Koop nu tickets
Tot € 2,- korting op je tickets!

Splashtours Rotterdam: ontdek Rotterdam in een amfibiebus

Logo van Splashtours Rotterdam

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Verken de stad in een unieke amfibiebus: een bus die het water in rijdt en verandert in een motorboot. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam, maar dan net even anders. Het is namelijk geen standaard bustour, maar eentje met een ‘splash’: de amfibiebus maakt halverwege een spectaculaire duik in de Maas!

Te land en ter zee

De amfibiebus van Splashtours is een motorboot en tourbus in één, waarmee je over land en zee langs de highlights van de stad gaat. Bewonder de spectaculaire skyline vanaf het water en rijd langs de mooiste hotspots. Tijdens de rit deelt een enthousiaste gids de leukste weetjes over Rotterdam. Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten en is een onvergetelijke ervaring.

Handig om te weten

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan scheept de bus haar gasten in en uit. Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.