Beoordelingen voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn

(204 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

In een woord FANTASTISCH.

Hebben genoten zo mooi aan gelegd, binnen en buiten.
Zeer duidelijk de loop richting.
We hadden ook nog prachtig weer, we waren lekker vroeg.
Ik kom gauw nog een keer.

  • Riekie v. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 juni 2019

Fantastisch

Hier moet je geweest zijn. Je kijkt je ogen uit. 5 uur verwondering

  • Kees H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 juni 2019

de moeite waard

aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 juni 2019

Super leuk evenement. Erg indrukwekkend.

Ik vind het een super leuk uitje. Heb mij prima vermaakt. Leuke opzet. Voor jong en oud leuk om naar toe te gaan. Heb zeer lekker geluncht bij lunchroom de rozentuin, hele aardige bediening. Echte aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Knap geschept en vormgegeven!

Onwaarschijnlijk gedetailleerd en ruimtelijk vormgegeven van vele herkenbare thema’s van over de hele wereld.

  • J. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 juni 2019

Het verbaast ons elke keer weer!

Het verbaast ons elke keer weer hoe zij ons blijven verrassen.
De reiswereld was in de detail door getrokken bij binnen komst is het al heel mooi uitgevoerd. Maar zeker ook de rest!. Super gedaan.
Kan niet wachten op volgend jaar!

  • J. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

Top evenement

Elk jaar weer een feest.

  • Tom S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

zandsculpturen

net als voorgaande jaren bijzonder knap werk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Zandsculpturen

Is weer heel mooi gemaakt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 juni 2019

Het was fantastisch.

5 sterren

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2019

Fantastisch echt een aanrader

Zo mooi gemaakt hele fijne sfeer we hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

vele items

we hebben genoten van alle creaties

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Prachtige "reis"

Monden vielen open, zo mooi gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

Fantastische zandsculpturen

Het was geweldig en tot in de details uitgewerkt en aangekleed een aanrader

  • Ineke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 juni 2019

Schitterend en kunstig gemaakt.

Ga al jaren en ieder jaar ben ik weer verbaasd over de mooie sculpturen met als toetje altijd de prijsvraag die gemaakt moet worden met behulp van zandsculpturen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Houtsnijwerk & zandsculpturen

Geweldige festijn!

  • Lukas L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

ffantastisch dat mensenhanden zo iets kunnen maken

Zeer verzorgd en vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019

Echt de moeite waard

Goed

  • M K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2019

Geweldig

Heel mooi kunstwerken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2019

Indrukwekkende en zeer gevarieerde sculpturen

Dit jaar waren de zandsculpturen in onderthema’s ingedeeld, met elk een interessante informatietafel.
Daardoor was het zeer afwisselend en we vonden het indrukwekkend.
De puzzeltocht was ook weer leuk om te doen.
We waren ruim 2 uur daar.
Dit jaar echt een aanrader.

  • Birgit
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Prachtige reis om de wereld in Garderen.

Elk jaar weer een belevenis om de creaties van de zandkunstenaars te kunnen bewonderen in Garderen op het Veluws Zandsculpturenfestijn. Indrukwekkende en herkenbare creaties van de mooie aansprekende gebouwen en culturen vanuit de gehele wereld. Buiten- en binnen-gedeelte mooi gecombineerd en opgefleurd met een prachtige bloemenzee. Een leuk stukje geschiedenis in de vorm van een mooie herkenningstocht langs gebeurtenissen in Nederland uit de afgelopen 74 jaar: herkenbaar uitgebeeld in zand met daaraan verbonden een leuke prijsvraag in de vorm van een puzzel. Fijn om er weer geweest te zijn en bovendien gesmuld van het Route 66 beefburgermenu. Tot volgend jaar.

  • Jos G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Geweldig mooie dag mogen beleven in Garderen

Het is ieder jaar weer een verrassing wat je kunt verwachten en steeds weten ze het te overtreffen.alles klopt daar de beeldentuin de zandcreaties de horeca .We gaan dit jaar beslist nog een keer terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 juni 2019

Geweldig prachtig gemaakt

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Zandsculpturenfestijn

Schitterend gemaakt, leuke opdrachtenlijst om te beantwoorden. Je kijkt gerichter. Goede entreeprijs. Voornamelijk oudere bezoekers.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019

Prachtig gemaakt en opgezet!!

Knap werk om zoiets te maken!
Gezellige winkel en ook mooie tuin om in te lopen.
Kortom leuk om te gaan!

  • Marielle '. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 juni 2019

Erg interessant. Voor jong en oud.

Gevarieerde expositie, quiz was ook bijzonder leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

Zandsculpturenfestijn: echt een bezoekje waard!

In één woord: FANTASTISCH!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 juni 2019

Superleuk en mooi

Aanrader, ben met het gezin geweest en wij waren zeer enthousiast.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Zeker doen!

Afwisselend en verrassend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Fijne middag

Geweldige kunstwerken, mooie aankleding en goed onderwerp

  • Nelleke d. z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 juni 2019

Heel indrukwekkend!

Ook voor de kids was het een topper. Ze hebben hun oogjes uitgekeken ook vanuit de monorail.

  • Bas K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 juni 2019

Het wordt ieder jaar mooier.

Het is elk jaar een waar feest. Ieder jaar mooier. Waar is het einde. Het kan niet zo zijn dat het volgend jaar nog mooier is. Tenminste dat denk je dan. Mis gedacht, het blijft steeds mooier worden. Ook organiserend is het steeds een pluspunt.
Steeds verbeteringen, vooral binnen. Sinds enkele jaren bredere paden, een pluspunt voor rolstoelers die beter kunnen genieten. De rest van de bezoekers kunnen er dan gewoon langs. Je zorgt voor geen file. Kortom: Hulde, hulde, hulde.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juni 2019

Fantastische wereldreis

Langs Mooie Zandsculpturen maak je een reis over de wereld en door de tijd!

  • Kitty D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 10 juni 2019

Prachtig, zeker de moeite waard.

Alles ligt er keurig bij.
Zeker de moeite van het kijken waard!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juni 2019

Geweldig

Ook dit jaar weer een geweldige tentoonstelling. Wat een creativiteit!! We hebben volop genoten!
Opmerking: tickets van tevoren bestellen heeft geen zin, want je moet bij de kassa in de rij gaan staan om de tickets te laten scannen. Zwak puntje in de organisatie!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 8 juni 2019

Zandsculpturen ,

Heb werkelijk genoten , mooi restaurant met leuke bediening leuke winkels goed georganiseerd en mijn ogen uit gekeken naar de zandsculpturen! Was super !

  • Elly B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 juni 2019

TOP

Ons jaarlijkse zomer-uitje, met moeder en nichtje [die mogelijkheid staat niet aangegeven, ik mis het vakje met 'anders']. Altijd weer genieten van de kunst, de humor, de fantastische beplanting, en de heerlijke lunch bij De Rozentuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 6 juni 2019

Top

Topper

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juni 2019

De moeite waard

Mooie locatie, prima onderhouden, vriendelijk horeca personeel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 juni 2019

geweldig

zoveel te zien en zo mooi gemaakt, ongelofelijk.
echt de moeite waard om hier naar toe te gaan.
echte kunstwerken.
en de beeldentuin erbij met leuke winkeltjes en horeca ook een toppertje.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juni 2019

Geweldig

Wij vinden het erg knap wat er gemaakt is.

  • Jolanda d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juni 2019

Veluws Zandsculpturen

Geweldig mooi. Voor jong en oud. Super georganiseerd en uitgestald. Beeldentuin ook prachtig.
Personeel erg gastvrij.
Parkeren prima

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 mei 2019

Leuk voor een middagje

Leuke plek voor jong en oud. Bij grote drukte mogen ze wel eens personeel neerzetten op de drukken punten voor de doorstroming.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 mei 2019

Mooi om te zien, leuke ervaring

Knap gemaakt, leuk thema ook met die info erbij.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 mei 2019

Pure Kunst

Hoe krijg je het voor elkaar, al die details. echt prachtig gedaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juni 2019

Bijzonder hoe het zand tot leven komt!

Mooi hoe gedetailleerd het zand is. Leuk ook de puzzelraadsel die je in het binnen gedeelte kan doen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 mei 2019

Wat men met zand kan doen

Mooi hoe de sculpturen gemaakt zijn en vooral de gelijkenis van bekende personen, ook de dieren zijn levensecht.

  • Willem B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 mei 2019

Kunst van zand

Prachtig, werkelijk de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 mei 2019

indrukwekkend mooi en leuk

Het was verassend leuk en mooi, groter dan verwacht en ook profesioneler.

  • ria b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 22 mei 2019

Prachtige sculpturen en prachtige omgeving

We hebben ontzettend genoten van de sculpturen. Wat een vakwerk. Prachtige details.

  • Missy
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 mei 2019

Prachtig

Ontzettend mooi en knap werk vond het echt heel mooi om deze reis te hebben gemaakt..

  • G V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 mei 2019

Mooie dag

Zandsculpturen, puzzel gebeurtenissen.
Mooi aangelegd.
Mooi weer, niet te heet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 15 mei 2019

Erg leuk en zeker de moeite waard

Het was veel groter als verwacht en hebben er zeker 3 uur rond gelopen en gegeten ;).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 mei 2019

Bezoek Zandsculpturenfestijn

Leuk evenement keurig verzorgd.
Makkelijk bereikbaar.
Vriendelijke medewerkers

  • Cornelis S. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 mei 2019

Prachtige zandsculpturen en woodcarve beelden.

Echt een leuk dagje uit voor jong en oud.

  • Akke V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 mei 2019

Geweldig

super ,geweldig we hebben er van genoten . binnen ,buiten alles was mooi. en de oplossingen zoeken vonden wij ook geweldig leuk om te doen ,maar ook om te zien hoeveel mensen er mee doen. top, we verheugen ons weer op volgend jaar

  • Thea v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Erg mooi de moeite waard

Wij waren met 4 personen. Was echt leuk en ook de houtsnijders waren bezig om beelden te maken

  • Monique G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 mei 2019

Fantastisch

Prachtig gedaan route goed te belopen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 10 mei 2019

Geweldig! Je kijkt je ogen uit!

Had niet gedacht dat het zoo mooi is!
Heel verrassende binnenkomst en wat een kunstenaars hebben dit gemaakt!
Volgend jaar ga ik weer!

  • Alie t. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Geweldig!

Had niet gedacht dat het zoo mooi is!
Heel verrassende binnenkomst en wat een kunstenaars hebben dit gemaakt!
Volgend jaar ga ik weer!

  • Alie t. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Inderdaad een reis om de wereld.

Zeer geslaagd. We hebben genoten.Een aanrader.

  • Hetty C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 mei 2019

Vakwerk!

Mooi onderwerp: reis om de wereld!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 mei 2019

Fantastisch!

Grandioos, was voor ons de eerste keer maar we vonden het geweldig.
Een dikke tien!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Fantastisch

Zo knap wat die mensen kunnen maken uit zand .
En die wilde dieren je bleef kijken en zoeken .
Je zag steeds meer. En een quiz ook leuk voor kinderen.
En niet te vergeten al die mensen die mee gewerkt hebben met de aankleding erom heen.

  • cara o.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Aanrader!

Erg leuk, goed verzorgd. Verrassend gedetailleerd. Zoon 14 jr en dochter 10 jr hebben ook genoten.

  • Annemarie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Erg leuke middag gehad!

Heel herkenbare dingen gezien! Het was echt de mooeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Zeer leuk middagje uit!!!

We waren daar met 2 volwassenen en 2 pubers van 15. Zelfs zij hebben zich daar vermaakt!!!
Echte prachtige kunstwerken!!!
Heel leuk voor een paar uurtjes...

  • Stephanie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Prachtig

Super mooi en knap.

  • P B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Zeer verrassend wat men van zand kan maken

Wij vonden het zeer leuk om al die mooie dingen van zand te bekijken. We zijn lekker vroeg heen gegaan, waardoor het nog niet zo druk was en we alles zeer goed konden bewonderen. Indrukwekkend om te zien. Ook leuk dat je de beeldentuin eerst kan bekijken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Ik vond het erg leuk,Fantastiche zelfs knap gedaan

Ik vond het erg mooi opgezet,iedere keer weer een verademing om daar naar te kijken,knap hoe ze dat toch zo mooi voor elkaar krijgen,zelfs mijn kleinkinderen vonden het mooi.en ook heel leuk de quiz om te doen,met voor Oma wat bekende vragen uit jaren geleden. erg leuk om te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Het thema was goed uitgewerkt en de quiz een leuke

WE hebben een heerlijke middag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

Super

10

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 april 2019

Verrassend verscholen in een bosrijkgebied

We werden verrast van de totale opzet.Eerst houtsnijwerk buiten en toen naar binnen naar de zandsculturen.Erg leuke opzet van een reis door de hele wereld. Alle belangrijke facetten kwamen aan bot.Erg mooi gemaakt aangevuld met licht en geluid. Verder een restaurant en leuke zitjes. Daarna kwam je nog in een grote authentieke winkel met alles te koop.Heel apart.Dit is zeker iets voor het gehele gezin.

  • gerrie b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

leuk park afwisselend.

Erg mooi,kunstig gemaakt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

Mooi gemaakt, veel te zien.

Zowel binnen als buiten is er veel te zien. Erg mooi en afwisselend. Leuk om te doen als je 1 of 2 uurtjes over hebt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

De moeite waard

Het was prachtig! We hebben genoten!

  • Stevelien v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

indrukwekkende rondtocht

grote verbetering in vergelijking met voorgaande jaren, zeer indrukwekkend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2019

Steeds mooier!!!

Prachtig, wij gaan ieder jaar,maar dit jaar geweldig mooi en realistisch.
Alleen de catering blijft problematisch, medewerkers staan te praten en te lachen terwijl er een enorme rij wachtenden staan, daarna in de rozentuin ook lang wachten op bediening, niet verstandig wij zijn in Garderen maar gaan lunchen.

  • Jan B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 april 2019

SCHITTERENDE ZANDSCULPTUREN!

Wat hebben wij genoten van al deze zandsculpturen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Veel van deze uitbeeldingen hebben wij in "het echt" gezien en daardoor dwaal je ook door je geheugen terug naar al die prachtige wereldsteden. Om nog maar te zwijgen van alle schitterend uitgebeelde dieren. Tot slot even wat eten in het erg gezellige restaurant. (En...gratis parkeren) Een absolute aanbeveling.

  • Frank v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 april 2019

altijd erg leuk

Altijd heel sfeervol maar wel elk jaar veel van het zelfde.. nu heb ik het wel gezien..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Gezellige sfeer

uitstekend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Kerstmarkt Garderen

Wij vonden het ontzettend gezellig !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 11 december 2018

Gezellig sfeertje

Het was een erg leuke dag. We hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Heel erg leuk maar wel druk.

Heel erg leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 december 2018

Winterfair Garderen

leuk evenement

  • Henk v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

sfeervol gezellig

wat een goed verzorgde winterfair. erg gezellig en sfeervol

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Kerstfair

Een echte sfeer volle kerstfair,
Goed geregeld met parkeren , een goede loop richting aanduiding,
Top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Gezellig sfeervol

Hele leuke gezellige markt. Leuke muziek. En wat ook nog leuk was er waren nog wat zandsculpturen
Leuke dag gehad met koffie en appeltaart.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 december 2018

Echte kerstsfeer

Gezellig en veel te zien.

  • Remco C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Ik had meer kerstartikelen verwacht.

Heel goed georganiseerd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Winterdag was heel verzorgd en gezellig Zandsculpt

Gezellig goed verzorgd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Leuk en gezellig

Grote sortering van allerlei aard, ook vriendelijk personeel. Maar het leukst van alles was toch wel de bediening van de minder validen in het restaurant. Graag volgend jaar weer.

  • Gerard B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Uitstekend

Gezellig en afwisselend, volgend jaar komen we zeker weer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Gezellig

Was een gezellige sfeer maar niet spectaculair.
We hadden iets meer Charles Dickens activiteiten verwacht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Gezellige winterfair met veel gevarieerde kramen.

Ik was samen met een oude vrouw achter de rollator. Voor haar was het wel eens moeilijk om in de kraampjes te komen. De reden was een drempel, nauw en de drukte.( dit is natuurlijk voor jullie positief. Ze heeft wel erg genoten van al het nostalgische.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Hoofdthema is verkoop ipv Dickens' tijd.

De Dickenssfeer kwam er niet echt uit: een wat bonte en ook magere verzameling ouderwetse kleding. In Deventer weet men dat beter aan te pakken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Goede titel

Een super gezellig en goed geregelde winter fair.Met leuke verscheidenheid aan kramen

  • Wil S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Dickens

Heel gezellig. Verleden jaar ook geweest. Hopen dat het volgend jaar weer is

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 december 2018

Gezellig en heel sfeervol

Een kleine fair, maar heel sfeervol en prettige sfeer!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Gevarieerd, sfeervol,gezellig en leuke stands!

Voor herhaling vatbaar

  • Bertha B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Gezellig, sfeervol

Van alle markten thuis. Leuk om daar even naar toe te gaan!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Gezellig

Gezellig druk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Heerlijk dagje uit !!

Heel gezellig en gemoedelijk
Echt genoten, zoveel diversiteit en gezelligheid.
Was er voor de 10de keer maar het verveeld niet.
Hoop volgend jaar weer te kunnen gaan!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Gezellig

Een leuke dag gehad alleen jammer dat ik in veel dingen niet in kon zit in een rolstoel en alles staat op elkaar erg druk

  • Adriana V. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Veel te zien en de moeite van de reis waard

Leuke locatie. Naast de tentoonstelling ook veel binnen te zien. Enig minpuntje de enorme drukte waardoor en in het restaurant geen plaatsje te krijgen was en het binnengebeuren, met name de tegelwijsheden was door de drommen mensen nauwelijks bij te komen.

  • Ruurd B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

Fantastisch

10

  • A.N. v. I.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

schitterende kunstwerken

Geweldig wat men van zand kan maken in een schitterende omgeving

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Prachtig neer gezet

Het is elk jaar een ander thema en nu ook de houtsculpture er bij waren gemaakt. Was het erg mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

super mooi

Op de allerlaatste dag toch het super mooie sculpturen festijn kunnen zien. Bijzonder knap wat hier allemaal met zand gebouwd is. Zeker zo bijzonder was de videopresentatie hoe de voorbereiding tot stand komt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

prachtig evenement

Mooi op gezet. Schitterend gemaakt.
Was de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2018

Fantastisch: schilderijen in 3-D gemaakt!

Fantastisch gemaakt! Werken van beroemde oude Meesters zijn in 3-D van zand gemaakt. Een goede zet om een afbeelding van het oorspronkelijke schilderij naast de sculptuur te hangen. Ook hartstikke leuk dat er sculpturen gemaakt waren naar aanleiding van spreekwoorden. Niets dan lof over dit zandsculpturenfestijn!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

prachtige oude meesters

echt weer fantastisch

  • L k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Wij hebben erg genoten van ons bezoek,

Het zag er keurig verzorgd uit. Medewerkers heel vriendelijk. Prima dat het restaurant werkt met mensen met een beperking.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Fantastische kunstwerken Super

Super inclusief alle bezienswaardigheden erom heen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Prachtig!

Wat is het mooi gemaakt. Complimenten voor de carvers.
En wat is er veel te zien. We kwamen tijd tekort. Volgend jaar komen we zekwr weer

  • Ingrid K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Zeer kunstig gemaakt goed overzichtelijk

4 sterren

  • Henny Y.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Zeker een bezoekje waard!

Wij vonden het erg leuk! Zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen en na afloop in de ontzettend grote en gezellige woon/ accessoires winkel!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Prachtig en veel te doen daar.

Uitstekend.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Feestje

Geweldig knap zeker de moeite waard om te gaan kijken volgend jaar weer

  • Marianne D. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Indrukwekkende zandsculpturen

Indrukwekkend. Zeer mooie zandsculpturen van grote schilderwerken. De film hoe de sculpturen werden gemaakt was erg leerzaam en leuk om te kijken.
De quiz met de zandsculptures over tegelspreuken hebben wij en onze tieners enthousiast bekeken en ingevuld.
De foto met als achtergrond een oud schilderij die gemaakt kan worden aan het eind van de route was een groot succes bij ons. Verkleed als schilder of model uit de gouden eeuw leverde heel veel lachwekkende situaties op.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Mooi. Genieten. Veel te zien.

Echt een aanrader. Zeer goed!

  • Anja V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Prachtige zandsculpturen

Mooie zandsculpturen. Genoeg te zien. De reproducties van de schilderijen van Hollandse meesters hangen naast de sculpturen. De Beeldentuin is ook een bezoek waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

Fantastisch

Beademnement zo mooi , en vakkundig gemaakt , ik kom zeker weer een keer terug

  • Cor e. W. v. z.
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 oktober 2018

erg genoten samen

erg mooi gemaakt en leerzaam voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018

jaarlijks weer een verrassig

erg mooi gemaakt en lerzaam voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018

Geweldig kunstig en een prachtige dag weg.

Voldoende te zien en te beleven in Garderen.

  • Marian G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018

indrukwekkend

Mooie omgeving, heel mooi opgezet en voor ieder wat wils. Heel mooi.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018

Enorme mooie sculpturen

Een echte aanrader, wat knap gemaakt, zelfs de uitdrukkingen op de gezichten.
Ook zeer vriendelijke mensen die alles op rolletjes laten lopen. Film maakt veel duidelijk, de vragen die je hebt na de eerste sculpturen worden daar direct duidelijk.
Een echte aanrader om te bezoeken, als het dit jaar niet meer lukt, doe het dan volgend jaar.
Wij hebben genoten en zijn er zeker volgend jaar weer.
Bedankt voor het mogen genieten van dit fantastische werk.

Een min punt,
De gemeente Barneveld, waar een ambtenaar zo gefrustreerd is om te eisen dat de Nachtwacht en de anatomieles direct afgebroken moesten worden omdat het (alhoewel eigengrond) op agrarische grond staan tegen een dwangsom van 20K.
Zo jammer voor de makers en de organisatoren. Ze staan er nog maar helaas zal dat de 20K gaan kosten.
Gemeente Barneveld, haal een hand over uw hart.

  • Käthe H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018

Zeer de moeite waard!

Alles ziet er goed verzorgd uit. Je wordt keurig geholpen door het personeel: heerlijk om een middag (of langer) door te brengen in het park.

  • Albertus v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018

Dit mag écht kunst worden genoemd!!!

Dit is een echte aanrader. Fantastische sculpturen en heel mooi aangelegd.
Ben er nu 3 jaar achtereen geweest en kom volgend jaar zeker terug.
Ook mijn kerkbezoekers waren enthousiast. Zij hadden het nog niet eerder gezien maar zijn ook vast van plan om terug te komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

Prachtig. Geweldig. Kunstzinnig.

Geweldige dag gehad. Genoten van de prachtige zandsculpturen zowel binnenals buiten. Sfeervol met de beelden en de prachtig aangelegde tuin.Ga zeker volgend jaar terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2018

Onder de indruk!

Heb jaren geleden eens ergens zandsculpturen bezocht maar dat was echt niet te vergelijken met deze zandsculpturen in Garderen. Wat ontzettend mooi! We hebben echt genoten. Het is niet heel erg groot dus ook voor mensen di wat minder goed ter been zijn prima te doen. En halverwege kan je natuurlijk ook even een iets drinken op het gezellige terras.
Ik was echt onder de indruk van de prachtige kunstwerken die men van zand gemaakt had en ook de presentatie was subliem.
Zelfs de puzzeltocht door de spreekwoorden was leuk om te doen!
Komen zeker een volgend jaar weer.

  • Rikie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 oktober 2018

Genoten

We hebben een heerlijke dag gehad, ontzettend knappe sculpturen, ook de beeldentuin was erg mooi! Stond al jaren op mijn lijstje en zeker geen spijt van onze komst. Jammer van de boom precies voor de nachtwacht. Maar de tuin op zich was ook erg mooi. En mijn advies.. laat de teksten bij de objecten goed nakijken want daar zitten wat storende fouten in.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018

Prachtig. Weer heel mooi gedaan

Zo mooi tot in de details uitgewerkt. Een aanrader

  • F d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2018

zandsculptuur.

Het was zeker een prachtig dagje uit, om dit te bekijken. We komen zeker nochmaal voor de kersteditie. Ook de beeldentuin is mooi.

  • Ch F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2018

Vondt het geweldig zo mooi hoe het gemaakt is.

Ga zeker over een jaar weer.

  • Marijke R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018

Goed verzorgd Prachtig

Hiervoor een 10

  • Benno O. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 oktober 2018

hollandse meesters

prachtig gemaakt

  • Emmy v. d. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 september 2018

Leuk evenement

Fantastisch om te zien wat er van zand en water gemaakt kan worden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 september 2018

Kunstwerken.

Leuk maar na al die jaren gaat het vervelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

Hollandse Meesters

Gelukkig was het mooi weer zodat we buiten ook alles goed konden bekijken met de mooi aangelegde tuinen. Ook de puzzeltocht binnen met alle gezegden was leuk om te doen.
Verder binnen ook alles duidelijk weergegeven met de teksten erbij. Het is onbegrijpelijk hoe de
carvers dit allemaal hebben gerealiseerd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

Verrassend mooi.

Geweldig;die driedimensionale Hollandse meesters.

  • Jos B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 september 2018

Prima

mooi en indrukwekkend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

zandMeesters

mooi gemaakt en de puzzel is een leuke afsluiter

  • Otto d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

zandsculpturen

heel erg mooi om te zien , ook leuke shops.

  • johan V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 september 2018

Netjes onderhouden

Fijn park netjes en duidelijk. Van ons had het groter mogen zijn. Leuk om de spreekwoorden te raden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 september 2018

goed gekozen

prachtig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 september 2018

Zand sculpturen Garderen

Was prachtig

  • Carolien L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 september 2018

Leuk uitje, geen spijt van

De zandsculpturen zijn erg mooi gemaakt. OOk de raadseltocht is gaaf. Wij ebbne genoten van de creativiteit.

  • Kees S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 september 2018

Passend

Indrukwekkend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 23 september 2018

Indrukwekkend!

Geweldige beleving!

  • Pieter D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 september 2018

Prachtig

Overzichtelijk, mooi, telkens uitleg erbij, prachtige zandschilderijen en goede parkeergelegenheid.
Schone toiletten, goed restaurant.
Al met al een leuk uitje dat het geld echt wel waard is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 september 2018

Ik vond het indrukwekkend en heb genoten Film goed

Heel kunstzinnig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Het was FANTASTISCH!

Een dikke 10!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 september 2018

Knap en kunstzinnig

Heel knap gemaakt en (sept) in zeer goede staat.

  • Aad P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 september 2018

net echt!

Bijzonder genoten van onze geschiedenis.

  • Hanna V. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 september 2018

Het was de moeite waard.

We vonden het erg mooi en hebben ervan genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Super mooi

Voor herhaling vatbaar

  • Rien J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Indrukwekkend en mooi verzorg

Genoten van de zandsculpturen en de uitvoering van diverse schilderijen enz.
Ook leuk om de "grijze golf" met de vragenlijst de puzzeltocht te zien maken ;-)
Goed gegeten in de Rozentuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 september 2018

kunstig en gezellig

werkelijk ongelooflijk mooi hoe dit allemaal van zand is gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 september 2018

Druk.

Zandsculpturen prachtig vormgegeven

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 4 september 2018

Zeer indrukwekkend

Heel mooi om te bezoeken voor jong en oud

  • h k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Prachtig

Direct na de entree in een overdekte ruimte mooie zand sculpturen met daarnaast te vergelijking het tafereel geschilderd. Leuk om aldus de goede gelijkenis te zien.
Ook de beelden buiten van zand zijn mooi. Tuin ondanks de warmte ziet er mooi uit. Goed verzorgd.
Kortom een aanrader.

  • H.F. v. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Heel mooi verzorgd.

Zeer goed.

  • ans h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 september 2018

Knap werk

Heel mooi gedaan, alleen jammer dat de sculpturen al op sommige plekken onder stukken mos zaten. Zo leek het net geen zand meer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

schitterend!!!!!!!!!!!!

een TIEN

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 september 2018

mooi, toegankelijk, gratis parkeren

onderweg file maar daar gratis parkeren. lief klein met goed restaurant. voor jongere kinderen is de speeltuin leuk. entree voor zandsculpturen is goed. goed dat er het laatste weekend voor blinden is. goed voor rolstoelers. leuk die route met spreekwoorden.

  • Lidy L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuk dagje uit

Was zeer de moeite waard we waren op de fiets zijn daarom maandag nog naar de beeldentuin terug gegaan om een leuk beeldje voor de tuin te kopen
Ook het personeel was heel vriendelijk

  • R d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Leuk dagje uit

Was zeer de moeite waard we waren op de fiets zijn daarom maandag nog naar de beeldentuin terug gegaan om een leuk beeldje voor de tuin te kopen
Ook het personeel was heel vriendelijk

  • R d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Fantastisch mooi. Prachtige sculpturen

Ik was onder de indruk. Erg mooi. Prachtige zandsculpturen en ook schitterend houtsnijwerk. Goed toegankelijk met rollator en ter plaatse geleende rolstoel.

  • Ron e. J. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

prachtig, wat een werk!

beslist de moeite waard! het restaurant met de "persoonlijke"bediening van de vrolijke blije mensen is een aanrader!

  • Marianne B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2018

mooie meesters

allemaal kunstwerkjes en een leuke puzzel

  • Ton T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juli 2018

bijzonder gedaan en echt een schouwspel .

grote klasse

  • Steef v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juni 2018

super!

Ik ben speciaal om te fotograferen naar Garderen gegaan en heb er een geweldige dag beleefd.
Ik heb een prachtige fotoreportage gemaakt.

  • Upko (. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 23 juni 2018

Geschiedenisles

Zeer knap gemaakt en interessant om te bezoeken. Van een prima en betaalbare lunch genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2018

heel mooi om te zien

geweldige mooi, al die schilderijen nu uitgebeeld door zandsculpturen, heel knap gedaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 juni 2018

hoe creatief mensen kunnen zijn

Als je dit ziet, ben je gewoon sprakeloos. Hoe kan iemand zoiets maken. Perfecte uitvoering van de beelden. Een aanrader ook voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2018

Erg mooi gemaakt!

Meer te zien dan verwacht. Heel mooi opgezet. Leuk met de puzzel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juni 2018

Prachtig

Echt prachtige sculpturen. Variatie doordat er een spreekwoorden puzzel bij was, mooie houtsculpturen, een gezellig winkeltje en een fijn restaurantje

  • Daisy M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juni 2018

Leuke en interessante attractiev

Verstelt staan over de kunde van de makers, zeer de moeite waard

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 juni 2018

fantastisch

Ga ieder jaar en iedere keer ben ik weer onder de indruk hoe alles is gemaakt en opgezet is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 juni 2018

Zandsculpturen

Ik had geen idee hoe en wat te gaan zien. Heel indrukwekkend vond ik het bezoek aan de zandsculpturen in Garderen. Bijzonder mooi om te zien.
(kort overzicht van ons bezoek) https://youtu.be/s4PTORyUxF4

  • Monique
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 mei 2018

Bijzonder leuk

Erg leuk en varierend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 juni 2018

Meesterlijk

Verleden jaar geweest, geweldig, wij hebben genoten !
Over een paar weken gaan wij weer heen, ja ECHT DIT IS EEN AANRADER, ZO OOK DE BIJ BEHORENDE BEELDENTUIN ,Restaurant De Rozentuin , en de grote winkel, en zo ben je hier wel een paar uur zoet !

  • Jan M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 mei 2017

Vakwerk

Heel mooi gemaakt

  • Jack S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018

Hollandse meesters in Garderen

Op een prachtige locatie voor de 10e keer het Veluws Zandsculpturen Festijn. Prachtig gebouwde kunstwerken met buiten beelden uit de Gouden Eeuw en binnen in zand uitgebeelde uitdrukkingen en spreekwoorden. Echt een aanrader.

  • Jos G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

toppie heeeel mooi

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

Zeer de moeite waard!

Heel knap hoe verschillende (internationale) kunstenaars schilderijen in 3D vorm geven!

  • Jan v. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018

Leuk opgezette attractie voor jong en oud

Mooi terrein. Prachtige zandsculpturen. Goede combinatie met horeca en winkeltjes. Leuk voor jong en oud. Ook de rebus activiteit is leuk gevonden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018

Leuk, en mooi uitje

Knap gemaakt.

  • Bas V. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 april 2018

schitterend

mooi van opzet en geweldig mooie beelden
en een mooi aangelegd park.
en ook heel interresant de kunstenaars met de kettingzagen ook de restorants waren goed en betaalbaar wij hebben een geweldige dag gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 april 2018

Aanbevolen

We hebben genoten. Dat men uit zand dit kan maken. Een echte aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 april 2018

Magistraal!

Magistraal hoe deze KUNSTENAARS (!) deze meesterwerken hebben nagemaakt in zand.
Nog mooier dan de schilderijen zelf :)
Zeer de moeite van bezoeken waard!

  • Herma
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 april 2018

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede