Beoordelingen voor Vogelpark Avifauna

(224 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Super!

Enorm leuk park , de shows van de vogels waren super , alle vogels en roofdieren komen voorbij en vliegen vrij rond ! Super voor een dagje mooie plaatjes schieten !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 15 mei 2019

Leuk!

Best een leuk en verzorgd park. Grote speeltuin ideaal voor de kleintjes. Alleen zoals in alle dierenparken moet je de dieren (sommige) wel zoeken achterin hun kooitjes. Maar het was ook wel koud die dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2019

leuk

leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Gezellig geslaagd familiedag !

Mooi vogelpark, goed toegankelijk en geweldig speeltuin !

  • Nathalie v. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Leuk en gezellig park. Ook netjes onderhouden.

Mooi park met genoeg te zien en de vogel shows zijn er mooi echt een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 april 2019

leuke bestemming

Goed verzorgd park, schoon en at tent personeel. Jammer dat barcodes niet direct in database van poortcontrole opgenomen was.
Maar we kregen op een of andere manier snel doorgang. Pluim voor de dame daar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 april 2019

Heel mooi park.

Genoten in het park. Vooral vogelshow.
Niks op aan te merken. Mooi park.
Veel te zien. Pelikanen,flamingo's ,ooievaars enzzz.
Voor herhaling vatbaar. Online kaarten besteld voor 10 euro per persoon. Dus nog goedkoop ook. Klasse

  • Rene
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 maart 2019

Erg leuk park voor veel leeftijde

Mijn dochtertje van 3,5 maar ook zoontje van mijn vriendin 1,5 jaar vonden het super leuk. De volgels voeren vonden wij als volwassenen erg leuk en spannend haha.
In het restaurant hebben wij heerlijk geluncht.

  • Fabienne R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 oktober 2018

mooi!

prachtig, ook de aankleding erom heen

  • joop p.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 oktober 2018

Een heel leuk park!

Veel bijzondere en mooie vogels en andere dieren te zien. Ook de speeltuin is voor de jongere kinderen een leuke afwisseling. De shows en de voedermomenten zijn ook heel interessant!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Erg leuk park.

Vogelpark is erg leuk en mooi opgezet. Je krijgt veel informatie en is ook goed afgestemd. Je kunt ze allemaal horen. Jammer van 't slechte weer daardoor was de kiwi vogel niet zo goed te zien.

  • Astrid M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

dagje uit met de kleinkinderen

Het park is groot en overzichtelijk
De dieren zijn prachtig om te zien
Het is leerrijk voor de kids

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2018

Vogelfantantische dag in Avifauna

Het is een park voor Jong en Oud. Kennis opgedaan en veel van dichtbij mogen zien.De vogelshow is spectaculair.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Leuk park gezellig klein schalig

De shows zijn echt bijzonder.
Prachtig zoals de dieren los mogen vliegen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Leuk, vriendelijk park

We hebben een leuke dag gehad met de kleinkinderen in Avifauna. Een overzichtelijk en goed opgezet park met ook dingen te doen en bij te wonen. Het enige wat ik jammer vond dat er voor diverse activiteiten van die polsbandjes gekocht moesten worden en diverse onderdelen niet functioneerde. Beter om de kinderen gewoon zonder polsbandje toe te laten en het bedrag in de entreeprijs te verwerken, dan is het allemaal wat vriendelijker.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Super

We hebben genoten van de dieren

  • Jeanne K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Prima uitje. Veel te zien, leuke shows, speeltuin.

Beoordeling 8 uit 10 punten.
Vooral leuk met jonge kinderen, maar ook voor volwassenen fijn, o.a. omdat de kinderen overal veilig zijn.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Mooi verzorgd park.

Leuk park ,voor jong en oud.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

prachtig park

We hebben genoten van alle prachtige vogels die er te zien zijn voor ook de andere dieren waren erg leuk om naar te kijken. De vogelshows vonden wij geweldig leuk en je leert er ook nog wat van. Prima voor een ontspannen dagje uit!! De dag dat wij in het park waren was het ook schitterend weer en dat is natuurlijk ook altijd meegenomen.

  • Katinka K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2018

Aifauna

ruim opgezet, veel dieren te zien.

  • Leo v. d. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

mooi park

Mooi park, heel indrukwekkend is het voeren van de roofvogels

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Could upgrade

Most signs are only in Dutch... Had to assist a few people that could not understand what were said in the performance/show or with the signs

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Leuk park, alles van dichtbij zien.

Het leuke van Avifauna is dat je je soms echt tussen de vogels bevindt. Is dat ook iets wat je juist heel erg tegen kan staan. Alle dieren zijn van dichtbij te bewonderen. Dus leuk, maar geen dagvullend uitje. Wij waren met twee uurtjes klaar.

  • Judith
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Verrassend

Fantastisch om vogels vrij te zien vliegen. Kiwi aanbiddelijk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

meer dan fantastisch,alles verliep naar wens

Geweldig mooie variatie dieren ,mooi onderhouden park .goede verzorging,leuke demonstraties met goede info over de dieren en zorgvolle begeleiding

  • Ans V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Verrassend leuk en leerzaam.

Het park is heel overzichtelijk. Netjes onderhouden. De kinderen vonden de vogel show heel erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Leuk uitstapje

Veel te zien in dit mooie park. Enige dag gehad met mijn 6-jarige kleindochter

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Mooi park

Mooi park en leuke speeltuin

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

ZO VET DIE VOGELSHOW BRO!!!!

10

  • Charlie K. M. Z.
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 9 mei 2018

Mooi park vriendelijke medewerkers

Erg gezellig geweest ze zijn erg betrokken bij de mensen

  • E L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 oktober 2018

Gezellig park waar je je nooit verveeld!

Regelmatig bezoek ik Avifauna samen met mijn zoontje en het blijft elke keer weer leuk. De lori's voeren, de shows en de speelgelegenheden blijven nog altijd een reden waarom we weer terug willen komen. Volgend jaar gaan wij zeker voor een abonnement!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

What a great place!

Amazing to go with kids of all ages, very clean, well maintained, free parking and the playground is super impressive!

  • Olga B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Een aanrader

Leuk park ook als je zonder kinderen bent,veel te zien en de lorilanding is top.

  • Wil
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Fantastisch verzorgd park

Wat een diversiteit van dieren vind je hier vooral de kleine aapjes die je bijna kan aaien zijn erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Prachtig, ruimtelijk, divers park

Wij hebben erg genoten met onze zoon van bijna 3. Het park is heel ruimtelijk, netjes en overzichtelijk ingedeeld. Leuke speeltuin bij hebt park en geweldige vogelshows! Enorm genoten van dit park.

  • Michelle
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 oktober 2018

Eerste Dagje uit met het gezin

Super leuk park met een hoop verschillende soorten vogels ! Super leuke middag gehad !

  • Jordi d. g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2018

Erg leuk

Mooi park en veel soorten vogels .vogelshow erg mooi leuk .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2018

Prachtig mooi park

We hadden een hele mooie zonnige dag.
En was met 2 kinderen van 12 jaar. Ze vonden het heel leuk en vooral omdat ze de vogels van zo dicht bij mee mochten maken.
Het park is heel mooi en netjes.
Het is alleen jammer dat je voor sommige dingen nog moet betalen in het park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2018

Gezellige middag...

Heel leuke middag mét mijn kleinzoon van ruim 4 jaar gehad.
Ik vond het park en speeltuin verrassend, schoon én gezellig.

  • Leo H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 september 2018

Fantastisch vogelpark en speeltuin

Het vogelpark Avifauna is fantastisch.
De dieren worden uitstekend verzorgd. Heel leerzaam. Prachtige vogelshow!!
De speeltuin is super leuk. 2 Euro extra betalen voor de autootjes, bootjes, graafmachines is het waard.
De evenementenhal kan beter gesloten worden. De apparaten werken niet of niet goed. Spookhuis is leuk.
Avifauna is echt een aanrader voor groot en klein!!
Wij grootouders waren er met kleinkinderen, jongen van 6 en meisje van bijna 3.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 september 2018

Een erg fijn park. Leerzaam en genoeg te spelen.

Heerlijk park . Net groot genoeg voor jonge kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 september 2018

Oma en opa met 2 kleinkinderen naar Avifauna

Fijn park met veel groen. Mooie beleving van de vogels, vooral de vogelshow en de parkietenkooi zijn fantastisch voor de kinderen

  • Hugo B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Leuke dag!

Erg leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Leuke dag!

Erg leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Mooi park

Mooi aangelegd park,leuke vogelshows en voor de kinderen een leuke speeltuin. Een leuk dagje uit voor het hele gezin

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 september 2018

mooie dieren, gezellig park, mooie demonstraties

Een geweldig park. Voor jong en oud een leuk dagje weg. Alleen 1 minpuntje is, dat er niet veel overdekt is. Wij waren er op een prachtige zonnige dag en dan is het er goed toeven, maar als het regent zouden wij er niet naartoe gaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 september 2018

boven verwachting

een [prachtig park, alleen al voor het park zelf zou je hier naar toe gaan, bomen, struiken en bloemen vol afwisseling en om het meertje is een wandeling waard. We dachten nu ja een vogelpark, maar zo'n verschillende soorten dat hadden we niet verwacht. En loslopende vogels, ook de vogelshows waren boeiend en vol verrassing. We zijn er zeven uur geweest en dat hadden we niet gepland.
Park, toiletten alles prima schoon en onderhouden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 september 2018

Leuk dagje weg voor het hele gezin.

Hier kan je wel een jaar abonnement voor nemen .
Leuk park met goede restaurants er om heen .

  • Kees D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 september 2018

Moeite waard

Erg leuk park vooral de vogelshow. Gratis parkeren waar vind je dat nog?

  • J v. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Prachtige vogelshows

De vogelshows zijn mooi opgezet en interactief. Verder is er in het park veel te zien en is er een grote speeltuin waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 september 2018

hoopte op een tegoedbon o.i.d.

De dag viel letterlijk in het water. Het weer sloeg om, zaten we daar met 3 kleinkids die weinig tot niets hebben gezien.
Tegoed bon was geen mogelijkheid,helaas!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 september 2018

mooi park

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 september 2018

Lief park

Goed verzorgd park, veel informatie over de dieren en DE attractie is toch wel de roofvogelshow.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 10 september 2018

OKE MAAR NIET SUPER

Oke maar niet super, vermoed dat park moeite heeft om hoofd boven water te houden, zoek gauw investeerders om park te vernieuwen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 september 2018

Verrassend leuk park

Wij hebben de vroege vogelshow gezien met tropische vogels, die was geweldig. Eén van de mooiste die ik gezien heb.

  • Patrick B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

Super verrassend !!

Wij vonden het heel erg leuk .
Er is veel aandacht voor de dieren en de vrijheid .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

Mooi vogelpark met mooie demonstraties

Mooi park met diverse vogelsoorten, vriendelijk personeel en hele mooie demonstraties

  • Wilco N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

Als je rolstoelen uitleent..

Als je rolstoelen uitleent, mag de bezoeker ervan uitgaan dat het park goed toegankelijk is!
De stoelen zijn erg zwaar, moeilijk wendbaar, de paden soms smal en kronkelend en stijgend en dalend, deuren die open geduwd moeten worden, zeer moeizaam en vermoeiend allemaal. Jammer!
Mooi park, mooie dieren, maar door het moeizame "wandelen" niet direct voor herhaling vatbaar. Jammer!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 september 2018

Heel erg mooi

Een mooi verzorgd park, en bijzondere vogels en apen. En grote verzorgde speeltuin

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 september 2018

Heerlijk dagje met kleindochter

Leuke uitleg, waanzinnige demonstraties, gave speeltuin, lekkere en betaalbare ijsjes

  • Marlou V. d. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

heerlijk dagje verbazen

het is een vriendelijk dagje uit. geen massaal park. met leuke shows.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

Geweldig!!

Mooi en schoon park, vooral de lori’s eten geven was geweldig! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Leuke middag

Met de kleinkinderen (10 & 8) naar het vogelpark bleek een schot in de roos. We hebben er een plezierige en dankzij de goede uitleg tijdens het pinguïn voeren en de roofvogel show ook een leerzame dag gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018

Leuk park

Leuk opgezet park om een aantal uurtjes te verblijven

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Het is een mooi park.

Het parj is geschikt voor jo g en oud. Er is veel te zien en de speeltuin oor de kinderen is erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Geweldig leuk park!!

Superleuk park, overzichtelijk. Veel voor weinig geld!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018

Leuk, prachtige vogels en andere dieren te zien.

Leuk, prachtige vogels en andere dieren te zien.
Vooral de hallen waar de vogels vrij rondvliegen zijn mooi.
De pelikanen waren indrukwekkend.

  • A.G. v. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Leerzaam en leuk

Leuke combinatie van vogelpark en speeltuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Leuke dag vol variatie

Overzichtelijk park, een grote diversiteit, heel leuke verhalen bij de dieren en een vogelshow vol informatie en humor. Kleindochter van 6 jaar vond het prachtig .

  • Nettie d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Prima

Win vonden het leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Een mooi park met ruime variatie aan vogels

Goed beloopbaar park. Een mooie vogelshow. Veel mogelijkheden om te zitten ook voor de zelf meegebrachte versnaperingen. Enig minpuntje: Kleine kinderen die "los " lopen goed in de gaten houden met name rondom de vijver. Grote openingen aan onderkant hekken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Eigentijds, gastvrij, professioneel

Het park bleek goed onderhouden en toegangkelijk. Aantrekkelijk dat de speeltuin een andere zaak is dan het vogelpark. De demonstraties waren spectaculair. Jammer dat in de horeca-gelegenheden weinig te merken was duurzaamheid. Teveel,plastic, weinig biologische producten . Aan gezond voedsel leek niet gedacht. Een frites cultuur die op deze plaats nauwelijks meer passend is ook al zal het commercieel lucratief zijn

  • Adri S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018

Leuk park voor een dagje tussen door.

Leuk park, veel diverse vogels en aapjes. Speeltuin is mooi en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 4/5.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

veel te zien

net park en van alles te zien

  • Arie V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuke dag

Een super leuke dag gehad met onze kinderen en kleinkinderen. zeker voor kleine en grote kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Leuke combinatie van dieren en spelen

Zie titel. Kooitjes wel een beetje te klein.

  • Karina
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018

Afwisselend, voor veel leeftijden,overzichtelijk

Mooi, goed onderhouden park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2018

Leuk en bijzoner

Leuk en bijzonder park. Mooie vogelshow.

  • Miranda V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

het was niet de 1e ker.

Het is interessant en leuk met de dieren en uiteraard het spelen voor de kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Mooi park leuke vogelshow

Prachtig

  • Hennie D. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

erg leuk, ook voor de kleinkinderen

top! keurig park

  • Bram F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Dagje uit voor jong en oud

Geweldig voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Heel mooie vogelshow. De dieren waren goed verzorg

Mooi park leuk voor kinderen .

  • Lya B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

leuk en leerzaam

leuk en leerzaam vogelpark.
roept zeker herinneringen op hoe wij met onze dochter en haar opa hier kwamen in de jaren 80.
uiteraard zijn de toegangsprijzen verhoogd maar met de juiste internet site en 65+ status is het te doen.
Er zijn leuke plekjes om de meegebrachte boterham te nuttigen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuk park

Alles goed te bereiken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Heel gezellig, mooi park, boven verwachting

Met het idee van 30 jaar geleden, ging ik er naar toe, maar het overtrof mijn verwachting. Leuk met de loslopende apen , en het voeren van de parkieten. De kinderen waren te druk met de speeltuin en hadden geen tijd voor de vogelshow. De "electrische"speeltoestellen waren een schot in de roos, zelfs voor onze kleindochter van 12 jaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Bovenverwachting leuk!

Voor In de zomerperiode zeeeer leuk en divers.
Vogelshow was heel mooi, speelmogelijkheden genoeg voor de kids

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Prachtig park: mooie vogels en vogelshows.

Fijne speeltuin ook

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Mooi park. Hele leuke vogeldemonstraties.

Een aanrader

  • Carola v. d. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Toppark

Schoon, klantvriendelijk, ideaal voor kinderen

  • AHM t. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Avifauna, er is de hele dag wat te doen

De combinatie van vogelpark en speeltuin is voor de kinderen erg leuk.
Met een bandje om je pols (€ 2,-) mag je net zoveel in de botsautootjes en bootjes als je maar wilt. Echt een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018

Mooi vogelpark

Een vogelpark met veel variatie en exotische vogels aanwezig. Prachtig om te zien!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018

super leuk en relaxed

Veel verschillende en mooie vogels te zien. Neem de tijd om alles rustig te bekijken en plan je looproute via het schema van het voederen. Het zelf voeren van de Lori's is uitdagend en de moeite waard. De apen zijn ook leuk en komen bij je zitten uit nieuwsgierigheid.

  • Jim
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Heel mooi park

Prachtig vooral de vogelshow

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018

Leuk park.

Leuk park. Voldoende te zien en doen.
Toiletten zagen er ook schoon uit

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Leuke dag met de kleinkinderen

Leuk park met veel afwisseling.
De kleinkinderen vonden het erg leuk.
Gratis parkeren, waar vind je dat nog en uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Natuurlijk

Ja leuk klein park met hele leuke halfapen

  • Desiree B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018

Mooi vogelpatk

Avifauna krijgt een goede beoordeling.

  • WH v. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018

Leuk dagje uit

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

Een heel geslaagd park

We waren er met onze kleindochter van 4 en deze heeft zich heel erg goed vermaakt. Dus wij ook!
Zeker voor herhaling vatbaar. Het park is ruim van opzet, duidelijk aangegeven waar je moet zijn en veel attracties voor jong en oud. Het leukste was voor onze kleindochter de speeltuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

Wij hebben een leuke en gezellige dag gehad!

8.5

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Een leuk en gevarieerd park voor jong en oud

Naast uiteraard vele vogelsoorten zijn er ook de kleine halfapen die met hun snelheid en als evenwichtskunstenaars de show stelen. De demonstratie met de roofvogels is ook zeker de moeite waard en Lori Landing is voor zowel kinderen als volwassenen erg leuk. Het park is mooi aangelegd met veel groen, er zijn goede restaurants en doordat het park vrij compact is, hoef je geen enorme afstanden te lopen.

  • Quirijn S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2018

Topdag

Naar jaarlijkse gewoonte bezoeken we het vogelpark. Wij genieten telkens terug van het gezellige park en de vogelshows. Het brengt ons tot rust.

  • Guy V. d. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Mooi park,prachtige dieren!

Bewegwijziging zou beter kunnen!

  • marja G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018

Een dagje vogelpark met klein kinderen

We waren heel tevreden met het bezoek. Alles is goed geregeld vanaf de bestelling van de ticket en auto parkeren. Het park is schoon en goed geregeld. Toiletten zijn schoon.

  • K.S. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2018

prachtig park voor jongen oud

fantastische shows

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Geweldig mooi aangelegd park met prachtige vogels

Prachtig park! Nog betaalbaar ook! Heerlijke speeltuin voor de kinderen.

  • Betty S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Toppie

Voor herhaling vatbaar

  • cobie h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

Hele leuke dag gehad met de kleinkinderen

Mooi park, leuke vogelshows

  • Marijke K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

Leuk uitje voor de kids (en ouders)

Leuke dag gehad.
Overzichtelijk park met mooie vogels te zien.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

Leuk gezinsuitje

Leuk park! Leuke dieren, showes en speeltuin! Leuk dagje uit.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

het was een gezellige dag

mooi park

  • leny v. d. h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

Super

Mijn zoon heeft genoten van s'morgens 9.30 vroeg tot 16.00

  • Linda S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018

Leuke dagje uit

Gezellig dagje uit met de kinderen! Veel om te beleven voor vogel lief hebbers.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

Leerzaam en leuke speeltuin

Het was een supergezellige en leuke dag!

  • Yvonne V. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

dagje uit

erg leuk en leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

Geweldig park

Altijd met mijn eigen kinderen veel in avifauna geweest.
Nu voor het eerst met mijn kleinzoon en gezelschap geweest.
Wij hebben 7 kinderen ik hoop dat ik met alle kleinkinderen die nog gaan komen vaak avinfauna kan gaan bezoeken .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

Leuke vogelshow en fijne speeltuin en alles betaal

Leuke vogelshow en mooie speeltuin en betaalbaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

super

een bezoekje waard

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2018

Erg leuk

Lori's voeren voor 1 euro ler bakje, lopen en zitten bij de loslopende kleine apen, onbeperkt elektrice attracties voor 2 euro, mooi groen park! Kinderen vonden het ontzettend leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 juli 2018

top

zeer leuki

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Leuk park, waar je een hele dag kunt doorbrengen

Erg leuk park, waar veel te zien is en genoeg te doen is.

Wij hebben ons er zeer goed vermaakt. De vogel shows waren ook echt de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Leuke dag gehad.

8,5

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

Geweldig park

Gezien de hitte was dit zeker de beste keus voor een dagje uit.
Het is daar heerlijk om onder de bomen van de vele vogels en apen te genieten.
Mijn kleinzoon van bijna 3 was helemaal gek van de speeltuin.
Dus echt een dagje met plezier voor alle leeftijden.
Daarna nog heerlijk gegeten bij het van der valk restaurant om het dagje compleet te maken

  • Carla L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2018

Ontzettend leuke dag gehad, veel bijzonders gezie

Je hebt dichtbij contact met zowel vogels als apen. De praatjes bij het voeren zijn interessant en je ziet de dieren dan veel en dichtbij. De vogelshows zijn ook een aanrader. Toiletten waren schoon, genoeg eet en drinkgelegenheid en plekken om in schaduw te zitten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Gezellig kleinschalig park

Mooie vogelshow erg leuk park waar mensen van alle leeftijden zich een dagje kunnen vermaken

  • Birgit K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Heel leuk

Ik heb genoten van de vogels ! Heel erg leuk voor al de shows super !

  • Michiel V. d. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Mooi park

Mooi weer in een kleurrijk bijna tropisch park, vol kleurrijke vogels, apensoorten, wandelroutes, roofvogelshow en speeltuin.
Gezellig voor gezinnen en families.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 juli 2018

avifauna

heel leuk park met grote speeltuin

  • John b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 juli 2018

heel leuk!

zeker naar toe gaan met kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 juli 2018

gewelldig

netjes genoeg te zien en de vogel show was zeker geweldig genoeg plekken om te zitten ook voor drinken en eten en ruimte voor de kinderen in de speeltuin

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 juli 2018

Avifauna

Veel te doen veel te zien goede sfeer .

  • Jikke B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 juli 2018

Fantastisch! Vooral de show met oa ara’s.

Top!

  • Kirsten P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juli 2018

Happy place

Als je nou ergens wilt ontspannen dan moet je hier heengaan, super relaxt en zo leuk. Enne, blij kind, blije wij. Daarna nog gegeten in het vd Valk restaurant, was ook prima.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 juli 2018

Een super uitje als je van vogels houden!

Groot varaiatie van aparte vogels. De kinderen (tieners) vonden de tropische afdeling, de lori's voeren en de vogelshows super leuk! Wij waren 2 x terug in 2 weken!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Leuk Park

Leuk park voor weinig geld.
Alleen als het warm weer mag er wel wat meer flesjes water op voorraad zijn.
De dag dat wij gingen was alles op.
Verder mooi en verzorgd park

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Prettig park.

Heel gezellig leuk mooi vogelpark . Prachtige vogel shows.
Leuke speeltuin waar kinderen uren speelplezier hebben.
Echt een aanrader voor iedere leeftijd.
Voor ons drie keer een 10 top dag gehad.

  • Thea J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Aviifauna prachtig park

Mooi park en prachtige vogelshow. Leuk aangevuld met andere dieren. Goed dat speeltuin apart ligt, zo hoeven mensen zonder kinderen daar niet door/langs

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Leuk park maar lang niet alles is inclusief.

De toegangsprijs lijkt niet duur maar je moet voor alle extra's bijbetalen. Ook de prijzen van bestedingen in de horeca zijn erg hoog.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 juli 2018

altijd weer heel erg leuk

hele mooie Vogelpark, en de shows zijn erg leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 juli 2018

spankelend

Een avontuurlijk park voor het hele gezin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 18 juli 2018

Super leuk!

Met mijn zoontje (3) en dochter (7 mnd) naar Avifauna geweest. Naast mooi opgezet park, leuke dingen om met de kids te doen; vogeltjes voeren, naar de vogelshow, klimmen en klauteren in de speeltuin... ze mogen allee n wat duidelijker neerzetten dat de waterbootjes vanaf 4 jaar zijn. Ik had namelijk een redelijk teleurgesteld jongetje nadat we erachter kwamen dat hij niet in de bootjes mocht. Gelukkig was het niet druk en kon ik hem snel afleiden met een ritje op de elektrische voertuigen... hele leuke dag gehad!

  • Tammy
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018

Een dagje relaxen .....

Valt veel te beleven .... vooral heel leuk voor de kleintjes/kleinkinderen.

  • Swan K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018

Gezellige paek

Heel kindvriendelijk en je kan je daar goed vermaken

  • Kh W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018

Leuk opgezet park om met kinderen te vertoeven

Gezellig park met veel afwisseling,speeltuin ,spelletjeshal,de dieren en vogelschows,bij mooi en droog weer een ideaal vakantie-uitje !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 juli 2018

Schitterend park

6 jaar geleden geweest en nog steeds genieten als we daar zijn

  • John L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 juli 2018

Gewoon een gezellig park.

Het park is prima, veel te zien en te beleven,zowel voor jong als oud!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 juli 2018

Mooi aangelegd park.

Veel soorten vogels van over de hele wereld is hier samen gebracht.

  • Cor B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 juli 2018

Leuk voor kind van 5

Veel te doen voor jonge kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juli 2018

Super leuke dag gehad!

Het park is netjes en verzorgd. Genoeg te zien voor 1 dag (niet te veel, niet te weinig). Er worden leuke, leerzame praatjes gehouden over de dieren en de vogelshow is prachtig!
Maar de speeltuin is voor de kinderen toch wel het hoogtepunt van de dag! Er is van alles te beleven, erg mooi aangelegd en onderhouden. Voor €2,- is er bandje te koop waarmee de kinderen onbeperkt in de elektrische auto's en bootjes kunnen, dat is natuurlijk geweldig voor ze!
Het sanitair is prima, er is genoeg te vinden in het park en allemaal schoon.
Een super leuke dag gehad gisteren, gaan we snel nog eens doen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 juli 2018

Top attractie

Prachtig onderhouden vogelpark. De vogelshow was adembenemend en mijn dochter vond de lori's voeren geweldig. In de grote speeltuin heeft ze zich ook goed vermaakt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 juli 2018

Top park!!

Dit is de 2e keer dat ik geweest ben naar Avifauna en vind het zo'n top park! Voelt alsof ik op vakantie ben wanneer ik er doorheen wandel. Vorige keer alleen met mijn partner geweest en dit keer met een grote groep vogel liefhebbers!! Was echt een top dag met prachtig weer!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 8 juli 2018

Top

Echt een heel leuk park!, zeker de vogelshows waren top!

  • Melanie M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 24 juni 2018

Gezellig

Goed voor jong en oud

  • R v. d. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 31 oktober 2016

vogels en speeltuin

Goede mix van spannende vogelwandelingen en speelattributen

  • Marion L. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2016

Mooi, maar achterstallig onderhoud

Ik heb genoten van de vogeldemonstratie met de zonneparkieten en de ara,s
Ik heb genoten van de vele en mooie vogels.
Ik vond het geheel wat verpauperd, achterstallig onderhoud, zowel aan de gebouwen
als aan de groenvoorziening. ook veel lege voliere,s en regelmatig dezelfde vogels.
Waarom dus boven naast de vogeldemo een voliere met blauwe eksters, die was ik al eerder tegen gekomen. ik had daar liever wat zangvogels uit Azie of kleine Afrikaanse vogeltjes gezien

  • Jan W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 september 2016

Leuke dag gehad!

Een heel mooi park. Niet extreem druk. Erg gezellig en een hele leuke speeltuin voor de kinderen

  • mike b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 september 2016

Heerlijke dag

Een aantal jaar geleden voor het laatst in avifauna geweest. Toch weer nieuwe dieren en veranderingen in het park. Het weer speelde ook mee, dat scheelt ook. Maar we hebben een heerlijke dag gehad.

  • Diana v. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2016

Gezellig dagje uit met met kleinkind

Schitterend mooi aangelegd park al moet ik zeggen dat wandelroute 2 mooier was dan wandelroute 1 en er meer te zien was.

  • M. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016

erg leuk park, veel te zien

9

  • B.C. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2016

Heel leuk park, niet te groot

Was een mooi park, heel leuk voor jong en oud. Gratis parkeren. Vogels shows waren ook erg leuk.
Hapjes en drankjes waren wel wat duur (zoals overal eigenlijk) is goed op te lossen door een eigen broodje mee te nemen

  • RJ v. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2016

Viel tegen

Veel lege hokken en ik heb te weinig vogels gezien in de speciale ruimtes.

Vogelshow was een verademing

  • Piet v. d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2016

Geweldig leuk en mooi park echt van genoten

We hebben vandaag genoten van het park Avifauna en is zeker voor herhaling vatbaar

  • Christel v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2016

Genoten

We hebben vandaag genoten van het park Avifauna en is zeker voor herhaling vatbaar

  • Christel v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2016

leuk maar weinig annimatie

Het was zeker leuk maar tip zal zijn doe wat met annimatie met name in de vakantie

  • Anne m. k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 juli 2016

De moeite waard.

Echt mooi incl. de vogelshow. Even genieten in de speeltuin en dan weer snel verder.

  • Fenno v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 juli 2016

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede