Koop nu tickets
€2,00 korting op je tickets

Friendly4Kids: voor opvoeders en kinderen!

Logo van Friendly4Kids Beurs

Ben je juf, meester, ouder of grootouder? Dan wil je vast wel meer weten over het (gezond) opvoeden van kinderen! Ga naar Friendly4Kids en ontdek alles op het gebied van opvoeden terwijl de kids meedoen met leuke activiteiten.

Als ouder wil je dat je kind zich goed ontwikkelt. Maar misschien vraag je je weleens af hoe je daarop invloed kunt uitoefenen?! Alles voor ouders en kinderen komt samen op de Friendly4Kids beurs in De Broodfabriek in Rijswijk. Ouders en professionele opvoeders laten zich hier inspireren door aanbieders van duurzaam voedsel en kindvriendelijke spellen en krijgen praktische tips voor de opvoeding van hun kinderen. Op de beurs staan verschillende witte iglo's waar je workshops kunt volgen.

Kinderen spelen op het plein


De kinderen willen natuurlijk niet de hele dag achter papa en mama aanlopen. Zij gaan snel naar het Kids Activiteiten Plein waar je allerlei leuke dingen kunt doen. Zoals robots laten bewegen op zonnecellen of kunst maken van afval. De actievelingen springen heen en weer op de luchtkussens en helpen Fien en Teun van de Avonturenboerderij met het nodige werk. Voor kinderen jonger dan vijf jaar is er opvang geregeld.

Lekker en gezond eten


Je kunt hier ook heel veel lekker eten. En dat eten is nog gezond ook! Probeer bijvoorbeeld de Dutch Weedburger; een hamburger met zeewier als smaakmaker. Klinkt dat je net iets te vreemd in de oren? Dan smul je gewoon van een lekkere wrap of biologische soep bij één van de foodtrucks.