Beoordelingen voor Universiteitsmuseum Utrecht

(33 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Leuk, educatief.

Werkwijze proefjes graag herzien. Want er was geen ondersteuning van een computer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 december 2019
Leuke leer ervaring voor de kids

Wij vonden het een leuk middagje uit , er was van alles te doen en te proberen voor de kinderen

  • Davy M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 september 2019
Echt super museum

We hebben echt een leuke dag gehad, we willen zeker nog een keer terug komen. Er is zoveel te zien!

  • Kimberley S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 maart 2019
Kinderen waren teleurgesteld.

We gingen met enkele kinderen en hadden tickets geboekt, met gratis speurtocht. Maar die wax helaas op. Het aangeboden alternatief, speurtocht hortus viel tegen (niets te beleven).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 maart 2019
Erg leuk!

Leuke leerzame dag voor kinderen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 maart 2019
De reis zeker waard!

Samen met mijn twee dochters van 9 gisteren dit museum bezocht. Het was de treinreis vanuit Zuid Limburg zeker waard. Zoveel te zien, we hebben volop foto's gemaakt en veel gelezen en geleerd. Verder heel veel interactie en een heel mooi en goed georganiseerd lab voor de kinderen. Ze hebben hun ogen uitgekeken bij alle potjes en skeletten! Helemaal niets op aan te merken!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 maart 2019
Je bent nooit te oud om te leren!

Wat een bijzondere ervaring. Leerzaam voor jong en oud.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 februari 2019
Interessant en laagdrempelig voor de kinderen

We hebben een gezellige dag gehad. We kwamen er wel laat achter dat er kaarten stonden met nummers, waarop stond beschreven wat we zagen. Daardoor leek het eerst wat onduidelijk.
Leuk dat er voor de kinderen van alles te doen was. Het jeugdlab met echte labjassen viel erg in de smaak!

  • Marleen W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019
Heel goed.

Samen met kleindochter van 7 jaar een bezoek gebracht aan het museum. Erg leerzaam en allemaal erg duidelijk. Medewerkers behulpzaam. Zeer gevarieerd, waardoor niet saai.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2018
Prima

Veel te zien. Alleen jammer dat je de vroege vogel korting niet krijgt als je betaald.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018
TOP!!!

We hebben een super gezellige middag gehad met onze meiden van 7 en 9 een echte aanrader voor ouders en kinderen

  • Wilko A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 maart 2018
fantastich zeer educatief

8

  • Bert G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 maart 2018
Goed museum voor een fijne doemiddag!

Heerlijke middag gehad met mijn broertje en zusje van 9 en 8 jaar.
Veel verschillend activiteiten en overal duidelijke uitleg en instructies.

  • Irene
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2018
Leuk en leerzaam

Samen met mijn dochter van 6 een dagje hier geweest. Ze heeft het erg naar d'r zin gehad en heeft een hoop opgestoken. De aanwezige begeleiding was vriendelijk en behulpzaam. Sommige proefjes leken het niet helemaal te doen, maar het merendeel was prima.

  • Paul R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2018
Erg leuk, interactief!

Heel leuk, leuke exposities, enthousiast personeel! Heel veel dingen om zelf te doen, niet alleen maar kijken. Misschien voor jongere kinderen (onder de 5?) niet heel interessant.

  • Thea V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 8 januari 2017
niet voor kleine kinderen

beetje saai

  • tatjana l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 januari 2017
Veel te zien en te beleven

Leuk museum waar voldoende te zien en te beleven valt.

  • M. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 januari 2017
Tegenvaller

Jammer, het was niet leuk. De proefjes in het lab waren niet te begrijpen. Ook andere stonden te klungelen bij de werkbladen en de uitleg. Schijnbaar heb je ook een universitaire studie nodig om hier iets te snappen.

  • Marloes
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017
1we

We vondenken het een leuk en ondernemend museum. Het lab waar je proefjes kon doen was leuk en goed opgezet. Tis geen museum voor een hele dag, maar een halve dag zeker wel.

  • Aline M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 januari 2017
Vader van 3

Leuk divers museum

  • Huub
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017
ontzettend leuk voor leergierige kinderen

Je wordt heel fijn geholpen

  • Corrie D. A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017
Super

Erg leuk voor de kinderen en voor de ouders

  • Martijn B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 december 2016
Niet leuk voor kinderen

Ik ben vroeger wel eens geweest en vonden we het heel leuk. Nu 10 jaar later vond ik het heel erg saai en eenzijdig. De proefjes gingen nog wel, maar het kinderlab is alleen voor grote kinderen leuk

  • Alina L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 december 2016
Alleen de experimenten waren leuk.De rest viel teg

We hadden er meer van verwacht.

  • Peggy V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 december 2016
Zeer informatief

Veel gezien. Leuke speurtocht met kids gedaan. Skeletten bewonderd en ziektebeelden op sterk water gezien. Soms schokkend met kids, maar duidelijk uitgelegd door ons. Leuke proefjes in het lab gedaan.

  • Patricia S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 december 2016
Een doe en leer museum

Prachtig museum waarin kinderen dingen kunnen doen en niet alleen maar moeten kijken.

  • m h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 november 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Boeiend

Zeer vriendelijke ontvangst. Direct werd er met ons mee gedacht toen ze zagen dat een van ons zeer slechtziend is. Er was meer dan genoeg audio en materiaal om te voelen. De lunch in het cafe was ook erg goed. Ik zou zo nog een keer willen gaan.

  • A. K.
  • Bezoekdatum: 11 september 2017
Leuk, toegangelijk

Ik vind het een interessant museum omdat het gaat over wetenschap. Ik vind het ook een toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking omdat er ook veel wordt verteld en er ook dingen zijn die mensen met een visuele beperking kunnen voelen.

  • Delaram G. S. ..
  • Bezoekdatum: 8 september 2017
Onvriendelijk

Prachtige collectie, onvriendelijk personeel die liever geen kinderen binnen hebben

  • Sacha.
  • Bezoekdatum: 19 september 2016
waardeloos

Supersaai ,was er vandaag met mijn 3 kleinkinderen, ze hadden het binnen een uur bekeken, verder een gebrek aan informatie over de skeletten, dieren, enz.
Zonde van het geld.

  • bep d. b.
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2016

Saaie boel. Erg ontduidelijk wat er moet gebeuren in het kinderlab. Het kon ons niet voldoende boeien, we waren snel weer buiten.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

Erg interessant , leerzaam maar ook boeiend omdat het bovengemiddeld interactief was.

  • madelein s.
  • Bezoekdatum: 4 september 2009

vooral de zolder waar de kinderen kunnen experimenteren heeft ons te pakken. Met museum jaarkaart blijven we komen la is het maar een uurtje.

  • van a.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede