Koop nu tickets
€ 10,- korting op je tickets

Dagje skiën of snowboarden bij Skidôme Terneuzen

Logo van Skidôme Terneuzen

Leer skiën als een prof bij Skidôme Terneuzen! Met de twee mooie pistes is een dagje skiën in deze skihal voor iedereen een winterse uitdaging. Gezellig én sportief!

Voordat je op wintersport gaat alvast een voorproefje nemen op de sneeuwpret? Of wil je gewoon een winters dagje uit (met sneeuw) in eigen land? Ga op de lange latten staan en zoef naar beneden bij Skidôme Terneuzen. In deze indoor skihal heb je de fijne kneepjes van het skiën of snowboarden zo onder de knie. Ga je daarna goed voorbereid op wintersportvakantie.

Twee pistes voor alle wintersporters


Skidôme Terneuzen is een indoor skibaan met verschillende pistes. Allemaal met verse sneeuw! Op welk niveau je ook wilt skiën of snowboarden, bij Skidôme Terneuzen kun je altijd iets bijleren. De beginnershelling en de blauwe piste voor beginners en de rode piste voor de ervaren skiër en snowboarder. Skidôme Terneuzen heeft een sneeuwpiste van 220 meter lang! Alle sportievelingen kunnen hun energie kwijt in het funpark.

Sneeuwpret voor de kids

De kids voelen zich helemaal thuis bij Skidôme in de sneeuw. De allerkleinsten kunnen kennismaken met de sneeuw in de Kiddies Kreche, terwijl de ouderen een ski- of snowboardles volgen. Skidôme is ideaal voor kinderfeestjes. Ga bijvoorbeeld met z'n allen tuben en sleeën!