Korting en een gratis drankje

Roomexperience Geldrop: escaperooms en lasergamen - ook voor kids!

Logo van RoomExperience

Een kleurrijke kinderkamer met botsauto en grijpmachine, een schuilplaats uit de Koude Oorlog en een spannend potje lasergamen. Los zo snel mogelijk alle puzzels op om je te bevrijden uit de uitdagende escaperooms van Roomexperience in Geldrop.

In de Funny Escape Room sta je opeens in misschien wel je favoriete kinderkamer, compleet met stoere botsauto en een grijpmachine. Het is de speelkamer van Elise, dochter van Graaf Van Epscheuten. Omdat ze erg van puzzelen houdt maakte hij speciaal voor haar deze speelkamer met codes. Lukt het jou en je team om alle puzzels op te lossen en de code te ontcijferen? Dan gaat zoemer af en ben je vrij!

De Funny Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar én ook leuk voor mensen met een verstandelijke beperking. Origineel als kinderfeestje in combinatie met een potje lasergamen!

Voorkom een atoomaanval

Vanaf veertien jaar is The Shelter Escape room geschikt, een schuilplaats die net na de Tweede Wereldoorlog is gebouwd. In de kamer zitten allerlei technische snufjes verstopt. Aan jou en je team de opdracht om een atoomaanval te voorkomen. Wil je de spanning nog verder opvoeren? Speel dan The Shelter Battle Escape waarin je met twee groepen tegen elkaar strijdt in identieke escape rooms. Het team dat zichzelf het snelste weet te bevrijden, wint.

Potje lasergamen

Bij Roomexperience Geldrop kun je ook een spectaculaire lasergame spelen, compleet met spannende licht- en rookeffecten. Lasergamen is mogelijk vanaf acht jaar en ook leuk voor volwassenen. Het spel kan gespeeld worden vanaf vier personen en met maximaal tien mensen.