Beoordelingen voor THIS IS HOLLAND

(12 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Een levensechte vlucht over Nederland

Een bijzondere leuke verrassende attractie waarbij je vliegend over Nederland levensecht de mooiste plekjes ziet.

  • Erica h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 januari 2020
Leuk

Leuke om een keer gedaan te hebben

  • Miguel
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 14 januari 2020
Heel spectaculair

Ben er samen met 6-jarige dochter geweest. Ontzettend spectaculaire beleving. De 'wow' factor zit helemaal goed. Als je een tijd reserveert om 13.00 uur, zit je pas om 13.45 uur te 'vliegen'. Vooraf best lang wachten. Als je daarop voorbereid bent, is dat wel prima. De virtuele vlucht is gewoon echt knap gemaakt.

Ook heel fijn dat THIS IS HOLLAND zo goed met het openbaar vervoer te bereiken is. Vanaf Amsterdam Centraal ben je met het gratis pondje binnen 5 minuten binnen.

  • Henk M.
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 januari 2020
Schandalig, duurt eeuwig en valt dan enorm tegen .

0.5 waste of time

  • Onno
  • Bezoekdatum: 25 december 2019
Leuk uitje

Duurt tenminste geen uren maar erg leuke ervaring! Prima te doen voor mindervalide

  • Edith b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 december 2019
This is Holland

Super voor jong en oud. Duidelijk maken dat je wel in de rij moet om je al een thuis geprinte toegangskaart hebt.
En moesten wij als groep van 8 personen nog langer wachten dan was vastgelegd na in de rij te hebben gestaan. Dus veel wachttijd.

  • Huisman
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018
Was supermooie ervaring

Zeer goed omschreven hoe holland is ontstaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
Geweldige ervaring. Ook voor kinderen.

Goed

  • w.j. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018
Geweldig, leerzaam, kort en krachtig

niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen een must!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018
leuk, het leukste gedeete veel te kort

goed, maar de nadruk mag meer liggen op het 5D gedeelte en de intro mag drie keer zo kort zijn.

  • C B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 maart 2018

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

WOW NL

Ik wil één keer heen samen met mijn partner. Ik heb daar nog nooit gewest.

  • cherry.

Fantastich wat een spanning heel indrukwekkend ,prachtig gedaan.

  • Weijers.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
ldrsgdkpr
dwrdsvbdn