Beoordelingen voor Archeon

(150 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Mooi park voor een dagje uit met mijn kleinzoon.

We hebben ons prima vermaakt en alle medewerkers zijn heel betrokken en hebben plezier in hun werk.

  • Joke v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2019

Gewoon leuk

Leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2019

Leuk en educatief park om een keer te bezoeken

Echter een groot minpunt was het losbreken van een Os, midden tussen de bezoekers. welke voor een gevaarlijke situatie zorgde, waarbij Archeon van geluk kan spreken dat
door ingrijpen van Uw personeel geen ongelukken zijn gebeurd.

  • Rob J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Heel er leuk

Super leuke dag gehad ,vriendelijk personeel ,komen zeker terug

  • Paulien V. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2019

Grandioos !!!

Wat een leuk park en vooral afgelopen zaterdagavond 3 augustus met het grote romeinse feest was echt leuk !!@

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2019

Een van de leukste dagjes uit

Een erg leuke en leerzame dag. Het personeel is erg enthousiast en geeft zeer goede uitleg. Een aanrader voor iedereen.

  • MartinZ
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 juli 2019

Genoeg te zien en te beleven.

We hebben een leuke dag gehad. Er liep veel personeel rond , verkleed. Ze gaven uitleg over diverse tijdperken. Dat deden ze allemaal erg leuk en ze namen de tijd.
We willen daarnaast ook nog even iets zeggen over het zwaardvechten. Daar had onze 7-jarige erg naar uitgekeken. Toen we daar aankwamen, was er net een sessie afgelopen. De jongeman die dit begeleidde, zei dat hij even weg moest, en dat hij binnen 5 à 10 minuten terug was om met de volgende sessie te beginnen. We hebben echter wel zeker 25-30 minuten gewacht, maar er kwam niemand meer. Dat was een enorme teleurstelling voor onze jonge gast. We zijn uiteindelijk weg gegaan. Daarom zeggen wij: beloof geen dingen die je niet waarmaakt of kan waarmaken. Kinderen rekenen op je. En vergeten niet snel wat je hen belooft. En als er onverwacht iets tussen komt, laat het dan weten. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 juni 2019

Prachtig park

Erg leuk

  • Atie W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juni 2019

heel interessant om de geschiedenis van Nederland

mooi en leerzaam

  • Jo K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2019

Geweldig genoten

Wat een ontzettend leuk/ mooi park/ museum.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2019

Leuk en leerzaam

Lieve medewerkers die je echt meenemen naar vroeger! Leuk dat ze alle vragen beantwoorden, dat is zoveel interessanter dan het lezen van tekst! Mijn 5 jarige dochter heeft haar ogen uitgekeken en al haar 'waarom-vragen' kunnen stellen en leuke activiteiten kunnen doen. Een aanrader!

  • Lydia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

geweldig

Kinderen hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 4 mei 2019

leuk park. enorm leerzaam en belangrijk.

Was er lang geleden al eens geweest. Maar vond het bijzonder leuk om het weer terug te zien

  • A v. S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Super leuk park

Ze hadden echt heel veel te doen voor de kids en de show was ook heel leuk om te zien. Je moet alleen want 4.25 per kind extra betalen om aan bepaalde dingen mee te kunnen doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Een levendig geschiedmuseum, zeer leerzaam

Interessant historisch park! Jammer dat bij sommige huisjes niemand aanwezig is, waardoor je soms informatie mist. Ik ben er kort na elkaar 2x geweest. De tinnengieter was er de tweede keer niet, en de eerste keer misten wij de bakker

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 28 april 2019

Heel leuk en leerzaam

aardige mensen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 april 2019

Leuke dag in de oudheid!

Super leuke dag gehad, oudste van 4 was erg onder de indruk van wat hij allemaal zag... kon aan veel activiteiten meedoen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 maart 2019

Leerzaam en genoeg om hun energie kwijt te raken

Gewoon goed opgezet

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Interactieve reis door de tijd

Voor openingstijd gearriveerd, waardoor we snel naar binnen konden. Enthousiaste en bevlogen medewerkers/vrijwilligers hebben een beeld geschetst van de verschillende perioden van mensen in Nederland. Mijn 3 zoontjes hebben zich goed vermaakt met verschillende activiteiten, van broodjes bakken tot boogschieten en van kaarsjes maken tot zwaard vechten. Lekker spelen op een zonnige middag in de grote speeltuin. En als kers op de taart, de geweldige tover show, een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

heel goed

ok

  • Anastasia T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019

Archeon

Heel leuk informatief park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

Heerlijke dag gehad

Met twee kinderen (5 en 7) en een kleine baby hele middag hier vermaakt. Er is genoeg te doen en te zien. Met een mooi weer dag, kun je gewoon lekker ongedwongen rondlopen en zelf kiezen wat je wel of niet wilt zien en doen. De speeltuin is ook helemaal prima.

  • Henk M.
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 23 februari 2019

Een levendig geschiedmuseum.

Het was natuurlijk heel vroeg in het seizoen, dankzij het mooie weer toch zeer interessant, maar jammer dat bepaalde activiteiten nog niet in het programma waren opgenomen, m.n. de broodjes bakken en het ridderspel. Maar o.h.a. hebben de kleinkinderen van 9 en 7 jaar ervan genoten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 februari 2019

veel variatie in wat je kunt doen en zien!

Veel te zien en te doen! Vriendelijk personeel wat zich goed inleeft in de rol die ze spelen en de belevingswereld van de kinderen.

  • Nathalie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2019

Absoluut erg leuk

Wij waren met 2 kids van 16 en 1 van 12. We waren er pas om 2 uur en dat bleek dus veel te laat aangezien ze om 5 uur dicht gingen. Teveel om te zien, niet alle shows daardoor kunnen zien. Al met al erg leuk! Aanrader. Kids vonden het ook erg leuk allemaal

  • nancy s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

Hele leuke dag gehad!

Leuke dag gehad en niet alleen leuk voor kleine kinderen, wij (19 en 20) hebben ons prima kunnen vermaken! ;)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

Super leuk om wat van geschiedenis te beleven!

Leuk opgezet park waar je terug gaat om de tijd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 januari 2019

super leuk en educatief

wat een leuk museum echt iets voor iedereen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2019

Fantastisch!

Wat een fantastisch park, met super leuke en gemotiveerde mensen. Wij komen zeker terug!

  • Bianca V. Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 januari 2019

Archeon; Wat minder leuk in de winter

Al vaker geweest in archeon.
Wat minder leuk in de winter.
Ook jammer dat je speciaal een activiteitenpas moet kopen om nog wat extra dingetjes te doen zoals broodje bakken, kaarsje maken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 december 2018

Dagje Archeon

Leuke dag gehad met mijn kleinzoon, erg leuk park.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 december 2018

Leerzaam en leuk dagje uit

Was een leuke leerzame dag, vooral vele leuke activiteiten voor kinderen te doen. Wij hebben ervan genoten!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2018

Zonder voorkennis te wenig aktiviteiten voor jong

Zonder voorkennis te wenig aktiviteiten voor jong

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 december 2018

Leuk en leerzaam

Leuk park. Aardige medewerkers die alles goed uitleggen. Voor kinderen en volwassenen.

  • Mic
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 december 2018

Geen sneew

Volgens de site zou er sneeuw liggen maar was niet het geval op 2de kerstdag. Viel tegen dus

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 december 2018

Een echte aanrader

Het was een zeer geslaagde dag
Heel interessant en de medewerkers vertelde hele boeiende verhalen.een echte aanrader voor groot en klein

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Topdag

Mooi park, overzichtelijk, leuk voor ons en de kinderen, vriendelijk personeel en leerzaam. Voor de kinderen prachtige speeltuin. Aanrader en dit zal met iedereen worden gedeeld.
Ook heerlijke snacks voor goede prijsverhouding. Kortom wij hadden een geslaagde dag met zijn allen (opa, mama en twee kinderen).

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018

Archeo

We hebben ons goed vermaakt. Had alleen meer spektakel verwacht maar denk dat dit meer gebeurt in de schoolvakantie.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

zeer leuk voor kinderen en volwassenen

leuk voor kinderen, vriendelijke mensen, leerzaam

  • M.C. T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 september 2018

Er leuk maar..

Super leuk en vooral mooi park.. we waren meteen enthousiast toen we binnen kwamen. We hadden een activiteiten pas gekocht, waar je een leuk aantal activiteiten kon doen.. nu waren er meer activiteiten te doen wat bleek daar moest je ook weer voor betalen, wat ik vreemd vind. De entree is hoog, maar goed dat geld voor alle parken. dan betaal je de activiteiten kaart keer 3 kids.. en dan nog zou je weer bij andere activiteiten geld moeten betalen en liefst gepast ook.. erg jammer moest mijn kinderen teleurstelling hierdoor, het houdt ook ergens op. Advies maak 1 prijs.. dan weet je waar je aan toe bent Verder was het park erg leuk en de mensen spelen daar een mooi stuk na en waren super aardig!! Dit mocht de pret niet drukken..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 september 2018

Leerzaam, overzichtelijk, spannend

Prima park zeker voor kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Een echte aanrader

Voor zowel volwassenen als kinderen erg leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 2 september 2018

Heel leerzaam

Heel interessant voor alle leeftijden.

  • Lya B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018

leuk park,naam goed gekozen

Vond het gezellig en de mensen geven goed uitleg over de diverse thema,s

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuk maar niet byzonder.

Voor onze kleinzoon van 5 zijn er te veel zaken nog niet te bevatten.
De vogelshow is zonder bericht niet door gegaan

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018

Leuke dag

Super leuk samen met mijn zoontje van 3 & 5 geweest

  • Ricardo H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018

Geweldige dag gehad!

Leuk en leerzaam park. Aanrader zeker voor kinderen!

  • Ernestine V. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

geweldig

goed leerzaam

  • bert B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2018

geweldig

informatief

  • bert B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2018

Heel leuk park

We hebben ons de hele dag vermaakt en zelfs nog niet alles kunnen doen. Ook onze kinderen van 3 en 5 hebben zich prima vermaakt. Wel voor hun een activiteiten kaart erbij gekocht. Top dag!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Heel leuk park

Onze 3 kleinzoons hebben van dit park genoten, zij hadden een superdag. Zij zijn 8 en 4.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018

Interessant en compact themapark

Overzichtelijk, goed georganiseerd en netjes onderhouden themapark.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 mei 2018

Archeon top park

1 leerzaam park vriendelijk personeel betaalbaar en hardstikke leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018

Goed onderhouden. Enkele bewoners kortaf TOV kind

Jammer lang werk bij intree. Zelfs met vooraf gekochte kaartjes.
Enkele bewoners reageerde nogal kribbig op kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018

Interessant, leerzaam en toegankelijk.

Interessant en leerzame verhalen. Je kan alles van dichtbij bekijken en beleven. Het zou nog leuker zijn als het lekker was, dan lan je buiten nog meer activiteiten doen met de kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2018

Een belevenis

Oude tijden komen tot leven

  • Lara V. d. s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 april 2018

de dag is bijna te kort

Kijken, proberen, ruiken en dit weekend ook proeven - geschiedenis op zijn best! Heerlijke dag.

  • Mirjam E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 september 2017

interessant voor kinderen, niet zozeer voor andere

De opzet is goed. Helaas is er geen bus verbinding van het station naar het park. Afstand is wel erg groot voor ouderen. Museum is erg goed. Sommige onderdelen werden niet serieus uitgewerkt, zoals de Romeinse offerdienst (belachelijk gemaakt).

  • Theo V. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juli 2017

Heel eed leuk om te doen me kleinzoon vond het top

Zeer leuk

  • nico d. j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 mei 2017

Prachtig beeld van onze historie

Een eerlijk museum met geweldige vrijwilligers en een keur aan bezienswaardigheden

  • C. v. W.
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 maart 2017

Geweldig

Zeer leerzaam dagje uit met de kinderen. Erg leuk waren de bewoners die enthousiast vertellen over hun leven.

  • S T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 maart 2017

Top.

Iets meer dingen die je zelf kan doen. in de winter.

  • Wilma V. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 maart 2017

Relaxed

Heb met het gehele gezin genoten. Kinderen van 6 tot 12 jaar en ze vonden het alle drie top. Goede mix van actie en informatie.

  • Erno A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 maart 2017

Interessant, geschiedenis komt tot leven

Echt leuk, dit museum. De vrijwilligers weten veel en het is heel leuk om zo levende geschiedenis mee te maken. Enige minpuntje: tegen halverwege de middag begon het wel aardig leeg te raken, zeker ook qua 'inwoners' van de huizen en werkplaatsen.

  • Mariëlle
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 februari 2017

Leuk. Maar in de winter een beetje karig.

Ik vond het een leuk uitje, maar de afdeling Romeinen was te weinig. Één arena gevecht was al leuk geweest. Het badhuis was een zwembad die in het midden die vies was op de bodem. Dit zal komen doordat het winter is, maar aangezien je er toch aardig wat geld voor mag neerleggen had ik er iets meer van verwacht. De mensen die er werken waren heel vriendelijk en behulpzaam. Vele konden enthousiast vertellen. Mijn zoontje was vooral onder de indruk over de prehistorie. Bij de middeleeuwen was er al meer te doen. De activiteiten waren leuk. Fijn dat er ook een speeltuin was.

  • Martine O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 februari 2017

Blijft een geweldig park

We hebben het weer erg naar ons zin gehad, leuk, gezellig en heerlijk gegeten. Volgende keer iets meer figuranten, dan komen we zeker weer terug.

  • Mano T.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

Leuke dag

Leuke dag voor onze kinderen van 7 en 4. Ook veel leerzame elementen in het hele park.
De Romeinse Tijd was ook heel herkenbaar voor onze oudse uit de Asterix en Obelixstrips.

  • L.B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 januari 2017

Super leuk en boeiend park!

We hebben erg genoten met onze kinderen van 6 en 3. Komen graag in de zomer eens terug. Echt de moeite waard!

  • Manon
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

Doen!

Een mooi en leerzaam park. Ondanks het slechte weer hebben de kleinkinderen een prachtige en interessante dag gehad en ook voor onszelf was het leerzaam en leuk.

  • A S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

Redelijk

Er was weinig te doen in vergelijk met het voorjaar of de zomer..de verhalen die vertelt werden in de prehistorie en middeleeuwen waren niet goed voorbereid...de vragen die er kwamen vanuit mijn jonge reiziger werden niet voldoende beantwoord....ik vond het allemaal een beetje teleurstellend...

  • jannie l.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 januari 2017

leuk dagje weg voor jong en oud

heb genoten Een minpuntjen de paden zijn sonms moeilijk begaan baar voor rolstoelen. de rolstoel sevice zou beter kunnen ze rijden heel zwaar een vermoeiende dagvoor de duwers

  • annette R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 3 september 2016

Top dag

Vooral het betrekken van de kids bij de evenementen is top. Heeft mijn klein kid een topdag, dan hebben wij dat ook.

  • Mark R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2016

Zeer leuk voor kinderen

Erg onderhoudender leuk

  • Peter d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2016

heb ik gegeven in beoordeel

educatief en amusant

  • Henk S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016

hartstikke leuke dag gehad met de jongens

De hele dag prima vermaakt. Leuke dingen gezien en geleerd. Geen moment verveeld. Bedankt personeel en vrijwilligers!!

  • Arjan T. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2016

enorm leuk, ook voor kinderen


Het park is prima . Een groot nadeel is het feit dat treinreizigers een half uur moeten lopen voor ze er zijn.

  • Gé S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2016

Leerzaam en leuk

Leuk en leerzaam museumpark met veel activiteiten.

  • Adriana
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2016

interessant park

een interessant park, niet alleen voor kinderen.
Het gladiatorengevecht viel tegen op twee punten:
Wil je dit aan eigenlijk wel aan kinderen presenteren, ook nog eens vergezeld van de vraag "leven of sterven". Past niet erg in het huidige tijdperk.
Punt twee: er was veel te veel tekst. zou minstens 3/4 korter moeten.

  • bernard d. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2016

het viel een beetje tegen

het was niet meer zo autentiek

  • JCJ v. d. I.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2016

Leerzaam

Een hele leuke leerzame dag

  • Oma M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2016

Archeon

Het was een geweldige dag. We hebben met volle teugen genoten ondanks het slechte weer!
Compliment voor de tickets.

  • A.E.M. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2016

Mooi park en goed onderhouden. Leuke en educatieve activiteiten voor de kids.

Leuk om heen te gaan. Roofvogelshow erg leuk. Gladiatorengevecht viel minder in de smaak. Vooral v jonge kinderen te spannend.

  • Piet L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 juli 2016

dagje uit

het was goed dit was onze tweede keer
het eten is er ook lekker voor herhaling vatbaar
groetjes

  • Guido L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juli 2016

leerzaam klantvriendelijk park

gezellig en interessante dag gehad
vriendelijke mensen
uitje met mijn kleindochter, ze heeft genoten

  • gonni s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 mei 2016

Top

Leuk dagje vertoeven

  • Thomas
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

Leuk leerzaam verrassend

Leuk!

  • Gerda v. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016

acht

veel geleerd, het was super leuk.

  • Carin E.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 mei 2016

Verrassend leuk!

Interactief, leerzaam, mooi en natuurlijk ogend! De medewerkers genieten echt van hun rol en gebruiken veel humor wat het allemaal erg aangenaam en ontspsnnend maakt. Ik wil gauw nog eens gaan!

  • Isabel
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Woest intressant voor jong en oud

Een mooie reis door de tijd. Leuk voor kinderen en zeer leerzaam voor volwassenen en oudere. Nagebouwde gebouwen en veel activiteiten maken het een dagje om niet snel te vergeten

  • Marloes ..
  • Bezoekdatum: 6 juni 2019

Geweldig

Fantastisch dagje uit. Alle medewerkers waren enthousiast over wat ze deden en aardig en geduldig voor kinderen.

  • Wilschut.

Heel veel geld voor bijzonder weinig vermaak!

2 volwassenen + 1 kind + parkeren: € 70 voor bijna niets! We waren half feb, prachtig zonnig weer
.
Er waren geen shows, er liep een handjevol verklede mensen, maar er gebeurde verder niets. Je kon in wat hutten kijken, maar voor een dergelijk bedrag mag je meer verwachten. Dochter vond speeltuin het leukst, maar die is in elke woonwijk te vinden.
Archeologen: als het geen hoogseizoen is en er zijn geen shows: zorg voor een aangepaste entreeprijs!,

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 16 februari 2019

erg leuk en leerzaam!

Ik vind het een leuk park! Er is veel te zien en je leert ook nog wat...
Ik was er met mijn familie en van de kleinste van 4 tot de oudste van 77 hebben we ons prima vermaakt...
De medewerker zijn bovendien heel aardig en behulpzaam.
Eén van onze groep moest na sluitingstijd , in het donker naar het station lopen en een medewerker die eigenlijk al op weg naar huis was, is helemaal met haar mee gelopen... heel erg aardig dus...

  • liesbeth z.
  • Bezoekdatum: 20 januari 2019

Geweldig

Wij zijn met 3 volwassen een baby en een 10jarige naar het archeon geweest. Wat ontzettend mooi en leuk opgezet. Er is van alles te doen en het is zeer leerzaam. De vrijwilligers gaan zeer goed op in hun rol, waardoor de beleving zeer realistisch is.
Kortom... top uitje!

  • Pascal m.
  • Bezoekdatum: 2 januari 2019

Informatief

Een leuk interessant (openlucht) Museum. Heel informatief.

  • L. B.
  • Bezoekdatum: 15 december 2017

Erg leuk park

Het was ons eerste bezoek aan het Archeon en dat is erg goed bevallen. Het is een leuk park met aantrekkelijke onderdelen. De toegang is wel aan de prijzige kant. Dank zij Museumkaart valt dat dan natuurlijk erg mee. Maar dan moet je weer betalen voor aparte onderdelen. Overigens wijken die prijzen niet af van andere attractieparken.
Eén minpunt: de wachttijd bij de toegang was veel te lang, bijna een uur. De kassa's bij het Archeon zijn een bijna prehistorische voorziening. Jammer, dat moet beter kunnen. Ik zag dat bij de kassa mensen ook Museumkaarten konden kopen. Dat houdt natuurlijk vreselijk op. Een wachttijd om binnen te mogen van een kwartier is acceptabel.

  • H.R.van R.

zoveel te doen

Wij hebben genoten
ook van alle vrijwilligers die daar een rol in hebben gespeeld
Een ideale leerzame plek voor kkinderen

  • Marian T.

Mooi opgezet, veel bijbetalen

Mooi opgezet park, veel verschillende indrukken uit meerdere periodes uit oudheid.
Negatief punt was dat er voor extra activiteiten extra moest worden bijbetaald, hetgeen niet duidelijk stond vermeld (schaatsen / dingen maken)

  • Mijnders.
  • Bezoekdatum: 5 januari 2017

Viel wat tegen...

Ruim 30 minuten wachten voordat we naar binnen konden (lange wachtrij, maar ook erg trage apparatuur)
Mensen voor ons hadden Museumjaarkaarten, duurde vrij lang voordat alles gescand was.
Zelf vond ik ruim 70 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen erg veel geld voor wat er te doen was.
Boogschieten was erg leuk de ijsbaan ook (wel erg druk) maar verder was er niet veel entertainment.

  • Fam v. W.
  • Bezoekdatum: 29 december 2016

Leuk dagje uit

Personeel uiterst vriendelijk en hulpvaardig hetgeen een zeer groot compliment waard is. Voor gehandicapten die gebruik moeten maken van rollator of rolstoel is het park zeer ongeschikt. Bij iedere verplaatsing is de kans op vallen aamwezig. Drempels zijn onneembaar en trappen (bv museum) bieden geen toegang naar deze bezienswaardigheid.et kleine aanpassingen moet het mogelijk zijn het park ook voor deze groep tot een leuke dag te maken.

  • Eric d. N.

Geweldig!

Wat hebben we een geweldige dag mogen beleven. Zijn er een dagje met ons gezin geweest en opa en oma waren mee. Onze twee kinderen dochter van 5 jaar en zoon van bijna drie hebben enorm genoten. Onze zoon vond het gevecht in de arena geweldig en onze dochter alle activiteiten zoals broodjesbakken en armbandjes maken. Het enige minpunt is de service bij de kassa. Bij meerdere klanten werd er te veel afgerekend.

  • Jil.
  • Bezoekdatum: 29 september 2015

formidabel

spetterende acteurs
net echt
heel leerzaam
grandioze sfeer

  • ingrid b.
  • Bezoekdatum: 17 februari 2014

Archeon leerzaam en zeker de moeite waard

Wat een leuke dag hebben we gehad bij het Archeon. Voor ons jongste kind van 8 jaar hebben we activiteitenpas extra gekocht en dat vond ze helemaal geweldig. Ze mocht een broodje roosteren, kaarsje maken van bijenwas, mozaïek maken, armbandje maken, een fibula (voorloper van de knoop) maken en ze kreeg ook nog een kartonen Romeinse strijdhelm. Vooral de voorstellingen waren heel leuk met veel humor. Je merkt en ziet dat er veel vrijwilligers in dit park aan het werk zijn. Mensen met passie voor hun hobby.
Eén van onze oudste kinderen vond het boogschieten heel leuk. Het was een aparte beleving om te ervaren hoe de mensen vroeger hebben geleefd. Kortom zeker een aanrader om naar toe te gaan, zeker als je kinderen heel leergierig zijn.

  • Fam. v. d. V.
  • Bezoekdatum: 6 september 2013

hele dag plezier,veel te zien, voor jong en oud

Vanaf 's morgens tot laat in de middag zijn er diverse activiteiten. Er is een riddertoernooi en een gladiatorgevecht, echt de moeite waard. Je kan zelf ook aan verschillende activiteiten meedoen. Leuk voor jong EN oud!

  • samantha.
  • Bezoekdatum: 24 augustus 2012

Leerzaam en leuk

Leuk en educatief park. Realistisch opgezet. Het personeel neemt alle tijd voor je om over een tijdperk te vertellen. De voorstellingen zijn levendig en duren gelukkig niet al te lang. Hoewel het park niet groot is neemt het toch een dag in beslag om alles te zien en mee te maken. Heel leerzaam en leuk allemaal. Onze dochter heeft zich geen moment verveeld. Voor herhaling vatbaar.

  • B.V..
  • Bezoekdatum: 28 december 2011

super leuk en indrukwekkend

De shows waren fantastisch. Echte ridders in gevecht op paarden en één met gladiatoren in de arena. Ook de soldatenles vonden de kinderen geweldig. Ze mochten zelfs met speren werpen. De medewerkers legden alles op een leuke manier uit in de rondleidingen. Er was veel te doen voor de kinderen. Kortom een heerlijke dag gehad, ondanks dat het deze dag regende.

  • Leoni v. R.
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2011

Erg leerzaam wat betreft de geschiedenis van ons land, van heel vroeger en de kinderen kunnen door dingen te maken ervaren hoe simpel het was en is. Het riddergevecht was echt een hoogtepunt. Ook het restaurant is zeker berekend op veel volk!!!

  • Van d. H.
  • Bezoekdatum: 1 juli 2011

Was erg leuk,vooral die leuke doe-dingen voor de kinderen!
Ze willen graag nog een keer!

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 19 februari 2010

Leuk en leerzaam, een uitstapjein de tijdmachine!
Een fantastische mix tussen plezier, spelen en dingen leren.
He park is fraai aangekleed. Je waant je echt in oude tijden. Er is veel te zien, maar zeker ook veel te
ervaren. Een dag is eigenlijk te kort om alles te zien en te beleven.
Mijn dochters van 5 en 7 hebben genoten. Maar ook wij hebben soms nog wat kunnen leren!

  • Inge.

We zijn met een groep meiden van de scouting (kinderen 7 t/m 11 jaar) tijdens ons jaarlijkse zomerkamp in het Archeon geweest. de kinderen hebben er ontzettend van genoten. Voorla het maken van de diverse dingen vile erg in de smaak zoals de armbandjes, de kaarsjes en het calligraferen.
Leuk om te zien dat de "nintendogeneratie"helemaal opgaat in het meehelpen met het fijnmaken van het koren om brood te maken!
Ook naar het verhala van de chirurgijn luisterden de kinderen ademloos en ook werd de inhoud van de buidel van een romein uitgebreid bestudeerd en door de romein uitgelegd. Klasse!

  • marcel v.
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2009

Wij, maar vooral ook de kinderen hebben genoten.
Reactie van een van de kinderen: "Archeon? O, dat is zo leuk, daar wil ik nog eens naar toe!"
De kinderen zijn dit daagje niet vergeten, zelfs na 2 jaar niet.
Het is leerzaam, leuk en je hebt er ook 'doe- en kijkdingen'!
Vooral de voorstelling in de Arena, met aansluitende de daarbij behorende maaltijd van het eten van brood en vlees, was een mooie afsluiting van het dagje Archeon.

  • C. S.
  • Bezoekdatum: 18 juli 2009

Ik was als begeleidster mee met groep 6 van onze basisschool. Wij zijn naar het Archeon in Alphen a/d Rijn geweest. Kinderen reageren vaak van he bah, het Archeon, allemaal geschiedenis. Na de hele dag waren de kinderen erg enthousiast over de hele dag.
Zelf komen wij al een aantal jaar bij het Archeon met onze kinderen en zij blijven het leuk vinden.
Je moet de kinderen gewoon goed bij de les houden en zeker in het hoogseizoen doen zij bij het Archeon erg leuke dingen.
Zowel voor meisjes en jongens zijn er activiteiten om te doen, zoals boogschieten, vlot varen, kano varen (met verborgen vaarweggetje), kaarsjes maken, vilten armbandjes maken. Ook om te zien is er genoeg, het gladiotorengevecht, het riddertoernooi.
Voor de innerlijke maag kun je goed terecht in de herberg.
Als je voor de kinderen de speurtocht neemt met paspoort komt je in ieder geval in ieder tijdperk terecht, waar mensen in kleren van die tijd informatie geven over het hoe en wat van dat tijdperk.
Wij vinden het nog steeds een aanrader voor mensen met kinderen tot zeker wel 12 jaar. Ook kunnen zij veilig zelf het park over (mits zij een zwemdiploma hebben ivm water dat aanwezig is).

  • A.M. C.
  • Bezoekdatum: 7 juli 2009

Met 8 kinderen geweest. Erg leuk en ook heel leerzaam! Kinderen werden bezig gehouden leuke show goede service alles top!

  • merel L.
  • Bezoekdatum: 3 juli 2009

ik vind het argeon heel erg leuk! er valt veel te zien en te beleven. Ik voel me daar echt thuis als ik daar ben.
de huisjes zijn ook erg tof!

  • Melanie.
  • Bezoekdatum: 18 juni 2009

Bijzonder leuk en leerzaam, goed opgezet, erg de moeite waard voor een dag uit. Eigenlijk vraagt het om nog zo'n uitdagje

  • N.N..

zou zo grra geens met mijn kinderen en dagje uit willen naar archeon en hun het gevoel laten beleven van back to basic dat niets vanzelfsprekend is tegewoordig vinden kinderen alles maar gewoon zoals een simpele boterham met pindakaas, in archeon waarw e nog nooit geweest zijn is als zoals men vroeger leefde lijkt mij een unieke kans om kinderen ervan te overtuigen dat het vreger allemaal heel anders was, want als ik ze vertel van mijn jeugd geloven ze me nooit , als ik zeg wij hadden geen computers en tv op de kamer

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 28 februari 2009

Erg leuk voor kinderen. Veel vertier ridders, gladiatoren maar ook veel interessante lessen over hoe men toen leefde. BV het maken van sieraden, riemen etc.
We gaan er zeker nog een keer naar toe.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 15 februari 2009

Goed opgezet, zeker als je met drie kleinzoons daar naar toe bent geweest.
Begeleiding voor de jongeren van 5 en 7 jaar is gewoon goed.

  • D. v. d. H.
  • Bezoekdatum: 6 december 2008

Super leuk. Er is van alles te doen. We hebben van koperdraad sieraden gemaakt. Het gladiatoren gevecht was best eng. Verleden jaar hebben we zelfs een gebakken sprinkhaan gegeten. De kinderen mochten het graan malen voor brood. Er zijn oud hollandse spelletjes zoals paardrijden (een paardenpak aan en dan ringstoten), hoefijzer gooien etc. Je kan huisjes van vroeger bekijken, bootje varen, te veel om op te noemen. Maar heel leuk voor het hele gezin.

  • Norma L.

ook vooral erg leuk voor kinderen

  • N.N..

zeer gezellige dag gehad

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 20 september 2008

zeer gezellige dag gehad

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 20 september 2008

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 19 september 2008

Naar het ridderfestival in het Archeon te Alphen aan den Rijn.
Het was een prachtige warme dag maar helaas was er in het Archeon bijzonder weinig te doen. De huisjes van vroeger werden niet bewoond. In een van de hutjes stond een verlaten boterham, dus kennelijk moest er wel iemand aanwezig zijn. Gewerkt (oude beroepen uitgevoerd) werd er niet. Er kwam een gevecht tussen ridders te paard waarvan we er dus precies 2 gezien hebben. In de arena werd dan nog een vechtvoorstelling gegeven en dat was het!!!!!!!!!!!!
Beetje dure entree voor zo weinig activiteit en het viel ons dan ook zwaar tegen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is nog leuker om te bezoeken.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 19 september 2008

Leuk uitstapje, zeker bij mooi weer. Kinderen vinden het heel leuk om van alles te horen over vroeger.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 13 september 2008

mooi om te zien hoe ze vroeger leefden en een mooi verloop naar recentere tijden.
ook leuke activiteiten om mee te doen.
oa wol vilten, broodjes maken en bakken, gesp maken en kaarsen maken.

  • a v. l.
  • Bezoekdatum: 28 juli 2008

Leuk om eens te zien hoe wij vroeger leefde. De huizen en ook de riddergevechten zijn erg intresant. OOk leuk voor kinderen met oudholandse spelletjes enzo. En het eten is er ook heerlijk, lekker ouverwets, met plukbrood en spareribs enzo. Een echte aanrader om eens te gaan kijken.

  • Debby S.
  • Bezoekdatum: 27 juli 2008

heel erg leuk voor groot en klein
goede uitleg en verschillende gratis workshops
voor kinderen.

  • Fam H.
  • Bezoekdatum: 19 juli 2008

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 12 juli 2008

erg gezellig je moet de huidige tijd lekker van je af laten glijden. Geen haast en overal lekker aan mee doen. Vooral met de extra mensen die er waren was het nog leuker.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 30 juni 2008

was echt harstikke leuk

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 29 juni 2008

Een heerlijk ruim leerzaam park waar groot en klein zich prima vermaakt. Geen massagedoe, heerlijk relaxed!

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 28 juni 2008

Ik houd erg van parken die leerzaam zijn. Natuurlijk gaan onze meiden liever naar een atractiepark. Maar dit was een superleuk uitje vooral als je van geschiedenis houdt. Zelfs voor onze pubers nog heel erg boeiend, vooral de voorstellingen!Dat de ridders na het toernooi nog tijd hebben voor een gesprek, zelfs in het engels, was helemaal leuk.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 28 juni 2008

Niet leuk zowel voor kinderen als volwassenen

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 21 juni 2008

Er is veel te beleven voor jong en oud. Je kunt er gezellig wat eten en drinken. Goede informatie en levendige optredens.

  • Hannie v. W.
  • Bezoekdatum: 21 juni 2008

Leuk om de geschiedenis in levende lijve te zien. Hier leren kinderen (en grote mensen) veel van en het is nog hardstikke leuk ook!

  • N.N..

Mijn kleinzoon heeft genoten. Vooral van het spektakel in de arena, bloedstollend, het leek erg echt. Het was maar goed dat de gladiatoren na de voorstelling te "bewonderen" waren, zodat de kinderen zagen dat het gespeeld was.
Ook waren de vele doe-acties bijzonder de moeite waard. Hij praat er nog steeds over en bekijkt honderd keer de fotot's op de computer.

  • H. K.

Misschien erg flauw een 10, maar dit park was ongelovelijk goed. Dit komt wel het dichtste bijeen tijdmachine! Je kunt de "bewoners" uit de prehistorie, romeinse tijd en middeleneeuwen allerlei vragen stellen. Het park heeft veel leuke doe-dingen voor kinderen en ook volwassenen kijken hun ogen uit. Aanrader!!!!

  • Jan W.

het was er rustig, je had alle tijd en mogelijkheden om met de mensen die er werkten te praten. illustratief, educatief, ook voor kinderen, interessant. Niet goedkoop.Maar zeker de moeite waard.

  • t.a.bouma.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede