Beoordelingen voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn

(333 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

onverwacht zeer goed!

Ik werd eigenlijk een beetje meegesleept naar dit evenement, maar wat een leuk uitje! Geweldig zoals alle sculpturen zijn gemaakt en ik verbaasde mij er over, dat er zoveel "beelden" staan en hoe gedetailleerd ze zijn. Sommigen hebben ook een indrukwekkende omvang. Leuke prijsvraag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 september 2019

Leuk aangekleed is weer wat anders

8

  • Anneke V. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 september 2019

Was een geweldig mooie reis!

Een aanrader om naar toe te gaan!

  • M H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 september 2019

Bijzondere kunst

Mooi wel wat klein terrein. Maar heel speciaal.

  • Jeanne K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 14 september 2019

Prachtige tentoonstelling

Ondanks dd regenachtige dag was het zandsculpturenfestijn prachtig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 september 2019

Zeer de moeite waard. Verwachting overtroffen.

Zeer de moeite waard. Verwachting overtroffen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 september 2019

Fantastisch mooi. Netjes verzorgd.

Alle sculpturen tot in detail gemaakt. Ook de tuinen en paden was piekfijn voor elkaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 september 2019

beautiful

don’t miss it

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 september 2019

Heerlijk rustig middagje uit

Tijdens ons ruim drieënhalf uur durende bezoek hebben we een mooie variatie aan ongelooflijk gedetailleerde zandsculpturen gezien. Er zijn allerlei uiteenlopende kleinere thema's die passen binnen het grote thema 'Reis om de wereld'. Bij de meeste sculpturen staat een korte omschrijving wat er is afgebeeld. Het is heerlijk om op je gemak langs de beelden te wandelen en de tijd te nemen om ze stuk voor stuk te bekijken: dat zijn ze zeker waard!

  • Eric
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2019

Ongelooflijk mooi en diep respect voor de makers

10

  • Henk D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 september 2019

Top geweldig echt een aanrader

10

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 september 2019

Zandsculpturen Garderen: Reis om de wereld

Tegenwoordig zijn er meer plaatsen waar zandsculpturen gemaakt worden maar in Garderen weten ze je ieder jaar weer te verrassen! Ook deze keer zijn de sculpturen prachtig en ook het overdekte deel waar je weer een slagzin kan maken door de letters bij de bijbehorende zandsculptuur te noteren is erg leuk vooral omdat dit over de geschiedenis van Nederland gaat.

  • Jan v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2019

jaarlijks uitstapje

Voor ons een jaarlijks terugkerend uitstapje. Dit jaar voor de derde keer geweest en weer fantastisch. Het behoort bij ons tot de tradities

  • jan v. r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2019

Erg creatief en het park is mooi aangelegd! Top!!

Heel mooi gemaakt en wat een werk, zeg! Super.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 september 2019

elk jaar weer vol bewondering

ieder jaar overtreffen de kunstenaars zichzelf, ook de houtsnijwerken zijn prachtig en de puzzeltocht is altijd weer superleuk

  • Monique B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 september 2019

Grandioos

Door ons enthousiasme zijn vrienden ook gegaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 september 2019

schitterend

mooie beelden alleen jammer dat er bij sommige stukken geen uitleg staat

  • Loes R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 september 2019

Leuk uitje

Heel mooi, alleen toilet verdiend iets meer aandacht ivm nare luchtjes!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 13 september 2019

Geweldig uitje

Het wordt ieder jaar steeds mooier.

  • Hetty G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 september 2019

Top, wat een mooi schouwspel

Helemaal top, wel wat druk, dat gaf wat oponthoud sommige paden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 13 september 2019

Mooie beelden gezien!

Dit miniparkje heeft weer een mooie samenstelling van sculpturen gemaakt.
Wij hebben hier twee uurtjes lekker van genoten van de rust.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 september 2019

Dat mensenhanden dit kunnen maken.

In een woord gewéldig.

  • Aad H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 september 2019

Fantastisch

Zeer de moeite waard voor herhaling vatbaar!!! ik zou het mijn vrienden en kennissen aanbevelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 september 2019

Mooi maar erg druk

Mooi maar erg druk met voornamelijk ouderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 september 2019

Geweldig zoals het is gemaakt

Echt een aanrader om te bezoeken

  • Ron M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 7 september 2019

Leuke dag uit

Prachtige zandsculpturen in een mooie en gezellige omgeving.

  • Rob M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 september 2019

Geweldig mooi

Elk jaar overtreffen ze het weer. Wat een vakmanschap en alles klopt gewoon.
Dit moet een ieder met eigen ogen aanschouwen

  • Gerry K. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 september 2019

Zeer kunstig!!

Fantastisch mooi!!

  • Johan H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 september 2019

Mooi

Wat uitgebreid en wat is het nog steeds supermooi, ondanks de wind, zo'n en regen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 september 2019

Mooi

Echt een leuk uitje voor een paar uur

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 september 2019

geweldig

Geweldig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 september 2019

Ik vond het boven verwachting leuk.

Bij binnenkomst was ik al enthousiast, terwijl ik voor mijn man meeging en er geen hoge verwachting van had. Wat een werk is daar verricht. Ik vond het indrukwekkend leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 september 2019

Mooi

Een mooie verzameling prachtig gemaakte zandsculpturen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 september 2019

Gezellig, verzorgd en mooi

Een geslaagd festijn

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 september 2019

jammer dat er geen uitleg bijstond

Ik vond het schitterend mooi,gelijkend
op wie het bedoeld was.die beesten prachtig! en die regeringsleiders ,meesterlijk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 september 2019

In het echt veel mooier nog dan de foto's

Wij hebben werkelijk genoten. Het vakmanschap van de kunstenaars heeft gezorgd voor een verbluffend en ontroerend resultaat. Je blijft je verbazen. Neem er ruim de tijd voor, zeker als je oog voor details hebt. Voor ons was het een heerlijke dag!

  • Carmen S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 september 2019

't Veluws Zandsculpturenfesteijn

Was weer schitterend om te zien. Zeer mooi gemaakt. We hebben er erg van genoten.

  • Bram d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 september 2019

Prof., verrassende details, aansprekend thema

Elk jaar weer is het fijn om bij het zandsculpturenfestijn te zijn. Professionele vaklui vervaardigen juweeltjes van simpel zand. Leuk is ook de quiz om de kennis die er is bij het publiek te testen. Ook de beelden van hout en steen lokken bewonderende uitroepen van menigeen. Kortom: een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 augustus 2019

Ontzettend leuk

Je raakt niet uitgekeken ook de beeldentuin is leuk en de rozentuin koffie met wat lekkers genomen maakt het compleet

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2019

Mooi uitgewerkt thema.

Mooi thema met gevarieerde zandsculpturen. Erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2019

reis om de wereld met zand

prachtige zand sculpturen heel mooi gemaakt neemt je mee in een reis om de wereld

  • Olof T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2019

Grandioos!

Een aanrader voor jong en oud, prachtig om te zien

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2019

prachtige kunstuiting

Erg leuk en mooi uitgevoerde zandsculpturen. Hebben dit bezoek gecombineerd met een prachtige fietstocht

  • Sonja J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2019

Ontzettend leuk en groter dan verwacht!

Wij zijn met ons gezin (twee kinderen 10 en 12) geweest en vonden het ontzettend leuk. Niet alleen prachtige kunstwerken van zand, maar ook lichteffecten en water deden het goed. Veel groter dan we verwacht hadden, je kunt er makkelijk 2 tot 3 uur rondkijken en eventueel ook uitgebreid lunchen (waaronder een broodje vegaburger, top!).
Het laatste stuk was ook zeer informatief voor de kinderen. We hebben alle vier onze geschiedeniskennis weer even opgefrist!

  • P d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2019

Mooi Mooier Mooist

Groter dan gedacht, sculpturen prachtig heel mooie details een aanrader voor volgend jaar

  • jaap m.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2019

Er was veel verandert ,maar heel positief.

M'n kleinkinderen vonden het een leuk uitje en ikzelf ook.

  • Hanny v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019

Prachtig

Zeer afwisselende tentoonstelling.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 september 2019

fantastich onbegrijglijk dat men de figuren zoo

io

10

  • Johan V. h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2019

Super mooi

Echt de moeite waard en heerlijk gegeten in het restaurant!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2019

Knap gedaan .

Wat een mooie zandculpturen. Reis om de wereld is het thema dit jaar.erg mooi gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2019

Zag er mooi en verzorgd uit!

Is groter dan het lijkt. Je hebt altijd het gevoel dat je sculpturen wilt aanraken. Het was mooi en de quiz is grappig bedacht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2019

Super gaaf, echte kunst

Een aanrader voor jong en oud. Geweldig betaalbaar dagje weg.

  • Sandra V. d. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2019

Het was prachtig opgezet

Ik vond de aparte ruimte’s erg mooi. En daardoor kun je de sculpturen ook beter zien. De mensen zijn verdeeld

  • Henk R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2019

uniek

unieke tentoonstelling van hoogwaardige kwaliteit

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2019

Het was echt de moeite waard

Knap werk hoor

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2019

Wat een kunstenaars!

Ondanks de drukte hebben we alles goed kunnen zien en bewonderen.

  • A v. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2019

Een reis om de wereld was een prachtig thema.

Een keurig verzorgde locatie en een heel goed restaurant. Echt een aanrader en ook nog eens gratis parkeren.
Een betaalbaar dagje uit en zeker aan te bevelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2019

Geweldig enorm genoten

Erg de moeite waard om te kijken. We waren met 3 kinderen die het fantastisch vonden

  • Jan M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2019

Prachtig

Wat ontzettend mooi gemaakt. Dit moet je zeker zien. Fantastisch

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2019

Mooie beelden van zand

Mooie beelden, waren er snel doorheen. Dat was jammer

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2019

Zand sculptuur

Prachtig om te zien
Zeer mooie dag.
Restaurant mag wel wat meer systeem in.. .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2019

Zand sculptuur

Prachtig om te zien
Zeer mooie dag.
Restaurant mag wel wat meer systeem in.. .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2019

Netjes, verzorgd, erg veel details.

Jammer dat 't onkruid uit de zandsculpturen groeit, dit doet veel afbreuk aan wat er uitgebeeld wordt.
De hal met diverse dieren was erg indrukwekkend.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2019

Heerlijk dagje de wereld rond in Garderen

Erg mooi en knap gemaakt, zeer professioneel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Super mooi

Ontzettend mooi opgezet. De puzzel was ook erg leuk..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Zandsculptuur

Mooi als je binnenkort. Alsof je echt gaat vliegen. Het allermooiste wat ik tot nu toe heb gezien. Wat een kunstwerk. Super.

  • Sara
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Geweldig

Geweldig knap en super mooi gedaan. Je kijk. Je ogen uit

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019

Gezellig maar wel druk

Waarom moesten nou net al die bejaarde mensen dit bezoeken in de kindervakantie.....verder leuke speurtocht en de monorail was ook leuk ( jammer van de regenbui) Maar voor herhaling vatbaar

  • Roos
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Bijzonder kunstig

Vol verbazing hebben wij de zand sculpturen bekeken en we vonden het allemaal bijzonder kunstig gemaakt, voordal de hal met de uitbeelding van bepaalde tijdsperiodes.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Luek om te doen bij minder fraai weer

Erg mooi gemaakt en leuk opgezet

  • Frank V. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2019

Indrukwekkend

Echte kunst, maar vééél te druk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Reis om de wereld in één dag in Garderen

geweldig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019

Teleurstellend

Een tegenvaller, commercieel van opzet. Sculpturen niet natuurlijk, te dicht op elkaar , geen overzicht , geen aanwijzingen of uitleg aanwezig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

fantastisch mooi!

Super mooi opgezet. echt genieten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Leuke dag met Afghaanse vriendin

Erg mooi opgezette zandsculpturententoonstelling. Prachtige kunstwerken. Veel variatie.
En aan het eind een grappige prijsvraag.
Ondanks drukte ook snel geholpen bij restaurant. Was heel gezellig en leerzaam.

  • Wilma H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Prachtig; leuk om te zien

Leuke middag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019

alles heel goed geregeld

heel mooi

  • Ab d. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Veel te druk

Veel te druk

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Dat was onze wereld in zang gevormd

de moeite waard voor jong en oud bij regenweer en zonneschijn

we waren ook met onze kleindochter

trampoline was ook groot sukses

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019

Leuk familie uitje

Leuk uitje voor een leuke prijs

  • Christien V. d. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019

Genieten van heel veel moois.

Prachtige kunstwerken en leuke winkel.

  • Miranda v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2019

fantastisch

Het is ieder jaar mooi maar dit jaar vonden we het g e w e l d i g !
10 met een griffel.

  • fam. S. e. a.
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2019

Zandsculpturen in Garderen

Echt een aanrader! Wat ontzettend knap gemaakt. Leuk thema en veel herkenning bij de puzzeltocht ;)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2019

Erg leuk

Super leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2019

Prachtige Zandsculpturen

Geweldige dag gehad.
Schitterend gemaakt, de moeite waard.
Een aanrader

  • M P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Feest

In één woord geweldig!

  • Rosa H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2019

In één woord geweldig

Ik vond het in één woord geweldig! Mijn man was jarig en dit was het uitje! Nou ik had niets beters kunnen kiezen. We hebben een hele leuke dag gehad!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2019

Heel erg mooi

Ja prachtig vond ik het vooral de dierenparade binnen. Heel mooi

  • Gijsje W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 juli 2019

Geweldig!

Net als vorig jaar was alles schitterend.

  • Astrid v. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 juli 2019

Geweldig

Buiten verwachting mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 juli 2019

Goed maar iets te duur.

Heel mooi. Prijs wel wat aan de hoge kant. Toch iets doen met een reductie op vertoon van de Museum jaarkaart.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 juli 2019

Een echte aanrader.

Een echte aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 juli 2019

Het was indrukwekkend mooi'jammer dat het regende

Zeer goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 juli 2019

Aanrader!

Leukdagje uit en niet te duur! Prachtige sculpturen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 juli 2019

Leuk dagje uit

Prachtig gemaakt gevarieerd met puzzel en leuke shops om iets te kopen. Genoeg horeca.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2019

Grweldig

Helemaal top

  • Monique V. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 21 juli 2019

knap werk en heel mooi verzorgd

heel mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 juli 2019

Zeer de moeite waard

Erg goed opgezet, leuk thema. Mooi uitgewerkte sculpturen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 juli 2019

De moeite waard

Heel mooi gemaakt. Heel divers. Sommige sculpturen vinden wij wat grof van structuur. Het geheel vinden wij zeer de moeite waard. Hebben ons geen moment verveeld. Complimenten aan de carvers en de organisatoren!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 juli 2019

T

Erg leuk uitje

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juli 2019

Magnifique!

Zeer mooi opgebouwd geheel!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 juli 2019

Erg leuk voor een kort bezoek. Prachtig gedaan

Zie boven

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 12 juli 2019

Prachtig.

Groots en mooi opgezet. Geweldig wat deze kunstenaars hebben opgebouwd. Zeker een bezoek waard

  • Elly K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 juli 2019

Adembenemd mooi.

Voor de 2e keer geweest, zo,n 5 jaar geleden ook.
Je kijkt je ogen uit, hoe men het voor elkaar krijgt, ongelooflijk.
Met mij mensen om me heen konden het ook niet bevatten.
Ook al zeggen we nu, nu is het wel even genoeg geweest weet ik al zeker, een volgende keer in de buurt en we gaan gewoon weer.
In combinatie met de beelden tuin/terrasje en winkeltjes ben je minimaal 4 uur leuk onder de pannen.
Echt een aanrader, ook kinderen met de puzzelronde en de traptreintjes op de rails.

  • GRC M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juli 2019

Dit moet u gaan zien!

Een absolute must-see, zowel buiten als binnen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 12 juli 2019

Wat een kunstwerken

Mooi opgesteld, prachtige kunstwerken. Ogen tekort

  • Lida T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 11 juli 2019

Reis om de wereld

Geweldig. Al 7 jaar bezoeken we met onze kleinkinderen, nu 18 en 19, Zandsculpturen festijn.
Ieder jaar verbazen we ons erover hoe mooi de thema's worden uitgewerkt.
Dit keer was het heel bijzonder met de hal met dieren erbij.
Prachtig in entourage gezet. Het was weer genieten.

  • Nicoline R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juli 2019

Fantastische zand sculpturen!

Mooie zandsculpturen en houten beelden.
Ook de bijbehorende winkel is apart.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

Zeer de moeite waard

Zeer de moeite waard

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 juli 2019

Super mooi en indrukwekkend!

Wij hadden vooraf gedacht dat het misschien wat oud bollig zou zijn, maar dat was het dus totaal niet! Het is echt fascinerend om te zien hoe deze kunstenaars zoveel details uit een hoop zand kunnen maken! Zeker een aanrader en ook leuk voor kinderen!

  • Jan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 juli 2019

Mooi gemaakt, en een stuk groter dan verwacht

Ik had verwacht een paar 'zandkastelen' te zien, maar was onder de indruk van het aantal en de kwaliteit van de zandsculpturen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 6 juli 2019

Het was echt super!

Was een geweldige ervaring om mee te maken. We zijn met een groepje bewoners van een verzorgingshuis geweest en wat heeft iedereen genoten. Wat mooi opgezet en vooral het stukje Nederlandse geschiedenis met de puzzel was erg leuk!

  • Helma v. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 juli 2019

Waanzinnig mooi!

Echt een aanrader!!
Wat is hier veel te zien en ECHT WAANZINNIG mooi gemaakt en verzorgd!
Zeker de moeite waard om er heen te gaan.

  • Angeline
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2019

Prachtig!

Mooi thema, prachtig uitgevoerd!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juni 2019

Boven verwachting, top!!

Na bijna 20 jaar in Kootwijk te hebben gewoond, en nu even terug uit Spanje, was dit mijn eerste bezoek, het was er nooit eerder van gekomen.
Voor herhaling vatbaar!!

  • Tsui j. C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 juli 2019

Prachtig gedaan

Mooie Zandsculpturen en beelden. Prachtige tuinen en goede horeca voorzieningen en terrassen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2019

Fantastisch

Geweldig...,zeer zeker de moeite waard!!!
Ondanks het warme weer .., genoten ook de prijsvraag werd zeer gewaardeerd

  • Wil S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 juni 2019

Gaaf !

Super mooie kunstwerken en zoveel ! Elk jaar een ander thema, nu reis om de wereld. Daarnaast ook een beeldentuin, wat winkeltjes en voor de kids een monorail , is sowieso ook heel leuk om met wat grotere kinderen naar toe te gaan.

  • Ellen D. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juni 2019

Geweldig!!

Niet alleen verrast door de Zandsculpturenfestijn maar ook door de berldentuin en alle aanplantingen en dingen er omheen, ook de winkeltjes en het restaurant

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

werelds festijn

supermooi weergegeven alle details waren er zoals het moderne vertrek vanuit het vliegtuig naar de reis om de wereld, tot onder water toe

  • Geleyn d. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 juni 2019

Een bezoek waard!

Was een bezoek waard. Wat ik miste waren de namen van de kunstenaars bij hun werk. Hebben zij verdiend!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juli 2019

Aanrader!

De Zandsculpturen zijn echt prachtig, zowel binnen als buiten. De beelden tuin is ook mooi om te zien en mooi aangelegd. Hulde aan de kunstenaars. En in de kiosken zijn allerlei (cadeau) artikelen te koop. Erg leuke dag beleefd.

  • J S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 juni 2019

het lijkt elk jaar mooier

fantastisch. het was ons 3e bezoek en kan zich meten met de andere zandsculpturen in de wereld.

  • Hans S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 juni 2019

Mooi en bijzonder

Het is elk jaar weer bijzonder en knap gemaakt. Was zelfs weer uitgebreid. Mooi hoor.

  • Lizette M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 27 juni 2019

Geweldig!

Het was mooi opgezet, afwisselend met bloemen en shops. Ware kunstenaars zijn het die de zandsculpturen hebben gemaakt. Wij hebben ons prima vermaakt. Ik zou het iedereen aanraden.

  • Sonja
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 26 juni 2019

In een woord FANTASTISCH.

Hebben genoten zo mooi aan gelegd, binnen en buiten.
Zeer duidelijk de loop richting.
We hadden ook nog prachtig weer, we waren lekker vroeg.
Ik kom gauw nog een keer.

  • Riekie v. K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 juni 2019

Fantastisch

Hier moet je geweest zijn. Je kijkt je ogen uit. 5 uur verwondering

  • Kees H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 juni 2019

de moeite waard

aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 juni 2019

Super leuk evenement. Erg indrukwekkend.

Ik vind het een super leuk uitje. Heb mij prima vermaakt. Leuke opzet. Voor jong en oud leuk om naar toe te gaan. Heb zeer lekker geluncht bij lunchroom de rozentuin, hele aardige bediening. Echte aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Knap geschept en vormgegeven!

Onwaarschijnlijk gedetailleerd en ruimtelijk vormgegeven van vele herkenbare thema’s van over de hele wereld.

  • J. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 juni 2019

Het verbaast ons elke keer weer!

Het verbaast ons elke keer weer hoe zij ons blijven verrassen.
De reiswereld was in de detail door getrokken bij binnen komst is het al heel mooi uitgevoerd. Maar zeker ook de rest!. Super gedaan.
Kan niet wachten op volgend jaar!

  • J. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

Top evenement

Elk jaar weer een feest.

  • Tom S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

zandsculpturen

net als voorgaande jaren bijzonder knap werk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Zandsculpturen

Is weer heel mooi gemaakt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 juni 2019

Het was fantastisch.

5 sterren

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2019

Fantastisch echt een aanrader

Zo mooi gemaakt hele fijne sfeer we hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

vele items

we hebben genoten van alle creaties

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Prachtige "reis"

Monden vielen open, zo mooi gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juni 2019

Fantastische zandsculpturen

Het was geweldig en tot in de details uitgewerkt en aangekleed een aanrader

  • Ineke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 juni 2019

Schitterend en kunstig gemaakt.

Ga al jaren en ieder jaar ben ik weer verbaasd over de mooie sculpturen met als toetje altijd de prijsvraag die gemaakt moet worden met behulp van zandsculpturen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

Houtsnijwerk & zandsculpturen

Geweldige festijn!

  • Lukas L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 juni 2019

ffantastisch dat mensenhanden zo iets kunnen maken

Zeer verzorgd en vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019

Echt de moeite waard

Goed

  • M K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2019

Geweldig

Heel mooi kunstwerken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2019

Indrukwekkende en zeer gevarieerde sculpturen

Dit jaar waren de zandsculpturen in onderthema’s ingedeeld, met elk een interessante informatietafel.
Daardoor was het zeer afwisselend en we vonden het indrukwekkend.
De puzzeltocht was ook weer leuk om te doen.
We waren ruim 2 uur daar.
Dit jaar echt een aanrader.

  • Birgit
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Prachtige reis om de wereld in Garderen.

Elk jaar weer een belevenis om de creaties van de zandkunstenaars te kunnen bewonderen in Garderen op het Veluws Zandsculpturenfestijn. Indrukwekkende en herkenbare creaties van de mooie aansprekende gebouwen en culturen vanuit de gehele wereld. Buiten- en binnen-gedeelte mooi gecombineerd en opgefleurd met een prachtige bloemenzee. Een leuk stukje geschiedenis in de vorm van een mooie herkenningstocht langs gebeurtenissen in Nederland uit de afgelopen 74 jaar: herkenbaar uitgebeeld in zand met daaraan verbonden een leuke prijsvraag in de vorm van een puzzel. Fijn om er weer geweest te zijn en bovendien gesmuld van het Route 66 beefburgermenu. Tot volgend jaar.

  • Jos G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Geweldig mooie dag mogen beleven in Garderen

Het is ieder jaar weer een verrassing wat je kunt verwachten en steeds weten ze het te overtreffen.alles klopt daar de beeldentuin de zandcreaties de horeca .We gaan dit jaar beslist nog een keer terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 juni 2019

Geweldig prachtig gemaakt

8

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Zandsculpturenfestijn

Schitterend gemaakt, leuke opdrachtenlijst om te beantwoorden. Je kijkt gerichter. Goede entreeprijs. Voornamelijk oudere bezoekers.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019

Prachtig gemaakt en opgezet!!

Knap werk om zoiets te maken!
Gezellige winkel en ook mooie tuin om in te lopen.
Kortom leuk om te gaan!

  • Marielle '. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 juni 2019

Erg interessant. Voor jong en oud.

Gevarieerde expositie, quiz was ook bijzonder leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

Zandsculpturenfestijn: echt een bezoekje waard!

In één woord: FANTASTISCH!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 juni 2019

Superleuk en mooi

Aanrader, ben met het gezin geweest en wij waren zeer enthousiast.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Zeker doen!

Afwisselend en verrassend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 juni 2019

Fijne middag

Geweldige kunstwerken, mooie aankleding en goed onderwerp

  • Nelleke d. z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 juni 2019

Heel indrukwekkend!

Ook voor de kids was het een topper. Ze hebben hun oogjes uitgekeken ook vanuit de monorail.

  • Bas K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 juni 2019

Het wordt ieder jaar mooier.

Het is elk jaar een waar feest. Ieder jaar mooier. Waar is het einde. Het kan niet zo zijn dat het volgend jaar nog mooier is. Tenminste dat denk je dan. Mis gedacht, het blijft steeds mooier worden. Ook organiserend is het steeds een pluspunt.
Steeds verbeteringen, vooral binnen. Sinds enkele jaren bredere paden, een pluspunt voor rolstoelers die beter kunnen genieten. De rest van de bezoekers kunnen er dan gewoon langs. Je zorgt voor geen file. Kortom: Hulde, hulde, hulde.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 juni 2019

Fantastische wereldreis

Langs Mooie Zandsculpturen maak je een reis over de wereld en door de tijd!

  • Kitty D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 10 juni 2019

Prachtig, zeker de moeite waard.

Alles ligt er keurig bij.
Zeker de moeite van het kijken waard!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juni 2019

Geweldig

Ook dit jaar weer een geweldige tentoonstelling. Wat een creativiteit!! We hebben volop genoten!
Opmerking: tickets van tevoren bestellen heeft geen zin, want je moet bij de kassa in de rij gaan staan om de tickets te laten scannen. Zwak puntje in de organisatie!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 8 juni 2019

Zandsculpturen ,

Heb werkelijk genoten , mooi restaurant met leuke bediening leuke winkels goed georganiseerd en mijn ogen uit gekeken naar de zandsculpturen! Was super !

  • Elly B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 juni 2019

TOP

Ons jaarlijkse zomer-uitje, met moeder en nichtje [die mogelijkheid staat niet aangegeven, ik mis het vakje met 'anders']. Altijd weer genieten van de kunst, de humor, de fantastische beplanting, en de heerlijke lunch bij De Rozentuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 6 juni 2019

Top

Topper

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juni 2019

De moeite waard

Mooie locatie, prima onderhouden, vriendelijk horeca personeel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 juni 2019

geweldig

zoveel te zien en zo mooi gemaakt, ongelofelijk.
echt de moeite waard om hier naar toe te gaan.
echte kunstwerken.
en de beeldentuin erbij met leuke winkeltjes en horeca ook een toppertje.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juni 2019

Geweldig

Wij vinden het erg knap wat er gemaakt is.

  • Jolanda d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juni 2019

Veluws Zandsculpturen

Geweldig mooi. Voor jong en oud. Super georganiseerd en uitgestald. Beeldentuin ook prachtig.
Personeel erg gastvrij.
Parkeren prima

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 mei 2019

Leuk voor een middagje

Leuke plek voor jong en oud. Bij grote drukte mogen ze wel eens personeel neerzetten op de drukken punten voor de doorstroming.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 mei 2019

Mooi om te zien, leuke ervaring

Knap gemaakt, leuk thema ook met die info erbij.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 mei 2019

Pure Kunst

Hoe krijg je het voor elkaar, al die details. echt prachtig gedaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juni 2019

Bijzonder hoe het zand tot leven komt!

Mooi hoe gedetailleerd het zand is. Leuk ook de puzzelraadsel die je in het binnen gedeelte kan doen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 mei 2019

Wat men met zand kan doen

Mooi hoe de sculpturen gemaakt zijn en vooral de gelijkenis van bekende personen, ook de dieren zijn levensecht.

  • Willem B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 mei 2019

Kunst van zand

Prachtig, werkelijk de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 mei 2019

indrukwekkend mooi en leuk

Het was verassend leuk en mooi, groter dan verwacht en ook profesioneler.

  • ria b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 22 mei 2019

Prachtige sculpturen en prachtige omgeving

We hebben ontzettend genoten van de sculpturen. Wat een vakwerk. Prachtige details.

  • Missy
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 mei 2019

Prachtig

Ontzettend mooi en knap werk vond het echt heel mooi om deze reis te hebben gemaakt..

  • G V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 mei 2019

Mooie dag

Zandsculpturen, puzzel gebeurtenissen.
Mooi aangelegd.
Mooi weer, niet te heet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 15 mei 2019

Erg leuk en zeker de moeite waard

Het was veel groter als verwacht en hebben er zeker 3 uur rond gelopen en gegeten ;).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 mei 2019

Bezoek Zandsculpturenfestijn

Leuk evenement keurig verzorgd.
Makkelijk bereikbaar.
Vriendelijke medewerkers

  • Cornelis S. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 mei 2019

Prachtige zandsculpturen en woodcarve beelden.

Echt een leuk dagje uit voor jong en oud.

  • Akke V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 mei 2019

Geweldig

super ,geweldig we hebben er van genoten . binnen ,buiten alles was mooi. en de oplossingen zoeken vonden wij ook geweldig leuk om te doen ,maar ook om te zien hoeveel mensen er mee doen. top, we verheugen ons weer op volgend jaar

  • Thea v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Erg mooi de moeite waard

Wij waren met 4 personen. Was echt leuk en ook de houtsnijders waren bezig om beelden te maken

  • Monique G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 mei 2019

Fantastisch

Prachtig gedaan route goed te belopen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 10 mei 2019

Geweldig! Je kijkt je ogen uit!

Had niet gedacht dat het zoo mooi is!
Heel verrassende binnenkomst en wat een kunstenaars hebben dit gemaakt!
Volgend jaar ga ik weer!

  • Alie t. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Geweldig!

Had niet gedacht dat het zoo mooi is!
Heel verrassende binnenkomst en wat een kunstenaars hebben dit gemaakt!
Volgend jaar ga ik weer!

  • Alie t. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Inderdaad een reis om de wereld.

Zeer geslaagd. We hebben genoten.Een aanrader.

  • Hetty C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 mei 2019

Vakwerk!

Mooi onderwerp: reis om de wereld!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 mei 2019

Fantastisch!

Grandioos, was voor ons de eerste keer maar we vonden het geweldig.
Een dikke tien!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 mei 2019

Fantastisch

Zo knap wat die mensen kunnen maken uit zand .
En die wilde dieren je bleef kijken en zoeken .
Je zag steeds meer. En een quiz ook leuk voor kinderen.
En niet te vergeten al die mensen die mee gewerkt hebben met de aankleding erom heen.

  • cara o.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Aanrader!

Erg leuk, goed verzorgd. Verrassend gedetailleerd. Zoon 14 jr en dochter 10 jr hebben ook genoten.

  • Annemarie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019

Erg leuke middag gehad!

Heel herkenbare dingen gezien! Het was echt de mooeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Zeer leuk middagje uit!!!

We waren daar met 2 volwassenen en 2 pubers van 15. Zelfs zij hebben zich daar vermaakt!!!
Echte prachtige kunstwerken!!!
Heel leuk voor een paar uurtjes...

  • Stephanie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Prachtig

Super mooi en knap.

  • P B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Zeer verrassend wat men van zand kan maken

Wij vonden het zeer leuk om al die mooie dingen van zand te bekijken. We zijn lekker vroeg heen gegaan, waardoor het nog niet zo druk was en we alles zeer goed konden bewonderen. Indrukwekkend om te zien. Ook leuk dat je de beeldentuin eerst kan bekijken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Ik vond het erg leuk,Fantastiche zelfs knap gedaan

Ik vond het erg mooi opgezet,iedere keer weer een verademing om daar naar te kijken,knap hoe ze dat toch zo mooi voor elkaar krijgen,zelfs mijn kleinkinderen vonden het mooi.en ook heel leuk de quiz om te doen,met voor Oma wat bekende vragen uit jaren geleden. erg leuk om te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Het thema was goed uitgewerkt en de quiz een leuke

WE hebben een heerlijke middag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

Super

10

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 april 2019

Verrassend verscholen in een bosrijkgebied

We werden verrast van de totale opzet.Eerst houtsnijwerk buiten en toen naar binnen naar de zandsculturen.Erg leuke opzet van een reis door de hele wereld. Alle belangrijke facetten kwamen aan bot.Erg mooi gemaakt aangevuld met licht en geluid. Verder een restaurant en leuke zitjes. Daarna kwam je nog in een grote authentieke winkel met alles te koop.Heel apart.Dit is zeker iets voor het gehele gezin.

  • gerrie b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

leuk park afwisselend.

Erg mooi,kunstig gemaakt

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

Mooi gemaakt, veel te zien.

Zowel binnen als buiten is er veel te zien. Erg mooi en afwisselend. Leuk om te doen als je 1 of 2 uurtjes over hebt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

De moeite waard

Het was prachtig! We hebben genoten!

  • Stevelien v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

indrukwekkende rondtocht

grote verbetering in vergelijking met voorgaande jaren, zeer indrukwekkend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2019

Steeds mooier!!!

Prachtig, wij gaan ieder jaar,maar dit jaar geweldig mooi en realistisch.
Alleen de catering blijft problematisch, medewerkers staan te praten en te lachen terwijl er een enorme rij wachtenden staan, daarna in de rozentuin ook lang wachten op bediening, niet verstandig wij zijn in Garderen maar gaan lunchen.

  • Jan B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 april 2019

SCHITTERENDE ZANDSCULPTUREN!

Wat hebben wij genoten van al deze zandsculpturen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Veel van deze uitbeeldingen hebben wij in "het echt" gezien en daardoor dwaal je ook door je geheugen terug naar al die prachtige wereldsteden. Om nog maar te zwijgen van alle schitterend uitgebeelde dieren. Tot slot even wat eten in het erg gezellige restaurant. (En...gratis parkeren) Een absolute aanbeveling.

  • Frank v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 april 2019

altijd erg leuk

Altijd heel sfeervol maar wel elk jaar veel van het zelfde.. nu heb ik het wel gezien..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Gezellige sfeer

uitstekend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Kerstmarkt Garderen

Wij vonden het ontzettend gezellig !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 11 december 2018

Gezellig sfeertje

Het was een erg leuke dag. We hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Heel erg leuk maar wel druk.

Heel erg leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 december 2018

Winterfair Garderen

leuk evenement

  • Henk v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

sfeervol gezellig

wat een goed verzorgde winterfair. erg gezellig en sfeervol

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Kerstfair

Een echte sfeer volle kerstfair,
Goed geregeld met parkeren , een goede loop richting aanduiding,
Top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Gezellig sfeervol

Hele leuke gezellige markt. Leuke muziek. En wat ook nog leuk was er waren nog wat zandsculpturen
Leuke dag gehad met koffie en appeltaart.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 december 2018

Echte kerstsfeer

Gezellig en veel te zien.

  • Remco C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Ik had meer kerstartikelen verwacht.

Heel goed georganiseerd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Winterdag was heel verzorgd en gezellig Zandsculpt

Gezellig goed verzorgd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Leuk en gezellig

Grote sortering van allerlei aard, ook vriendelijk personeel. Maar het leukst van alles was toch wel de bediening van de minder validen in het restaurant. Graag volgend jaar weer.

  • Gerard B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 december 2018

Uitstekend

Gezellig en afwisselend, volgend jaar komen we zeker weer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Gezellig

Was een gezellige sfeer maar niet spectaculair.
We hadden iets meer Charles Dickens activiteiten verwacht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 december 2018

Gezellige winterfair met veel gevarieerde kramen.

Ik was samen met een oude vrouw achter de rollator. Voor haar was het wel eens moeilijk om in de kraampjes te komen. De reden was een drempel, nauw en de drukte.( dit is natuurlijk voor jullie positief. Ze heeft wel erg genoten van al het nostalgische.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Hoofdthema is verkoop ipv Dickens' tijd.

De Dickenssfeer kwam er niet echt uit: een wat bonte en ook magere verzameling ouderwetse kleding. In Deventer weet men dat beter aan te pakken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 december 2018

Goede titel

Een super gezellig en goed geregelde winter fair.Met leuke verscheidenheid aan kramen

  • Wil S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Dickens

Heel gezellig. Verleden jaar ook geweest. Hopen dat het volgend jaar weer is

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 december 2018

Gezellig en heel sfeervol

Een kleine fair, maar heel sfeervol en prettige sfeer!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Gevarieerd, sfeervol,gezellig en leuke stands!

Voor herhaling vatbaar

  • Bertha B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Gezellig, sfeervol

Van alle markten thuis. Leuk om daar even naar toe te gaan!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Gezellig

Gezellig druk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 december 2018

Heerlijk dagje uit !!

Heel gezellig en gemoedelijk
Echt genoten, zoveel diversiteit en gezelligheid.
Was er voor de 10de keer maar het verveeld niet.
Hoop volgend jaar weer te kunnen gaan!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Gezellig

Een leuke dag gehad alleen jammer dat ik in veel dingen niet in kon zit in een rolstoel en alles staat op elkaar erg druk

  • Adriana V. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 november 2018

Veel te zien en de moeite van de reis waard

Leuke locatie. Naast de tentoonstelling ook veel binnen te zien. Enig minpuntje de enorme drukte waardoor en in het restaurant geen plaatsje te krijgen was en het binnengebeuren, met name de tegelwijsheden was door de drommen mensen nauwelijks bij te komen.

  • Ruurd B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

Fantastisch

10

  • A.N. v. I.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

schitterende kunstwerken

Geweldig wat men van zand kan maken in een schitterende omgeving

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Prachtig neer gezet

Het is elk jaar een ander thema en nu ook de houtsculpture er bij waren gemaakt. Was het erg mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

super mooi

Op de allerlaatste dag toch het super mooie sculpturen festijn kunnen zien. Bijzonder knap wat hier allemaal met zand gebouwd is. Zeker zo bijzonder was de videopresentatie hoe de voorbereiding tot stand komt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

prachtig evenement

Mooi op gezet. Schitterend gemaakt.
Was de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2018

Fantastisch: schilderijen in 3-D gemaakt!

Fantastisch gemaakt! Werken van beroemde oude Meesters zijn in 3-D van zand gemaakt. Een goede zet om een afbeelding van het oorspronkelijke schilderij naast de sculptuur te hangen. Ook hartstikke leuk dat er sculpturen gemaakt waren naar aanleiding van spreekwoorden. Niets dan lof over dit zandsculpturenfestijn!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

prachtige oude meesters

echt weer fantastisch

  • L k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Wij hebben erg genoten van ons bezoek,

Het zag er keurig verzorgd uit. Medewerkers heel vriendelijk. Prima dat het restaurant werkt met mensen met een beperking.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Fantastische kunstwerken Super

Super inclusief alle bezienswaardigheden erom heen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Prachtig!

Wat is het mooi gemaakt. Complimenten voor de carvers.
En wat is er veel te zien. We kwamen tijd tekort. Volgend jaar komen we zekwr weer

  • Ingrid K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Zeer kunstig gemaakt goed overzichtelijk

4 sterren

  • Henny Y.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Zeker een bezoekje waard!

Wij vonden het erg leuk! Zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen en na afloop in de ontzettend grote en gezellige woon/ accessoires winkel!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Prachtig en veel te doen daar.

Uitstekend.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Feestje

Geweldig knap zeker de moeite waard om te gaan kijken volgend jaar weer

  • Marianne D. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Indrukwekkende zandsculpturen

Indrukwekkend. Zeer mooie zandsculpturen van grote schilderwerken. De film hoe de sculpturen werden gemaakt was erg leerzaam en leuk om te kijken.
De quiz met de zandsculptures over tegelspreuken hebben wij en onze tieners enthousiast bekeken en ingevuld.
De foto met als achtergrond een oud schilderij die gemaakt kan worden aan het eind van de route was een groot succes bij ons. Verkleed als schilder of model uit de gouden eeuw leverde heel veel lachwekkende situaties op.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Mooi. Genieten. Veel te zien.

Echt een aanrader. Zeer goed!

  • Anja V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Prachtige zandsculpturen

Mooie zandsculpturen. Genoeg te zien. De reproducties van de schilderijen van Hollandse meesters hangen naast de sculpturen. De Beeldentuin is ook een bezoek waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018

Fantastisch

Beademnement zo mooi , en vakkundig gemaakt , ik kom zeker weer een keer terug

  • Cor e. W. v. z.
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 oktober 2018

erg genoten samen

erg mooi gemaakt en leerzaam voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018

jaarlijks weer een verrassig

erg mooi gemaakt en lerzaam voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018

Geweldig kunstig en een prachtige dag weg.

Voldoende te zien en te beleven in Garderen.

  • Marian G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018

indrukwekkend

Mooie omgeving, heel mooi opgezet en voor ieder wat wils. Heel mooi.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018

Enorme mooie sculpturen

Een echte aanrader, wat knap gemaakt, zelfs de uitdrukkingen op de gezichten.
Ook zeer vriendelijke mensen die alles op rolletjes laten lopen. Film maakt veel duidelijk, de vragen die je hebt na de eerste sculpturen worden daar direct duidelijk.
Een echte aanrader om te bezoeken, als het dit jaar niet meer lukt, doe het dan volgend jaar.
Wij hebben genoten en zijn er zeker volgend jaar weer.
Bedankt voor het mogen genieten van dit fantastische werk.

Een min punt,
De gemeente Barneveld, waar een ambtenaar zo gefrustreerd is om te eisen dat de Nachtwacht en de anatomieles direct afgebroken moesten worden omdat het (alhoewel eigengrond) op agrarische grond staan tegen een dwangsom van 20K.
Zo jammer voor de makers en de organisatoren. Ze staan er nog maar helaas zal dat de 20K gaan kosten.
Gemeente Barneveld, haal een hand over uw hart.

  • Käthe H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018

Zeer de moeite waard!

Alles ziet er goed verzorgd uit. Je wordt keurig geholpen door het personeel: heerlijk om een middag (of langer) door te brengen in het park.

  • Albertus v. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018

Dit mag écht kunst worden genoemd!!!

Dit is een echte aanrader. Fantastische sculpturen en heel mooi aangelegd.
Ben er nu 3 jaar achtereen geweest en kom volgend jaar zeker terug.
Ook mijn kerkbezoekers waren enthousiast. Zij hadden het nog niet eerder gezien maar zijn ook vast van plan om terug te komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

Prachtig. Geweldig. Kunstzinnig.

Geweldige dag gehad. Genoten van de prachtige zandsculpturen zowel binnenals buiten. Sfeervol met de beelden en de prachtig aangelegde tuin.Ga zeker volgend jaar terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 oktober 2018

Onder de indruk!

Heb jaren geleden eens ergens zandsculpturen bezocht maar dat was echt niet te vergelijken met deze zandsculpturen in Garderen. Wat ontzettend mooi! We hebben echt genoten. Het is niet heel erg groot dus ook voor mensen di wat minder goed ter been zijn prima te doen. En halverwege kan je natuurlijk ook even een iets drinken op het gezellige terras.
Ik was echt onder de indruk van de prachtige kunstwerken die men van zand gemaakt had en ook de presentatie was subliem.
Zelfs de puzzeltocht door de spreekwoorden was leuk om te doen!
Komen zeker een volgend jaar weer.

  • Rikie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 oktober 2018

Genoten

We hebben een heerlijke dag gehad, ontzettend knappe sculpturen, ook de beeldentuin was erg mooi! Stond al jaren op mijn lijstje en zeker geen spijt van onze komst. Jammer van de boom precies voor de nachtwacht. Maar de tuin op zich was ook erg mooi. En mijn advies.. laat de teksten bij de objecten goed nakijken want daar zitten wat storende fouten in.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018

Prachtig. Weer heel mooi gedaan

Zo mooi tot in de details uitgewerkt. Een aanrader

  • F d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2018

zandsculptuur.

Het was zeker een prachtig dagje uit, om dit te bekijken. We komen zeker nochmaal voor de kersteditie. Ook de beeldentuin is mooi.

  • Ch F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 oktober 2018

Vondt het geweldig zo mooi hoe het gemaakt is.

Ga zeker over een jaar weer.

  • Marijke R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2018

Goed verzorgd Prachtig

Hiervoor een 10

  • Benno O. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 oktober 2018

hollandse meesters

prachtig gemaakt

  • Emmy v. d. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 september 2018

Leuk evenement

Fantastisch om te zien wat er van zand en water gemaakt kan worden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 september 2018

Kunstwerken.

Leuk maar na al die jaren gaat het vervelen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

Hollandse Meesters

Gelukkig was het mooi weer zodat we buiten ook alles goed konden bekijken met de mooi aangelegde tuinen. Ook de puzzeltocht binnen met alle gezegden was leuk om te doen.
Verder binnen ook alles duidelijk weergegeven met de teksten erbij. Het is onbegrijpelijk hoe de
carvers dit allemaal hebben gerealiseerd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

Verrassend mooi.

Geweldig;die driedimensionale Hollandse meesters.

  • Jos B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 30 september 2018

Prima

mooi en indrukwekkend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

zandMeesters

mooi gemaakt en de puzzel is een leuke afsluiter

  • Otto d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 september 2018

zandsculpturen

heel erg mooi om te zien , ook leuke shops.

  • johan V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 september 2018

Netjes onderhouden

Fijn park netjes en duidelijk. Van ons had het groter mogen zijn. Leuk om de spreekwoorden te raden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 september 2018

goed gekozen

prachtig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 september 2018

Zand sculpturen Garderen

Was prachtig

  • Carolien L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 september 2018

Leuk uitje, geen spijt van

De zandsculpturen zijn erg mooi gemaakt. OOk de raadseltocht is gaaf. Wij ebbne genoten van de creativiteit.

  • Kees S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 september 2018

Passend

Indrukwekkend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 23 september 2018

Indrukwekkend!

Geweldige beleving!

  • Pieter D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 september 2018

Prachtig

Overzichtelijk, mooi, telkens uitleg erbij, prachtige zandschilderijen en goede parkeergelegenheid.
Schone toiletten, goed restaurant.
Al met al een leuk uitje dat het geld echt wel waard is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 september 2018

Ik vond het indrukwekkend en heb genoten Film goed

Heel kunstzinnig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Het was FANTASTISCH!

Een dikke 10!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 18 september 2018

Knap en kunstzinnig

Heel knap gemaakt en (sept) in zeer goede staat.

  • Aad P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 september 2018

net echt!

Bijzonder genoten van onze geschiedenis.

  • Hanna V. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 september 2018

Het was de moeite waard.

We vonden het erg mooi en hebben ervan genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Super mooi

Voor herhaling vatbaar

  • Rien J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

Indrukwekkend en mooi verzorg

Genoten van de zandsculpturen en de uitvoering van diverse schilderijen enz.
Ook leuk om de "grijze golf" met de vragenlijst de puzzeltocht te zien maken ;-)
Goed gegeten in de Rozentuin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 september 2018

kunstig en gezellig

werkelijk ongelooflijk mooi hoe dit allemaal van zand is gemaakt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 september 2018

Druk.

Zandsculpturen prachtig vormgegeven

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 4 september 2018

Zeer indrukwekkend

Heel mooi om te bezoeken voor jong en oud

  • h k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Prachtig

Direct na de entree in een overdekte ruimte mooie zand sculpturen met daarnaast te vergelijking het tafereel geschilderd. Leuk om aldus de goede gelijkenis te zien.
Ook de beelden buiten van zand zijn mooi. Tuin ondanks de warmte ziet er mooi uit. Goed verzorgd.
Kortom een aanrader.

  • H.F. v. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Heel mooi verzorgd.

Zeer goed.

  • ans h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 7 september 2018

Knap werk

Heel mooi gedaan, alleen jammer dat de sculpturen al op sommige plekken onder stukken mos zaten. Zo leek het net geen zand meer.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

schitterend!!!!!!!!!!!!

een TIEN

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 september 2018

mooi, toegankelijk, gratis parkeren

onderweg file maar daar gratis parkeren. lief klein met goed restaurant. voor jongere kinderen is de speeltuin leuk. entree voor zandsculpturen is goed. goed dat er het laatste weekend voor blinden is. goed voor rolstoelers. leuk die route met spreekwoorden.

  • Lidy L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuk dagje uit

Was zeer de moeite waard we waren op de fiets zijn daarom maandag nog naar de beeldentuin terug gegaan om een leuk beeldje voor de tuin te kopen
Ook het personeel was heel vriendelijk

  • R d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Leuk dagje uit

Was zeer de moeite waard we waren op de fiets zijn daarom maandag nog naar de beeldentuin terug gegaan om een leuk beeldje voor de tuin te kopen
Ook het personeel was heel vriendelijk

  • R d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Fantastisch mooi. Prachtige sculpturen

Ik was onder de indruk. Erg mooi. Prachtige zandsculpturen en ook schitterend houtsnijwerk. Goed toegankelijk met rollator en ter plaatse geleende rolstoel.

  • Ron e. J. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

prachtig, wat een werk!

beslist de moeite waard! het restaurant met de "persoonlijke"bediening van de vrolijke blije mensen is een aanrader!

  • Marianne B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2018

mooie meesters

allemaal kunstwerkjes en een leuke puzzel

  • Ton T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juli 2018

bijzonder gedaan en echt een schouwspel .

grote klasse

  • Steef v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juni 2018

super!

Ik ben speciaal om te fotograferen naar Garderen gegaan en heb er een geweldige dag beleefd.
Ik heb een prachtige fotoreportage gemaakt.

  • Upko (. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 23 juni 2018

Geschiedenisles

Zeer knap gemaakt en interessant om te bezoeken. Van een prima en betaalbare lunch genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2018

heel mooi om te zien

geweldige mooi, al die schilderijen nu uitgebeeld door zandsculpturen, heel knap gedaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 juni 2018

hoe creatief mensen kunnen zijn

Als je dit ziet, ben je gewoon sprakeloos. Hoe kan iemand zoiets maken. Perfecte uitvoering van de beelden. Een aanrader ook voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 juni 2018

Erg mooi gemaakt!

Meer te zien dan verwacht. Heel mooi opgezet. Leuk met de puzzel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juni 2018

Prachtig

Echt prachtige sculpturen. Variatie doordat er een spreekwoorden puzzel bij was, mooie houtsculpturen, een gezellig winkeltje en een fijn restaurantje

  • Daisy M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juni 2018

Leuke en interessante attractiev

Verstelt staan over de kunde van de makers, zeer de moeite waard

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 juni 2018

fantastisch

Ga ieder jaar en iedere keer ben ik weer onder de indruk hoe alles is gemaakt en opgezet is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 juni 2018

Zandsculpturen

Ik had geen idee hoe en wat te gaan zien. Heel indrukwekkend vond ik het bezoek aan de zandsculpturen in Garderen. Bijzonder mooi om te zien.
(kort overzicht van ons bezoek) https://youtu.be/s4PTORyUxF4

  • Monique
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 mei 2018

Bijzonder leuk

Erg leuk en varierend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 juni 2018

Meesterlijk

Verleden jaar geweest, geweldig, wij hebben genoten !
Over een paar weken gaan wij weer heen, ja ECHT DIT IS EEN AANRADER, ZO OOK DE BIJ BEHORENDE BEELDENTUIN ,Restaurant De Rozentuin , en de grote winkel, en zo ben je hier wel een paar uur zoet !

  • Jan M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 mei 2017

Vakwerk

Heel mooi gemaakt

  • Jack S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 mei 2018

Hollandse meesters in Garderen

Op een prachtige locatie voor de 10e keer het Veluws Zandsculpturen Festijn. Prachtig gebouwde kunstwerken met buiten beelden uit de Gouden Eeuw en binnen in zand uitgebeelde uitdrukkingen en spreekwoorden. Echt een aanrader.

  • Jos G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 mei 2018

toppie heeeel mooi

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 mei 2018

Zeer de moeite waard!

Heel knap hoe verschillende (internationale) kunstenaars schilderijen in 3D vorm geven!

  • Jan v. E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018

Leuk opgezette attractie voor jong en oud

Mooi terrein. Prachtige zandsculpturen. Goede combinatie met horeca en winkeltjes. Leuk voor jong en oud. Ook de rebus activiteit is leuk gevonden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018

Leuk, en mooi uitje

Knap gemaakt.

  • Bas V. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 april 2018

schitterend

mooi van opzet en geweldig mooie beelden
en een mooi aangelegd park.
en ook heel interresant de kunstenaars met de kettingzagen ook de restorants waren goed en betaalbaar wij hebben een geweldige dag gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 26 april 2018

Aanbevolen

We hebben genoten. Dat men uit zand dit kan maken. Een echte aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 april 2018

Magistraal!

Magistraal hoe deze KUNSTENAARS (!) deze meesterwerken hebben nagemaakt in zand.
Nog mooier dan de schilderijen zelf :)
Zeer de moeite van bezoeken waard!

  • Herma
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 april 2018

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

geweldig

Het is in een woord geweldig, wij vonden dit festijn een van de beste.
Alle lof voor alle medewerkers aan dit festijn.Kwamen ogen tekort, vooral bij de grote achterwand.
Nogmaals bedank voor een heerlijke dag die bij u hebben genoten.

  • Fam.J.M.Peeters.
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

Mooie, bijzondere Zandsculpturen

Ik vond ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen een beetje tegenvallen, omdat ik voor de entreeprijs van €9,50 p.p. meer had verwacht. De meeste zandsculpturen waren prachtig om te zien, bijvoorbeeld Ankor Wat (Cambodja), de Taj Mahal (India), de Big Ben, Eiffeltoren en Machu Picchu (Peru). Na het Zandsculpturenfestijn hebben we een kopje thee gedronken in de Rozentuin, ook dit viel een beetje tegen, bediening was traag en het was erg rustig. Om eenmalig gezien te hebben is het Zandsculpturenfestijn wel leuk, maar verwacht er niet te veel van.

  • Jasmijn.

Prachtige zandsculpturen, gezellig restaurant en bijzonder vriendelijk personeel

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 13 april 2019

Spoorwegmuseum

We waren bij allebei blij verrast met de vele leuke en mooie ontdekkingen die we konden ervaren ,
we hebben echt genoten een aanrader voor allebei wat ons betreft en zeker de moeite waard
om nog eens te bezoeken

  • Yvonne Y. C.

Prachtig

Heel erg mooi en kunstig. Van alles te zien en eten en drinken. Echt een dagje uit. Een aanrader. Zpi noh heel graag een keer willen. Je raakt niet uitgekeken.

  • Annie v. d. B.
  • Bezoekdatum: 21 september 2018

Mooi opgezet!

Leuk opgezet, erg mooi gemaakt allemaal!
Hele gezellig middag gehad, leuk dat jullie werken met thema's!

  • Marian.

Geweldig!

Dit was het tweede jaar,volgend jaar zeker weer! Lekjer gegeten bij de rozentuin,prachtige Zandsculpturen gezien! En alles zeer goed betaalbaar,en ze hebben er een lekjer en betaalbaar bakske koffie! Wij zijn er volgend jaar weer!

  • Marion H.
  • Bezoekdatum: 8 september 2017

Gewldig

Het wordt elk jaar mooier en proffesioneler.
Rien Poortvliet was heel herkenbaar "aanwezig".

  • Janny.
  • Bezoekdatum: 9 juli 2016

super de puper

alsof je in de tijde teruggaat, veel herinneringen komen boven , wat een vakmanschap is daar getoond

  • henny k.
  • Bezoekdatum: 24 april 2016

Wat een tegenvaller

Alleen de website is mooi dus je verwacht er veel van ,maar wat een tegenvaller je bent er zo door heen
de beeldentuin is net als Intratuin, en veel kleine frutseltje koop je ook bij de action.
Het is het entreegeld niet waard ,in het restuarant veel wespen en de bediening laat lang op zich wachten.

  • Fam G.
  • Bezoekdatum: 13 september 2015

Super voor scootmobiel of rolstoelgangers

Alles goed te doen met rolstoel, ik was met scootmobiel kon overal langs. Prijzen horeca ook betaalbaar.
Personeel vriendelijk.

  • Jedenooij@home.nl.
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2015

mooi maar klein

ik vind het erg knap dat ze zulke beelden kunnen maken met zand, alleen ik vond het erg klein. En ik was er met een half uurtje al doorheen.
maar verder wel leuk om is gezien te hebben.

  • inez.

Prachtig

Erg knap gedaan en erg natuurgetrouw gemaakt, de moeite waard om heen te gaan.

  • Fam p.

mooi

De beeldentuin bij het complex is niet veel aan, daar loop je met een sneltreinvaart doorheen. Zandsculpturen zijn mooi en kunstig, zeker de moeite waard om te bekijken. Beetje jammer dat er alleen koffie of thee uit een automaat verkrijgbaar is en niet erg lekker is.

  • J.

geweldige beelden voorstelling

Erg mooi om te zien , de afbeeldingen uit zand opgebouwd.
Afbeeldingen, spreuken, beelden. KUNSTWERK in en vanuit zand gemaakt

  • S.c.j. S.
  • Bezoekdatum: 7 april 2014

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede