Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Winter in het Nederlands Openluchtmuseum!

Logo van Nederlands Openluchtmuseum

Ga met het hele gezin naar het Nederlands Openluchtmuseum deze winter. Volg de sfeervol verlichte route door het museumpark, bak een broodje boven het vuur, schaats op de ijsbaan, roetsj van de sleebaan en geniet van heerlijke warme chocomel.

Reis met het hele gezin door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. Voer de dieren in de grote, historische stal. Ga op bezoek bij de smid. Zie hoe stroop wordt gemaakt. Tuur naar binnen bij historische huisjes in het 'Tilburgs straatje' en ontdek hoe het interieur van Nederland door de jaren heen is veranderd.

Leuk voor het hele gezin!

Een paradijs voor kinderen! Met een vaart van de grote sleebaan roetsjen. Schaatsen op de ijsbaan, waar je gratis schaatsen kan lenen. En daarna lekker warme chocolademelk bij Koek en Zopie. Of je eigen broodje bakken boven het vuur. Neem daarna de historische tram naar het spannende Witte Wieven pad.

Canon van Nederland

Beleef Hollandse historie in vogelvlucht in de Canon van Nederland. In tien enorme 'filmsets' reis je langs de hoogte- en dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis. Bekijk indrukwekkende topstukken van verschillende musea en speel interactieve games. Zo zie je, hoor je en beleef je zelf onze geschiedenis!