10% korting op je tickets

Hop-On Hop-Off: Ontdek Rotterdam op jouw tempo!

Logo van Hop-On Hop-Off: ontdek Rotterdam op je eigen tempo

Ontdek Rotterdam met de Hop-On Hop-Off bus! Je stapt in wanneer en waar je maar wilt en stapt uit bij de leukste plekjes van de stad. Zo heb je alle tijd om op ontdekkingstocht te gaan.

Bekijk de hotspots van Rotterdam

De Euromast, de Erasmusbrug, mooie grachten en verborgen steegjes. In Rotterdam is heel wat te zien! Met de Hop-On Hop-Off bus ontdek je de highlights van de stad en heb je alles in eigen hand. Je kunt namelijk 24 of 48 uur lang instappen en uitstappen bij één van de zes opstapplaatsen, wanneer je maar wilt. Heb je veel te zien bij de Euromast? Dan blijf je gewoon een paar uur langer om Rotterdam van bovenaf te bekijken!

Erasmusbrug en kubuswoningen


Wist je dat Rotterdam één van de meest architectonische steden van Nederland is? Architectuurliefhebbers komen van heinde en verre om Rotterdam te bewonderen en dat is niet zo gek. De bijzondere kubuswoningen, de wederopbouw na het bombardement en opvallende gebouwen maken een bezoek aan Rotterdam voor architectuurliefhebbers extra interessant! Dus: spring aan boord van een Hop-On Hop-Off bus en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad.

Bezienswaardigheden van de stad

De Hop-On Hop-Off Bus Tour start dagelijks bij het Centraal Station en stopt op zes plaatsen. Je kunt hier in- en uitstappen en op je eigen tempo de stad verder verkennen. Een busrit van halte naar halte duurt ongeveer dertig minuten. De audio guide voorziet je onderweg van informatie over de stad waarbij je kunt kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.