Koop nu tickets
Van € 21,50 voor € 14,90!

Stap binnen in de wereld van je favoriete striphelden!

Logo van Comics Station Antwerp

Dit indoor pretpark staat bomvol bekende stripfiguren en spannende attracties. Je ontmoet Lucky Luke, Suske & Wiske en De Smurfen. Je vindt hier ook de hoogste indoor glijbaan ter wereld: Comics Twist!

Meer dan 6.000 vierkante meter om strips te beleven! In dit indoor pretpark staan stripfiguren centraal die bijna iedereen wel kent. Een ontmoeting met Lucky Luke, de teletijdmachine van Professor Barabas en een avontuur van De Smurfen. De figuren duiken overal op!

Zes themazones met stripfiguren

Comics Station Antwerp bestaat uit zes themazones, verspreid over vier verdiepingen. De thema's zijn vernoemd naar de bekende Belgische stripfiguren: Lucky Luke, De Smurfen, Suske & Wiske, Urbanus, Jommeke en De Kiekeboes. In elke themazone staat je heel wat te wachten! Spannende attracties, video's en doe-activiteiten. Want je kunt vooral veel zelf doen in Comics Station Antwerp! Schiet sneller dan je schaduw met Lucky Luke, reis door de tijd met Professor Barabas of bouw een feestje met De Smurfen in het bos. Comics Station Antwerp is leuk voor het hele gezin.

Hoogste indoor glijbaan ter wereld

Leef je uit in de enorme binnenspeeltuin Comics Play en race rond in de bijzondere botsauto's. Glijbanen, een echte saloon en nog veel meer interactieve spellen. Durf jij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld? Klim naar boven, stap in de glijbaan Comics Twist en zoef 22,5 meter naar beneden!