Beoordelingen voor Rederij Cascade

(10 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

prima aanboord service naar onduidelijke info

het was mij niet duidelijk hoe laat je er moest zijn en hoe lang de boottocht duurt.
aan boord echt top service en zeer netjes alles

  • hans d.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019
Een heel leuk bedrijfsfeesje gehad .

We waren met 10 personen en iedereen was zeer tevreden over de leuke bezichtigingen waar we langs gevaren zijn !
De bediening met de rest van de bemanning waren zeer vriendelijk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Zakelijk
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2018
Lekker rustig boottochtje

Erg correcte behandeling en vriendelijke bediening

  • Jan K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2018
Positief!

De maaskernentocht op een warme dag is ons zeer goed bevallen! Een aanrader!
Een kritische opmerking: de vlag op de achtersteven is geen reclame! Een nieuwe , of minstens een wasbeurt
zou een frisse extra zijn!

  • T.Meerding
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018
Heerlijk

In een mooie omgeving lekker genieten van zeer fraaie uitzichten onder het genot van zeer betaalbare lekkernijen geserveerd door zeer vriendelijk personeel, wat wil een mens nog meer ! Ook zeer geschikt dagje uit voor mensen met beperkingen.

  • Henk T.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 juli 2017

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

uitstekend

Met 4 personen de Maaskernen route gedaan, gecombineerd met de Bourgondische lunch. Zonder te overdrijven een erg goede middag gehad. De tocht vanaf Wessem was top, je parkeert bijna bij het schip, de lunch was goed verzorgd en het personeel was gastvrij, ondanks het drukke schema.

  • Bert W.
  • Bezoekdatum: 24 juli 2017
Genieten, beleef het zelf

Ook dit jaar zullen wij beslist meevaren met de Brunchcruise op eerste paasdag. Entertainment voor de kinderen en zelfs de paashaas is er! Onlangs hebben ze de Stadt Wessem ook compleet vernieuwd, dus wij zijn erg benieuwd. We laten ons verrassen en weer lekker verwennen. Voor jong en oud is het genieten!

  • Liliaane.
Goed vertoeven op de Maas

Als je Limburg bezoekt, vergeet dan niet een rondvaart te maken. Absoluut de moeite waard. En de echte Limburgse vlaai mag daarbij niet ontbreken. Verder kun je er ook wat eten/drinken aan boord. De kinderen vonden de sluis geweldig en mochten zelfs een kijkje nemen in de stuurhut bij de Kapitein!

  • Daina.
  • Bezoekdatum: 10 april 2014
echt een aanrader!

We hebben erg genoten van de boottocht "Cruise Touristique".
Absoluut kennis mogen maken met het 'gastvrije-Limburg'aan boord, de prachtige omgeving langs en op het water (drijvende huisjes van Oolderhuuske) Ook de kids vonden het erg spannend in de sluis!We hadden vandaag heerlijk weer erbij, maar ook al was dit niet zo geweest, dan hadden we binnen sfeervol kunnen genieten van onze hapjes&drankjes

  • Jetje.
  • Bezoekdatum: 7 juli 2013

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede