Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Nederlands Openluchtmuseum: terug in de tijd

Logo van Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum neemt je mee naar het Nederland van vroeger vol mooie verhalen, ambachten en oud-Hollandse spellen. In Helden aan de Bal beleef je tot en met 10 september de mooiste voetbalmomenten uit de Nederlandse geschiedenis!

Gekochte tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum kun je uitprinten of op je tablet of telefoon bij de kassa laten zien.

Hoe Nederland oranje kleurt
Stap in een oranje voetbalwereld vol helden en glorieuze sportmomenten. In Helden aan de Bal word je meegenomen langs de hoogtepunten van veertig jaar Nederlandse voetbalgeschiedenis. Stel je eigen heldenteam samen en herbeleef het EK van '88 alsof je erbij was: je ziet de winnende goal van Nederland en hoort het oorverdovende gejuich. Vergeet geen selfie te maken met de EK-beker!

Verder in het Nederlands Openluchtmuseum
Op het kindererf doe je klusjes die vroeger heel gewoon waren. Pomp water uit de put, draag een emmer aan een juk en was met een wasbord. Er zijn ook dieren om te knuffelen en te verzorgen. Geniet van overheerlijke poffertjes en sluit de dag af met een ritje in de tram.