Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Herfst in het Nederlands Openluchtmuseum!

Logo van Nederlands Openluchtmuseum

Ga met het hele gezin naar het Nederlands Openluchtmuseum in de herfstvakantie. Bezoek ambachtslieden, ontdek interieurs door de jaren heen en neem een kijkje in het Groene Kruisgebouw uit de jaren vijftig. De wijkzuster staat al op je te wachten!

Reis met het hele gezin door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. Zie ambachtslieden aan het werk in de smederij, papiermakerij en bierbrouwerij. Tuur naar binnen bij historische huisjes in het 'Tilburgs straatje' en ontdek hoe het interieur van Nederland door de jaren heen is veranderd.

Leuk voor kinderen!

Een paradijs voor kinderen: het Kindererf. Help mee met karweitjes van vroeger: draag emmers water aan een juk, doe de was met een wasbord en melk een koe. Help de boerin met het maken van appelmoes en help de boer met het oogsten van de aardappels. Leuk: je mag aardappels mee naar huis nemen om er chips of frietjes van te maken. Maak ook een ritje met de historische tram en smul van poffertjes op het Zaanse plein.

Canon van Nederland

Beleef Hollandse historie in vogelvlucht in de Canon van Nederland. In tien enorme 'filmsets' reis je langs de hoogte- en dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis. Bekijk indrukwekkende topstukken van verschillende musea en speel interactieve games. Zo zie je, hoor je en beleef je zelf onze geschiedenis!