Beoordelingen voor Euromast Rotterdam

(80 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Hopeloze informatievoorziening

Komen daar met een tevoren uitgeprint ticket, dus slaan de kassa over. Blijkt later dat je toch langs de kassa moet. Een bordje bij de ingang had extra gehannes voorkomen. Gezin voor ons overkwam precies hetzelfde.
Blijkt de euroscoop stuk sinds 2 dagen. Stond niet duidelijk op de site. Dan was ik een andere keer gegaan.
Een vd twee hoofdliften stuk. Chaotische taferelen boven ipv even aangeven waar de rij hoort te staan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 april 2019

liften

We zijn met een grote groep. De liften hebben de nodige tijd nodig.
Het tweede deel van de tocht naar boven is voor rolstoelers en moeilijk lopende onbereikbaar. Een deel van onze groep kon niet naar boven omdat de wachttijd op een gegeven moment ruim 40 minuten was.
Het bordje op de lift naar beneden: verboden in te stappen is vreemd. Rolstoelers kunnen niet met de trap naar beneden om daar de lift te nemen.
We konden gelukkig wel in de liften stappen naar beneden op de verdieping waar we uitgestapt waren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 23 maart 2019

Een leuk moment van de dag.

Er stond veel wind en de temperatuur was net te harden. Vooral om dat de zon scheen. Je kon ver kijken.

  • Anton A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 maart 2019

.

De beste uitzichten in Rotterdam

  • Michal S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 15 februari 2019

Erg leuk uitstapje

Parkeergelegenheid voldoende, mooi uitzicht en goede service. Wij vonden het erg leuk. Zeker de moeite waard!

  • Nancy B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 februari 2019

Mooi uitzicht

Super attractie met perfect uitzicht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 december 2018

super!

super!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 12 december 2018

mooi uitzicht over Rotterdam

Het binnenkomen was een drama, hadden de tickets niet ontvangen en heel gedoe om dus binnen te komen, uiteindelijk gelukt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 november 2018

Euromast in de mist

Weinig allure, zelf koffie halen. 2e lift was buiten gebruik, konden niet naar 185 m. ( trap lopen geen optie)
In bovenrestaurant krakte de stoel waar mijn reisgenoot opzat.( materiaal moeheid) Hij viel achterover op de grond tussen 2 convectors. De obers waren zeer behulpzaam, maar toch was het een echte schrik. Hopelijk zijn niet meer stoelen in slechte conditie.

  • Joke e. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 november 2018

Mooi uitzicht op de euromast

Goed. Het was alleen erg druk om de lift naar 185 meter hoog te nemen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 november 2018

Euromast is geweldig

Het is een hele leuke ervaring om te genieten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 november 2018

Treurig

Om ca 12.00 uur 1 uur moeten wachten om kaartje te kopen omdat het te druk was . Er komen 60 mensen naar beneden en niemand mag omhoog?

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Geweldig om Rotterdam van zo,n hoogte te zien!

Geweldig om Rotterdam van zo,n hoogte te zien!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 oktober 2018

Bon via dagje weg van Euromast incl. Koffie/ theem

Voordeelbon bezoek incl. bon voor koffie en thee + gebak is van restaurant op de bg. Bij de ticker balie wordt gezegd, dat je voor of na bezoek toren hier gebruik vsn lunt maken. Na bezoek hoogste punt, wilden wij koffie en gebak nuttigen in het restaurant BG, alleen was het al gesloten. Sluiting om 18u. Dit stond niet op de ticket en ook niet gemeld bij de balie. Let op: lange wachttijd bij bezoek hoogste punt (45 min.of meer)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2018

Leuke ervaring, zeker met kids

Leuke ervaring schitterend park er om heen, prachtig uitzicht

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 september 2018

Uitzicht

Hele mooie ervaring mooi en goed uitzicht over super leuke stad

  • Miranda C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 september 2018

Leuke aktiviteit

Geweldig die draaiende panorama lift naar 182 m hoog met een fantastisch uitzicht over Rotterdam en omgeving, hadden prachtig weer. Beetje jammer dat bij de aanbieding niet stond dat koffie en gebak voor het restaurant beneden geldig was. Dat stond wel op de e-tickets. Had graag gebruik gemaakt van het restaurant in de toren. restaurant beneden erg klein

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 september 2018

Mooie ervaring

Het was een mooie ervaring op zondag 23 september maar wij wilden met zijn elven als afsluiter van een weekendwerk nog een biertje bovenin het restaurant drinken , maar dit mocht niet alle tafels waren (bijna) leeg.Het was gereserveerd......ja alle plekken???!!!en dat zijn er wat....In die tijd dat wij beneden ,waren er nog geen andere gasten te bekennen...tenminste niet zon grote groep die alles bezet zouden houden...
Dat vonden wij niet erg gastvrij......

  • Een t. g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 26 september 2018

Osman

Binnen een half uur heb jij alles kunnen zien, panorama vind ik echt mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 september 2018

Veel plezier

Jullie zijn super vriendelijk en gezellig. We komen graag terug. We waren er voor de eerste keer.

  • Tonny V. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

Erg leuk uitje

Fantastisch uitzicht

  • Astrid V. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 11 juni 2018

Erg leuk! Vriendelijk personeel.

Goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 10 juni 2018

schitterend

Klantgerichtheid 8
Uitstraling 9

  • Georgie B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 2 juni 2018

Leuk!

Het was super leuk en mooi om zo over heel Rotterdam te kennen kijken! En ook leuk om te doen met iemand van die van buiten Rotterdam komt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 april 2018

Het was geweldig

Gaat zeker terug

  • Greet S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 april 2018

Altijd weer anders

Over het algemeen weer een leuk bezoek. Alleen erg jammer dat de toiletten beneden er erg smerig uitzagen, zou iets vaker naar gekeken mogen worden.

  • Lilian P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 april 2018

prima

We hadden helder weer en konden ver kijken. Was leuk. Mooi gezicht over Rotterdam. Daarna een kop koffie met gebak. Was lekker. Alleen jammer dat we die niet boven mochten drinken met het mooie uitzicht.

  • Karolien V. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 12 februari 2018

Prachtig uitzicht over Rotterdam en verder

Aan te raden op een heldere dag.
Last van hoogte vrees? Pak de liften, dan is het goed te doen.

  • Anoniem
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 8 februari 2018

Hartstikke leuk en indrukwekkend om te doen!

Leuk om de skyline van Rotterdam te zien en ook zeker het laatste stukje naar boven mee beleven. Indrukwekkend! Ook de koffie en het gebak was lekker en goed verzorgd.

  • Anja L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 februari 2018

leuke ervaring/heerlijk gegeten

Eerst koffie met gebak in het restaurant beneden. Dan een rondleiding gehad van een enthousiaste meneer. Daarna genoten van een lunch de luxe. Deze was zeer goed verzorgd!

  • van d. W. S. c. B. v. d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Zakelijk
  • Bezoekdatum: 4 februari 2018

Geweldig

Gezellig koffie met gebak gedronken. Jammer dat het bovenste stukje niet toegankelijk was maar uitzicht was adembenemend. De mevr. Van de kassa was ook nog zo vriendelijk om de watertaxi te bellen dus het was zeker een hele leuke erbaring!

  • Yvonne B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 januari 2018

De korting was aantrekkelijk uitzicht mooi!

Weinig toezicht beneden en boven!
Kaartje mooi voor dagje uit!

  • Gertrui-Gezina W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2017

Bovenste gedeelte was defect.

Mooi uitzicht,alleen jammer dat het bovenste gedeelte defect was.

  • Mariska
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2017

Top!

Super uitzicht gehad. Na afloop heerlijk bakje koffie met gebak (vrije keuze)

  • J.B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 september 2017

Geweldig!

Het lange wachten meer dan waard!!

  • A.M S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 september 2017

Unie uitzicht

In de Euromast zelf was alles perfect geregeld en we hebben er van genoten. Het enige was, dat ons kaartje in de schoolvakantie niet geldig was, dus we moesten toch nog zelf betalen. M.i. moet dit wat duidelijker op de website aangegeven worden.

  • Frank S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juli 2017

Indrukwekkend, aanrader

Fantastisch uitzicht!

  • Martin R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 juni 2017

leuk

Leuk een keer te hebben gedaan.

  • Nicole W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 maart 2017

Geweldig

De moeite waard om er een bezoek te brengen. Prachtig uitzicht over de stad van zo een hoogte.

  • Annelies V. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 februari 2017

vriendelijke ontvangst bij de koffie

8

  • Ivonne V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 december 2016

Fenomenale attractie

Fantastisch uitzicht!

  • Aad v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 december 2016

wat een uitzicht!

Jammer, dat de lift naar de lift met uitzicht niet goed staat aangegeven. Mensen met hoogtevrees gaan de open buitentrap niet op. Wij ontdekten hem bij toeval en hebben andere 'angsthazen' erop gewezen.
Let op, met voucher sta je toch nog in de rij voor de kassa.

  • Marianne H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 december 2016

Euromast aanrader voor Dagje uit Rotterdam

Mooi om de skiline van Rotterdam van alle kanten te bekijken, onder het genot van een drankje o.i.d.

  • Corry G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 november 2016

prachtig en heel veelzijdig

we hadden Euromast in combinatie met koffie met taart, dat was een groot succes.

  • suzanne o.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2016

Jacqueline Roos

intree en koffie met gebak naar keuze voor de prijs van € 9,50 en een prachtig uitzicht, noem ik waar voor je geld.

  • Jacqueline R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2016

Ooit een keer gezien te hebbeb

Vond wel jammer bij drukke periodes met slechte weersomstandigheden dat er geen crew aanwezig is om te zeggen dat de top in de toren erg druk is toen wij er waren regende en was erg druk ruim 40 min gewacht om naarb185 meter te kunnen.

  • Hicret A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2016

Leuk uitje

Leuk uitje, zeker voor kinderen. Rolstoelgebruikers kunnen niet tot de top maar wel heel ver komen. Hopelijk ooit een lift tot de top/max.

  • Tamara B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2016

leuk een keer te zie

mooi ,maar jammer dat het mistig was

  • romke d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2016

Heel erg leuk!

Erg leuk om Rotterdam van die hoogte te zien

  • Ilse O. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 september 2016

Toerist in eigen land

Dichtbij onze woonplaats Den Haag ligt Rotterdam met de euromast. En toch nog nooit geweest en dat terwijl ik 64 ben, het werd dus hoog tijd. Met onze tickets van dagjeweg.nl hadden we een leuke korting. Het was zeker de moeite waard en afgesloten met een heerlijk kopje koffie met appeltaart, zat trouwen ook in de prijs van het ticket . Super dagje gehad

  • Jolande B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 september 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting de Euromast. Aangekomen een kaartje gekocht met de vraag of we boven een kopje koffie konden drinken, dit was niet mogelijk omdat het restaurant was afgehuurd, dus gesloten.
Beneden een bakkie doen was ook niet mogelijk, restaurant dicht ;-((
Toch naar boven om in de top te genieten van een geweldig uitzicht. Een maal boven (112mtr) was de lift "out of order".
door werkzaamheden, wat niet bij de kaartverkoop gemeld was. Wat een slechte info.....

PS. een beetje onderhoud zou ook wel eens mogen.

  • Buurman&Buurman.
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

Uitzonderlijk

ik Heb zelden zo lekker gegeten. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je, of je nu een cadeaubonhebt of niet.

  • Nikita.
  • Bezoekdatum: 12 februari 2019

Het uitzicht is adembenemend mooi. Je hebt mooie g

Het uitzicht is adembenemend mooi. Je hebt mooie groene parken in Rotterdam en met de waterbus ben je er zo.

  • Jolanda K.
  • Bezoekdatum: 15 september 2016

Teleurstellend

Tijdens bezoek euromast op zondagochtend wilden we boven in het restaurant een kop koffie met gebak nuttigen en genieten van het uitzicht.
We werden vriendelijk verzocht op te hoepelen want alles was gereserveerd voor de brunch.
Na 1 uurtje euromast en 20 euro armer stonden we weer beneden/buiten.
Rare gastvrijheid

  • De r.
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2016

Echt een heel mooi uitzicht, over een mooie stad.

De Euromast ligt in een prachtig park. Het uitzicht is prachtig en er zijn nog heel veel meer leuke dingen te doen in Rotterdam, bijv. de waterbus.

  • Jolanda K.

Jammer

Gisteren hebben we de Euromast bekeken met z´n drieën, en halverwege was het uitzicht prachtig. Daar hebben we vervolgens twintig minuten in de rij gestaan om het laatste stuk omhoog te kunnen. Echter na twintig minuten kregen we te horen dat er een brandmelding was en dat er dus geen gasten omhoog zouden kunnen en er werd aangegeven dat dit wel eens lang zou kunnen duren omdat er eerst een monteur langs moest komen. We hebben toen nog een kop koffie gedronken en zijn terug naar de uitgang gegaan, met de vraag of we misschien een vrijkaartje voor een volgend bezoek konden krijgen i.v.m. het niet kunnen zien van de top door de brandmelding. Helaas kregen wij van de medewerker te horen dat de storing 'slechts tien minuten' geduurd had, en dat we op dat moment dus wel weer omhoog konden en wij geen vergoeding konden krijgen. Aangezien het ondertussen al bijna een uur later was en er tussendoor niets gemeld was over dat de storing voorbij zou zijn, hadden we geen tijd meer om nog naar boven te gaan. We vinden het niet erg netjes om op deze manier behandeld te worden.

  • Hendrik.
  • Bezoekdatum: 22 februari 2015

Prachtig uitzicht

Schitterend uitzicht (vooral 's avonds). Was wel een beetje vreemd dat 90% van de tafels in het restaurant gedeelte gereserveerd waren en tegelijk leeg. En dat gedurende een uur…

  • Rudolf.
  • Bezoekdatum: 3 januari 2013

slordig!

Onduidelijkheid over de toegangen, liften e.d. Mensen van 70 jaar die een klein-smal trappetje buitenom naar boven moeten nemen om naar de toren te kunnen!! En bovendien in het restaurant een haartje in de drank en nog eens een haartje in het eten!!! gatver!! En het volledige menubedrag betaald!
Daar hoef ik dus nooit meer gasten te brengen of te bevelen aan een ander!

  • N.N..

wij werden heel vrindelijk ontvangen ook de kleine man van twee en half was ook erg welkom.de broodjes waren heerlijk alzo ook de zoete gerechten ,met een woord verukkelig ,het bedienend personeel vol lof ,jammer van het hele nare einde,we hopen dat de dame in kwestie er goed van af is gekomen,ook de ober veel sterkte,het moet je maar gebeuren.

  • l T.
  • Bezoekdatum: 9 september 2010

Geen toelichting

  • marjan k.
  • Bezoekdatum: 4 april 2010

Ik vindt het gewoon super om van jullie mails te krijgen
k was heel onzeker waar k eigenljk op stap wou gaan
en elke keer van jullie zulke reclames krygen kreeg ik meer keuze
dus k kreeg op een dag een mail en k zag euromast
k vondtr het super
en ben er ook geweesst, vondt het super leeuk

M.katranci

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 28 februari 2010

Geen toelichting

  • Aad L.
  • Bezoekdatum: 18 april 2009

Vanavond met 4 personen wezen dineren, nadat we eerst een kijkje op de toren hebben genomen.
We werden verwelkomd met een amuse van het huis en heerlijk vers brood.
We hebben genoten van de gerechten, die er schitterend uitzagen.
Goede bediening en een geweldig uitzicht over de stad.
Kortweg gezegd een aanrader, we komen zeker nog eens terug.

  • Janny.
  • Bezoekdatum: 2 februari 2009

enorm mooi uitzicht vooral het bovenste stuk waar je naar toe draait

  • j i. t. v.
  • Bezoekdatum: 30 december 2008

prachtig vergezicht moet je ooit gezien en gedaan hebben je ziet de havens erasmusburg en nog vele prachtige dingen

  • piet p.
  • Bezoekdatum: 17 december 2008

Prachtig uitzicht, heerlijk eten, zeker de moeite waard!

  • Y. ..

Prachtig uitzicht, heerlijke lunch!

  • A v. C.

Een zeer vriendelijke cassiere, gaf goede uitleg!
Ook bij de bovenste attractie waar je al draaiend ( gelukkig achter glas!!)rotterdam wordt getoond stond een zeer vriendelijke man!
Dat is tegenwoordig wel anders als je ergens komt of op een terrasje zit,
alle lof al bleek het wederom opnieuw dat ik tocht hoogtevrees heb............

  • Koen e. A.
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2008

Euromast en Spido
Als 1 kaartje te boeken, erg goedkoop en leerzaam
ook voor kinderen van 4 jaar.
Onder de euromast ligt een groot park waar je mooi
kunt wandelen en picknicken.
Met de trein en daarna tram er naar toe, dat is al
superspannend.

  • J. B.
  • Bezoekdatum: 12 juli 2008

prima parkeerplek in de buurt.
Vriendelijk personeel aan boord.
Helemaal top is het voordeel dat je krijgt bij de euromast(dagkaart)
Al met al een leuke dag uit, varen en euromast combi

  • winny.
  • Bezoekdatum: 2 juli 2008

Vanuit de Euromast in Rotterdam heb je een geweldig uitzicht! Het moet dan wel mooi weer zijn, want als het bewolkt is, dan zie je niet veel.
Als je alles hebt gezien, dan kun je bovenin het restaurant lekker wat eten en/of drinken.

Het is een echte aanrader en valt te combineren met een boottocht met de SPIDO.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 28 juni 2008

Euromast Rotterdam. Zeker leuk om een keer om te zien.
Het weer moet wel goed zijn zodat het bovenste gedeelte naar boven gaat. Mooi restaurant om wat te drinken met een prachtig zicht.
Alleen de entree is een beetje hoog.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 23 juni 2008

Altijd weer bijzonder mooi uitzicht over de stad(wel helder weer uitzoeken!), lekker ontbijten/brunchen enne..óók een heel hoog hotel! (maar daar niet in geweest, kon bruin niet trekken..)

  • A v. K.
  • Bezoekdatum: 19 juni 2008

Fantastische overview over het nog drukke in de bouw wervelend Rotterdam. Je kan hier op je gemak in een rustige Jan de Bouvrie sfeer genieten van koffie met gebak. Je hoeft niet per se te blijven eten. En daarnaast kan je iemand heel goed verrassen. Ze hebben 2 kamers! Dit blijft dus een eeuwige herinnering!

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 7 juni 2008

Geen toelichting

  • Jenny Z.
  • Bezoekdatum: 18 april 2008

mooi uitzicht; mooi kort uitje om te doen met collega's, familie of wie ook en te combineren met andere attracties in R'dam

  • N.N..

Met het personeelsuitje in juni van het Hoornbeeckcollege gingen we naar de Euromast. Hoewel ik al jaren in de buurt van Rotterdam heb gewoond was ik er nog nooit geweest. De toegang en het terrein er om heen ziet er goed verzorgd uit. Met de lift naar boven was zo gepiept en dan kom je bij het restaurant. Het was prachtig weer en je kijkt je ogen uit. De bekende gebouwen, waar je zo vaak langs rijdt zien er vanuit de lucht heel anders uit. Fantastisch!
Daarna naar boven, waar je heel langzaam ronddraait en steed hoger gaat. Hoewel ik last van hoogtevrees heb, was dat geen belemmering, omdat het in zo'n langzaam tempo ging en je zo'n betoverend uitzicht hebt. Je zit ook veilig achter glas, zodat het helemaal niet eng is. Eeen collega, die ook hoogtevrees had, hebben we ook overgehaald om mee te gaan.
We dronken nog wat in het restaurant en genoten na van het uitzicht. Uiteraard hebben we onze school ook opgezocht en die was duidelijk te zien, als tsst hij in Zuid.
Ik was heel enthousiast. Thuis heb ik mijn man ook overgehaald om een keer te gaan. Hij is notabene van geboorte een Rotterdammer, al 54 jaar en nog maar pas geweest. Echt een aanrader voor als je een uurtje of twee iets leuks zoekt!

  • Ria Z.

Het was een belevenis om op mijn verjaardag Rotterdam te verkennen. Waar kan je een beter zicht hebben over de stad en de haven, dan vanop de Euromast? Ik ben helemaal naar boven gegaan. Het uitzicht was prachtig en interessant. Daarna nog nagenoten van een heerlijk bakje koffie met gebak in het restaurant, vanwaar je ook nog een mooi zicht op de stad hebt!
De Euromast is zeker een aanrader!

  • L. S.
  • Bezoekdatum: 29 februari 2008

Het was een belevenis om op mijn verjaardag Rotterdam te verkennen. Waar kan je een beter zicht hebben over de stad en de haven, dan vanop de Euromast? Ik ben helemaal naar boven gegaan. Het uitzicht was prachtig en interessant. Daarna nog nagenoten van een heerlijk bakje koffie met gebak in het restaurant, vanwaar je ook nog een mooi zicht op de stad hebt!
De Euromast is zeker een aanrader!

  • L. S.
  • Bezoekdatum: 29 februari 2008

Je moet geen hoogtevrees hebben, maar het uitzicht is prachtig.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 7 februari 2008

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede