Extra korting op je tickets in oktober

't Veluws Zandsculpturenfestijn

Logo van 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Het Melkmeisje en de Nachtwacht, ze zijn te zien op 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Zandkunstenaars maakten beroemde schilderijen van Hollandse meesters na van zand en creëerden spectaculaire zandbeelden van taferelen uit hun leven.

Hé, als dat Rembrandt van Rijn niet is! En kijk, daar zie je Frans Hals. Tot en met zaterdag 27 oktober 2018 geniet je van de tiende editie van 't Veluws Zandsculpturenfestijn bij de Beeldentuin in Garderen. Met als thema: Hollandse Meesters! Bewonder beroemde schilderijen, schitterend nagemaakt van zand, en allerlei taferelen uit het leven van de Gouden Eeuw. Een huishouden van Jan Steen? Na een bezoek aan 't Veluws Zandsculpturenfestijn weet je hoe dat eruit ziet!

Raad de tegelspreuk

Ken jij iemand die gek is op tegeltjeswijsheden? In het overdekte gedeelte van het Zandsculpturenfestijn staan veertig sculpturen die verschillende tegelspreuken uitbeelden. Raad jij ze allemaal? Dan maak je kans op leuke prijzen. De kinderen puzzelen graag mee!

Smullen van lekkere hapjes!

Even uitrusten? Ga langs bij het zelfbedieningsrestaurant de Plattelands Preuverie. Hier kun je, geheel in stijl en omringd door kabouters, genieten van koffie met gebak, een lunch of een lekkere snack. Terwijl je geniet van al dit lekkers kun je al die Hollandse Meesters nog eens goed bekijken!