Beoordelingen voor De Spelerij

(165 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Leuke dagje uit

Leuke speeltoestellen, en de uitvinding is perfect.

  • Joop S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juli 2019

Fantastisch dagje uit!

Heerlijke dag gehad waarbij de kids zich geen moment hebben verveeld. De medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Marjolein K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 juli 2019

super park!

De spelerij heeft onze verwachtingen overtroffen!Erg leerzaam voor de kinderen maar ook voor Opa's & Oma's en Ouders!Fijn plonsbadje en volop spelen in schaduwrijk park.Ook een uur lang stokbrood bakken is een aanrader!We komen zeker terug!

  • jaap v. e.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 22 juni 2019

Erg gezellig , leuk , creatief bezig kunnen zijn

Super gezellig accommodatie . AANRADER

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 juni 2019

Kinderen kunnen helemaal zichzelf zijn in dit park

Topdag gehad, heerlijk knutselen en spelen in de speeltuin. Onze 4 kleinkinderen willen er graag nog eens heen. De leeftijd van de kinderen zijn 7-9-9-11 jaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 26 mei 2019

Fantastich.Ogen en handen te kort

Prima

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Aktief; buitenactiviteit; veilig

Mijn kleinzoons uit Amstelveen willen tijdens elke logeerpartij naar De Spelerij, sinds zij dit ontdekt hebben.
Voor elk wat wils!

  • Adie D. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Wij vragen ons af of alle speeltoestellen wel goed

Leuk voor de kinderen, veel afwisselende attracties en ook de uitvinderij is heel interessant.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Geweldig leuk, maar best wel duur !

Voor kinderen van bijna zes jaar, die vrij snel “klaar zijn” met knutselen, en dan graag de (geweldige belevenis-) speeltuin in willen, aan de prijzige kant. Weet zeker dat ze er over twee jaar wel drie maal méér knutselplezier beleven.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Fantastische uitdagende omgeving voor jong en oud!

Daagt uit tot creativiteit , ontdekking en durf. Je moet zelf in beweging komen en dan ontdek je nieuwe mogelijkheden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Voor kinderen van 8-10 jaar een uitdaging.

De spelerij erg leuk, de uitvinderij slechte uitleg, te druk en te lawaaiig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

aanrader

heel erg geslaagd, zeer bijzonder, kinderen willen graag nog een keer terug

  • gerard v. d. h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Fantastische ervaring!!

Wat een leuke speeltuin! Echt anders dan anders. Veel te ontdekken. De kinderen (4 en 6) waren nog wat te klein voor de uitvinder ik, maar we hebben ons hier maar liefst vijf uur uitstekend vermaakt. We komen graag nog weer eens terug!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

Geweldig uitje

We hadden ons vooraf goed geïnformeerd. Het overtrof onze verwachtingen ruimschoots. We hadden geen kind aan ze en we konden zelf meedoen. Ook de instructie in de uitvinderij was uitstekend. Kort, krachtig en overduidelijk.

  • Hans B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

geweldig kleinkinderen hebben erg genoten

erg goed en leerzaam

  • Wim M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 24 april 2019

Superleuk voor kinderen en volwassenen

Erg leuk!!! Origineel op alle vlakken! Voor volwassenen en kinderen. Creatief, ondernemend, stimulerend en genoeg spelmogelijkheden binnen en buiten.

  • M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 maart 2019

leuke, creatieve dag

kleinkinderen (11 en 8) hebben zich een lange dag vermaakt en kwamen met veel zelfgemaakte dingetjes thuis; apetrots!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 maart 2019

Lof!

Goede uitleg, vriendelijke mensen. En kind gerichte spellen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 1 maart 2019

Jippie

Verrassend avontuurlijk met veel knutsel en speel mogelijkheden voor een dagje uit met de kleinkinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2019

Aanrader!!

Super leuk voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Ook pubers kunnen zich vermaken in de metaalhoek!

  • Anneke D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 februari 2019

Oneindig veel speelplezier

Erg leuke dag gehad met kinderen van 5-8-10 jaar. Voor elk wat wils. Bijna te mooi weer voor de Uitvinderij, maar ook buiten kun je je een hele dag vermaken. Broodjes bakken altijd een succes. Voor herhaling vatbaar!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 februari 2019

Lekker rauzen en spelen in een bosrijke omgeving.

was geslaagd, vooral de uitvinderij.

  • Mark H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2019

Spelerij en uitvinderij: echt de moeite waard!!!

Spelerij is erg leuk, actief bezig zijn buiten. Mooi weer is wel een vereiste. Uitvinderij is helemaal geweldig. Voor alle kinderleeftijden (vanaf 5 jaar ongeveer), stoer of verlegen, handig of niet, creatief of niet. Veel mogelijkheden, veel materiaal, weinig tot niet wachten op je beurt (!!!), goede uitleg. Ook voor (groot)ouders erg leuk om te zien, te helpen of mee te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

speeltuigen zijn gedateerd. Onderhoud zou veel ver

Enig onderhoud aan de toestellen zal al veel verbeteren.
De uitvinderij was geweldig, vol lof

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

heel leuk

twee jongens hebben zich reuze vermaakt een van7 en een van 9

  • Geert D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Het beste park ooit

Geweldig park. Zowel binnen als buiten. Ook de uitvinderij was creatief gedaan

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

het einde voor kinderen

ik heb gisteren al aan 2 personen de spelerij aanbevolen voor een geweldig dagje uit

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2019

Uitvinderij in de winter. The best place tot be!

Lekker binnen bezig zijn met knutselen/techniek.
Als de kids hun draai hebben gevonden, krijg je ze niet meer mee.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 februari 2019

Geweldig

Leuk knutselen
Metaal voor oudere kinderen is heel leuk
Met behulp van handige ouder kan jonger kind fit ook doen
Eten leuk , lekker en betaalbaar
De koffie smaakte helaas niet
Vriendelijk personeel

  • Ido V. d.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 februari 2019

Er moet achterstallig ondehoud plaatsvinden

Te routinematig. De buitenactiviteiten verloederen.

  • Herman P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 februari 2019

echt enorm leuke dag gehad!!

met 3 moeders en 6 kids van 4 tot 10 jaar een enorm leuke dag gehad..... ook de mama's hebben lekker geknutseld!
de kinderen vonden het geweldig!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 februari 2019

geweldigen uniek concept.

De spelerij is een super uniek dagje weg. Bijna alles kan en mag. Medewerkers zijn altijd positief. Ook voor onze zoon in rolstoel leuk om te doen.

  • Ursula S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 19 februari 2019

Fantastisch de kinderen hebben genoten

Vond dat je erg veel kreeg voor de prijs die je betaal
Erg vriendelijk personeel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 17 februari 2019

Creative plaats voor de kinderen

De kleinkinderen hebben zich daar prima vermaakt en genoten van de mogelijkheden. Het koste moeite om ze weer mee naar huis te krijgen.

  • P.B. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2019

Echt leuk

Buiten was het nat en koud. Maar binnen.... leuk om zo dingetjes te maken. En de metaalwerkplaats ging om 1300 open. Daar hebben mij 10 jarige en ik ons uitgeleefd. Erg leuk om dingetjes te maken. Mijn geest is nu al weer een nieuw bezoekje aan het plannen om iets leuks te maken.

  • Mike v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 januari 2019

leuk uitje vor opa en oma met de 2 kleinzonen

erg leuk binnen en buiten!

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 december 2018

puntlassen echt gaaf.

Je kan er puntlassen echt gaaf.

  • Daniel K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 december 2018

Stimulerend voor de creativiteit van kinderen

Leuk idee pm zodoende kinderen te leren met materiaal om te gaan en er iets creatiefs mee te doen. Laagdrempelig en daardoor voor ieder kind bereikbaar

  • F. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 januari 2019

Echt geweldig leuk een aanrader voor gezinnen

Super leuke

  • Nico S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 december 2018

Leukste uitje dat er bestaat!

Kinderfeestje gevierd met 7 kinderen, van rond de 9 en 10 jaar oud, en wat hebben ze genoten, op alle plekken konden ze zich urenlang vermaken, om 17 u waren ze eigenlijk nog lang niet uitgespeeld. De creativiteit spat er aan alle kanten vanaf. Het was echt een super geslaagde dag!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

Heerlijke uitdagende back to basic activiteiten

Wij waren met onze dochter van 4,5 en neefje van 7. Zij hebben zich ontzettend goed vermaakt en we waren nog lang niet klaar en hadden de helft nog niet ontdekt na 4 uur. De volgende keer gaan we veel langer!!!

  • Anne
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

Erg leukerg

Erg leuk, wel oud en sommige dingen zijn echt vies buiten. Maar binnen goed.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Toffe dag gehad!

De kinderen (10, 20, 12 en 14 hebben zich prima vermaakt. Vooral in de middag toen de metaalafdeling open ging!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Wel leuk maar wat gedateerd speelpark

Buitenspeel gedeelte is wat verouderd en niet heel erg best onderhouden. De uitvinders vond mijn zoontje wel helemaal geweldig. De entreeprijs voor kinderen is oké, maar voor volwassenen vind ik het wat aan de hoge kant.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Leuk voor knutsel kinderen.

Leuk voor knutselkinderen, maar wel onder begeleiding .
dat betreft ook de speeltuin.

  • m.j.a K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

super voor de kids

de kinderen hebben zich prima vermaakt, zonder i-pads!!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

leuk, leerzaam en afwisselend !

Het is geen “gewone “ speeltuin , maar 1 die de fantasie van de kinderen prikkelt .
De uitvinderij is leerzaam en er is voor elke leeftijd iets “uit te vinden “
Er is prima uitleg en er zijn voldoende materialen

  • Jenny J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Ouderwets bezig zijn

Geweldig leuk voor onze kids. Leeftijd 5,8,8.
Heerlijk met je handen (en hersenen) bezig zijn.
We hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Actief, uitdagend, ontdekkend,creatief.

Het was een mooie dag.
We waren met een groep van 28 personen in alle leeftijden. De kinderen en de groten hebben zich prima vermaakt. Er was voor iedereen wel wat te doen. Echt een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

Erg leuke familiedag gehad in de Spelerij

Het was heel leuk om met de hele familie naar de Spelerij te gaan. Voor de jongsten onder ons was het inderdaad niet zo geschikt, zoals het ook op de website was aangegeven, maar doordat de rest zoveel kon doen maakte dat niets uit en deden ook zij op hun manier gewoon een beetje mee. Door de verschillende buiten- en binnenactiviteiten was er genoeg uitdaging voor iedereen en kon iedereen zich uitleven.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

Geweldige "doe-dag" tijdens de plensbuien.

Heerlijke ontspannen en actieve dag, waarbij onze (klein)-kinderen dingen hebben gedaan die ze voor het eerst deden of nog niet vaak hadden gedaan. De dag vloog voorbij. Het was 's morgens lekker rustig, 's middags wat drukker maar al met al een prima invulling van deze natte dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 23 september 2018

Uitdagend, speels en veilig

We hebben een leuke dag gehad.

  • Gerard J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 september 2018

uitvinderij leuker dan spelerij

Het buitendeel van de Spelerij viel wat tegen, ik vond het meer wat voor kinderen tot 8 jaar en niet voor mijn 11- en 9- jarige jongens.
Het binnendeel (uitvinderij) sprak meer aan. Meer uitdaging. Mazzel dat het erg rustig was, waardoor we alle tijd en ruimte hadden.
Het lastige was dat de 9+ jarige nog net te jong was om ook de metaalbewerking te mogen doen (en wel graag wilde), terwijl de 11-jarige vol enthousiasme wel aan de slag kon. Verder prima uitleg, goede veiligheidsmaatregelen en toezicht/hulp hierbij.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 september 2018

Een echte aanrader

In een woord super. Een echte aanrader voor groot en klein. Personeel is zeer vriendelijk, niets is hun te veel. Iedereen kan zich helemaal uitleven. Zowel buiten als binnen. In het ontdekkings lab kon volop geknutseld worden. Alles was aanwezig tot elastiekjes toe. Zeer goed voor fantasie en creativiteit

  • J H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2018

Geweldig!!

Leuk park, vooral de uitvinderij vonden de kinderen (en papa's ) geweldig!! Echt een aanrader. Goed betaalbaar, en de hele dag plezier, zowel binnen als buiten!

  • Anja W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2018

Uitvinderij is top. Buitenspeeltuin oud

Uitvinderij is ongekend leuk! Hier kan je heel lang aan de slag met allerlei creatieve ideeën en materialen.
Buiten is niet alles even leuk. Speeltoestelen zijn roestig en stroef in gang te zetten door kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Top attractie!!!

Mijn kinderen vonden het al geweldig en mijn kleinkinderen kijken er ieder jaar naar uit!!! Geweldig park. Super aardige medewerkers/sters. Niets is ze teveel.
Goed betaalbaar. Milieuvriendelijk. ook met regen top!!!!

  • Gerrit D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2018

Leuk voor jong en oud.

Je kon er met de kleinkinderen veel leuke dingen maken. De jongste is 4 jaar die moest geholpen worden met sommige dingen maar heeft zich prima vermaakt. Helaas was er maar 1 lijmpistool wat soms lang wachten betekende.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2018

Heel bijzonder

We waren erg enthousiast

  • marian f.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Geweldige keus geweest

Onze kleinkinderen en wij, opa en oma, hebben een heel leuke dag gehad.

  • G. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Fantastisch

Onze kleinkinderen hebben enorm genoten.
Vooral het zelf dingen maken.

  • G. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Een park waar je enthousiast van wordt.

Een leuk "doe" park met veel mogelijkheden. Spelen in de speeltuin of iets creëren van papier, hout, piepschuim of metaal. Mogelijkheden genoeg.
Vooral dat kinderen ZELF alles kunnen en mogen doen is een groot pluspunt.
Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

  • G S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Gezellige sfeer

Park is erg verouderd, evenals de uitvinderij hal. Verder zijn er voldoende voorzieningen. Wij als familie van 15 personen kregen een eigen plaats toegewezen, zodat we de hele dag een plek hadden om samen wat te eten en te drinken.
Eens een keer wat nieuwe gereedschappen en materialen zou geen overbodige luxe zijn.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018

Gewoon geweldig

Ik ben in 2 weken tijd er twee keer geweest ,met kleinkinderen van mijn dochter en zoon en ze willen er weer naartoe , heel leuk ,leerzaam en is heel wat anders dan een pretpark !!!!!!!!!!

  • Lonny H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018

Lekker spelen

Leuke speeltuin, veel te doen.
De uitvinderij is ook erg leuk als je graag dingen maakt.
Sommige toestellen zijn wel wat oud.
Tip: er mag wel een klein beetje zout in het brooddeeg.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2018

Geweldige knutseldag

De speeltuin vonden we voor onze kinderen (6,7 en 9) wat aan de moeilijke kant. Maar wel heel anders dan een normale speeltuin. Op de uitvinderij daarentegen raakten ze niet uitgekeken. Top!

  • Marcel J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

Leuke dag met kleinkinderen

Leuk om met kleinkinderen heen te gaan.
Vooral het gedeelte binnen was erg leuk
Fijn dat je van te voren een goede uitleg kreeg

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018

Elk kind moet dit geregeld mogen doen!

Ontdekken, uitproberen, leren, maken, creëren met hout, metaal, plexiglas ed. En dit zoveel mogelijk zelfstandig. Broodjes bakken en zelf vullen en opeten... En dan de ontdek en doe speeltuin...Kortom ,de dag was te kort.
Onze zonen zeiden vanuit hun hart..."Wat een geslaagde dag, mam en pap! "

  • Wendy V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018

Prachtig voor de blagen

10

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018

verrassend en speels

zeer de moeite waard

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2018

Een heerlijke plek voor kinderen en (groot) ouders

Op de heetste dag was het een plek vol schaduw en telkens weer nieuwe ontdekkingen. Tijd te kort. Wij gaan nog een keer terug!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2018

mevrouw

Gezellig en vooral leerzaam, veel te doen, goed en duidelijke uitleg bij de activiteiten. Uitstekend personeel, vriendelijk en behulpzaam.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

Verrassend, avontuurlijk en creativiteit.

Ik heb de hele dag moeten rennen om mijn dochter (9 jaar) bij te kunnen houden. Ze zag constant nieuwe leuke dingen...
Enthousiaste en kundig personeel.

  • Rob P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018

Geweldige beleving voor jong en ... oud.

Een enorme aanrader. De dag is te kort.
Als je buiten bent uitgekeken kun je altijd naar binnen om eindeloos te knutselen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 juli 2018

Een leuke en leerzame dagbesteding.

Wel wat aan onderhoud toe, maar de kinderen(8,9 en 11) hebben er geen last van gehad. Samen spelen met de hijskranen, knutselen en het ontdekken hoe het allemaal werkt . Dat je als begeleider ook de volle intreeprijs betalen moet is wel jammer, maar waarschijnlijk nodig voor het onderhoud. Het restaurant is prijsvriendelijk!

  • A W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018

Een leuke dag met onze kleindochter van 6 1/2 jaar

Een heel inventief en creatief speelpark!
Veel leuke ontdekkingen. Ook de uitvinderij was zeer geslaagd!
En dat op de warmste dag!

  • Harma M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 27 juli 2018

Toplocatie

Geweldig leuke speelplaats voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Geweldig voor ontwikkeling creativiteit

enorm leuk opgezet en leerzaam

  • G. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018

Top!

Met kleinzoon van 6 hele dag doorgebracht van 10 tot 6 en was nog lang niet uitgespeeld!

  • Gertie K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 juli 2018

Helemaal top

Wij vonden het park echt geweldig. Gelukkig niet allemaal zo voorgekauwd. Kinderen kunnen er lekker zelf ontdekken en proberen. Zowel buiten als binnen een echte aanrader.
Wij hadden aan 1 dag niet genoeg om alles te doen. Komen zeker nog eens terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 juli 2018

Veel te doen

Goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018

Super leuk voor kinderen, ouders, opa en oma

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Superleuk en uitdagend

De kinderen (7 en 10 jr) hebben zich prima vermaakt. Door alle bomen hadden wij geen last van de warmte.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 juli 2018

leuke dag

We hadden een leuke dag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 juli 2018

Geweldig genoten

We vonden het geweldig! De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 juni 2018

Voor elke leeftijd iets leuks te doen!

Voorvalle weeromstandigheden en voor elke leeftijd. Kortom een heerlijk uitje met kinderen en kleinkinderen gehad

  • Fam v. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 mei 2018

Spannende, afwisselende, originele speeltoestellen

Uitmuntend!

  • Frans v. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 mei 2018

Opa

Gewoon een no nonsens gebeuren waar opa en oma genieten van heerlijk spelende (klein)kinderen

  • Michael v. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 3 mei 2018

fantastisch

erg leuk vooral de uitvinderij
dit is zeker voor herhaling en aan te bevelen voor iedereen

  • jan l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018

Leuk uitje

Erg leuk vooral metaalbewerking en lassen. Ook voor volwassenen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2018

leuk, gezellig dagje uit

Creatief, leuke uitdagingen., gezellig broodjes bakken. Kind komt weer naar boven.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

De leukste speel-, doe- en ontdekplek die je kunt

Het aanbod, de wijze waarop en de variatie van de speeltuigen en het knutselaanbod zijn in een woord samen te vatten: TOP!!

  • Anja H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 april 2018

Leerzaam voor zowel jong als wat ouder

Binnen activiteiten 100% in orde
Buiten toestellen die je nergens tegenkomt, Alleen zou de vetspuit wat vaker gebruikt worden. Ook de toestand van de lagers is hier en daar niet optimaal Voor kinderen die dan extra veel kracht moeten ontplooien geeft dit problemen Verder een gezellig en leerzaam park!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 24 april 2018

Onder jezelf

Zeer vriendelijke ontvangst en veel leuke dingen te doen voor jong en oud een aanrader ook na meerdere bezoeken en diverse seizoenen

  • Jean P. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 maart 2018

Nog lekker aards bezig zijn voor kinderen EN volw

Ongedwongen. Speels. Natuur. Ruimte voor ouderewets spelen.
Georganiseerde ongedwongenheid.
Geen wachtrijen.....
Ik kom snel terug. Mijn kleinzoon is nog langniet uitgespeeld.....

  • Paula A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2018

Geweldig!

Wat een geweldig speelaanbod, zowel binnen als buiten. De grote variatie is fantastisch voor de kinderen.

  • J.M.F. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2017

hele leuke leerzame speeltuin

Vriendelijk personeel, ruimte genoeg. Leuk dat stokbrood bakken.

  • ellie h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2017

Fantastische dag

Het was die dag regenachtig weer. Toch hebben we van half 11 tot 17.30 uur ons prima vermaakt.
De Uitvinderij is echt een leuke creatieve uitvinding. De Spelerij te kort van kunnen genieten, dus nog een keer terugkomen. We waren met 6 volwassenen en 5 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar, allemaal aan de slag geweest.

  • C.W. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2017

Super

De hele dag ons super vermaakt!

  • Rianne V. d. z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2017

Super leuk

Mijn zoon van 9 en dochter van 13 vonden het super leuk! De speeltoestellen, maar zeker de uitvinderij. Ook een leuke manier om kinderen met 'techniek' bezig te laten zijn. Ik ga er zeker nog een keer heen.

  • Jolanda
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2017

leuk voor jong en oud.

De uitvinderij is super. Kinderen vermaken zich prima. Speeltuin is heel apart. Maar speeltoestellen zijn te zwaar. Ook miste ik uitleg bij de toestellen.

  • Marga d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 september 2017

Verrassend en origineel

Erg leuk voor kinderen van elke leeftijd.
Vooral de uitvinderij viel in de smaak, en voor de jongsten de fontein met de kranen en de hijskranen.

  • Trudy d. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 september 2017

het was super De kinderen hebben genoten

Ze wilden niet weer mee naar huis. Er was van alles voor hen te doen. Ze hebben zich geen moment verveeld en wilden niet naar huis.
het broodbakken was een enorm succes Ik zal PR voor jullie maken

  • M.G G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 september 2017

héél leuk

Super

  • Sybrand F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2017

geweldig

super dag geweest mooi weer

  • Harry D. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2017

Erg leuk

Heel afwisselend, voor zowel de nerdo's als de rouwdouwers...

  • danielle
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2017

Leuk en bijzonder

Gewoon een leuk dagje uit naar een gezellig en bijzondere locatie.
Tijd te kort om alles te zien,
We gaan zeker nog een keer terug.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2017

Origineel

Is weer eens wat anders dan binnenspedltuinen. Leuk dat de kinderen ook iets mogen maken. Het brood bakken viel ook in de smaak. Wel zijn de gebouwen en toiletten wat gedateerd. Dat voelt een beetje als een camping.

  • Wilma K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2017

superleuk

wij zijn er de hele dag geweest.en hebben ons goed vermaakt.de begeleiding is ook erg leuk
we komen zeker terug

  • theo
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2017

Fantastisch dagje uit

Onze kleinkinderen van 10, 8 en 6 jaar hebben zich de hele dag vermaakt en ook met andere kinderen gespeeld. Leuke doe-speeltoestellen en knutselen. Vooral de hijskranen met dozen was een succes.

  • Alison H. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2017

genoten

Wij komen elk jaar een keertje, het blijft leuk

  • A.J. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2017

Geweldig

Het Is een goed opgezet speelgebeuren waar alles handmatig gaat en de kids goed aan het werk worden gezet.De uitvinderij is ook subliem maar voor kinderen vanaf 10 jaar i.v.m. de apparaten die er gebruikt worden. Er is ook goed toezicht. In een woord geweldig!
Voor herhaling vatbaar. Overal is aan gedacht.

  • M.P. v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2017

Wat een heerlijk speelplek, geweldig!

Wat een fantasie is er gebruikt bij de realisatie van dit park. De dag was te kort de kinderen, 6 en 9 jaar, raakten niet uitgespeeld. Volgend jaar nog een keer?

  • R. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2017

Een prima besteding voor een dagje met de kleinkin

Uitstekend

  • A. d. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2017

Geweldig

Dit was een geweldige dag . Wij waren er voor de tweede keer ,dus wisten we war er was te doen .
De kinderen ,ouders en opa en oma hebben genoten . Zowel in de uitvinderij als buiten .

  • Marianne A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 31 juli 2017

Opa met 2 jongens

Prijs valt mee voor een hele dag vermaak,alleen jammer dat Opa ook het volle bedrag moet betalen om de jongens te begeleiden,zodat er geen ongelukken gebeuren.

  • Ruud v. t. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 juli 2017

Leuk uitje

Jongens van 7 en 9 jaar hebben zich de hele dag prima vermaakt.

  • Ruud v. t. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 juli 2017

De Spelerij te Dieren

Erg leuk park. Zeker de uitvinderij. Vindt wel dat er een ouder bij moet zijn om hun kind te helpen.

  • judith k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 juli 2017

Ontzettend uitdagend maar aan het verouderen

Hier kun je echt de hele dag bezig zijn, met spelen of met hobby-en. Het maken van dingen blijkt dan ook heel erg in de smaak te vallen, met daarnaast het soort van 'alternatieve'spelen. Alles beweegt en vraagt er ook om om te bewegen. Maar sommige attributen zijn verzakt of functioneren niet meer helemaal goed. dat moet goed bijgehouden worden en evt. mogen ze best uitbreiden, want kinderen willen méér... en dan kom je nog eens terug!

  • Corina R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 juli 2017

Spelerij

Bijzonder leuk attracties, die helaas te vaak wat onderhoud nodig hebben. De uitvinderij is erg leuk en goed voor uren knutselen

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 13 juli 2017

Prima voor actieve kinderen.

Lekker rommelig.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 13 juli 2017

Toppark

Geweldig leuk park en vriendelijk personeel!

  • Hilde M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 juni 2017

Super leuk

De kinderen van 8 en 11 hebben zich prima vermaakt. Wat een leuke en ingenieuze dingen hebben ze gemaakt die niet voortbewegen op elektriciteit maar door beweging van je lichaam. Verrassend ook wat er gebeurt soms. De uitvinderij was op zich al dag vullend met oneindige knutselmogelijkheden en metaalbewerking voor de oudste. Wat een vertrouwen geven ze de kinderen en wat goed te zien dat ze dat ook aankunnen. Top!

  • Ilse
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 mei 2017

G

Geweldige dag gehad met kleinkinderen, wat een leuk concept.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, voor herhaling vatbaar.

  • AMC L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 mei 2017

uitvinderij grandioos

De uitvinderij is grandioos: 8,5

  • Cor Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 mei 2017

Geweldige plek om je te vermaken!

Wat een fijne, ongedwongen speelplaats. Vriendelijke medewerkers, fantasievolle omgeving, veel te ontdekken en tevreden kinderen van 10 en 11 jaar (èn ouders)

  • GJ G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2017

Geweldig, origineel en heel leuk personeel.

Speeltuin erg leuk, broodjes bakken lekker en de uitvinderij was helemaal geweldig. De kinderen vonden het jammer om naar huis te gaan, maar opa en oma waren helemaal kapot, maar ook heel voldaan.

  • Willem v. d. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2017

Superleuk

Eerste keer was mijn zoon 7, superleuk, dolenthousiast! Nu 13, met vriendje van 14, voor de vierde keer geweest en heeft aan een hele dag van 10.30-17.00 nog steeds niet genoeg. Top!

  • Karin K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2017

Fantastisch

Veel afwisselende activiteiten. De kinderen hebben 6 uur volop plezier gegad.

  • Alison H. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2017

Fantastische

Perfect ,leuk speelplezier juist omdat ze alles zelf moeten doen ,waar vind je dat nog?!

  • Alie v. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 mei 2017

erg anders en daarom leuk

Ik vind het erg leuk omdat ze allemaal dingen hebben die ze nergens anders hebben. Ze kunnen alles uitproberen en ontdekken

  • monique a.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 april 2017

Leuke verrassende plek

Leuke plek om even lekker creatief bezig te zijn. Ook een uitgebreide speeltuin, waar het in ons geval iets minder geschikt weer voor was. Het theater was creatief bedacht maar had compacter en met meer tempo gemogen. Al met al was de spelerij een aangename verrassing.

  • Jan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 maart 2017

zeer leerzaam

ontzettend leuk we komen zeker terug

  • Ruud N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 maart 2017

Aanrader is vooral de uitvinderij

Aanrader is vooral de uitvinderij omdat het interactief is voor jong samen met oud. Kinderen vinden dat het leukste dingen maken en meenemen naar huis en ouderen willen niet alleen op een bankje zitten. Daarbij een aangename relaxte ondersteuning medewerkers. De speeltuin is innovatief en spannend, maar heeft wel wat onderhoud nodig om verwende ouders te trekken.

  • Gerard S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 februari 2017

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Verrassend

Geweldig hoe je met techniek en niet alle tijds materiaal of machines een leuk werkstuk kunt maken. En de speeltuin buiten geeft een verrassend leuke trigger om jong en oud te laten spelen

  • Enith L.
  • Bezoekdatum: 12 november 2018

leuk park, slecht onderhoud

De opzet van het park is leuk. Het aanbod is echt verschillend t.o.v. doorsnee parken.
Het onderhoud van het park is wel heel slecht. Verveloos, niet schoon, niet werkend.
Jammer met een beetje moeite zou het er veel beter uit kunnen zien

  • Rieneke W.

Niet flexibel

Niet flexibel als groepssamenstelling wijzigt. Toegangsprijs is al fors, deze harken ze ook binnen voor kinderen die door omstandigheden niet mee konden.

  • Rene.
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2016

Ontzettend leuk maar te duur

Hartstikke leuk park waar de kids alles zelf moeten doen ipv passief achterover hangen.
.alleen de prijs 13 euro pp...ook voor volwassenen te duur ..het is een park voor kinderen met wat hulp van volwassenen...die laatste categorie zou wel minder mogen betalen...

  • Anja.
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016

zo leuk anders!!

Wat een geweldig leuk uitje voor onze zoon van 8! Hij (en wij) heeft genoten van alle mooie kunst speel- en klimtoestellen buiten en mogelijk nóg meer van de uitvinderij binnen. Het bosterrein is prachtig, zowel met mooi als slecht weer een uitje voor het hele gezin waarin je samen (of alleen) actief bezig bent met je handen. 12,00 echt de moeite waart!

  • Miriam.

spelerijfantastisch!!

Mijn eerste dochter is hier geweest en die wordt niet uitgepraat over het park. Nu wil de tweede dochter ook!

  • jose_jansen@live.nl.
  • Bezoekdatum: 28 februari 2015

Super, leuk park mijn kinderen waren echt helmaal kapot toen we thuis waren....de volgende dag vroegen ze weer of er snel weer naar toe kunnen gaan ! Heel aardig personeel !

  • kim.
  • Bezoekdatum: 20 november 2014

Creatief!!

Ontzettend leuke en inspirerende plek! Met school een techniekdag metaal bewerken gedaan. Allerlei leuke, metalen beesten gingen mee naar huis

  • Propschool.
  • Bezoekdatum: 20 november 2014

waarom wij dit cijfer gegeven hebben is omdat de speeltuin te duur is voor wat je krijgt de binnen hal is oke maar buiten speel gebeuren ouwe bende en niet goed werkend en gevaarlijk daar kan nog heel veel aan verbeterd worden

  • lobke d.
  • Bezoekdatum: 1 november 2014

Dramatisch slecht en saai

Niks werkt bijna alles was kapot en de uitvinderij was niet leuk want alle figuurzagen waren kapot en andere spullen waren verroest zo saai niet aan te rasen

  • Tess.
  • Bezoekdatum: 17 april 2014

geweldig!!!!!!

geen woorden aan toe te voegen. dit park is helemaal top.....niks aan toe te voegen. volgend jaar gaan we weer. echt een aanrader.

  • bonny l.

Reuze leuke dag

Zeer kindvriendelijk, geeft kinderen zelfvertrouwen over hun eigen kunnen.
Prikkelt de fantasie en de uitleg over het gebruik van de apparaten is helder en duidelijk. Wij (opa en oma) hebben samen met onze kleinkinderen (6 en 10)
genoten van een hele leuke doe-dag.

  • G v. G.
  • Bezoekdatum: 2 januari 2014

Geniaal!

Dat ze zou iets doen met oude materialen... En het is nog leuk ook!

  • Gimpy.
  • Bezoekdatum: 12 juli 2013

Fantaaaaaaaaaaaastisch!!!!

Alle toestellen zijn met veel fantasie uitgevoerd en daarom uitdagend voor de spelers die wel moeten samenwerken om een optimaal"resultaat"te krijgen.In dit geval is resultaat geen vies woord maar een vreugdevolle gebeurtenis.
Bij slecht weer wordt er uiteraard meer gebruik gemaakt van het binnengebeuren,dat voor oud en jong een uitdaging is.Chapeau!!

  • y.h.veldhoff.
  • Bezoekdatum: 10 juli 2013

Enorm leuk!

Het is enorm leuk want je kunt veel dingen doen en er leuk met piepschuimbootjes spelen in het water. De speeltuin is ook leuk en groot!

  • Aaron E.
  • Bezoekdatum: 10 februari 2013

SUPER

met mijn beide kinderen en oma zijn we meerdere keren geweest; hun piepschuimen zeeschepen staan (na 10 jaar) nog steeds te pronken en hun metalen naamplaatjes hangen aan de fietssleutels. Als je in de buurt bent: GAAN ! succes

  • Nicole.
  • Bezoekdatum: 29 november 2012

Creatieve doe-dag.

We (2 volwassenen + 2 kinderen (meiden van 11 en 13 jaar)) zijn de hele dag gezellig bezig geweest met knutselen en ontdekken. De Uitvinderij is een soort mega-handvaardigheidlokaal en het park er omheen lijkt wel aangelegd door een geflipte uitvinder. Het is allemaal wat gedateerd, maar daardoor wel sfeervol. Er zijn veel dingen te ontdekken (bv. je schaduw vangen) en voor de meeste dingen moet je actief aan de bak. In de Uitvinderij wordt alles duidelijk uitgelegd en wordt ook gelet op veiligheid (bv. beschermende kleding bij het puntlassen!). Opletten dat je niet je vingers afzaagt lijkt me sowieso een eigen verantwoordelijkheid, een minimale soort motoriek is dus wel vereist ;) De kinderen willen graag nog eens terug en ook pappie en mammie hebben flink zitten knutselen en zijn elkaar in het park bijvoorbeeld te lijf gegaan met de boksrobots.

  • Fam. E.

De Spelerij-De Uitvinderij in Dierren

hele leuke combi van buiten spelen en leren en binnen knutselen, met onberperkt gebruik van materialen.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2010

werkelijk fantastisch!! De kinderen hun creatieve geest werden gestimuleerd. Prachtige dingen gesneden, geknipt, geverfd etc. In mij als vader, kwam het kind weer boven drijven. Personeel was vriendelijk en vlot met de bestellingen. Prijs/kwaliteit echt top.
Helaas kunnen we morgen niet weer gaan, maar binnenkort zeker. Dank voor een leuke dag en nu uitgeputte kinderen naar bed.

  • Leo ..
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2010

2 KINDEREN, 1 EIGEN EN 1 VRIENDJE VAN ALLEBIE 11 JAAR. HEBBEN DE DAG VAN HUN LEVEN GEHAD. BOORTJES MAKEN VAN PIEPSCHUIM EN LATEN VAREN OP EEN ZELF AANGELEGDE RIVIER, GEWELDIG!!!!!
De speeltuin en de rest van uw park is een geslaagde dag uit.

  • J.C.J. v. d. G.

De Spelerij was een grote teleurstelling. De meeste toestellen deden niet waarvoor ze gemaakt waren omdat aansluitingen stuk waren. Lampen laten draaien door in een ton te lopen: 1 lamp van de 10 deed het. De piano die werd ook niet gehoord. Kinderen hadden niet voldoende kracht om fietsen vooruit te krijgen omdat de constructies niet goed meer liepen. Zo kan ik wel doorgaan. Jammer want de ideeen erachter zijn goed. Het onderhoud is de bottleneck.
Ook het principe van de uitvinderij vind ik erg leuk. Maar je moet als ouder wel goed bij je kind blijven want de apparaten zijn niet ongevaarlijk.
Jammer ik had er meer van verwacht

  • J. K.

Een hele dag prima vermaakt zowel mijn nichtje van 10 als ik zelf (41). Binnen heerlijk creatief geweest met allerlei materialen en mogelijkheden van piepschuim tot schilderen en metaal. De tijd vloog enorm snel. Kortom leuk uitstapje voor jong en oud...We gaan absoluut terug.

  • M T.
  • Bezoekdatum: 19 september 2008

Heel slecht park. De buitentoestellen zijn oud, vies en gevaarlijk. Ook het water stinkt behoorlijk omdat het stil staat en niet verschoond wordt.
Mijn kinderen hebben 2 dagen gehoest van de rook die ze ingeademt kregen van het piepschuim snijden. Lekker voor je longen die uitvinderij. Park heeft ook een slecht service, als je wat hebt laten liggen kan je het alleen ophalen. Opsturen tegen betaling beginnen ze niet aan. Tsja dan kan je niets anders dan het te laten liggen. Alkmaar - Dieren heen en weer is al gauw 50 euro.
Park is leuk voor de willie wortel kinderen en padvinderij. Zeker geen aanrader!

  • George.
  • Bezoekdatum: 14 september 2008

Een leuk park om je de hele dag te vermaken als je van knutselen en uitvinden houdt.
Zoals verf tekeningen in verfmolen en plasticvormpjes maken piepschuimsnijden bootjes maken en ook laten varen.
voor de wat groteren was er ook metaalbewerking.
En buiten was er ook een speeltuin die erg apart was maar leuk.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 12 juli 2008

De kinderen hebben zich hier kostelijk vermaakt.
Je kunt zowel binnen als buiten bezig zijn.
Het is een goede balans tussen leuke dingen doen (en maken) en een beroep doen op je eigen creativiteit.
Er is veel variatie.
Tussen de middag heerlijke soep en pannenkoeken gegeten en vriendelijke en vlotte bediening.

  • Anne-Marie H.
  • Bezoekdatum: 22 juni 2008

erg leuk!! voor kinderen met fantasie en creativiteit

  • e.swildens.
  • Bezoekdatum: 9 juni 2008

Het is alweer een hele tijd geleden dat we naar de Spelerij-de Uitvinderij in Dieren zijn geweest, maar het is onze kinderen altijd goed bijgebleven. We vonden het een geweldig leuke dag. Het was die dag erg warm, maar we hebben er nauwelijks last van gehad, omdat we zo druk bezig waren met alle activiteiten die je kunt doen. Het is een echt leuk doepark waar je ook van alles kan maken en ontdekken. Heel leuk voor basisschoolkinderen die graag actief bezig zijn.

  • M J.

super leuk voor creatieve en knutselkinderen, ook spelen is mogelijk op een simpele manier in het speelbos om de uitvinderij heen, in de uitvinderij mag je van allerlei materialen ( na een goede uitleg) allerlei voorwerpen gaan knutselen, entree is incl. alle materialen ( 10 euro) en het was superrustig. bij mooi weer lekker spetteren in de grote fontein. wij waren er met 2 kinderen 6 en 8 jaar en die wilden nooit meer naar huis.

  • janet.
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2007

Erg leuk. Je kunt er van alles 'knutselen'. Ook op drukke dagen hoef je niet te wachten.
Buitenspeeltuin is wat minder.

  • Karin.
  • Bezoekdatum: 30 juli 2007

Mijn dochter kwam dol enthousiast thuis van een kinderfeestje bij de Spelerij, super.

  • mevr j.
  • Bezoekdatum: 10 september 2006

ik vond het er erg leuk veel te doen ook en dat glas buigen je doet er egt dingen die je nooit hebt gedaan.

  • marjolein.
  • Bezoekdatum: 22 juni 2006

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede