10% korting vanaf 4 personen

Voyage Local - Ontdek het echte Antwerpen

Logo van Voyage Local

Ga van het gebaande pad af en ontdek meer dan alleen de binnenstad van Antwerpen. In een mintgroen oldtimerbusje en aan de hand van verhalen laat Voyage Local je kennismaken met de lokale buurten en wijken van deze prachtige stad.

Met een toeristenbus zie je vaak alleen de standaard toeristentrekpleisters. Voyage Local biedt de oplossing: waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Voyage Local naar links. Juist in de wijken en buurten die buiten de binnenstad liggen leer je het échte Antwerpen kennen.

Er zijn verschillende rondritten die je meenemen naar verschillende leefwerelden. Van Belle époque tot multiculturele wijken. Het gevoel is steeds uniek en op-en-top Antwerps.

De toer 'Street life' neemt je mee naar de vroegere arbeiderswijken van Antwerpen. Vandaag de dag is het een sfeervolle, multiculturele wijk. De toer 'Glorious Antwerp' vertelt je het verhaal van de Antwerpse weelde en tijdens de toer 'Docks & Walls' kom je alles te weten over het vroegere havenleven. Tijdens 'Mix of Antwerp' kom je in twee tegenovergestelde wijken. In de ene wijk zijn veel drukke, smalle straatjes met leuke pleintjes en in de andere wijk staan grote, imponerende huizen waar je in alle rust de architecturale pareltjes kunt bewonderen.

Alle rondritten zijn te reserveren tot maximaal tot 8 personen en duren ongeveer 1,5 uur.