Beoordelingen voor Archeon

(137 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

heel interessant om de geschiedenis van Nederland

mooi en leerzaam

  • Jo K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Geweldig genoten

Wat een ontzettend leuk/ mooi park/ museum.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2019

Leuk en leerzaam

Lieve medewerkers die je echt meenemen naar vroeger! Leuk dat ze alle vragen beantwoorden, dat is zoveel interessanter dan het lezen van tekst! Mijn 5 jarige dochter heeft haar ogen uitgekeken en al haar 'waarom-vragen' kunnen stellen en leuke activiteiten kunnen doen. Een aanrader!

  • Lydia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

geweldig

Kinderen hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 mei 2019

leuk park. enorm leerzaam en belangrijk.

Was er lang geleden al eens geweest. Maar vond het bijzonder leuk om het weer terug te zien

  • A v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Super leuk park

Ze hadden echt heel veel te doen voor de kids en de show was ook heel leuk om te zien. Je moet alleen want 4.25 per kind extra betalen om aan bepaalde dingen mee te kunnen doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Een levendig geschiedmuseum, zeer leerzaam

Interessant historisch park! Jammer dat bij sommige huisjes niemand aanwezig is, waardoor je soms informatie mist. Ik ben er kort na elkaar 2x geweest. De tinnengieter was er de tweede keer niet, en de eerste keer misten wij de bakker

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 28 april 2019

Heel leuk en leerzaam

aardige mensen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

Leuke dag in de oudheid!

Super leuke dag gehad, oudste van 4 was erg onder de indruk van wat hij allemaal zag... kon aan veel activiteiten meedoen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 maart 2019

Leerzaam en genoeg om hun energie kwijt te raken

Gewoon goed opgezet

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Interactieve reis door de tijd

Voor openingstijd gearriveerd, waardoor we snel naar binnen konden. Enthousiaste en bevlogen medewerkers/vrijwilligers hebben een beeld geschetst van de verschillende perioden van mensen in Nederland. Mijn 3 zoontjes hebben zich goed vermaakt met verschillende activiteiten, van broodjes bakken tot boogschieten en van kaarsjes maken tot zwaard vechten. Lekker spelen op een zonnige middag in de grote speeltuin. En als kers op de taart, de geweldige tover show, een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

heel goed

ok

  • Anastasia T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Archeon

Heel leuk informatief park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

Heerlijke dag gehad

Met twee kinderen (5 en 7) en een kleine baby hele middag hier vermaakt. Er is genoeg te doen en te zien. Met een mooi weer dag, kun je gewoon lekker ongedwongen rondlopen en zelf kiezen wat je wel of niet wilt zien en doen. De speeltuin is ook helemaal prima.

  • Henk M.
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

Een levendig geschiedmuseum.

Het was natuurlijk heel vroeg in het seizoen, dankzij het mooie weer toch zeer interessant, maar jammer dat bepaalde activiteiten nog niet in het programma waren opgenomen, m.n. de broodjes bakken en het ridderspel. Maar o.h.a. hebben de kleinkinderen van 9 en 7 jaar ervan genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 februari 2019

veel variatie in wat je kunt doen en zien!

Veel te zien en te doen! Vriendelijk personeel wat zich goed inleeft in de rol die ze spelen en de belevingswereld van de kinderen.

  • Nathalie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2019

Absoluut erg leuk

Wij waren met 2 kids van 16 en 1 van 12. We waren er pas om 2 uur en dat bleek dus veel te laat aangezien ze om 5 uur dicht gingen. Teveel om te zien, niet alle shows daardoor kunnen zien. Al met al erg leuk! Aanrader. Kids vonden het ook erg leuk allemaal

  • nancy s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

Hele leuke dag gehad!

Leuke dag gehad en niet alleen leuk voor kleine kinderen, wij (19 en 20) hebben ons prima kunnen vermaken! ;)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

Super leuk om wat van geschiedenis te beleven!

Leuk opgezet park waar je terug gaat om de tijd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

super leuk en educatief

wat een leuk museum echt iets voor iedereen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2019

Fantastisch!

Wat een fantastisch park, met super leuke en gemotiveerde mensen. Wij komen zeker terug!

  • Bianca V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2019

Archeon; Wat minder leuk in de winter

Al vaker geweest in archeon.
Wat minder leuk in de winter.
Ook jammer dat je speciaal een activiteitenpas moet kopen om nog wat extra dingetjes te doen zoals broodje bakken, kaarsje maken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 december 2018

Dagje Archeon

Leuke dag gehad met mijn kleinzoon, erg leuk park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 december 2018

Leerzaam en leuk dagje uit

Was een leuke leerzame dag, vooral vele leuke activiteiten voor kinderen te doen. Wij hebben ervan genoten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2018

Zonder voorkennis te wenig aktiviteiten voor jong

Zonder voorkennis te wenig aktiviteiten voor jong

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2018

Leuk en leerzaam

Leuk park. Aardige medewerkers die alles goed uitleggen. Voor kinderen en volwassenen.

  • Mic
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 december 2018

Geen sneew

Volgens de site zou er sneeuw liggen maar was niet het geval op 2de kerstdag. Viel tegen dus

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 december 2018

Een echte aanrader

Het was een zeer geslaagde dag
Heel interessant en de medewerkers vertelde hele boeiende verhalen.een echte aanrader voor groot en klein

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Topdag

Mooi park, overzichtelijk, leuk voor ons en de kinderen, vriendelijk personeel en leerzaam. Voor de kinderen prachtige speeltuin. Aanrader en dit zal met iedereen worden gedeeld.
Ook heerlijke snacks voor goede prijsverhouding. Kortom wij hadden een geslaagde dag met zijn allen (opa, mama en twee kinderen).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Archeo

We hebben ons goed vermaakt. Had alleen meer spektakel verwacht maar denk dat dit meer gebeurt in de schoolvakantie.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

zeer leuk voor kinderen en volwassenen

leuk voor kinderen, vriendelijke mensen, leerzaam

  • M.C. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 september 2018

Er leuk maar..

Super leuk en vooral mooi park.. we waren meteen enthousiast toen we binnen kwamen. We hadden een activiteiten pas gekocht, waar je een leuk aantal activiteiten kon doen.. nu waren er meer activiteiten te doen wat bleek daar moest je ook weer voor betalen, wat ik vreemd vind. De entree is hoog, maar goed dat geld voor alle parken. dan betaal je de activiteiten kaart keer 3 kids.. en dan nog zou je weer bij andere activiteiten geld moeten betalen en liefst gepast ook.. erg jammer moest mijn kinderen teleurstelling hierdoor, het houdt ook ergens op. Advies maak 1 prijs.. dan weet je waar je aan toe bent Verder was het park erg leuk en de mensen spelen daar een mooi stuk na en waren super aardig!! Dit mocht de pret niet drukken..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 september 2018

Leerzaam, overzichtelijk, spannend

Prima park zeker voor kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Een echte aanrader

Voor zowel volwassenen als kinderen erg leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 2 september 2018

Heel leerzaam

Heel interessant voor alle leeftijden.

  • Lya B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018

leuk park,naam goed gekozen

Vond het gezellig en de mensen geven goed uitleg over de diverse thema,s

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuk maar niet byzonder.

Voor onze kleinzoon van 5 zijn er te veel zaken nog niet te bevatten.
De vogelshow is zonder bericht niet door gegaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuke dag

Super leuk samen met mijn zoontje van 3 & 5 geweest

  • Ricardo H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018

Geweldige dag gehad!

Leuk en leerzaam park. Aanrader zeker voor kinderen!

  • Ernestine V. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

geweldig

goed leerzaam

  • bert B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

geweldig

informatief

  • bert B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Heel leuk park

We hebben ons de hele dag vermaakt en zelfs nog niet alles kunnen doen. Ook onze kinderen van 3 en 5 hebben zich prima vermaakt. Wel voor hun een activiteiten kaart erbij gekocht. Top dag!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Heel leuk park

Onze 3 kleinzoons hebben van dit park genoten, zij hadden een superdag. Zij zijn 8 en 4.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Interessant en compact themapark

Overzichtelijk, goed georganiseerd en netjes onderhouden themapark.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 mei 2018

Archeon top park

1 leerzaam park vriendelijk personeel betaalbaar en hardstikke leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018

Goed onderhouden. Enkele bewoners kortaf TOV kind

Jammer lang werk bij intree. Zelfs met vooraf gekochte kaartjes.
Enkele bewoners reageerde nogal kribbig op kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018

Interessant, leerzaam en toegankelijk.

Interessant en leerzame verhalen. Je kan alles van dichtbij bekijken en beleven. Het zou nog leuker zijn als het lekker was, dan lan je buiten nog meer activiteiten doen met de kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Een belevenis

Oude tijden komen tot leven

  • Lara V. d. s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 april 2018

de dag is bijna te kort

Kijken, proberen, ruiken en dit weekend ook proeven - geschiedenis op zijn best! Heerlijke dag.

  • Mirjam E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 september 2017

interessant voor kinderen, niet zozeer voor andere

De opzet is goed. Helaas is er geen bus verbinding van het station naar het park. Afstand is wel erg groot voor ouderen. Museum is erg goed. Sommige onderdelen werden niet serieus uitgewerkt, zoals de Romeinse offerdienst (belachelijk gemaakt).

  • Theo V. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juli 2017

Heel eed leuk om te doen me kleinzoon vond het top

Zeer leuk

  • nico d. j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017

Prachtig beeld van onze historie

Een eerlijk museum met geweldige vrijwilligers en een keur aan bezienswaardigheden

  • C. v. W.
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2017

Geweldig

Zeer leerzaam dagje uit met de kinderen. Erg leuk waren de bewoners die enthousiast vertellen over hun leven.

  • S T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 maart 2017

Top.

Iets meer dingen die je zelf kan doen. in de winter.

  • Wilma V. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 maart 2017

Relaxed

Heb met het gehele gezin genoten. Kinderen van 6 tot 12 jaar en ze vonden het alle drie top. Goede mix van actie en informatie.

  • Erno A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 maart 2017

Interessant, geschiedenis komt tot leven

Echt leuk, dit museum. De vrijwilligers weten veel en het is heel leuk om zo levende geschiedenis mee te maken. Enige minpuntje: tegen halverwege de middag begon het wel aardig leeg te raken, zeker ook qua 'inwoners' van de huizen en werkplaatsen.

  • Mariëlle
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 februari 2017

Leuk. Maar in de winter een beetje karig.

Ik vond het een leuk uitje, maar de afdeling Romeinen was te weinig. Één arena gevecht was al leuk geweest. Het badhuis was een zwembad die in het midden die vies was op de bodem. Dit zal komen doordat het winter is, maar aangezien je er toch aardig wat geld voor mag neerleggen had ik er iets meer van verwacht. De mensen die er werken waren heel vriendelijk en behulpzaam. Vele konden enthousiast vertellen. Mijn zoontje was vooral onder de indruk over de prehistorie. Bij de middeleeuwen was er al meer te doen. De activiteiten waren leuk. Fijn dat er ook een speeltuin was.

  • Martine O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 februari 2017

Blijft een geweldig park

We hebben het weer erg naar ons zin gehad, leuk, gezellig en heerlijk gegeten. Volgende keer iets meer figuranten, dan komen we zeker weer terug.

  • Mano T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

Leuke dag

Leuke dag voor onze kinderen van 7 en 4. Ook veel leerzame elementen in het hele park.
De Romeinse Tijd was ook heel herkenbaar voor onze oudse uit de Asterix en Obelixstrips.

  • L.B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017

Super leuk en boeiend park!

We hebben erg genoten met onze kinderen van 6 en 3. Komen graag in de zomer eens terug. Echt de moeite waard!

  • Manon
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

Doen!

Een mooi en leerzaam park. Ondanks het slechte weer hebben de kleinkinderen een prachtige en interessante dag gehad en ook voor onszelf was het leerzaam en leuk.

  • A S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

Redelijk

Er was weinig te doen in vergelijk met het voorjaar of de zomer..de verhalen die vertelt werden in de prehistorie en middeleeuwen waren niet goed voorbereid...de vragen die er kwamen vanuit mijn jonge reiziger werden niet voldoende beantwoord....ik vond het allemaal een beetje teleurstellend...

  • jannie l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

leuk dagje weg voor jong en oud

heb genoten Een minpuntjen de paden zijn sonms moeilijk begaan baar voor rolstoelen. de rolstoel sevice zou beter kunnen ze rijden heel zwaar een vermoeiende dagvoor de duwers

  • annette R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 3 september 2016

Top dag

Vooral het betrekken van de kids bij de evenementen is top. Heeft mijn klein kid een topdag, dan hebben wij dat ook.

  • Mark R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2016

Zeer leuk voor kinderen

Erg onderhoudender leuk

  • Peter d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2016

heb ik gegeven in beoordeel

educatief en amusant

  • Henk S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016

hartstikke leuke dag gehad met de jongens

De hele dag prima vermaakt. Leuke dingen gezien en geleerd. Geen moment verveeld. Bedankt personeel en vrijwilligers!!

  • Arjan T. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2016

enorm leuk, ook voor kinderen


Het park is prima . Een groot nadeel is het feit dat treinreizigers een half uur moeten lopen voor ze er zijn.

  • Gé S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2016

Leerzaam en leuk

Leuk en leerzaam museumpark met veel activiteiten.

  • Adriana
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2016

interessant park

een interessant park, niet alleen voor kinderen.
Het gladiatorengevecht viel tegen op twee punten:
Wil je dit aan eigenlijk wel aan kinderen presenteren, ook nog eens vergezeld van de vraag "leven of sterven". Past niet erg in het huidige tijdperk.
Punt twee: er was veel te veel tekst. zou minstens 3/4 korter moeten.

  • bernard d. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2016

het viel een beetje tegen

het was niet meer zo autentiek

  • JCJ v. d. I.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2016

Leerzaam

Een hele leuke leerzame dag

  • Oma M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2016

Archeon

Het was een geweldige dag. We hebben met volle teugen genoten ondanks het slechte weer!
Compliment voor de tickets.

  • A.E.M. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2016

Mooi park en goed onderhouden. Leuke en educatieve activiteiten voor de kids.

Leuk om heen te gaan. Roofvogelshow erg leuk. Gladiatorengevecht viel minder in de smaak. Vooral v jonge kinderen te spannend.

  • Piet L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juli 2016

dagje uit

het was goed dit was onze tweede keer
het eten is er ook lekker voor herhaling vatbaar
groetjes

  • Guido L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juli 2016

leerzaam klantvriendelijk park

gezellig en interessante dag gehad
vriendelijke mensen
uitje met mijn kleindochter, ze heeft genoten

  • gonni s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 mei 2016

Top

Leuk dagje vertoeven

  • Thomas
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

Leuk leerzaam verrassend

Leuk!

  • Gerda v. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

acht

veel geleerd, het was super leuk.

  • Carin E.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 mei 2016

Verrassend leuk!

Interactief, leerzaam, mooi en natuurlijk ogend! De medewerkers genieten echt van hun rol en gebruiken veel humor wat het allemaal erg aangenaam en ontspsnnend maakt. Ik wil gauw nog eens gaan!

  • Isabel
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2016

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede