Koop nu tickets
Meer dan €5,- korting op je tickets!

Zelf lori's voeren bij Vogelpark Avifauna

Logo van Vogelpark Avifauna

De mooiste vogels ter wereld vind je in Vogelpark Avifauna. Wandel hier door allerlei werelddelen en laat je verrassen door de natuur. Bewonder exotische vogels, dwergaapjes en rode panda's. Leuk: je mag hier zelf de lori's een cupje nectar voeren.

Maak één van de dagelijkse vogeldemonstraties mee, waar vogels hun prooien uit de lucht vangen. Vleugel aan vleugel vliegen ze naast elkaar in hun bonte kleuren. Een spectaculair gezicht!

Van de tropische jungle naar het moeras

Allerlei klimaten waarin verschillende vogels leven, komen in Avifauna voorbij. Zo vind je in de tropische jungle alleen vogels die op de Filipijnen voorkomen. Roze flamingo's en rode en zwarte ibissen bevolken het Cubaans brakwatermoeras. Verken alle gebieden, spot de vogels en kijk toe bij de voederpresentaties. Zie hoe de pelikanen vis uit het water scheppen en de pinguïns op een drafje naar de verzorger rennen voor hun maaltijd!

Maki's en vari's

Naast vogels leven er in Avifauna halfaapjes, zoals ringstaartmaki's en rode vari's. In het Madagaskargebied slingeren ze gewoon boven je hoofd. En als ze veel kabaal maken, is het tijd voor het voederpraatje! In de Oosterse tuin vind je tussen de Chinese beplanting ook nog een koppeltje rode panda's. Op het nevelwoudeiland Nuboso spot je dieren uit het Zuid-Amerikaanse nevelwoud, zoals wilde cavia's, dwergaapjes, kuifseriema's en nachthokko's.