Koop nu tickets
€ 4,00 korting op je tickets

Ontdek in Madurodam hoe groots Nederland is

Logo van Madurodam

Ontdek in Madurodam waar het kleine Nederland groot in is! Bewonder de iconische miniaturen en beleef alle attracties. Van een spetterend spektakel in de nieuwe indoor attractie de Waterwolf tot een uniek moment als voetbalicoon van Oranje.

Versla jij de Waterwolf?

Beleef de spectaculaire indoor attractie de Waterwolf in Madurodam! Hier ontdek je hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten: het Haarlemmermeer. Tijdens stormen 'vrat' dit Haarlemmermeer dorpen en steden op en werd daarom de Waterwolf genoemd. Lukt het jou om met ’s werelds grootste stoommachine de Waterwolf te verslaan?

Word een Oranje leeuw(in)

In de vernieuwde attractie Zo Groot is Oranje beleef je de legendarische voetbalgeschiedenis op het WK in 1988. Geniet nog een keer van de aanloop naar zinderende finale, stap binnen in de kleedkamer en word zelf een sterspeler! De 3D-engine tovert iedereen om tot een ware voetbalheld, inclusief vette trucs.

Madurodam: leuk voor de hele familie

In de wereld van Madurodam komen duizenden verhalen tot leven. Het ene Madurodammertje maakt een ritje in de achtbaan, de ander trekt een sprintje om z'n trein te halen en nog een ander fotografeert de Gouden Koets op het Binnenhof. Terwijl je wandelt langs levendige marktpleinen, indrukwekkende gebouwen en kleurrijke bloemenvelden, ga je ook zelf het avontuur aan. Laad een containerschip in de Rotterdamse haven, bescherm bij de Oosterscheldekering een Zeeuws dorpje tegen een stormvloed en word de volgende Nederlandse top-dj achter de mixtafel. Bij Schiphol laat je zelf vliegtuigen opstijgen!