Beoordelingen voor het Zuiderzeemuseum

(122 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Leuk voor jong en oud

Mooi opgezet museum met enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Leuke boottocht vanaf de nieuwe parkeerplaats. Zeker de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 mei 2019

Geweldig!

We kwamen tijd te kort, zó veel te zien. Geweldig om terug te gaan in de tijd. Super leuke dag gehad!

  • Ineke v. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 mei 2019

superleuke dag met mijn (klein)kinderen

Eigenlijk had ik nog nooit van het Zuiderzeemuseum gehoord, wel van de Zaanse schans. Maar dit is zo leuk en mijn kleinkinderen hebben ook zo genoten. Verkleed als boer en boerinnetje steelden ze de show van de toeristen. Let op: met museumkaart is dit gratis!!!!

  • Veronica W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 mei 2019

Top

Echt topdag gehad. Super leuk, we gaan nog een keer straks

  • Vitali
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 mei 2019

Blijft een van de mooiste uitjes

Het Zuiderzeemuseum blijft een van de mooiste uitjes van Nederland

  • henk G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

zeer educatief maar toch op een speelse manier.

Voor een mooie dag, vooral met kinderen. Veel te doen en te zien.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

leuk en leerzaam!

leuk!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 mei 2019

Geweldig leuk

Super leuke dag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Top

De meiden hebben zich goed vermaakt met het verkleden springtouw zelf geslagen klompen getimmerd en een schilderij gemaakt

  • Martine V. k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Erg leuk en informatief

Wij vonden het erg mooi. Vooral onze kleinzoon vond het prachtig.

  • Marinus H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2019

Zeker de moeite waard

Leuk om heen te gaan voor jong en oud

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 april 2019

Een leuk museum voor jong en oud

Leuk en gevarieerd museum. Je krijgt een goede indruk van het vroegere leven rond de Zuiderzee.. Horeca zou wat uitgebreider mogen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 23 april 2019

Geweldig!

Mijn puberkinderen houden niet van musea, maar dit vonden ze erg leuk zowel binnen als buiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 april 2019

Erg leuk en leerzaam voor klein kinderen.

Prima

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 april 2019

Hallo

Leuk

  • Walter V. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 20 april 2019

Super bezoek !!!

Ontzettend leuk een leerzaam voor jong & oud!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 14 april 2019

Een bijzondere dag met vele leuke items

Met zijn 5 en geweest, 3 kinderen, zij hebben genoten, kermis, verkleden, bootje varen en het binnenmuseum,
Een fijne dag!

  • Marieke E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018

Oude wereld zonder TV, radio, comput. tel. CV.

Een heel goed beeld van hoe voor 1932 de leefomstandigheden rond de Zuiderzee zijn geweest. Prachtige huisjes, dorpssmid, boerderijen, winkeltjes en stoomwasserij. Maar helaas ontbreekt een speeltuin hoewel de oude kermis heel leuk is. Graag op uw ticketsite aangeven dat de museumkaart geaccepteerd wordt!

  • Geert D. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018

Ik vind het zuiderzeemuseum helemaal geweldig...ik

Geweldig

  • Diane D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018

Fantastisch

Alweer een geslagde dag! Voor de 10e keer geweest deze keer met familie uit het buitenland. Zeer vriendelijk personeel overall, goede prijs met dagje uit.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Erg leuk om er steeds weer te zijn

Blijft leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Museum

Leuk voor jong en oud ,mooie Oudhollandse kermis

  • lia B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018

een leuk dagje uit

Geweldig voor groot en klein. De boottocht, de evenementen, het personeel.

  • N.G.A. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2018

Gezellig

Prima plek, al 7 x geweest

  • Ria G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018

Heel leuk en interessant

Mooi museum en heel interessant. Zeer de moeite waard.

  • Els H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2018

Prachtige dag. Interessant en leerzaam.

Ook lekkere gerookte haring.

  • Jouke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2018

Leuk dagje uit, vooral met mooi weer

Ik vond het heel gezellig en leuk om er een dagje te vertoeven. Je mag veel huisjes in, de kerk, een school, een slager, een bakker enz.
Helemaal leuk voor oudere mensen, die weer terug in de tijd kunnen gaan. De informatie over parkeren, het vervoer met de boot, het invoeren van je ticket, had iets duidelijker gemogen.
Je parkeert met de auto buiten Enkhuizen, loopt door een gebouw, stapt aan de andere kant van het gebouw op de boot en vaart naar de plaats van bestemming.
Parkeermuntje moet je bij de kassa halen en kost €5.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2018

Top dag in Enkhuizen

Top museum, erg mooi, goede indruk van hoe men vroeger leefde/werkte en erg leuk dat je in veel huizen/winkels binnen mag kijken, ook onze gast uit Engeland was zeer onder de indruk en vond dit het mooiste buiten museum. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. We hadden een prachtige dag in Enkhuizen > bedankt !

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 september 2018

Een aanrader

Echt een geweldig leuke, informatieve dag.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 september 2018

super

heel erg mooi

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 18 september 2018

leuk prachtig gelegen museum

goed museum, leuk voor kinderen
Binnen museum personeel erg afgemeten en niet hartelijk. NOg winst te behalen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 23 september 2018

herkenbare oude tijd

Je waant je terug in je jeugd en zie: de hedendaagse jeugd heeft interesse en plezier met spelletjes van vroeger.

  • Jan K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 september 2018

Leerzaam en interessant

4

  • Gea P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 september 2018

Een aanrader

Leuk voor alle leeftijden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 17 september 2018

Museum

Prachtig museum en het binnen museum ook

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 15 september 2018

Leuk voor buitenlandse toeristen.

Vond dat er te weinig activiteiten waren. Op de website wordt meer " beloofd". Sommige mensen die er wel waren hadden een hadden een goede samenspel andere weer niet.

  • Amanda W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 12 september 2018

indrukwekkend en leerzaam

Het Zuiderzeemuseum hebben we voor de eerste keer bezocht en heeft een geweldige indruk gemaakt. Het museum is in een keurige staat en wordt mede door de vele vrijwilligers in stand gehouden. Een echte aanrader om dit museum een keer te gaan bezoeken.

  • Jac. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 september 2018

Super leuk buiten Matig binnen

Buiten hebben we genoten, misschien was het handiger geweest dat we eerst binnen hadden rondgeneusd, want na het buiten gebeuren vonden wij het binnen een afknapper. Ligt mogelijk ook aan ons.

  • kees V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 september 2018

Erg leuk

Een 9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 september 2018

Mooi en leerzaam

Heel mooi museum en leerzaam voor de kinderen

  • j v. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2018

Met 4 personen museum bezocht!

Het buitengebeuren was leuk, alleen niet echt rolstoelvriendelijk. Overdekte gedeelte drama, stuk minder leuk en allemaal trappen/trapjes dus voor mensen die niet goed ter been zijn dramatisch.

  • J. v. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 28 augustus 2018

Mooie ‘Levende geschiedenis’

Sfeervol, respectvol en stijlvol. Het museum geeft op een eerlijke manier weer hoe het er in Nederland (rondom de Zuiderzee) vroeger uitzag. Daar kun je goed ervaren dat wij tegenwoordig eigenlijk maar weinig te klagen hebben.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2018

Zuiderzeemuseum leuk voor iedereen

Leuk om rond te lopen en te luisteren naar de medewerkers, ze vertellen super enthousiast en het was leuk om een schrijfles te volgen in de school

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2018

Een fantastisch museum voor jong en oud.

Gezellig museum voor jong en oud. Het begint al met een leuke boottocht er naartoe! Vriendelijk personeel wat hier en daar leuke uitleg gaf.
soms wat lekkers te proeven/te koop.
Prijzen van eten en drinken prima,echt niet overdreven duur.
Echt al met al een aanrader voor een leuke dag uit.

  • JMH V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Superleuk

Zuiderzee museum was heel erg leuk. Wij waren er al vroeg en toen was het nog erg rustig. Leuke dingen te doen voor de kinderen. Vooral de schrijf les was erg leuk.
Kortom een aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

Geweldig Zuiderzeemuseum

Gewoon heel leuk opgezet, je krijgt er echt een goede kijk op hoe men vroeger leefde.
En zeker met de mensen die daar echt live rond lopen en doen alsof ze nog in die tijd leven heel leuk.

  • JP. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

Gezellig dagje uit

Mooi park ik kon met de scootmobiel overal komen je je kan er de hele dag vermaken leuke vertellingen en uitleg in de gebouwen een gezellige dag gehad

  • Goof B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Fantastisch

Zeer goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018

zuiderzeemuseum

We hebben een super leuke dag gehad. We kwamen tijd te kort want was is er veel te zien en te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018

mooi

mooi om te zien hoe ze vroeger woonde

  • walter s.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

geweldige belevenis met de kleinkinderen

LEUK EDUCATIEF PARK

  • WOUTER B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede