met mijn kleindochter, want we hebben nog lang niet alles uitgeprobeerd

  • Lies V. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 september 2017

Familie pretpark

Leuk pretpark voor gezinnen met zowel kleinere als grotere kinderen

  • pba w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2017

Druk

Erg druk en wel leuk ons zoon en vrolijk en niet lang wachten in rij

  • N. M. V. d. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2017

Geweldig park voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar

Geweldig park voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar klein maar compact precies goed voor de kinderen alles lekker dicht bij elkaar hoeven geen lange afstanden te lopen echt top ...

  • OZI
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2017

mooie park voor kinderen

Je kan je er de hele dag goed vermaken kinderen hebben daar genoeg te doen

  • Danny H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juli 2017

Leuk aanbod van attracties

We vonden het leuk om de personen uit het tv programma te ontmoeten. Er zijn veel verschillende attracties voor kinderen en de meeste hadden geen lange wachttijd. Verschillende attracties zijn ook leuk voor volwassenen.

  • Peter C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2017

Verjaardag Marian

Leuk voor de kinderen, hele dag genieten, alles op loopafstand en niet gevaarlijk voor kinderen.
Beoordeling 9

  • Cees D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 juni 2017

Jammer dat er doordeweeks geen theatershows zijn.

Mijn kleinkinderen genieten iedere weer.

  • Hannie K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 juni 2017

Was het leuk

Ik heb dochter van 5 en 2 zij hebben echt genoten was superrrr

  • Samra A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 mei 2017

Julianatoren

Het was leuk om hier met mijn kleinkinderen een dagje geweest te zijn ,ik was alleen heel verbaast over de houding van de man met zijn treintjes ( schuin tegenover de poffertjes ) Wat een nare man,zeg ..Hij is totaal NIET geschikt voor kindvriendelijk Julianatoren.. Voor de rest allemaal heel vriendelijk en behulpzaam personeel , Beetje jammer dat de Panini's in het Restaurant te snel verwerkt worden waardoor ze taai en nog koud van binnen waren , dus echt niet lekker waren..Dit kan voor 'n broodje van bijna 5 euro gewoon veel beter .. Wij hebben besloten deze dan ook Niet meer te bestellen

  • Evelien d. j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 mei 2017

Leuk park,voor kinderen tot 9 jaar.wij hebben nie

Wij hebben niet lang moeten wachten Maar het was ook op Maandag.
In vakantie tijd,zal dat wel eens een probleem kunnen zijn.

  • Hans F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 mei 2017

leuk

belachelijk het parkeergeld 8 euro het denken waard om niet nog een keer te gaan

  • Willem v. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 mei 2017

mooi park

ideaale park voor kinderen tot 10 jaar 7mei geweest maar was weer te kort

  • johann m.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 mei 2017

juliana toren

Leuk park lekker overzichtelijk, toch genoeg atracties en speel toestellen en wat ook belangrijk is er werkt super lief en behulpzaam personeel!!! Wij hebben genoten van ons dagje uit en is voor herhaling vatbaar.

  • Rieneke R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 mei 2017

Erg leuk pretpark voor kleine kinderen!

Fijn en overzichtelijk park , veel leuke attracties!! Leuk voor kinderen tot ca 10 jaar.

  • Anouska G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 mei 2017

Perfect

Voor de kleintjes een paradijs

  • Fouad K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 mei 2017

Geweldige dag!

Wat een leuk park is de Julianatoren. Attracties zijn erg leuk. Mijn kinderen, opa en oma en wij als ouders hebben ons uitstekend vermaakt!

  • Patricia t. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017

Blijft een leuk kindvriendelijk gezinspark.

Ze hebben leuk ingespeeld op Haloween. Ondanks de drukte geen gedrang bij de activiteiten.
Dokfje

  • Jannie Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2016

Afwisseling show en attractie goed gedaan.

Leuk voor jonge kinderen, gelukkig niet van die vreselijke lange wachtrijen

  • Marijke S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2016

Top park voor de kleintjes

Erg leuk voor als je wat kleinere kids hebt. Hier van 2 en 5 jaar en ze mochten in zoveel attracties. Ze hebben t erg leuk gehad

  • estatira P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2016

Leuk, overzichtelijk en net personeel! Wel duur

Leuk park. Net personeel. Maar wel duur. Kindertickets moeten 60% vd volle prijs zijn.

  • Mulder
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2016

Ideaal voor kleine kinderen.Super

Dikke 10

  • Ans v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2016

Familiedag

Een geweldig park voor kinderen zoveel te doen ook voor kleintjes vanaf anderhalf jaar . Wij hebben het heel gezellig gehad . Een minpuntje is het eten dat kan wel wat gezonder . En de kiosk voor Thai moet wat meer verse producten gebruiken de rijst smaakte chemisch en de pinda saus is veel te zwaar . Dus de volgende x nemen wij een picknick mand mee . Maar het park is top.

  • Willem B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 september 2016

Super

Genoten

  • Rietje M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 september 2016

Heel leuk!

Een geweldig park voor de kleinste kinderen. Attracties en animatie is super. Tickets vantevoren niet geprint maar was geen probleem. Ze scanden het zo bij de ingang. Ging heel snel allemaal. Bedankt!

  • Anoniem
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 september 2016

Voor de aller kleinste

Echt een leuk park voor de echt nog kleine kinderen, die van ons was bijna 2 en die vond het prachtig, er zijn een hoop attracties waar ze in kunnen. Ik zeg een geslaagd dagje uit met je kinderen of kleinkinderen. Park is ook niet al te groot dus je hoeft geen kilometers te lopen, en er zijn genoeg zit plaatsen overal.

  • Edgar
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 september 2016

Niet voor herhaling vatbaar

Ontzettend duur park, voor hetgeen je krijgt. Schandalige prijs voor een bord patat met een frikandel enz.

  • Tamara
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 september 2016

Heerlijk park waar je een hele dag kan vertoeven!

Superleuk pretpark. Hartstikke kindvriendelijk lief personeel. Heerlijke dag gehad!

  • Marleen V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 september 2016

Geweldig

Geweldig park echt voor het hele gezin

  • Mircan E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2016

Heel leuk park

8

  • Dennis M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2016

super gezellige dag

super gave atracties, kinderen kunnen zelfstandig atracties bezoeken, het was top

  • Jeannet v. V.
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 11 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Geweldig

Het is rolstoel toegankelijk. Plezier voor groot en klein. Gewoon een super goed voor elkaar park

  • A a. v. ..
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Leuk!!

Leuk voor kinderen tot een jaar of 10. Onze kids van 3 en 5 hebben zich er goed vermaakt! 2,50 voor een kopje koffie in een papieren bekertje. Duur! Ook ijs, poffertjes etc aan de prijs. Maar gelukkig kun je ook gewoon zelf eten meenemen. De WC”s waren niet echt schoon en er waren er ook wat weinig.. De glijbaan met de matjes was een enorme hit!! Al met al een erg leuk dagje uit!!

  • Mieke.
  • Bezoekdatum: 4 november 2018

Verschrikkelijk

In de herfstvakantie. Mega druk, lang wachten. Alles op elkaar gepropt. Te weinig personeel. Een kinderkermis, weinig om samen te doen. Het leukste vond ik nog de speeltuin en stukje bos. Hele vieze toiletten die niet worden schoongemaakt tussendoor. En overal een oude frituurvetlucht. Nee, ons zie je hier niet meer terug.

  • Evi.

Super

Jonge kinderen hebben zich super vermaakt. Niet te lang moeren wachten op attracties. Lekker gegeten, dicht bij geparkeerd en vriendelijk personeel. Leuke shows

  • Marinda.

Geweldig

Atracties en voorstellingen zijn super leuk. Wij zijn van het openingtijd tot het sluitingstijd gebleven. Mijn dochter heeft werkelijk genoten!

  • I. A.

Geweldig

Overzichtelijk, geen lange loopafstanden, leuke show, genoeg te doen voor kids tot een jaar of 10 ongeveer.

  • Simone.

superleuk

Superleuk park voor onze kids (5 en 3), ze kunnen/mogen in bijna alles en het is echt ingericht op kleinere kinderen.
We gaan zeker terugkomen

  • GC B.

te duur en een grote teleurstelling.

te klein om een pretpark te zijn, misschien zijn we verwend met de Efteling om de hoek. maar een veredelde kermis waarvan de parkeerplaats groter is dan het zogenaamde pretpark die ook nog eens op landelijke televisie adverteert..
jammer, voor als je in de buurt woont is het leuk om hier een dagje met je kinderen naar toe te gaan (verwacht geen entertainment of attracties voor volwassene). maar het is het zeker NIET waard om er het halve land voor door te rijden.(tip pak de afslag Apenheul) en als volwassene moet je ook gewoon de volle mep betalen terwijl de attracties alleen interessant zijn voor kleine kinderen.voor de meeste speeltuinen betaal je als volwassen/begeleider hoogstens 5 euro entree, wat hier ook van toepassing zou moeten zijn ipv 22,50 pp. maarja die tv reclames en pendelbussen (voor een stukje lopen van 2 min) moeten toch ergens van betaald worden.
het aanbod van eten en drinken doet zelfs ons lokale frietkot beter. het enige lichtpunt is de show van Cas de ranger
kortom weinig pret en erg weinig park voor zo'n bosrijke omgeving. dit was eens maar nooit meer.

  • vincent.
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Leuk voor kids

Onze kinderen van 2 en 5 jaar hebben het de hele dag fantastisch naar hun zin gehad!

Mijn man en ik vonden wel dat er heel veel gerookt wordt in het hele park. Een groot minpunt wat ons betreft. In een park speciaal gericht op kinderen zou dit niet moeten mogen. Wellicht ergens een rookpunt creëeren?!

  • Yvonne.
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018

was leuk maar erg druk

super leuk park
heeel erg druk was een bus beschikbaar en die moest zoveel mensen naar het park vervoeren
was erg rommelig
weinig personeel in het park
1 persoon moest vier attracties bedienen
en daar moest je dan heel erg lang op wachten.
had beter gekund zeker in de zomervakantie
wc waren schoon
eten prima

  • karina.
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Slecht

Zou er nog niet dood gevonden willen worden.. prijzen van Efteling voor pretpark van extreem matige kwaliteit.
Veel atracties gesloten ivm onderhoud. Slecht eten voor hoge prijzen.

  • Jsn P.

Blije kinderen = blije ouders!

Heel leuk park voor de kleinsten tot ong 8/9. Heel veel attracties en niet veel lopen.. Het park is ook netjes en ziet er heel leuk uit.
Maar het personeel leverd ook een goede bijdrage aan een positieve energie die er heerst. Overal vriendelijk, high-file, grapjes en goede service. Je ziet dat ze er met plezier werken. Ondanks de hoge entree komen wij weer terug.

  • coen_betlem@hotmail.com.
  • Bezoekdatum: 1 september 2017

Was ooit betaalbaar........

Bizar, hoe erg de prijzen gestegen zijn bij dit park. Het is nu geen leuk dagje weg meer, terwijl dit het altijd wel was. Parkeerkosten slaan echt nergens meer op inmiddels, om over de toegangsprijs en de horeca nog maar te zwijgen. Ontzettend zuur om te zien dat een eens zo ontzettend leuk betaalbaar park, veranderd in een geldverslindende machine omdat men ook zo graag commercieel wil zijn. Jammer van het eens zo mooie gezellige pretpark....Hopenlijk ziet de directie eens het licht en wordt het park weer als vanouds gezellig en betaalbaar.

  • Anna.
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2017

Leuk park voor jonge kinderen!

Leuk park voor onze kinderen van 2 en 6 jaar.Ze hebben een super dag gehad.Wel jammer dat het park al om 17 uur dicht gaat en de attracties pas om 10.30 uur open gaan.Vooral nu in het zomerseizoen en het wat drukker is heb je die tijd wel nodig.Daardoor geen tijd gehad voor shows.Wel alle attracties kunnen doen.Als je op tijd komt sta je nog op de hoofdparkeerplaats.Tip kaartjes bij de ANWB voor 19 euro p.p. als je lid bent.

  • B.
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2017

Heel erg leuk!

Heel erg leuk park voor kinderen tot 7 jaar ongeveer.Kinderen onder de 90 cm mogen ook in veel attracties onder begeleiding.Compact gebouwd dus geen grote afstanden lopen.Ook stonden er van die autootjes en caroussel waar je normaal geld in moet doen,dat was hier gratis.Kleinste daar even op ,terwijl de andere in een attractie zit.We hebben ons echt geamuseerd.De kids dan voornamelijk.Enige minpunt dat volwassenen ook de volle mep moeten betalen ,terwijl je alleen in attracties gaat ter begeleiding van kleine kinderen.Verder heb je er als volwassenen niet veel aan.

  • S.
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2017

viel behoorlijk tegen

vriendelijk personeel maar entree veel te duur voor dit park.frites menu's kun je beter niet kopen.erg duur,half uur wachten op je eten en dan krijg je uiteindelijk je frites en snacks en blijkt alles koud te zijn.en denk maar niet als je klaagt dat je nieuw eten krijgt.

  • jan.
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2017

Genoten!!!

Erg leuke dag gehad met onze 3 kinderen in de leeftijd van 3 -9 jaar. Omdat de weersverwachting erg slecht was was het aardig rustig in het park.daardoor waren er bijna geen wachtrijen en het weer was achteraf helemaal prima!

  • Paula.
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2017

Geldverkwisting

Waanzin!! Erg klein park en overal erg lang wachten! Dit park is veel te duur en overal moet je wachten behalve bij het eten. Maar dat is onderdeel van het verdienmodel aangezien je daar uiteraard weer voor moet betalen. Al met al is de conclusie niet naar toe gaan, jammer van het geld!

  • Trinet.
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2017

Duur en lange wachtrijen

Belachelijk lange wachttijden en in verhouding veel te duur! Ik zou maar zorgen voor goed gevulde batterij van je smartphone. 90% wachten 10% doen!
Attracties sluiten wel aan bij de belevingswereld van kids tussen de 2 en 7 jaar

  • John.
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2017

Super leuke park voor allerkleinste tot ongeveer 8

Ik snap niet dat sommige mensen hier klagen over het entree van 21,50 euro voor zo veel leuke attracties! Mensen die hier zitten klagen, jullie zijn echt belachelijk en waarschijnlijk toch nooit met iets in jullie leven tevreden. Wat is nou 21,50 euro voor een hele dag volop plezier voor de kleine kindje bezorgen?? Ga nou eens naar een kermis, daar betaal je 21,50 euro voor 3 ritten als je 2 kinderen heeft en ben je dus binnen 30 minnen de kermis eruit!!
Juliana Toren is gewoon Super Leuke park voor de allerkleinste waar je niet heel veel hoef te lopen. Natuurlijk is het druk als je in de drukke periode komt voorbeeld in de zomervakantie, maar dat is met alle parken. Maar als je tussen door komt, valt het reuze mee. Dus mijn advies is, ga zeker heen! Super leuke park!!

  • Marcela.
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2017

super

Veel beter dan 8 jaar geleden, toen waren het vooral onaardige jongelui bij de attracties, en nu zijn deze vervangen door ouder personeel zeg maar 65+, deze zijn echt heel leuk naar de kinderen en letten echt heel goed op! Mijn complimenten hiervoor echt een top dag gehad!!

  • gerda h.
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2017

duur, klein, lang wachten.

Klein park voor hoge entree 4 pers. En parkeermunt 98,50 euro. Lange wachtrijen in de volle zon met kleine kinderen. Personeel vriendelijk maar erg langzaam. Veel teveel mensen voor zo, n klein pretprak.

  • kerkdijk.
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2016

Perfect vriendelijk overzichtelijk schoon en gezel

Park is overzichtelijk, attracties zijn leuk voor de kinderen, acteurs zijn super vriendelijk net zoals de medewerkers bij de attracties. Park wordt netjes gehouden. Super mooi park

  • N.N..

Een groot speelparadijs midden in het bos!

Met twee oudere kinderen (10 jaar) het park bezocht. Een beetje traditie, we komen één keer per jaar vanaf dat ze al heel klein waren. Er is ook voor deze leeftijd nog van alles te doen, fijn is dat je als ouder heerlijk rustig van de zon kunt genieten en de kinderen kunnen zelf veilig allerlei attracties kunnen doen. Alle attracties zijn gratis. Het personeel is super vriendelijk, veel attracties zijn opgeknapt, schone en hygiënische voorzieningen en volop gelegenheid om te zitten en te eten. Het lijkt al heel snel druk, maar op zich viel het redelijk mee. Wel is een aantal zaken belangrijk om te weten voor een relaxte dag: nooit in het hoogseizoen/zomervakantie gaan, op tijd zijn zodat je op het hoofdterrein kunt parkeren, kortingskaartjes gebruiken (want de toegangsprijs van 22,95 euro is wel hoog voor een dagje als ouder in de zon zitten), basis eten en drinken meenemen, niet alle attracties zijn tegelijkertijd open (het personeel wisselt), de druktemeter op de site klopt niet echt. We hadden een super dagje in de Julianatoren, veel attracties meerdere keren gedaan. Misschien wel de laatste keer, want voor kinderen op deze leeftijd zijn er nog veel meer andere leuke dingen te doen op de Veluwe. Julianatoren, bedankt!

  • Anne.

Superleuke dag!

Voor de vierde keer weer een super leuke dag gehad met onze 2 kindjes van 4 en 2 jaar! Ze vinden het park geweldig. Ze mogen in veel attracties alleen in. Het was druk vandaag ivm de meivakantie maar het was nog net te doen. Soms wel even in de rij gestaan maar dat weet je in de vakantie periode! Personeel doet heel erg zijn best, is heel vriendelijk en lief. Attracties doen het prima, 1 attractie had onderhoud, de rest was allemaal open. Wij hebben een geweldige dag gehad, je moet er zelf wat van maken, en niet overal over vallen. Als de kinderen het leuk hebben, heeft een ouder het toch ook leuk?

  • Petra H.

Oude attracties, lange rijen, attracties kapot. Kan hoeveelheid bezoekers in meivakantie niet aan. Teleurstellend!

  • Judith.

Superleuk park voor kleine kinderen

Het was een superleuke dag en niet druk. Konden overal bijna gelijk in, zeker voor mijn kindjes van 4 jaar was het echt heel erg leuk. Ze konden met hun lengte bijna overal zelfstandig al in. De achtbaan vonden ze het leukst, niet te hard maar precies leuk genoeg voor kleine kinderen. De ingang vinden van een attractie was soms wel moeilijk, maar goed lezen is ook een kunst ;-) De ingang van de attracties is meestal niet ook de uitgang, dus als je je kinderen in een attractie zet, dan moet jezelf vaak omlopen naar de uitgang om ze weer op te vangen (dat vonden mijn kindjes soms nog wel verwarrend, waar is mama nou??).
Maar met goede afspraken kom je ver. De show was ook hartstikke leuk en we hopen dan ook nog snel terug te komen.

  • Maggy.
  • Bezoekdatum: 17 april 2016

Eens maar nooit meer!

Vandaag een middagje Julianatoren gedaan. Voor de kinderen van 2 en 4 was het prima, maar wat een oude attracties en een klein park zeg. En daar durven ze 21,95 per kaartje voor te vragen voor kinderen vanaf 2 jaar. En nog eens 7,50 voor het parkeren. Echt belachelijk. Het is dat we "C1000/Jumbo Dagjeuit kortingskaartjes" hadden en 15 euro korting kregen per kaartje, maar eens en nooit meer. We hadden toch wel een groter en moderner park verwacht. Ze kunnen het marketingbudget voor TV reclames e.d. beter uitgeven aan een opfrisbeurt van het park. Ook sloten attracties ineens en waren ze even later weer open. Heel vreemd.

  • Diego.
  • Bezoekdatum: 7 november 2015

Heel slecht!

Parkeerplaats bij het park is klein en dus heel snel vol, zelfs op rustige dagen.
Je moet dan of 10 minuten lopen of in een volgepakte pendelbus, met kinderwagen!
Hoe dan ook wel €7,50 betalen voor het parkeren!
Attracties zijn oud en er zijn lange wachtrijen, zelfs wanneer de website aangeeft "rustige dag"

Eens maar nooit weer!

  • Sonnie.

DRUK!

Gisteren een dagje geweest. Eerste keer en ook nooit meer.
Veels te druk. Met kleine kinderen een uur in de rij staan is geen succes.
Je kon over de hoofden lopen.
Entreeprijs 80 euro en dan nog 7,50 voor het parkeren waar je nog 10 minuten voor moet lopen ook.
Belachelijk! Eens en nooit meer!!!

  • M. v. V.
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2015

Te gek!

Leuk!

Wij waren er best vroeg vanochtend, maar wij wilde er ook eens een flinke tijd doorbrengen. Was erg leuk! Aardig personeel wat op een erg vriendelijke en professionele manier met de kinderen omgaat. Het park is zich bewust van de hype rond de hoofdrolspelers en speelt daar op een leuke manier op in.( mevr. Suikerspin en mr. Kaasgaaf doen erg leuk tegen de kinderen) Later op de dag werd het druk maar toen zijn wij de speeltuin en de shows gaan bezoeken. Was erg goed te doen.

  • a. l.
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2015

Te druk

Voor het aantal attracties is het park veel te klein.Er worden veel te veel personen toegelaten, je kon over de hoofden heenlopen zonder ertussen te vallen. Bij calamiteiten zeker niet veilig wat het aantal personen betreft.Ontzettend lange wachttijden. Hebben over de hele dag genomen 1 rit in 8 attracties kunnen zitten.Attracties zijn leuk.Leuk park voor kinderen tot ong.10 jaar.Vind de entrteeprijs erg hoog voor wat je er voor krijgt. Parkeren 7,50 euro zou bij de entreeprijs in moeten zitten.Nogmaals veel te druk, waardoor het totaal onoverzichtelijk wordt en het lange wachten uiterst vervelend is met kleine kinderen.

  • Jan v. D.
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2015

Leuk park

Leuk park, netjes, aardige medewerkers. Wij waren er voor de 3de keer, en hebben ons prima vermaakt (kinderen van 4 en 5) Het was wel druk maar dat is het overal in de vakantie, wij vinden het een heel leuk park en gaan volgend jaar zeker weer! Vind het vooral ook een pluspunt dat je o.a. meneer Kaasschaaf, jul en julia regelmatig voorbij ziet komen en zij ook echt de tijd nemen om alle kindjes te begroeten, handtekeningen te geven enz.

  • Karin.
  • Bezoekdatum: 31 juli 2015

Relatief duur

We hebben een kleine 90 euro uitgegeven voor entree en parkeren.
De grootte van het park viel erg tegen voor dit geld. De attracties waren leuk voor onze jonge kinderen. Er zijn meerder shows (Woezel, Jul en meer). Wat ons ook erg tegen viel was de vroege sluitingstijd. 17:30 sluiten de eerste attracties en 18:00 uur allemaal.
Leuk park voor jongere kinderen (tot 12 jr), maar prijs/kwaliteitverhouding klopt niet.

  • E. d. J.
  • Bezoekdatum: 21 juli 2015

dagje vol pret

wij zijn hier met onze 2 kids heen geweest (3 en 7) en hebben een heerlijke dag gehad. De shows zijn super gezellig en er is genoeg te doen voor zowel jong als oud. De wachtrijen vielen heel erg mee. zodra de jongste de reclame ziet gaat hij keer op keer springend door de kamer met de vraag wanneer we weer gaan.

  • las.
  • Bezoekdatum: 12 juli 2015

leuk voor jonge kinderen

Een leuk park voor kleine kinderen tot een jaar of 10. Heel veel attracties in het bos. Door de grote hoeveelheid attracties zijn de wachtrijen ook op een drukke dag goed te doen. Het personeel is erg vriendelijk en het park is mooi en schoon. Een minpuntje: kinderen van 90 cm moeten onder begeleiding van volwassenen mee. Dat was eerder niet zo. Dus met ons zoontje opgevouwen in de safariwagentjes gezeten. Jammer want eerder mocht hij altijd alleen in deze attracties!

  • Tamara.
  • Bezoekdatum: 12 juli 2015

Een geweldige dag uit !

Dit is een geweldig leuk park. De attracties liggen niet te ver uit elkaar waardoor het erg overzichtelijk is. De diversiteit aan attracties maakt het park geschikt voor hele jonge, maar ook voor oudere kinderen. Het park heeft veel "oudere" werknemers in dienst wat de sfeer geheel ten goede komt. Deze mensen hebben echt oog, oor en tijd voor de kinderen. Ook de shows zijn ontzettend leuk. Zeker nadat ze vorig jaar met Van Hoorne Entertainment in zee gegaan zijn. Door de vele verschillende shows blijft het ook met een jaarkaart leuk om elke keer weer terug te komen omdat je steeds weer iets nieuws hebt om naar uit te kijken. Wij komen al vele jaren in dit leuke park en inmiddels zijn mijn kinderen 10 en 8 jaar oud, maar nog steeds gaan ze het allerliefste naar de Julianatoren. De prijs-/kwaliteitsverhouding is goed in vergelijking met soortgelijke parken, zeker met een jaarkaart.

  • Johanna S.
  • Bezoekdatum: 11 juli 2015

Leuk en netjes verzorgd

Vonden het echt 'n leuk park.
Prima geregeld met de pendelbussen. Parkeergeld 7,50 vind ik persoonlijk wel hoog. Entreeprijs ook, maar we waren met Jumbo dagje uit kaartjes voor de helft van de prijs. Het was er schoon, netjes, men was vriendelijk, goed gebruik gemaakt van de ruimte in het park, overzichtelijk. Met mooi weer is de speeltuin en ligweide erg lekker. De show was ook boeiend voor kinderen, leuke break. Het begon na de middag wel druk te worden daardoor ontstonden vrij lange wachttijden (op vrijdag na hemelvaart geweest). WC's bij de botsauto's waren alles behalve schoon. Gelukkig was alles binnen wel gewoon gratis. Flesje sinas voor 2,75 vind ik wel veel, maar daar tegenover was het broodje kipburger ook wel erg lekker! Leuk om 120 treden te klimmen over een overzicht van het park te hebben. Aanrader om als eerst te doen (reuzenrad of toren), dan zie je een beetje hoe het in elkaar steekt. Net als bij Slagharen vind ik het slecht aangegeven waar en wanneer er shows zijn. Kinderen tot ca 9 jaar kunnen bijna overal alleen in, maar je kunt als ouder meestal ook mee, als kinderen niet durven of te klein zijn, niks te maken met leeftijden of lengtes.
Alle attracties waren open, er was genoeg personeel. Er liep ook iemand te vegen. Het omroepen van verdwaalde kinderen was ook duidelijk en prima verstaanbaar. Het enige echte irritante vond ik....de muziek bij de waterspuitbootjes, het zit nog in mijn hoofd!

  • Boeiend.

Leuk voor jonge kinderen maar te duur

Het park is leuk voor kinderen tot 12 jaar. Met grappige en niete echt enge attracties.
Helaas, Het park is niet groot en mede daarom is de entree a 20,00 euro veel te hoog. Als volwassene heb je er weinig te doen maar betaal je wel de volle mep.

  • Breukelen ..
  • Bezoekdatum: 25 april 2015

TOPPIE

Leuke dag. Gelachen, genoten. En heel leuk voor gezinnen met kleine kinderen. Aardig personeel en het is allemaal overzichtelijk. We hebben niet eens alles kunnen zien en doen in 1 dag.

  • M. v. L.
  • Bezoekdatum: 6 april 2015

Slechte kermis

Alles staat er heel dicht op elkaar, en omdat het er druk was kon je nergens bij. De langste rijen staan voor de wc's warvan er te weinig zijn en ze zijn vies.
Gelukkig hadden we gratis kaartjes want het is geen entree waard. We zijn weer heel snel gegaan!

  • E, v. B.

Bij elkaar geraapt zooitje

Wat het al zegt een zooitje!

wat hier fout is!

Hygiëne: Toiletten hangt een stank dat is niet te harde. Schoonmaken!

Attracties: de helft is dicht! neem meer personeel aan om dit te runnen!

65+ ers/medewerkers: een ouwe vent van bijna 70 jr runt 4 attracties (tenminste probeert hij) er hoeft maar iets fout te gaan en het overzicht op alle attracties is verloren! 4 attracties betekend 1 man per attractie die dit bediend! i.v.m. veiligheid.

Waarschuwen: op de attractie bij de dino's (een ritje met karretjes) zat een kerel achter de knopjes waar ik mijn zoontje van 2 inzetten met uiteraard ik en mijn echtgenote erbij, dit apparaat trok zo hard op in het begin dat je kind zichzelf goed kan bezeren... hiervoor word geen waarschuwing gegeven...

Ben ik hier nog ooit te vinden: NEE!!! ik denk dat de arbo dit plekje maar eens een keertje moet bezoeken qua veiligheid voor de kinderen. Na 2 uur ergeren zijn wij weer gegaan en mijn god wat was ik blij dat we vrijkaartjes hadden. Als het kon ontving ik ook nog graag mijn 7,50 terug voor het parkeren...

Kortom het is gewoon totaal niet VEILIG!!!

  • Drouen.
  • Bezoekdatum: 9 september 2014

Schandalig/verschrikkelijk

Wat een schandalig en verschrikkelijk park! Te klein, te duur en te volgepropt met bezoekers zoveel dat het gewoon levensgevaarlijke was als er ook maar iets zou gebeuren en ik ben daar normaal erg makkelijk in!

  • Karlijn h.
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2014

chaotisch

Toen wij gingen was het er abnormaal druk. Je kon er zowat over de hoofden heen lopen. Het leek mij een onveilige situatie. Ze adverteren met 60 attracties. Dat is mooi maar dan moet er wel ruimte voor zijn en niet zoals in dit geval op een oppervlakte van een amper anderhalf voetbalveld worden gepropt. Paden waren hiervoor mede door de vele wachten te smal en moeilijk begaanbaar. We moesten goed opletten niet de kids uit het oog te verliezen. Na 2,5 uur waren wij het zat en zijn we vertrokken. Buiten de poort spraken we andere bezoekers die eveneens 'gevlucht' waren. Ze spraken er schande van en zeiden "eens maar nooit weer" . En ik sluit me hierbij aan. We hebben de kids een nieuw dagje pretpark beloofd en dat wordt zeker geen Juliana toren.

  • Edwin ..
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2014

Onverantwoord druk

Je hebt Druk en druk, maar dit overtrof druk in veelvoud. We zijn wel wat gewend tijdens de vakantieperiode, maar dit was zelfs een gevaarlijke chaos. Als de brandweer hier een steekproef zou doen dan kan het park gelijk dicht. De bedoeling is om zoveel mogelijk centen binnen te harken ten koste van de veiligheid en wat in de vergunning staat. In het parkje kon je geeneens meer normaal lopen zonder over de buggies en de honden te struikelen. Het leek wel of ik bij een concert stond lekker dicht tegen elkaar aangeplakt. We zijn in 1 atractie geweest omdat je er 40 minuten erover deed om ergens bij of in te komen. Voor ons geen 2e keer meer. Oja, vrienden van ons zijn vandaag 6 augustus 2014 gegaan ondanks onze waarschuwing. Zij waren daar vaak geweest. Het zou wel loslopen die drukte. Bij aankomst bij het park zijn ze omgedraaid vanwege die onverantwoorde chaos.

  • Lucas.
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2014

te druk

Vanaf start file tot binnenkomst park 3 kwartier verder. Geparkeerd op p2. Pendelbus stonden ook vast dus duurde super lang. Toch maar gaan lopen naar het park...Door bospad en niet bepaald buggy vriendelijk. Toch €7,50 parkeermunt! Bij alle attracties super lang wachten...totale chaos en weinig overzicht. Ondanks de lange wachttijden toch lege plekken in attracties, onbegrijpelijk. Wc's mogen vaker gecontroleerd worden. Voor shows minimaal een half uur in de rij wil je een plekje hebben. Dit park moet echt een bezoekers stop hebben
Voor kleine kids was het echt niet te doen. Dit nooit meer!

  • tess.
  • Bezoekdatum: 30 juli 2014

Belachelijk druk

Al eerder geweest, toen was het hartstikke leuk. Vandaag 2 uitvinder de file gestaan. Geen parkeerplekken meer. Maar nergens aangegeven dat het te druk is en er geen plek meer is. Kind van drie in alle staten en onverrichter zaken weer terug. Erg jammer

  • Tamara.
  • Bezoekdatum: 30 juli 2014

Slecht

Druk, attracties die niet effecient benut worden en dus lange wachtrijden, achterstallig onderhoud, wc's in een soort van containers. Prijs - Kwaliteit niet in overeenstemming. Niet voor herhaling vatbaar.

  • Dewi.
  • Bezoekdatum: 30 juli 2014

Heel mooi park!

Super leuke park voor de kleintjes. Mijn dochter van bijna 5 en zoon van bijna 2 jaar hadden echt de hele dag naar hun zin! Heel veel attracties, vriendelijk personeel en de prijzen vallen ook best mee! Ook schone park incl. schone toiletten! Wij gaan deze park zeker nog vaker bezoeken. Echt een aanrader! Wachttijd in het rij voor een attractie was ong. 5 minuten. Zeker niet lang dus.

  • Marcela.
  • Bezoekdatum: 27 juli 2014

Gezellig

Het park is kleinschalig en gezellig, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het park is schoon en jonge kinderen onder de 12 jaar kunnen zich hier goed vermaken in leuke attracties.

  • M. B.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede