Meer dan 30% korting per ticket!

Altijd kermis bij Familiepretpark de Waarbeek

Logo van Familiepretpark de Waarbeek

Bij Familiepretpark de Waarbeek is de kermis nooit afgelopen! Meer dan 40 coole attracties zoals botsauto's, een reuzenrad en de Rodelbaan wachten op je. Er is zelfs een schaatsbaan waar je ook in de zomer kunt schaatsen!

Familiepretpark de Waarbeek is een nostalgisch pretpark vol leuke attracties voor kinderen van twee tot twaalf jaar. Racen in de Mini Cars, jezelf voort peddelen in een boomstam op de Venture River, een ritje maken op de Zweefbaan of uitwaaien in de Zweefmolen: je vermaakt je hier prima een hele dag.

Spannende attracties

Ken je de Rodelbaan al? Dit is de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld! Ook de Nautic Jet is een hele belevenis. Hierbij schiet je in een bootje naar beneden en word je onderaan de baan gelanceerd. Met een spetterende duik beland je in het water. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: voor hen is er een speciale en extra veilige speeltuin.

Indoor schaatsbaan

Waag je op de schaats op de indoor ijsbaan, waar je in de winter én de zomer kunt schaatsen. Honger gekregen van al dat spelen? Eet een hapje bij snoephuisje Suikerspin, de snackbar of de Coffee Corner. Naast het pretpark ligt Pannenkoekenhoes Twente, waar je de dag lekker afsluit met een stevige pannenkoek.