Korting op al je tickets

't Veluws Zandsculpturenfestijn 2018

Logo van 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Mooie schilderijen en beroemde schilders uit de Gouden Eeuw! Heel veel moois uit het leven van bekende Nederlanders verwerkt in zandkunstwerken van spectaculaire formaten. Bezoek 't Veluws Zandsculpturenfestijn met als thema 'Hollandse Meesters'!

Hé, als dat Rembrandt van Rijn niet is! En kijk, daar zie je Frans Hals. Tot en met zaterdag 27 oktober 2018 geniet je van de tiende editie van 't Veluws Zandsculpturenfestijn bij de Beeldentuin in Garderen. Met als thema - je kunt het nu al wel raden - Hollandse Meesters! Je ontdekt heel veel over het leven en de kunstwerken van de bekende Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw.

Raad de tegelspreuk


Ken jij iemand die gek is op tegeltjeswijsheden? In het overdekte gedeelte van het festijn staan veertig sculpturen die verschillende tegelspreuken uitbeelden. Raad jij ze allemaal? Dan maak je kans op leuke prijzen. De kinderen zijn hier niet zomaar uitgekeken!

Smullen van lekkere hapjes!


Even uitrusten? Ga langs bij het zelfbedieningsrestaurant de Plattelands Preuverie. Hier kun je, geheel in stijl en omringd door kabouters, genieten van koffie met gebak, een lunch of een lekkere snack. Terwijl je geniet van al dit lekkers kun je al die Hollandse Meesters nog eens goed bekijken!