Koop nu tickets
Tot 20% korting

Laserloods Nijmegen

Logo van Laserloods Nijmegen

In een hal van de oude Honigfabriek bevindt zich een superspannend doolhof. Achter ieder hoekje kan iemand tevoorschijn springen met een lasergun. Wees je tegenstanders te slim af en baan je een weg tussen de lasers door tijdens het lasergamen!

Spannend spel in een mysterieuze omgeving

Je stap de donkere, nevelige laserloods binnen en waant je in een levensechte videogame. Gewapend met een lasergun doorloop je een doolhof in de mysterieuze fabriekshal. Kijk uit dat je niet geraakt wordt door de lasergun van je tegenstanders want dat kost punten! Er staan verschillende objecten waar je achter kunt schuilen. Schiet zoveel mogelijk raak met je lasergun en je hebt gewonnen!

Na al die inspanning heb je wel wat lekkers verdiend. Geniet na de lasergamestrijd van een hapje en drankje in de gezellige bar of buiten op het terras.

Bijzondere locatie

Laserloods Nijmegen bevindt zich in dé culturele en creatieve hotspot van Nijmegen: Het Honigcomplex. Het is een karakteristiek complex vlak bij de binnenstad en direct aan de Waal. De authentieke en industriële sfeer geeft het lasergamen een extra dimensie.